![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowy wątek u Słonia :)
ok jak się namyślisz to daj znać
![]() szachownicę chętnie oddam za któryś zapaszek bo trudno dostępna i ciężko mi się z nią rozstać, choć przyznam że priorytetem są te męskie dla mnie ![]() a z innych rzeczy mam rozumieć rezygnujesz? ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- aaa ok ![]() ![]() dobrej nocki życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Słoniku byłabym chętna na taką wymiankę ale jesi zamiast damskich byłyby meskie white musk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
za co mam szukać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
szkoda bo myslałam ze uda mi się od Ciebie wyciągnąć perfumki- bo również potrzebuje na prezent..
a co powiesz na taką wymianke? - róż wypiekany TBS - L'oreal Perfect podkład true match C1 Rose Ivory miniatura 10 ml, raz użyta - The Body Shop - Koloryzujący balsam do ust Raspberry crush - waniliowe masełko TBS W zamian interesowałyby mnie: - cienie l'oreal color appeal trio - pierwsze z lewej na zdjęciu - dermedic hydrain 2 - piątki isadora millenium star ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- ok ![]() trudno może następnym razem się uda ![]() ![]() Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2011-10-19 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za:
suchy olejek Nuxe krem pod oczy TBS?? Mam lakiery OPI<pierwsza strona watku> i spory kawalek szmponu Lush Trichomania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic dla siebie nie widzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Słoniku przed momentem przechandlowałam szachownice bo myslałam że nic nie wyjdzie z naszej wymianki, ale.. mogłabym się zastanawić nad oddaniem pink chocolate
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
to również brązer ale nie az tak ciepły jak golden, ma różowe tony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie Victoria beckam- najbardziej mi zależy
nux- suchy olejek 10 ml Przygarnełabym tez jakieś mineraly na wypróbowanie- róze, zielone i zółte korektory i jakis podkład o ciepłym odcieniu Proszę odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Słoniku pisałas ze masz puder sypki kryolana- jaki dokładnie??, kamuflaż artdeco - jaki kolor?? i lakierki - jakbys mogła to napisz jakie masz na zbyciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Wtajemniczenie
|
za kulki i próbki mogłabym przyganąć jakąś odleweczkę lub resztkę perfum. zaproponuj mi co byś mogła oddać tak do 10 ml na testy, albo kilka mniejszych próbek
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- eh niestety nie mam ![]() niedlugo przyjdzie mi jeden z wymianki ale z tego co wizażanka pisała troszkę przecieka więc wolałabym w niego nic nie lać do wysyłek. a nie masz tych ze zdjęć? albo jakiejś resztki perfum we flakonie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
BAN stały
|
hejka Kochana, wyczytałam, ze szukasz bananowej serii do włosów z TBS, tak się składa, że ja mam (szampon użyty 3 razy) odżywka 6 razy, ale mnie niestety uczulił - mam problem ze skóra głowy i mi zalega. Jako,że jest on w domu na śląsku a ja w krk , to siostra moja może podesłać fotkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
Twój wątek chyba przejrzałam jakieś 100 razy
![]() ![]() Myślę, że chciałabym wypróbować takie rzeczy: masełka do ust body shop mango oraz mandarynka (a nie masz może papai? ![]() żel nuxe aroma perfection próbki korektorów pixie - żółta oraz różowa odsypki pudrów kryolan - transparenty oraz anti-shine i może tą próbkę kremu nuxe aroma vaillance enriche (15ml) ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Szkoda, papają zachwycałam się u koleżanki, ale mam nadzieję że mango i mandarynka mnie nie zawiodą ![]() No właśnie to jest dobre pytanie - może spróbujemy się dogadać jakoś rzecz za rzecz, będzie łatwiej niż całość? ![]() Powiedz jeszcze co tam dokładnie sobie wypatrzyłaś u mnie z tych sampli EDM (w tabelce google docs są rozpisane wszystkie i wielkości, dodatkowo mogę zrobić Ci zdjęcie poglądowe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Ja miałam na myśli zdjęcia poglądowe rozmiarów ile tego proszku jest, wybranych przez Ciebie odcieni ![]() ![]() ![]() Dobrze, to powiedz mi róże, cienie? Czy wszystko? Chwilkę będziesz musiała poczekać, bo te sitka trudno jest podnieść :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
BAN stały
|
Lush - Szampon w kostce seanik - połowa
Lush - Szampon gentle lentil - połowa to mi sie bardzo podoba za TBS bananowe, bo zawsze chciałam wytestować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Bioderma Photoderm max 50+, Tinted cream 40 ml, została połowa oraz maselko arbuzowy z the body shop?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
Słoniku jak bardzo zależy Ci na creme anglais?
Pytam, ponieważ mam propozycję wymiany go na korektor, który jednak chciałabym przetestować. Jeśli zależy Tobie na przetestowaniu może próbkę bym Ci zrobiła z niego (jeśli też ta druga wizażanka się by zgodziła na to)? Powiedz jak się zapatrujesz na to? (Reszta rzeczy jak najbardziej aktualna do wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
O, to świetnie, ale może tak jak proponowałam, zrobię Ci z niego próbkę? Mam taki 5g bodajże słoiczek (taki z BU z białą nakrętką)
![]() Rozglądałaś się za samplami EDM? Popatrzyłam na te nasze wymiankowe rzeczy i taką wstępną propozycję mam: * peeling (YR) za żel (Nuxe) * korektor sunlight + powiedzmy 2 sample EDM (te normalne 1g, albo kilka mniejszych) za mango i mandarynkę TBS * liner kryolan za odsypki kryolanu oraz 2 kolorowe próbki pixie (tylko powiedz mi, jaką wielkość oferujesz? Damy radę 10g?) AwGMpo prostu Ci dorzucę do wymiany, one są dość małe, tylko na testy, a tu znowu prośba - któraś z dziewczyn chciała również wypróbować AwGM i prosiła o odstąpienie jednej próbki - bodajże Grace 3,5 - rozpatrz proszę jej prośbę ![]() Z rzeczy wybranych przeze mnie została jeszcze ta próbka kremu nuxe - tylko nie wiem co za nią chcesz ode mnie (wybierzesz sample EDM?) ![]() Zerknij proszę na tą listę i napisz mi swoją propozycję ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- O to znasz creme anglaise? A ja Cię chciałam na siłę uszczęśliwiać ![]() ![]() ![]() A posłuchaj, a może zróbmy tak, że liner kryolanu sobie weźmiesz, a ja Ci zabiorę za niego jeszcze jedno masełko do ust (może spiced vanilla)? A próbki kryolanu tak jak mówisz niech będą na mniejsze testy, co Ty na to? ![]() I wszystkie te sample możesz zabrać i niech Ci służą i abyś była zadowolona ![]() ![]() A! Czy sunlighta chcesz zdjęcie? Ja się nim trochę mazałam, ale zużycie jest naprawdę niewielkie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
a podałabys nr Artdeco? mam juz dwa kamuflaże Artdeco i nie chce dublować kolorów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
Zgadza się, sunlight to korektor pełnowymiarowy (big).
Ode mnie: peeling YR, EDM sunlight, liner kryolan, 7 sampli ceni/róży tych które wybrałaś + sample AwGM (4 lub 5 - jeśli nie doszłoby do tej drugiej wymianki to oddam Ci wszystkie) Chciałam Ci jeszcze zabrać tę próbkę kremu nuxe, ale może być też bez niej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Rozumiem, to co PW?
![]() PS Jakoś mi wypadło z głowy żeby zapytać, a w wątku się nie doczytałam - jak jest z datą ważności masełek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.