![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: The Voice of Poland
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=9p6QtMn5OzY ![]() polecam również : http://www.youtube.com/watch?v=SQ4a0vW0Y1o ![]() http://www.youtube.com/watch?v=o1tj2zJ2Wvg&ob=av3e
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-10-06 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Salomea, ta piosenka to Guns N'Roses - Sweet Child O' Mine :ehem
Edit.: spóźniłam się ![]()
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam November Rain ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla zainteresowanych dorzucam solówkę Slasha ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yajU0oeMJo4 ale ok, wróćmy na ziemię, tzn. do The Voice ![]()
![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zanim wrócimy, to dodam jeszcze to ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
To wybaczcie, ale będę kontynuować zUy i paskudny offtop
![]() http://www.youtube.com/watch?v=6D9vAItORgE ![]() (mam totalną słabość do Gunsów i jeszcze do Bon Jovi ![]()
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-10-06 o 19:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Ja też więc wracając do tematu wątku powiem, że nie mogę się doczekać sobotniego odcinka. Nawet mój TŻ stwierdził, że będzie oglądał razem ze mną. Występ Moniki Urlik oglądał już mnóstwo razy, podobnie jak Oli Kasprzyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Konto usunięte
|
Dziękuję Wam śliczne, dziewczyny, za odpowiedź i jeszcze bonusiki
![]() ![]() Jestem ciekawa jaka będzie forma Moniki, nie ukrywam, że wiele się po Niej spodziewam ![]() Edit: I jeszcze wyżej pisałam kilka słów do Finlory ![]() ![]() Oraz piosenki, którą Adaś podśpiewywał ![]() Edytowane przez 201704181009 Czas edycji: 2011-10-08 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpopularniejsze kawałki KoL to będą te dwie http://www.youtube.com/watch?v=gnhXHvRoUd0 i http://www.youtube.com/watch?v=RF0Hh...feature=relmfu. Nie pamiętam ale Adaś chyba podśpiewywał tą drugą. Edit. Tak, to ta druga, znalazłam wykonanie w VoP http://www.youtube.com/watch?v=xeTmKp03TPk Szkoda, że koleś wybrał drużynę Dąbrowskiej ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-10-08 o 18:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Nie udzielam się w tym wątku, ale nie umiem się teraz powstrzywać
![]() Koleś z duetu od "Another way to die" wygląda jak Puckerman z "Glee" http://www.fanpop.com/spots/quinn-an...-photo:mdleje: (poza tym, ma świetny głos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Konto usunięte
|
Kurde... Ian Rooth mnie zaskoczył pozytywnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Mnie też
![]() Tylko połowa moich typów pokryła się z wyborem trenerów. Moje wybory w pojedynkach to: Bartek (wygrał Rafał) Marta (wygrała Ewa) Damian (chociaż Ania była zaraz za nim - bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, była o wiele lepsza niż na przesłuchaniach) Edyta Ian Monika (chociaż w tej piosence nie mogła pokazać swoich możliwości, nie wiem dlaczego Nergal akurat taki kawałek wybrał) Mariusz (wygrał Mirek) Kuba (wygrała Karolina) Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-10-08 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Mnie też.
Ogólnie odcinek taki se przyznam... Damian Ukeje wcale nie był nieziemsko lepszy od tej laski, z która spiewał. Z całą sympatia, ale chyba gdybym ich tylko slyszała, a nie widziala, wybrałabym tę laskę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
Drużyna Piaska jest chyba naprawdę najsłabsza... Z 4 osób od niego podobał mi się tylko Bartek, który w dodatku nie przeszedł.
![]() I to w sumie jedyna decyzja, z którą się nie zgadzam. ![]() ![]() Szkoda, że Marta musiała odpaść. Wolę Monikę, fakt, ale Marta była super dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
Mnie wkurzył Piasek komentarzem do Mirka i MAriusza, ze znaleźli się w programie przez pomyłkę. Jakby chciał się odgryźć na Kayah za skrytykowanie Iana i Natalii...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Piasek to w ogole pokazuje swoja skrywana chyba jak dotąd twarz... Jest bardzo niemily...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
BAN stały
|
I wyszło na to, ze Nergal jest najkulturalniejszy z całego towarzystwa. Kayah pojechała nt. Iana i Natalii , Piasek się jej odgryzł, a Ania Dąbrowska też palnęła, że chłopaki od Kayah zmasakrowali tę piosenkę. Adaś nikomu z uczestników nie dogryzał
![]() Najbardziej podobali mi się podopieczni Nergala i Kayah, najmniej Piaska. Damian i Ania byli równie dobrzy, aż szkoda, że jedno z nich musiało odpaść, a u Piaska jest tak dużo słabych osób... Ale gdybym była Nergalem, też wybrałabym Daniela, bo uwielbiam, jak czasem mocniej ryknie ![]() Natomiast jeśli chodzi o duet Ewy Szlachic i Marty, wybrałabym Martę (tę brunetkę). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Albo mi się wydaje, albo Ania wygląda na wiecznie niezadowoloną
![]() ![]() A Adama bardzo chciałabym poznać osobiście, bo wydaje się niesamowicie miłym i otwartym człowiekiem ![]()
![]() |
![]() |
#292 |
Konto usunięte
|
wiecie co - słucham sobie na youtube wykonań i odnoszę wrażenie, że Monika Urlik zakrzyczała Martę, po prostu nie dała jej się przebić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z innych duetów - Ian zaśpiewał bardzo fajnie, a podczas przesłuchań strasznie się z niego nabijaliśmy ![]() Ogólnie reszta bez zaskoczenia, chociaż Kuba&Karolina zmasakrowali tę piosenkę Elvisa. Najchętniej wysłałabym połowę z nich na kurs wymowy, bo wykonawcy często tak mamroczą, że nie da się zidentyfikować słów piosenki (Anna w duecie z Damianem PRZEKRĘCAŁA słowa, Karolina i Kuba, dziewczyna która śpiewała z Ianem). Strasznie to słabe ![]()
Edytowane przez makeupnotwar Czas edycji: 2011-10-09 o 07:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
przyznam, że wszystkie moje wczorajsze typy pokryły się z ostatecznymi decyzjami
![]() I czekam na Olę Kasprzyk (ta czarna od dzikiej karty), ciekawa jestem co będzie śpiewać i z kim się zmierzy. edit: chociaż nie, zapomniałam o duecie Bartek - Rafał z grupy Piaska. Stawiałam na Bartka (tego z flagą na koszulce ;-)).
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-10-09 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Rozeznanie
|
Mnie się nie pokryły dwa typy:
Ian - Natalia Mariusz - Mirek. W pozostałych przypadkach miałam taki sam gust jak trenerzy ![]() A z innej beczki, to widziałyście, jak się Nergal uśmiechał do Marty?
![]() |
#296 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Konto usunięte
|
Mi słoń nadepnął na ucho, nie potrafiłabym wybrać pomiędzy dwoma uczestnikami
![]() Bałam się o Monikę, przez ciążę zmienia się ułożenie przepony i obawiałam się, że będzie w słabej formie, ale wg mnie poradziła sobie całkiem nieźle, lubię te jej "ozdobinki" ![]() Być może moja ignorancja co do uczestników, wynika z tego, że mam, chyba, garstkę typów, a reszta mnie nie zachwyca, a raczej - nie przykuwa mojej uwagi tak, jak ta garstka. Ależ jestem wybredna... ![]() Finlora, dziękuje za Kings of Leon ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co do tego, że niektórzy przekręcają teksty piosenek, to nie wiem, bo ja większości z nich nie znam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodatkowe kg swoje robią.. także na samoocenę i styl bycia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej po zapowiedziach odniosłam takie wrażenie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.