|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
![]() I musi się znaleźć coś o tym, że jest naszą najlepszą wyszukiwarką z piękną aparycją
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
musso4 o mnie chcesz pisać? ale to ja ci się źle kojarzę, ja farbuje włosy, jestem od dziecka blondynką a od wakacji przed 1 rokiem studiów zaczęłam przyciemniać włosy, a od 2009 jestem "czarna", czyli farbowana
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#273 |
|
Rozeznanie
|
Musso
Wszystkieeeeeego najleeeeeeepszeeeeego http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0
|
|
|
|
#274 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
mi się śniło dziś że mnie uwięził w moim własnym mieszkaniu taki aktor,nie wiem jak się nazywa,grał w Brzyduli i ja tak ryczałam i się zlitował i mnie puścił hm...może dlatego miałam rano takie oczy spuchniete bo beczałam przez sen? ![]() dziękuję,cieszę się że podoba się prezencik dla Musso Cytat:
mam nadzieję ze nic nie pomyliłam
|
||
|
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
Hii też przeszłam podobną metamorfozę. Ja do 1 klasy gimnazjum bylam średnia blondynka, a od 2 klasy do dziś czarna. Teraz czaruje i będę brunetka.
|
#276 |
|
Rozeznanie
|
tak wyglądałam w liceum
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na sam początek: Musiątko sto lat kochana, duzo zdrówka, oby te Twoje zycie idealne nadal takie było
życzę Ci jeszcze kolejnego potomka, bo wiem jak mocno tego pragniesz... Najlepszego !!!Cytat:
Cytat:
Dla mnie to katastrofa... Nas też na to namawiali, ale Radek stanowczo odmówił, dzisiaj mu za to dziękuję... Bo nie wierzę, że jeszcze kiedyś frank bedzie kosztował 2 zeta;( Byłam dzisiaj u dentysty!!! Jestem bardzo zawiedziona, bo mam tylko 1 zęba do zrobienia, bo sama wymusiłam... dzisiaj też uwinął się w pół godzinki ;( O dziwo skończył o 13, a ja ciągle zdrętwiała jestem Chyba zbyt dużą dawkę mi dał, bo jak robił to czułam, dopiero jak skończył zaczęło drętwieć...W nagrodę kupiłam sobie 3 lakiery i jestem zawiedziona... Takie z dużym brokatem... Muszę wyłapywać te drobiny, bo inaczej sam lakier wychodzi
Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-08-11 o 15:04 |
||
|
|
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
napisałaś, że nie farbuje włosów, a farbuje
![]() dobra laski ja już z mykam z forum, niedługo zaczyna mi się długi weekend - postaram się do Was wpaść oczywiście ![]() do zobaczenia pa
|
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
kurczę dziewczyny, coś pozmieniali na all bo na str głównej tam na dole po lewej str są "oferty specjalne" i niżej jest- darmowe ogłoszenia, 1000 najnowszych i kończące się a jeszcze było mi.in okazje allegro i oferty dnia czy jakoś tak a tego nie ma
wczoraj jeszcze było, tam właśnie były te kardigany za 29,90 co tu linka wstawiałam i wiele innych fajnych rzeczy. Gdzie to się podziało?![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- ok, okazje już znalazłam kurde ale one znikają, nie wiem w końcu gdzie tego szukać...
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-08-11 o 15:24 |
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do Jolki, bo widzę po Twoim poście na blogu, że do stempelków nadaje się też zwykły lakier, bo ten Konad to trochę drogi i wolę coś tańszego. Czy robiłaś już może tak, że ten wzór jest na całym paznokciu? Mogłaś byś mi napisać na PW u kogo zamawiałaś o ile zamawiałaś na all?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
to było o Karinka 124 |
||
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czarny wzorek na seledynowym lakierze
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
a ja wczoraj zupełnie przypadkowo trafiłam na fajny program w Tvn Style "ekonomia gastronomii" czy jakos tak- pokazaują jak tanio i smacznie gotować, zrobić "coś z niczego" i żeby nic się nie marnowało. Suuuper!
ja to w ogóle tv nie oglądam bo jesli tv już gra to tylko Baby tv , ja jedynie na necie sporo siedzę ale wczoraj prawie cały dzień spędziłam na all więc jak mała poszła spać to se włączyłam po cichutku tv, chciałąm jakis film obejrzeć bo nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś film oglądałam no ale trafiłam na ten fajny program, chyba będę go oglądać regularnie w ogóle dopiero teraz zobaczyłam, że ten tvn style to fajny kanał jest.
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
Witam.
Ostatnio jakoś nie mam czasu na forum A teraz siedzę i nadrabiam...nadrabiam... Ja mam na imię Anna, Maria, Kinga ![]() Na weekend też wyjeźdzam, więc już widzę ile będę miała później czytania ![]() U nas nareszcie dzisiaj fajna pogoda Syn się wyszalał na placu zabaw i teraz śpi Czas dla mamy na forum hehe ![]() Ale mi się dzisiaj oczy zamykają... Miłego popołudnia !!! |
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlaczego ta butelka jest pusta ![]() Cytat:
czekamy na spadki ![]() Cytat:
![]() to u nas nie jest tak drastycznie płacilićmy na początku 700-800zł, potem około 900, a teraz na początku miesiąca poszła rata 1066zł, jak franek był za 3,6 ... dobrze, że w tym momencie nie muszę płacić ![]() i jeszcze dodam, że jak braliśmy kredyt to z złotówkach ratę wyliczyli nam taką, jak zapłaciliśmy teraz - około 1100zł, czyli jest różnica zaraz mamuśka do mnie przyjdzie gdzie tam do mnie ... do młodego poszła do fryzjera i kosmetyczki (woli u mnie niż w gdańsku) i jeszcze się szwęda po skelpach pewnie ![]() szybko wytarłam kurze, odkurzyłam i umyłam lutra ![]() obiadek podgrzany i tylko czekam ...
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-08-11 o 15:54 |
|||
|
|
|
#290 |
|
Rozeznanie
|
musso - wszystkiego NAJ,NAJ,NAJ
!!! A najbardziej II kreseczek i dalej trwającego szczęścia !!!
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
We wtorek miejsc nie było, po czym wczoraj dzwoniła babeczka że sa 2 ostatnie i czy chcemy. No oczywiście że chcieliśmyHotel ma 3,5 gwiazdki ale mnie tam wystarczy Dawid, leżak i słońce.
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=despa;28683994]a gdzie masz tą wysypkę?
Izka ale na stronie Cinema City jest napisane, że nie obejmuje filmów 3D no właśnie nie czytałam na stronie tylko sugerowałam się sms-em którego dostałam [QUOTE=musso4;28686055]o szok [COLOR="Silver"]STO LAT musso
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Witam , dziewczynki
![]() Ja dziś tez mam święto: ostatnio zużywałam do końca kosmetyki, bo jak kiedyś pisałam przy przeprowadzce wyszło mi 2 duże kartony. No i dziś wyrzuciłam już prawie cały kosz na śmieci z pustymi opakowaniami |
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, byłam u lekarza. Okazało się, że to zwykła paskudna wysypka spowodowana uczuleniem Ale powiem Wam, że swędzenie już mija i plamka robi się jaśniejsza Teraz tylko pytanie od czego to Żeby zrobić badania, to muszę odstawić tabletki na miesiąc (flonidan). Doktor stwierdził, że to nie od chloru, ale z drugiej strony nie wiadomo co za syf jest w wodzie... |
|
|
|
|
#295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
a ja taksię obżarłam pizzą, że się nie mogę ruszyć
|
|||
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, zazdroszczę... Ja tez chciałabym R gdzies zabrać przed odebraniem wyników,, taka oferta by mi się przydała...
|
|
|
|
#297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
![]() A mama opierdziela mnie za to - nie mogę tego jeść, bo potem mam sensacje żołądkowe
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Niby nie mam typowej astmy, ale dostaję leki dla astmatyków
Mam problemy z drogami oddechowymi i zatokami
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

i Karinka

musso4 o mnie chcesz pisać? ale to ja ci się źle kojarzę, ja farbuje włosy, jestem od dziecka blondynką a od wakacji przed 1 rokiem studiów zaczęłam przyciemniać włosy, a od 2009 jestem "czarna", czyli farbowana

życzę Ci jeszcze kolejnego potomka, bo wiem jak mocno tego pragniesz... Najlepszego !!!
dwa razy tyle 

ja to w ogóle tv nie oglądam bo jesli tv już gra to tylko Baby tv
A teraz siedzę i nadrabiam...nadrabiam...
i
dla Ciebie