![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z iloma ludźmi...
Cytat:
![]() jak dla mnie to możesz mnie (przykładowo, hipotetycznie) uznać za osobę niegodną szacunku (ani się nie przejmę, ani nic mi nie ubędzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet w seksie są kwestie mniej lub bardziej intymne. Dla niektórych seks oralny to wyższy stopień wtajemniczenia niż zwykły, pochwowy a dla niektórych właśnie od miłości francuskiej się zaczyna Cytat:
ale przecież nikt nie twierdzi,że Twoja postawa nie jest słuszna. Masz prawo tak uważać i znaleźć taka partnerkę, która ma identyczne poglądy. Takich osób jest sporo. Tylko nie narzucaj innym jednej, jedynej prawdy Dla Ciebie takie postępowanie jest obrzydliwe, więc tak nie postępuj iszukaj kobiety, która też tak nie robi Mój przyklad: obrzydza mnie seks analny ![]() Dlatego zanim związałam się ze swoim facetem przedyskutowalam ten aspekt i był tego samego zdania co ja Najważniejsze,żeby się dopasować Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
"Napisałem, że do seksu powinno dojść po tym jak pozna się dobrze osobę, z którą idzie się do łóżka, bo wtedy gdy kogoś znasz, jest mniejsze prawdopodobieństwo, że będzie Cię potrafił oszukiwać."
OMG... Pomimo że znamy kogoś np. 20 lat, to po tych 20 latach człowiek może zrobić coś, czego nigdy byśmy się nie spodziewali. Więc, żeby kogoś "dobrze" poznać, potrzeba naprawdę duuuuuużo czasu... Twierdzisz, że wyrażasz swoje zdanie itd, a ty tak naprawdę narzucasz nam swoje zdanie i chcesz do niego przekonać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
1. ...całowałaś się? 17 (nie pamiętam dokładnie)
2. ...odważniej dotykałaś? 8-9 3. ...uprawiałaś petting? 5-6 4. ...uprawiałaś seks oralny? 4 5. ...uprawiałaś normalny seks? 4 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
a wiecie,że w biblii na określenie seksu jest poznanie się
![]() np przespał się z nią określane jest jako "poznał ją" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
odpowiadam na pytania w temacie
![]() 1) nie pamiętam około 15 ? 2) 3 3) 2 4) 2 5) 1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
1. ...całowałaś się? 5
2. ...odważniej dotykałaś? 3 3. ...uprawiałaś petting? 2 4. ...uprawiałaś seks oralny? 1 5. ...uprawiałaś normalny seks? 1 i niech tak zostanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
myslę,że o to dopamine chodziło
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje, że Dopamine99 prawi morały jak landrynka, a tak naprawdę albo ostro moczy i tu nam pisze co innego albo nigdy nie zamoczy bo faktycznie pisze prawdę o swoim podejściu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
a ona jego tylko powierzchownie
![]() ![]() ja moge z czystym sumieniem powiedziec ze mi to lotto co kto mysli o ilosci partnerow z jakimi mialam przyjemnosc ![]()
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Wkurzające robi się tylko to, że posty Dopamine są pisane w formie prawdy objawionej, jedynej, słusznej, niepodważalnej. Nie lubię jak mi się narzuca dany tryb życia, nie lubię jak ktoś przedstawia swój punkt widzenia "bo tak i już i jeśli się ze mną nie zgadzasz to jesteś be".
![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
Ej weźcie wyluzujcie, Dopamine ma po prostu inne poglądy niż Wy tu wszyscy i już.
Każdy ma prawo do swojego zdania. Mi np również seks na 1 randce nie podchodzi (niemożliwe, żeby ktoś tak mnie ujął swoim zachowaniem, charakterem i komu mogłabym zaufać tak szybko - ba, ekspresowe tempo) i moja rozgrzana do czerwoności z podniecenia pochwa ;] potrafi sobie dać na wstrzymanie. Nie umiałabym uprawiać dzikiego seksu pełnego pożądania już na starcie, bez podgrzewania atmosfery stopniowo tylko ot tak wyłożyć wszystko na tacę i dawać do skonsumowania, a nóż chłop udaje jakiegoś przyjemnego, chce się podlizać, wziąć to, co chce i bye (przecież to częste, a pozory mylą). Wszyscy się wszędzie spieszą, nie spieszmy się chociaż z seksem, rany... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
1). 2
2). 4 3). 2 4). 2 5). 2 punkt widzenia zmienil mi sie calkowicie po zakonczeniu wieloletniego zwiazku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
po drugiej stronie szafy
|
normalnyFacet - boski demot
![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Ja nie kwestionuję jego poglądów, tylko to, że ton jego wypowiedzi narzuca podporządkowanie się i przyjęcie jego tez jako jedyne słuszne.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
Wystarczy poczytać to forum żeby się przekonać ile osób było z kimś wiele lat, dałoby sobie rękę uciąć, że zna partnera dokładnie a potem nagle w jednej chwili przekonało się, że tak na prawdę g...o wie o tej osobie. W takim razie ile to poznawanie przed seksem ma trwać? 50 lat? Aż już oboje zgrzybiejemy tak, że na żadne "wyskoki" nie będziemy mieć chęci?
Mnie mój facet po latach mieszkania razem i tak potrafi zaskoczyć (na szczęście pozytywnie), czy to znak, że nadal go nie znam i powinnam zaniechać kontaktów seksualnych? Swoją drogą taka jestem niedobra i grzeszna, że go przeleciałam na 2 randce (tak, z mojej inicjatywy, chociaż się nie bronił ![]() A te osoby które mają zera w ankiecie powinny jak najszybciej zamienić je chociaż na jedynki, bo jeszcze nie daj Borze Szumiący zaczną cierpieć na ciężki syndrom niedopchnięcia i propagować wielce cnotliwe podejście do spraw seksu i głosić je tak jak np Landrynka ![]()
![]() |
#292 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
Poza tym nie ma, co generalizowac , nie zakochujemy się przeciez świadomie, świadomy jest dopiero wybór , co z tymi emocjami czy raczej wobec nich robimy. ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() ja zazwyczaj nie rozprawiam i rozprawiałam o swoim zyciu seksualnym, dla mnie to jest w miarę intymna sprawa, chociaz czasami zdarza mi się ujawnic jakis szczegół, ale raczej żartobliwie w jakiejs ogólnej dyskusji
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-20 o 18:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
A kto twierdzi, że to dobry żart? Po za tym jestem przyzwyczajona, że ludzie obrażają się o byle co więc wolę uprzedzić, zwłaszcza tutaj.
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. 6 3. 6 4. 6 5. 4
![]() |
![]() |
#296 | |||
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() Wypowiedzi landrynki nie skomentuję, bo pod każdą musiałabym umieścić taką emotkę ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rozwaliło mnie to. Myślę, że mało która kobieta na serio myśli, że po seksie będzie od razu ślub. A, że jak był fajny seks, a na dodatek facet oprócz czegoś w gaciach ma też coś w głowie to ma się ochotę spróbowac związku z takim kimś i to może wyjśc (odpowiedni facet) lub nie (nieodpowiedni facet) Widocznie lubisz go za mało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
To ciekawe co o mnie niektórzy pomyślą
![]() Dodam, że sex tylko ze związków trwających co najmniej miesiąc... mam 28 lat ![]() 1. ...całowałaś się? 20 2. ...odważniej dotykałaś?13 3. ...uprawiałaś petting? 13 4. ...uprawiałaś seks oralny? 11 5. ...uprawiałaś normalny seks? 11
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.