![]() |
#271 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: start 29 sierpnia :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez lily0 Czas edycji: 2011-08-31 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
ja zauwazylam, ze jak za bardzo unikam czegos, na co mam ogromną ochotę to zjadam inne rzeczy w podwójnej ilości :P Dzis np. mialam ochotę na czekoladę, ale sobie odmówiłam, zjadłam za to podwójnie jogurt z płatkami orkiszowymi. Hm tyle, ze jakbym zaczela z czekoladą to nie poprzestałabym na jednym rzadku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przytoczę myśl Oscara Wilde'a: "Jedynym sposobem pozbycia się pokusy jest uleganie jej" inteligentne uleganie ![]() carmenkaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Witam, przepraszam, że nie zaczęłam od 29 tak jak się umawiałyśmy, ale zaczynam od jutra. Bo to 1 wrzesień- 1 dzień szkoły, 1 dzień miesiąca
![]() ![]() Waga: 56kg Wzrost: 160cm Cek: 50kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzisiaj nawet nie pisze co zjadłam, bo za dużo tego ![]()
![]() |
![]() |
#277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Za mną już śniadanie, niedługo wezmę się za ćwiczenia jakieś, może agrafka a potem rower.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
Ja na razie ćwiczę podnoszenie kubka z kawą w pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
u mnie dziś 3 dzien bez slodyczy
![]() ![]() ale tez sie zgadzam ze lepiej codziennie zjesc rządek czekolady niz sie potem rzucic na tabliczkę ![]() nie wiem jak dziś z ćwiczeniami będzie u mnie , średnio mi się chce :P no ale moze sie zmotywuje wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
wiem wiem i sukces
![]() ![]() ![]() zaraz losos ponownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() o 19 zaczynam Jillian dzien 4, a jutro i pojutrze niestety jestem poza domem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no ale waga pomału rusza w dól jee ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#284 |
Wtajemniczenie
|
ja nie mam siły na rozpoczęcie od nowa, ale złapał mnie jakiś wirus, czuje się tragicznie od samego rana, więc zjadłam tylko jedną kluskę parowaną + sałatkę na obiad, bułkę z serkiem i szynką, i miskę musli. Teraz pije herbate z mięty.. Na ćwiczenia nie wiem kiedy będę miała siłę
![]() ![]()
![]() |
#285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
haha ja tak wczoraj podawalam cudowne sposby na niejedzenie slodyczy a sama jadlam
![]() ![]() ![]() ale dzis nowy dzien ;d tez sie jakos slabo czuje, brzuch mnie boli i glowa ale mam nadzieje ze przejdzie;/ kuruj się carmenkaa ![]() echh musze sie zmotywowac do 5 dnia z Jilian(somewhere widzę że idziemy równo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Cześć pyszczki!
![]() Dietę trzymam ![]() ![]() carmenkaa - zdasz następnym razem! ![]() Jak u Was na rozpoczęciu i drugim dniu? U mnie jakoś...jak zobaczyłam moją "kochaną" klasę, to mi się wszystkiego odechciało, ale byleby do kwietnia! Nie przejmować się i tyle! A jak u Was Miśki? ![]() Kupiłam kawę i dzisiaj robię peeling ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
oho to Wy takie młode?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 19 na karku, więc nie wiem czy AŻ taka młoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
Oooo ja to mam 17 lat, czyli mało i może pomyślicie, że jestem jakimś dzieciakiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
A ja V rok studiow mialam................... .x lat temu
![]()
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Moja drogie Panie, miałam dzisiaj niezdrową kolację, otóż zjadłam kromkę chleba z masłem oraz 3 kromki chałki z masłem. Były one w miarę cienkie, ale i tak bomba kaloryczna. Właśnie się zastanawiam ile to mogło mieć kcal? Dodam że wszystko było wielkości dłoni... ;/
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Ok, już sobie obliczyłam. Wyszło mi, że mniej więcej 500 kcal ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Wtajemniczenie
|
ja niestety dziś dietę skopałam całkowicie. Na wieczór sporo się najadłam, ale to ze stresu... jutro się poprawię
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Jak tam Wasza dietka i ćwiczenia? Ja na razie nie zaczęłam ćwiczyć, ale staram się przejść na prawdziwą dietę, na razie małymi kroczkami, ale zawsze coś. Od jutra zaczynam hula hopem przez około 30 minut, po tygodniu dołączę brzuszki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
u mnie dieta na razie dobrze. Ćwiczeń póki co brak, ale było już odkurzanie i mopowanie podłogi, takie sobotnie ćwiczenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Przyczajenie
|
Czytając różne gazety o odchudzaniu, w większości widzę artykuł, że podstawą jakichkolwiek zmiany naszego wyglądu itp.- jest zmiana psychiczna. Musimy dojść do wniosku, że robimy to tylko i wyłącznie dla siebie a nie dlatego, że komuś się coś nie podoba. Bez tej zmiany nic nie zdziałamy, ponieważ zazwyczaj prędzej czy później w naszej głowie pojawia się myśl – „po co ja to robię”. Gdy już z całego serca będziemy wiedzieć i chcieć, że „tak to jest czas na zmiany, chcę tego i na pewno to zrobię” czas na drugi krok- znalezienie naprawdę dobrej motywacji.
Motywacja da nam siły na początku naszej drogi ku lepszej sylwetce(wiadomo, że zazwyczaj początki są najtrudniejsze), a także potem gdy będzie nam brakowało silnej woli- wtedy będzie takim naszym "napędem" dzięki któremu wytrwamy. Oczywiście nie chce nikogo pouczać, tylko pomóc. Jedząc co popadnie i trenując aby trenować, raczej niczego nie osiągniemy (np. Sporo ćwiczyć a potem zjeść choćby tą kanapkę z nutellą, całą czekoladę itp.) Będziemy się tylko łudzić, że się odchudzamy a przecież nie o to nam chodzi. Osobiście wiele razy przestawałam ćwiczyć i ulegałam przyjemnościom myśląc, że jutro też jest dzień i że nic się nie stanie bo jutro znowu zacznę ćwiczyć. Dlatego przemyślmy wszystko od początku aby być pewnym, że jesteśmy gotowi aby się zmienić, wierzmy w to a na pewno się uda. ![]() Edytowane przez podskok30 Czas edycji: 2011-09-03 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
lily0 nie martw się
![]() od dawna obracam w towarzystwie 25-35 lat wiec sama czuje sie jakby starsza ![]() ![]() podskok30 masz pewnie racje ale myślę ze wszystkie z nas to wiedzą ![]() ![]() ja kiedy w końcu przestałam myśleć o jedzeniu i odchudzaniu wyszłam z ED i teraz jedyne co to chce jeść zdrowiej i lepiej wyglądać ale bez szaleństwa, jedzenia 1000 kcal i wiecznym rozmyślaniu o tym ![]() mi w sumie nie zalezy na kg tylko chce poprawic swoj wyglad,zlikwidowac faldke na na brzuchu i ogolnie się "wyrobic" ![]() wczoraj nie bylo zle,dzis jestem po sniadanku ale nie wiem czy pocwicze dzis. moze pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Są diety w których zaspokajasz swój głód. Co z tego jak zje się niewielkie śniadanko poćwiczy a potem zje wielki obiad. Ja mam dość dobrą motywację, ćwiczę, nie jem słodyczy, nie głodzę się i nie myślę cały czas o odchudzaniu tylko żyję jak dotychczas tylko z lekkimi zmianami. Myślę, że trochę źle zrozumiałaś mój przekaz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.