|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam :*
|
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
hej znajdziesz coś u mnie?
|
|
#278 |
|
BAN stały
|
rozumiem
a dalabys rade wykonac jakies lepsze zdjecia?
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
czy cos za bluze adidas oraz dwa pierscionki?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=569743
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nadal jestem zainteresowana rurkami z big stara, ale podoba mi się jeszcze koszula w kratę reserved, bluzka w czerwone pasku top secret chyba, pierścionek z duzym oczkiem z hurtowni katherine i ew.kopytka ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Ja mam po prostu za grube łydki :P Mogę Ci podesłać wymiary obu par ![]() A obcas ma 9 cm ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Płaszczyk tylko za inny podobny płaszczyk. Zaraz prześlę Ci wymiary ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- madrze odpisałam u siebie Te z zamkami na dole rozmiar z metki 26 szerokość na wysokości guzika (to dość niskie biodrówki): 36cm stan przód 18 cm stan tył 29,5cm szerokość nogawki na dole 12,5cm dł. całkowita 98 cm czarne skinny rozmiar z metki 36 szerokość na wysokości guzika : 35cm stan przód 18 cm stan tył 32cm szerokość nogawki na dole 12,5cm dł. całkowita 99 cm ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Nie, nie są kruczoczarne są takie jak na zdjęciu, trochę cieniowane (od prawie czerni do szarego)Różowej sukienki nie chcę ![]() O którą floral Ci chodzi? koszulową czy taką na ramiączkach? ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Okej, to jakbyś widziała wymianę? (btw. dorzuciłam jeszcze czarny jelly watch,w razie gdyby Cię interesował)---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- A w jakim kolorze ta kokardka? ![]() To w takim razie co byś oddała za moje tunikę house 2 pary spodni jelly watch koszulę floral i bluzkę rolling stones?
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię fioletu, więc za opaskę dziękuję
![]() Ale jak najbardziej jestem chętna na to co wymieniłam wcześniej, teraz tylko się jakoś dogadać, żeby żadna nie była stratna na wymianie ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- No właśnie ja też mam z tym problem Długo mi to zajęło, ale wymyśliłam: tunika house+ jelly watch za kopytka koszula floral za bluzkę w paski ( https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1315137003) 2 pary spodni za Twoje z big stara plus jeszcze dorzucam Ci bokserkę rolling stones, a Ty mi pierścionek z katherine ![]() hm?
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2011-10-31 o 15:12 |
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1315137003
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1315136563 to mi się podoba
|
#286 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, w sumie kolejna para butów nie est mi potrzebna
![]() Mogę oddać albo tunikę house plus koszulę za spodnie, albo same spodnie za spodnie. Co Ty na to?
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
up;0
|
|
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
poproszę jeszcze o wymiary spodni
|
#295 |
|
Zadomowienie
|
niestety nie będą pasowac
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Pytałaś o koralową sukienkę Asos. Podoba mi się tylko Chanel Coco Mademoiselle i prostownica
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- A powiedz mi czy na buteleczce jest nadrukowany kod? Mogłabyś mi go podać? ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Ok, muszę się namyślić ![]() ![]() ![]() A jakbyś miała jeszcze coś fajnego poza wątkiem to szukam : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=565214 ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Dzięki, ale już kupiłam szare rurki Zastanowię się co z tym perfumkami i prostownicą. Mówisz, że długo utrzymują się na ciele?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

pozdrawiam!

( czy jak się je wywinie to mają futerko?)