![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Lolus plastikowa jest końcówka, ale wąziutka i Gabi jeszcze ani razu nawet nie płakała
andziotko, też chciałam zrobić włosy na zjazd ![]() ![]() Gabrysia moja sama sięga już po żyrafkę i ładuje do buzki. blekitka; tutaj kupowalismy zyrafke mimbi; wczoraj kupowałam w promocji w Tesco Multi Active 186szt za 99,95 (albo 99,99 ![]() matall, dobra robota ![]()
#272 |
Zakorzenienie
|
O, moria wróciła z kolonii
![]()
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
#274 |
Wtajemniczenie
|
![]() No i byliśmy prawie na tych grzybach...Godzine czasu jechaliśmy i co gdy już dojechaliśmy zaczęło padać,grzmieć i wiać ![]() Pepulinku wszystkiego Najlepszego ![]() Alicja już śpi,padła jak kawka ![]() ![]() ![]() dziewczonka i sille- super że wasze dziewczynki powoli wychodzą z choroby...i oby jak najmniej chorowały ![]() Prosimy o głosiki ![]()
#275 |
Zakorzenienie
|
witam się !
wieczorny rytuał już odwalony ![]() dziecie śpi, duże dziecie mężul obrabia właśnie, ale oznak snu nie wykazuje ![]() chciałabym na ten zlocik do Was, ale boję się że Gabi mi nie wytrzyma tyle w samochodzie ![]() tzn w jedną stronę to myślę, że lajcik, ale z powrotem po paru godzinach znów 3h w samochodzie ??? jakoś czuję dyskomfort jak o tym pomyślę, wydaje mi sie, że będzie się męczyć ![]() ogłaszam też oficjalnie, że GABULEK PRZEWRÓCIŁ SIĘ SAM NA BRZUSZEK ![]() ale mama nie widziała ![]() nikt nie widział, no może Zosia widziała, ale nie chciała się przyznać ![]() Gabrynia leżała na macie a ja zdejmowałam pranie z balkonu, wracam a ta na brzuszku męczy zabawkę ![]() już od paru dni malutko jej brakowało, ale ciągle głowa za ciężka była ![]() ------------------- moria ![]() ![]()
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-09-11 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też mamy 3h jazdy (dokładnie 3h 37min wg google maps spod mojego domu, a musimy wyjechać w porannych korkach ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
Andziot
![]() witam wieczorową porą ![]() michas już śpi ![]()
#278 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() nie mam kaca nie pilam duzo o 1 w nocy bylam w domu bo myslalam, ze glowa eksploduje przewialo mnie w limuzynie i aaaaaaaaaaaaa tragedia jak wrocilam to tesciowa mi kzala isc spac i ona do 10 raqno bawila ole to sie wyspalam za wszystkie czasy ![]() ale impreza byla EXTRA a w piatek wesele ![]() OLA SAMA PRZEWRACA SIE Z PLECÓW NA BRZUSZEK I Z BRZUSZKA NA PLECY, W OBIE STRONY dzisiaj na macie tak robila przez godzine ![]() AHA I DZIĘKUJĘ ZA ZYCZENIA DLA MNIE I MILEJ ZABAWY ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-09-11 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro Zosia od Anuli przejechała 1600 km, to my też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
matallku - dziękuję Ci bardzo za miłe komentarze
![]() A! dodałam jeszcze 2 zdjęcia dzieciaków, trochę nowsze. Lecę teraz do 3 strony nadrabiać zaległości. Może zdążę do "Czasu honoru"...
#281 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie, chciałam rzec, że dobrze anulinka rzecze - anula z Zosieńką miały najdalej, a będą ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję za miłe słowa ![]()
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-09-11 o 19:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() i dla Gabuni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Rozeznanie
|
Andziot
![]() ![]() Unas dzień lenistwa poopalałam się z Maciusiem(tzn on pod parasolem wietrzył swoje przyrodzenie) a ja brązowiłam swoje .... chudziutkie ciało(dobrze że w około mam tyle chaszczy że sąsiedzi mnie nie widzieli)a potem spacerek z tż Teraz mój synuś śpi a ja czekam aż się obudzi do kąpieli(nie możemy sobie zrobić dnia dziecka bo wczoraj był ![]() Buziole i do jutra |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Wtajemniczenie
|
Witam się oficjalnie
![]() Jesteśmy w domu od godz. 17 ale musiałam siebie i dziecko ogarnąć. Iguciak śpi więc mogę się odmeldować ![]() ![]() Widzę, że nowe mamuśki się pojawiły ![]() ![]() ![]() Nasze kolonie super, naprawdę miejsce było idealne na wakacje z małym dzieckiem. Brakowało mi dwóch EM! Niestety sama nie robiłam takich długich tras jak na wcześniejszych wakacjach ale zaliczyłam "Pokusę" dwa razy. Mary myślałam o Tobie wciągając naleśniki z malinami ![]() ![]() Z Igutką było super ale niestety problem z nocnym budzeniem trwa. Nie mogę się przyzwyczaić do tego i chodzę lekko sfrustrowana. Mała budzi się średnio co 2-2,5h, czasem zasypia przez 45 minut ![]() ![]() Cytat:
![]() andziotku bąąąąądź ![]() ![]() Myślałam, że aż tak dużo przez 2 tyg. nie urosła ale coś mi przewijaka w domu zaczęło brakować ![]() ![]() No dobra, lecę napić się wina na noc, na "rałszu" jakoś mi łatwiej się do dziecka wstaje ![]() * Aparat na zjazd biorę, wszystkimi zdjęciami chętnie się podzielę ![]()
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Andziot dla Gabryni
![]() Agus dla Olenki ![]() ![]() ![]() Nadusia bawi sie z tata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Brawo dla Gabulki !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() to dziś Gabcie mają swoje debiuty, bo moja także, podczas gdy tata zamieniał się w hrabię szyjulę oraz hrabię brzuchulę Gabcia po raz pierwszy zaśmiala się w głos moria, juz doczekac się nie moge jak wkleisz zdj z kolonii ![]() anulinko, czyli tż urlopik załatwił? Bedziesz? ![]() ![]() ![]() night25, chudziutkie ciało.... o jak ja Ci zazdroszczę !!! aguś, fajnie ze odespałaś ![]() ![]() hellooo gosiek ![]() a ja małża pożegnałam i zostałam z Gabikiem ![]() Coraz bardziej wielbi żyrafkę, wystarczy włożyć jej do łapki a już dziecko ciumcia jej tułowie ![]()
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mowila, ze moge isc na kolejna impreze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez night25 Czas edycji: 2011-09-11 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() jestem wymęczona do ostatniego tchu... ledwo zipię... dziś w nocy spałam tylko 4 godziny, bo ciągle miałam wczoraj wieczorem coś doz zrobienie, spakowania, naszykowania...w efekcie położyłam się po 1 a o 5 pobudka... przed 8 byliśmy u mojej mamy, żeby Piotruś przed kościołem jeszcze sobie kimnął...a, że masz była na 11 to pospał troszkę...jednak nie uchroniło nas to od małej histerii w kościele ![]() i to w najważniejszym momencie ![]() ksiądz tylko szepnął na ucho, że gdyby się nie uspokoił to możemy iść do zakrystii :brzyadal: mały był tak zmęczony, że jak wyszliśmy z kościoła to płakał...a rodzinka jak to rodzinka będą robić zdjęcia....nie ważne, że dziecko się zanosi...zdjęcia muszą być... powiedziałam, że ew. jedno grupowe i to szybko...nie ma pojedynczo się ustawiania... oczywiście mogłam sobie mówić jak grochem o ścianę.... ![]() zdążyli pstryknąć jedno zdjęcie a ja już nie mogłam znieść jego palaczu i go zabrałam i sobie poszłam do auta... oczywiście ja histeryzuje, bo jak on sobie by popłakał przez 10 min. to nic by mu się nie stało...NAWET ZDROWO ![]() potem już w domu było ok ![]() o 18 całe towarzystwo się zmyło... ledwo do auta się zapakowaliśmy z tymi tobołkami... a jeszcze Piotruś dostał wypasne krzesełko do karmienia w wielgachnym pudle, które musieliśmy zabrać dostał tez troszkę pieniążków, a chrzestna założyła mu lokatę na którą będzie wpłacała co miesiąc pieniążki do jego 18, a potem mu je da ![]() ![]() mam w domu taki bałagan z tego wszystkiego, że ,masakra... wszędzie jakieś torby, torbeczki, zryweczxki a ja nie mam siły tego ogarnąć.. a jeszcze jak wróciliśmy to nie mogłam uśpić małego, bo po takim dniu wrażeń nie mógł się wyciszyć i zasnąć...płakał cały czas, nie miał siły nawet zjeść... jak w końcu zasnał to obudził się po 30 min. i dopiero wrąbał flachę... spał bardzo niespokojnie, ale już chyba odpłynął na dobre... a sprzątać będę jutro ![]() Andziot ![]() ![]() ![]() [CENTER]Wszystkiego dobrego dla Pepe[/CENTER] ![]()
ღPiotruśღ 04.06.2011 Edytowane przez antropia Czas edycji: 2011-09-11 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |||
Zakorzenienie
|
jeju najmocniej Cie przepraszan juz to nadrobiałm
![]() ![]() dwa razy kopiowałam dane i chyba mnie sebulek musiał odciągąnąc więc to jego skrzycz ok? ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje ze wasze małżeństwo nie ucierpi na naszym konkurcie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moria ![]() ![]() Gabi i Olusiu gratuluje przewrotów ![]() ![]() moje dziecko dzis lekko oszalało był problem z wyhsciem na spacer a mianowicie po 5 min musiałam wracać z dzieckiem na rękach bo tak ryczał ze mu się łzy do uszu wlewały ![]() masakra śmieszny widok ![]() chyba mu zęby ida bo potem w domu też wył. cYCA NIE chciał co mnie mega zestresowało ale juz dobrze no i teraz spi bo przez cały dzien spał łącznie gidzine ![]()
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
Antropia najważniejsze,że już po wszystkim
![]() Tak,oczywiście... zdjęcia najważniejsze, to nic że dziecko płacze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo chcemy być
![]() ![]() Zaczynam opracowywać logistykę wyjazdu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
no i jeszcze jaka obraza majestatu...mówię wam
![]() jak wracałam z nim do auta to już sama byłam na skraju płaczu... nie znoszę jak on się tak zanosi ![]()
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie minęło, bo on rano wczoraj głosował i dziś po południu nie działało ![]() Jutro jeszcze spróbuje ![]() ![]() A ja jeszcze jutro jeden przekręt spróbuję zrobić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Daisy Pierwszy glosny smiech
![]() ![]() Antropia Dobrze, ze juz po wszystkim ![]() Antropia, Catia My zalozylismy Nadii lokate, co miesiac odciagaja nam z konta sumke. Wydaje nam sie to fajna rzecza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
antropia ważne, że wszystko się udało, zdjęcia są
![]() ![]() anulinka tyle to może Pepe prześpi ![]() Gabi za to śpi w samochodzie max 1h, później siedzi i gada ze sobą, jak raz na noc wracaliśmy to Gabulek się obudził jak tylko mężul silnik samochodu wyłączył i musiałam godzinę ją usypiać ... daisy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | ||
Zakorzenienie
|
daisy ja też chcę żyrafkę dla Edzika
![]() Kto mi kupi? ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() Pewnie też Edzikowi takie konto założymy, tylko niech tż wróci do pracy ![]() Nawet 10zł miesięcznie to już jakaś kwota będzie ![]() Na prawko powinno starczyć ![]() Cytat:
![]() I też potem nie chce spać, więc wolę jechać w dzień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |||||
Rozeznanie
|
Super! Brawo!
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() U nas był dzień brokuła. Cytat:
Cytat:
![]() Ale Ci zazdroszczę!!!!!!!!! Brawo!! Czy ten mój mały klocek bujnie sie w końcu??? ![]() Cytat:
Jest już mój film więc uciekam!!!
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Matall
![]() Nadia rowniez spi w aucie do momentu wylaczenia silnika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.