Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14! - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-27, 12:54   #271
1988Marlena
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

ja się samym zapachem nie kieruję, bo ostatnio kupiłam zel pod prysznic z Joanna Naturia wiśnia i czerwona porzeczka (albo żurawina), zapach był obłędny, ale skórę miałam tak wysuszoną że dosłownie się sypała wszędzie płatkami. Całe ręce miałam w "łupieżu" :/

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 12:56   #272
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
ja się samym zapachem nie kieruję, bo ostatnio kupiłam zel pod prysznic z Joanna Naturia wiśnia i czerwona porzeczka (albo żurawina), zapach był obłędny, ale skórę miałam tak wysuszoną że dosłownie się sypała wszędzie płatkami. Całe ręce miałam w "łupieżu" :/
uu nie ciekawie
daleto ja kupiłam żeby wypróbować
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 13:00   #273
1988Marlena
Zadomowienie

to wypróbuj i powiesz jak efekty

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

póki co uciekam, będę później buziaki

Stary 2011-09-27, 13:02   #274
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
to wypróbuj i powiesz jak efekty

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

póki co uciekam, będę później buziaki
na pewno wypróbuję i powiem czy efekt był
paa
I co zaostałam sama?
Stary 2011-09-27, 13:04   #275
Galadriela87
Zadomowienie

Ja mam żel Joanny z gruszką (to ta sama seria) i mnie nie przesusza, ale ja mam skórę jak nosorożec, więc pewnie to dlatego. :p

Natomiast jeżeli chodzi o pielęgnację włosów i twarzy oraz make-up, to zerkam na KWC.

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 13:06   #276
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
na pewno wypróbuję i powiem czy efekt był
paa
I co zaostałam sama?
ja jestem
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 13:07   #277
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
Ja mam żel Joanny z gruszką (to ta sama seria) i mnie nie przesusza, ale ja mam skórę jak nosorożec, więc pewnie to dlatego. :p

Natomiast jeżeli chodzi o pielęgnację włosów i twarzy oraz make-up, to zerkam na KWC.
Ja do włosów mam sprawdzoną serię Garniera

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
ja jestem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 13:10   #278
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
Ja do włosów mam sprawdzoną serię Garniera

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Jaka, jaka?

U mnie sprawdza się niebieski nawilżający Herbal (maska i szampon), odżywka Nivea Long Repair, czerwony Glisskur i czarny spray Glisskur z keratyną.

No i zamierzam w końcu zrobić jakąś maskę z naturalnych składników.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-27, 13:12   #279
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka, jaka?

U mnie sprawdza się niebieski nawilżający Herbal (maska i szampon), odżywka Nivea Long Repair, czerwony Glisskur i czarny spray Glisskur z keratyną.

No i zamierzam w końcu zrobić jakąś maskę z naturalnych składników.
Takie o!
Stary 2011-09-27, 13:19   #280
netali
Zadomowienie

Kinia gratuluje rocznicy! zycze Wam, żebyś Cie zawsze byli tak dobrana para i żeby wszcescie i milosc dopisywaly Wam dluuuuuuuuugie lata !
Monique kurcze no, wiem ze to nie dobrze naciskac, ale uwazam ze w takiej sytuacji jakiej jesteście masz prawo rzadac konkretnych planow.. nie jesteście już dziecmi..!
Sylvi kielonek za wyplate
Ala obys miala racje z tym grudniowym wysypem pierścień! Bo już powoli trece cierpliwość A tak mogole to jak będziesz na rolkach to powiedz Bjuti ze za nia tęsknimy
Gala – piona za tz programiste mój tez mimo studiow już pracuje, ale na szcescie jest na ostatnim roku, to wiecej czasu spedza w pracy niż na uczelni
Ilys dzielna dziewczyna jestes na pewno nie jest latwo, ale jestes madra, odwazna i dlatego mimo przeciwności losu wszystko Ci się układa
Ananke po pierwsze ja tęskniłam!!! A po drugie – zgadzam się w kwestii TZtow..
Santom czuje ze fajna ta Twoja niespodziewajka
Aq- co to za przeprowadzka? Opowiadaj! Ja chyba czegos nie doczytałam

Kurde dziewczyny dzisiaj taki odcinek na wpsolnej a ja nie mam tvn ;(

Cd pigulek – jak je bralam to ważyłam prawie 8 kilo wiecej no i pojawia się dylemat bys szczuplejszym i mniej rozchwianym emocjonalnie, czy bardziej się cieszyc z rr

Cytat:
Ona się zastanawia czy od niego nie odejść, ale on jej powiedział, że jak ona go zostawi, to on się zabije :/ No i ona nie odejdzie.
Nie wierze… nad czym tu się jeszcze zastanawiac !!
A szwagierka pewnie zakompleksiona czy cos .. nie martw się
Mutny - piona tez nie lubie durexow udanego lotu!! czekamy a relacje no i niech Ci sie tam wszystko bosko ulozy
netali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 13:25   #281
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez netali Pokaż wiadomość
Gala – piona za tz programiste mój tez mimo studiow już pracuje, ale na szcescie jest na ostatnim roku, to wiecej czasu spedza w pracy niż na uczelni
Mój jest na pierwszym i to na dodatek zaocznie co skutkuje tym, że od poniedziałku do piątku pracuje do 17, a w weekendy ma zajęcia i to czasem przez cały dzień.

~Xbox & rock fan

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 13:34   #282
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
Aq- co to za przeprowadzka? Opowiadaj! Ja chyba czegos nie doczytałam

Kurde dziewczyny dzisiaj taki odcinek na wpsolnej a ja nie mam tvn ;(
Za kilka dni będziemy znali termin końca budowy domu brata TŻ (taki mniej więcej, konkretny miesiąc) i będzie można powoli planowac My będziemy mieszkac tam gdzie on teraz

Mogę Ci później opowiedziec

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 13:43   #283
netali
Zadomowienie

Cytat:
Mój jest na pierwszym i to na dodatek zaocznie co skutkuje tym, że od poniedziałku do piątku pracuje do 17, a w weekendy ma zajęcia i to czasem przez cały dzień.
biedactwo to kiedy Wy sie widujecie? zycze Ci, zebyscie jak najszybciej razem zamieszkali, to wtedy bedziecie miec dla siebie wiecej czasu pewnie
Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Za kilka dni będziemy znali termin końca budowy domu brata TŻ (taki mniej więcej, konkretny miesiąc) i będzie można powoli planowac My będziemy mieszkac tam gdzie on teraz

wow!!! GRATULACJE ! o oczywiscie jak bedziesz cos wiecej wiedziec to daj znac
Stary 2011-09-27, 13:49   #284
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
wow!!! GRATULACJE ! o oczywiscie jak bedziesz cos wiecej wiedziec to daj znac
Jasne, że dam znac Tak się cieszę!!! Wspólne życie bez żadnego kredytu na start

Stary 2011-09-27, 13:50   #285
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:

Oj, ja też. Praktycznie żadnych kosmetykow do włosów i makeupu nie kupuję bez konsultacji z KWC
Cytat:

Oj, to gratuluję fajnie będziecie mieć

Stary 2011-09-27, 13:53   #286
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
biedactwo to kiedy Wy sie widujecie? zycze Ci, zebyscie jak najszybciej razem zamieszkali, to wtedy bedziecie miec dla siebie wiecej czasu pewnie
W wakacje widzimy się pt-sb-nd, ale od nowego roku akademickiego będzie ciężko.

Pamiętam, że w liceum narzekałam, że widujemy się rzadko, a wtedy oprócz weekendów widywaliśmy się w tygodniu po szkole.

Dziękuję za życzenia. Mam nadzieję, że kiedyś w końcu się to ziści.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-27, 13:54   #287
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
W wakacje widzimy się pt-sb-nd, ale od nowego roku akademickiego będzie ciężko.

Pamiętam, że w liceum narzekałam, że widujemy się rzadko, a wtedy oprócz weekendów widywaliśmy się w tygodniu po szkole.

Dziękuję za życzenia. Mam nadzieję, że kiedyś w końcu się to ziści.
wiem co to znaczy sama z TŻ będe od października widywać się rzadko
Stary 2011-09-27, 13:57   #288
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
No, dziewczynki, ja już prawie spakowana. W zasadzie przyszłam się pożegnać Nie wiem kiedy się odezwę, najprawdopodobniej dopiero jak już będziemy mieli unormowaną sytuację z mieszkaniem (no i będziemy mieli net)
P.S. kurcze, mała ta walizka nie wiem jak ja to wszystko upcham
Jeju kochana, udanego lotu, bez zadnych niespodzianek no i powodzenia ogolnie!! Ale bedziemy tesknic koniecznie odezwij sie najszybciej jak mozesz!

Cytat:
Ala obys miala racje z tym grudniowym wysypem pierścień! Bo już powoli trece cierpliwość A tak mogole to jak będziesz na rolkach to powiedz Bjuti ze za nia tęsknimy
Powiem na pewno

A ja puscilam 3 kupony w totka moim tajnym sposobem dwa wypelnilam ale i tak nie trafie w ogole kupon nie chcial babce wejsc ten co wypelnialam, a facet z tylu: nooo jakas grubsza gotówka sie szykuje bo wejsc nie chce a ja powiedzialam: no bo ja juz wygralam kolejki takie, ze nie wiem

Fryzura Salmy Hayek mi sie podoba dlatego zapuszczam grzywke, zeby do brody byla i sie tak zetne http://www.pudelek.pl/artykul/35324/...olske_zdjecia/ co sadzicie?

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

A no i aQ, ale ci zazdroszcze - nie masz pojecia!! Ale super, ze wam sie uklada, a poczatek bez kredytu to ideal!!! Mam nadzieje, ze bedziesz nam sie tu chwalic zakupami meblowymi i innymi no i fotkami?

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 14:04   #289
netali
Zadomowienie

aq01 - pozazdroscic takiego startu!!!

Ala - kciuki za totka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 14:04   #290
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Fryzura Salmy Hayek mi sie podoba dlatego zapuszczam grzywke, zeby do brody byla i sie tak zetne http://www.pudelek.pl/artykul/35324/...olske_zdjecia/ co sadzicie?

Ale super ta fryzura też bym taką chciała
Stary 2011-09-27, 14:09   #291
aQ01
Zadomowienie

Chociaż wiecie co? Mam czasem takie myśli, że to wszystko lepiej by wyglądało jakbyśmy byli już narzeczeństwem... Podam przykład: ostatnio byliśmy w odwiedzinach u brata TŻ z ich rodzicami. Fajna, luźna atmosfera, młodzi opowiadają o budowie itp i co jakiś czas np żonka brata do mnie "będziesz spokojnie sobie mogła przestawic po swojemu coś tam bo jest dodatkowe gniazdko" itp, a mi jest po prostu głupio się odzywac na ten temat To będzie ogromny prezent od rodziców TŻ a ja jestem na razie tylko dziewczyną i nie czuję się hmm... upoważniona do mówienia "no jasne, tu sobie postawię lodówkę, a tu kanapę" i rozporządzac się po nie swoim... Nie wiem jak się wtedy zachowac Wiem, że nie popełniłabym wielkiej gafy, bo rodzice TŻ mnie lubią i wiedzą, że TŻ traktuje mnie poważnie i są za, z bratem i jego żoną mam super kontakt... Ale to chyba kwestia tego jak mnie wychowano, nie pcham się wszędzie gdzie się da i nie lubię rządzic. Się wygadałam, sorki

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:

A no i aQ, ale ci zazdroszcze - nie masz pojecia!! Ale super, ze wam sie uklada, a poczatek bez kredytu to ideal!!! Mam nadzieje, ze bedziesz nam sie tu chwalic zakupami meblowymi i innymi no i fotkami?
Będę się chwalic, no i będziecie mi doradzac!

Stary 2011-09-27, 14:17   #292
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:

Fajna fryzurka wogóle ona ma boskie włosy, ale mi by taka nie pasowała
Cytat:
Chociaż wiecie co? Mam czasem takie myśli, że to wszystko lepiej by wyglądało jakbyśmy byli już narzeczeństwem... Podam przykład: ostatnio byliśmy w odwiedzinach u brata TŻ z ich rodzicami. Fajna, luźna atmosfera, młodzi opowiadają o budowie itp i co jakiś czas np żonka brata do mnie "będziesz spokojnie sobie mogła przestawic po swojemu coś tam bo jest dodatkowe gniazdko" itp, a mi jest po prostu głupio się odzywac na ten temat To będzie ogromny prezent od rodziców TŻ a ja jestem na razie tylko dziewczyną i nie czuję się hmm... upoważniona do mówienia "no jasne, tu sobie postawię lodówkę, a tu kanapę" i rozporządzac się po nie swoim... Nie wiem jak się wtedy zachowac Wiem, że nie popełniłabym wielkiej gafy, bo rodzice TŻ mnie lubią i wiedzą, że TŻ traktuje mnie poważnie i są za, z bratem i jego żoną mam super kontakt... Ale to chyba kwestia tego jak mnie wychowano, nie pcham się wszędzie gdzie się da i nie lubię rządzic. Się wygadałam, sorki

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Będę się chwalic, no i będziecie mi doradzac!
No nie dziwię Ci się mi też tak głupio trochę o tym myśleć a co dopiero mówić zwłaszcza głupio mi było jak w niedziele oznajmiałam TŻowi że jeśli oni się wyprowadzą to ja idę z nimi, ale musiałam to powiedzieć bo bym zatruwała sobie kolejny tydzień myśleniem co jeśli oni się wyprowadzą a ja zostanę tutaj. Ale TŻ fajnie zareagował powiedział "No ja myślę" i mnie pocałował

Kurde, ale jakbym była jego narzeczoną to już inaczej, ma się wtedy jakies uprawnienia do rządzenia się i planowania mieszkanka

Stary 2011-09-27, 14:19   #293
Galadriela87
Zadomowienie

Dziewczyny znacie jakieś dobre tusze do rzęs, które solidnie pogrubiają i wydłużają/podkręcają rzęsy?

Kupiłam sobie niedawno taki ciemnobrązowy (Maybelline chyba) i choć jestem zadowolona z koloru, to nie pogrubia tak jakbym chciała.

Wrzucam zdjęcie - same oceńcie (ale mi się zrymowało ):
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg oko1.jpg (11,6 KB, 12 załadowań)

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-27, 14:20   #294
aluniaaaaa
Zakorzenienie

aQ masz bardzo zdrowe podejscie i tylko o tobie to dobrze swiadczy, ze jestes dobrze wychowana ale nie dziwie ci sie, tez bym nie umiala tak przy rodzicach tżta rozporzadzac, co innego jak sobie sami rozmawiacie

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Gala, skleja troche te rzesy...

A Salma Hayek wcale nie ma niskiego czola co nie? tez takie pod wysokie zachodzace...

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 14:23   #295
Galadriela87
Zadomowienie

Fryzura Salmy fajna - taka naturalna, zwiewna , ale do mnie zupełnie by nie pasowała.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-27, 14:25   #296
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
Kurde, ale jakbym była jego narzeczoną to już inaczej, ma się wtedy jakies uprawnienia do rządzenia się i planowania mieszkanka
No właśnie, dokładnie o to chodzi. Cała rodzinka TŻ tak bez skrępowania mówi o tym i to dla nich normalna i oczywista myśl, że TŻ zamieszka tu ze mną. Zostaje mi tylko się uśmiechac i miło odpowiadac Ale może to dobrze o mnie świadczy?

Kochana, szczerze to dobrze zrobiłaś. Wiesz na czym stoisz i TŻ zachował się super

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
aQ masz bardzo zdrowe podejscie i tylko o tobie to dobrze swiadczy, ze jestes dobrze wychowana ale nie dziwie ci sie, tez bym nie umiala tak przy rodzicach tżta rozporzadzac, co innego jak sobie sami rozmawiacie

Stary 2011-09-27, 14:27   #297
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny znacie jakieś dobre tusze do rzęs, które solidnie pogrubiają i wydłużają/podkręcają rzęsy?

Kupiłam sobie niedawno taki ciemnobrązowy (Maybelline chyba) i choć jestem zadowolona z koloru, to nie pogrubia tak jakbym chciała.

Wrzucam zdjęcie - same oceńcie (ale mi się zrymowało ):
Zaraz wrzucę Ci linki do tuszy których ja uzywam na KWC

A tu macie moją fotkę sprzed półtora roku - porównajcie z tymi w profilu i powiedzcie jak lepiej?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1309019830
Łukasz mnie zamorduje jak się dowie że chcę ściąć

Stary 2011-09-27, 14:28   #298
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
[/COLOR]Gala, skleja troche te rzesy...
.
Ano. Tylko zastanawiam się czy to wina tuszu, czy moja, bo za każdym razem, po każdym tuszu mam taki sam efekt. Może nie umiem się malować.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
No właśnie, dokładnie o to chodzi. Cała rodzinka TŻ tak bez skrępowania mówi o tym i to dla nich normalna i oczywista myśl, że TŻ zamieszka tu ze mną. Zostaje mi tylko się uśmiechac i miło odpowiadac Ale może to dobrze o mnie świadczy?
Dobrze, dobrze.
Warto być skromnym i subtelnym.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-27, 14:29   #299
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:

Kochana, szczerze to dobrze zrobiłaś. Wiesz na czym stoisz i TŻ zachował się super

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Też mi isę podobało jak się zachował. A Ty co innego możesz robić w takiej sytuacji? Zignorować totalnie nie wypada i rządzić się też. Więc trzeba wypośrodkować

Stary 2011-09-27, 14:31   #300
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Zaraz wrzucę Ci linki do tuszy których ja uzywam na KWC

A tu macie moją fotkę sprzed półtora roku - porównajcie z tymi w profilu i powiedzcie jak lepiej?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1309019830
Łukasz mnie zamorduje jak się dowie że chcę ściąć
O kurczę...wcześniej pisałam, że bardzo ładnie wyglądasz w dłuższych, ale na tym zdjęciu super się prezentujesz!

~Xbox & rock fan
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości