Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:) - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-07, 10:29   #271
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Hejo

Kto mi zrobi kawę??? Nie mam kawy w domu, jak to jest możliwe? ciekawe kto ją tak spija? dobrze, że inka jest.
o kawa, moge ci zrobic tez w nocy nie moge spac, ale to przez katar i małą bo budziła się.

Jestem padnięta
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 10:30   #272
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Lolka, MoniaK ja też dłuższy czas myślałam, że mamy tu fanatyczkę świąt całkiem niedawno natkęnłam się gdzieś w necie na to zdjęci i dopiero się okazało, że to perfumki
Stary 2011-10-07, 10:30   #273
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
to jest tzw dziobniecie bociana - Daria tez to ma i nie wszystkim znika - moj maz tez to ma do tej pory
oo dzieki
włoski jej urosną to nie będzie widać
Cytat:
Napisane przez gosiek217 Pokaż wiadomość
i jak Ci sie podobal ten film ? bo ja bym go chętnie obejrzała ale się boje że później nie zasnę
.
szczerze powiem, ze dobry
ale glupia jestem, ze go oglądałam
bo
w filmie wystepuje taki malutki chlopczyk rok ma, hunter, i cos go wynosilo z lozeczka, masakra ogolnie, taka posrana bylam jak sie kladlam spac, ze co hwile patrzylam na lozeczko z olką

ja zawsze takie filmy ogladam, a pozniej spac nie moge
np blair witch project
Stary 2011-10-07, 10:37   #274
spice1985
Zadomowienie

A Hanka znowu dziś cyrk z mlekiem urządza...Rano 90, teraz 60...I na nic moje tłumaczenia,że jak nie zje mleka to nie będzie deseru
Ja nie wiem...czy Jej to mleko nie smakuje, czy się nim przejadła, czy woli słoiczki (ale na litość boską, nie może nie pić mleka!), czy zęby idą i nie ma apetytu. Codziennie jej w paszczę próbuję zajrzeć, ale niezbyt chce mi te dziąślaki pokazać (matall Ty widziałaś jak Hanka pokazuje dziąsła:P Język first)
Właśnie gryzie śliniak i bluzkę,ale jestem twarda i nie będzie słoiczka, aż nie skończy mleka:P Taaaaaa, jasne, pewnie zaraz wyjmę ten słoik z szafki,bo chciałam wziąć Ją na dwór póki nie leje.
Czy żadne z Waszych dzieci nie ma problemu z piciem mleka??? Pytam o te które już jedzą słoiczki? Matall Edzik czasem nie chce wypić,ale to sporadycznie raczej,a ja mam wrażenie że Hance już to mleko nie smakuje...Czy możliwe,że trzeba Jej zmienić na inne? Andziot?
24kasia jeszcze pisała,że Nikosia ma takie dni buntu na mleko...może to babskie humory;p Mój mąż się śmieje, że Hanka się odchudza razem ze mną W ogóle była kiedyś taka śmieszna sytuacja,że mój mąż bawi się z Hancią i mówi do niej "Ty tłuścioszku", a Hanka podkówka i w ryk Myślałam że padnę ze śmiechu, a mąż "No dobra, nie jesteś wcale gruba" i przestała płakać
Jestem też pod wrażeniem Jej połączenia ze mną, bo nie wiem, czy to przypadek był czy nie, ale kiedyś (niedawno) zadzwoniła mi Mama,że z Babcią jest już źle i ja po tym tel się rozpłakałam, a Hania za chwilę patrzy na męża który Ją trzymał i też w płacz uderzyła i płakała dopóki ja się nie uspokoiłam. Przypadek?

Właśnie widzę, że oprócz tego,że nie chce pić mleka, to zwróciła na siebie część tej nędznej porcji która wciągnęła...Załamię się i mnie odwiozą do Tworek lub do Kochanówka.

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 10:38   #275
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Aga_pe, współczuję nocki, ale może jak nie płacze, to faktycznie rozważ przeprowadzkę?

Dziewczonka, ściągnęłam Cię myślami, miałam o Ciebie pytać Jak Alusiex? Co u Was?

Matall, powodzenia w pracy! Weź to ogarniaj szybko i wracaj

Caffelate, welcome home

Paulizia, zanim doczytałam o carbonarze, to już wymyśliłam piersi z kurczaka z ananasem i serem zapiekane RiRi jest w grudniu w Łodzi Dżordża Majkela nie znoszę! Ale Wroclove lubię

Aguś, trzymam kciuki za wyniki

Antropia, bardzo niemiło zabrzmiały Twoje posty. Aż mi się przykro zrobiło. Wystarczyło przypomnieć, że do 20.10 mamy się zdecydować i tyle. Nie zauważyłam, abyśmy miały na forum podział na ważniejsze i mniej ważne osoby. Zresztą chciałam podkreślić, że na forum nie ma żadnej grupy organizującej spotkania, tylko każda z nas może zrobić ankietę, zaproponować terminy. A jeśli Tobie zależy na konkretnych datach, to może właśnie Ty powinnaś się zająć ogarnięciem tematu zlotu we Wroclove? Ja tylko poprosiłam, aby było to po 08.11, bo tego dnia mam randkę z Lennym

Siasiek, zapraszam do mnie

Ja robię oko, wkładam kaloszki i lecę z dzieciaczyną na spacer

Janutek is coming to town <3

vege!

Edytowane przez mary poziomkowa
Czas edycji: 2011-10-07 o 10:39
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 10:38   #276
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

ja najgorzej przeżyłam Egzorcyzmy Emily Rose.....tydzień spać nie mogłam film na faktach podobno
Stary 2011-10-07, 10:42   #277
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Jaka jestem dumna z Sebusia!

zaraz przekażę Hani, jakiego ma dzielnego amanta

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-07, 10:43   #278
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
ja najgorzej przeżyłam Egzorcyzmy Emily Rose.....tydzień spać nie mogłam film na faktach podobno
w życiu nie widziałam bardziej beznadziejnego filmu
kompletnie mi sie nie podobał
Stary 2011-10-07, 10:45   #279
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
A moze jak to jest poziom 'zaawansowany' tzn. ze Ty nie potrzebujesz moze tych lekcji?

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
a nocka jak zwykle... czytalam ze dzieci w tym wieku tak maja - w dzien nie chca jesc bo sa ciekawe swiata a w nocy nadrabiaja
A doczytałaś kiedy ten okres mija??

Grazin dla Seby! A pytała pani doktor o USG bioder?

Zosiaa chociaż tyle, że nie musiałaś w środku nocy zabawiać grzechotkami Mateuszka

Padaaa noooo!! A własnie mieliśmy szykować się na spacer

Anti starsznie się przez noc pozadzierał na buzi.. a ma króciutkie paznokietki chyba powinnam mu jescze bardziej przycinać, ale boje się, ze za dużo podetne i będzie miał czerwone i będzie go bolało
Stary 2011-10-07, 10:48   #280
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
A doczytałaś kiedy ten okres mija??
a to zalezy - niektorym dzieciom to sie ciagnie i do 1,5 roku

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 10:48   #281
zosiaaa
Zadomowienie

Agus mam tak samo z tymi filmami ja uwielbiam horrory a później jak w nocy muszę wstać do kibelka to mam problem i sikam przy otwartych drzwiach
Blair witch .... zaczęłam oglądać ale nie skończyłam

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-07, 10:52   #282
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
[
Antropia, bardzo niemiło zabrzmiały Twoje posty. Aż mi się przykro zrobiło. Wystarczyło przypomnieć, że do 20.10 mamy się zdecydować i tyle. Nie zauważyłam, abyśmy miały na forum podział na ważniejsze i mniej ważne osoby. Zresztą chciałam podkreślić, że na forum nie ma żadnej grupy organizującej spotkania, tylko każda z nas może zrobić ankietę, zaproponować terminy. A jeśli Tobie zależy na konkretnych datach, to może właśnie Ty powinnaś się zająć ogarnięciem tematu zlotu we Wroclove? Ja tylko poprosiłam, aby było to po 08.11, bo tego dnia mam randkę z Lennym
zupełnie nie miałam zamiaru nikogo urazić...
niepotrzebnie się odzywałam...
ja zauważyłam taki podział niestety...i jakby moje posty nie były ignorowane to wiedziałabyś, że nie zależy mi na konkretnych datach, dlatego ankiety nie zrobię...bo nie wiem jakie dni wykluczyć, bo wiem, że większość ma jakieś plany i nie w każdy dzień może... dostosowałabym się do każdego dnia....ale muszę wiedzieć wcześniej...a ankiety z tego co wiedzę nie trwają dzień dwa, czy nawet 5 tylko wiszą prawie do ostatniej chwili..z
z tego co widzę to lepiej siedzieć cicho i pokornie czekać na obrót sprawy.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
w życiu nie widziałam bardziej beznadziejnego filmu
kompletnie mi sie nie podobał
to myślisz tak jak ja o Paranormal Activity
Stary 2011-10-07, 10:53   #283
spice1985
Zadomowienie

Zimne mleko wypiła! Chyba moje dziecko lubi tylko chłodne picie, bo soki pije chętnie, a mleko tylko jak już zimne jest...Czy to normalne?:P Wczoraj też wieczornej butli z kleikiem nie chciała, a jak ostygła to wypiła...

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 10:55   #284
Siasiek
Zadomowienie

Dobra to się zbieram najpierw do Kasi na kawę, następnie do Mary. Mojego straszaka mam wziąć Mary?

Spice może spróbuj zmienić mleko na inne. A nie zraziła się czymś? Nie daliście jej zbyt ciepłego bądź zimnego? Jak taka humorzasta jest to może focha ma Tak na poważnie to mój starszak właśnie nie pił gdy mleko było za ciepłe (musiało być zimne i koniec).
Co do nie picia mleka to ja jestem dzieckiem które od 6 miesiąca życia nie piło mleka z butli. Od małego karmiono mnie papkami bo mleko w zwykłej postaci odpadało ale grysik jadłam. Znam jeszcze dwa takie przypadki kiedy dziecko zbuntowało się na mleko i dzieci są całkiem zdrowe
Pokombinuj jeszcze tylko nie wpychaj jej na siłę bo może faktycznie będzie większy bunt.
Nie wspominam o tym, że zęby też mogą ją drażnić.

O doczytałam, że na zimne reflektuje Identyczny egzemplarz co mój starszak. Tylko u nas dopóki mleko nie było zimne to był taki ryk...że ogień w dupce i chłodzić mleko!

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel

Edytowane przez Siasiek
Czas edycji: 2011-10-07 o 10:57
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 11:04   #285
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Informuję, że jeśli ustalicie datę spotkania Wrocławskiego później niż po 20 października to mnie nie będzie. Prosiłam żebyśmy wcześniej się zgadały bo inaczej nie dam rady przyjechać..A to będzie jedyny zlot na który jestem w stanie dotrzeć. .Ale zrozumiem jeśli datę ustalicie na ostatnią chwilę. Nie będziecie przecież się specjalnie dla mnie spieszyć .
Z tego, co pamiętam, to spotkanie miało być po 6 listopada, bo wtedy Paulizia ma być w PL...
A czemu nie możesz po 20 października??

EDIT: a, już skumałam, że chodzi o to, żeby do 20.10 było wiadomo.
Ja mogę i dziś zrobić ankietę

Paulizia do kiedy Ty jesteś w Wrocku??? Bo nie pamiętam - już znalazłam

Cytat:
Napisane przez blueberry_11 Pokaż wiadomość
Matal - a jak tam wyniki ankiety zlotowej? Wyklarowało się coś odnośnie miejsca i terminu?
Jak na razie Łódź, 20.10.
Ale jeszcze może się zmienić, nieznacznie data prowadzi

Cytat:
Kto mi zrobi kawę??? Nie mam kawy w domu, jak to jest możliwe? ciekawe kto ją tak spija? dobrze, że inka jest.
Zapraszam, kawy u mnie dostatek
Jakieś 5 słoików

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Matall za skończenie pracy! Teraz będzie juz z górki
Ale w zasadzie ja nie skończyłam
Tzn. jedno owszem, ale teraz drugie robię

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
A Hanka znowu dziś cyrk z mlekiem urządza...Rano 90, teraz 60...I na nic moje tłumaczenia,że jak nie zje mleka to nie będzie deseru
Ja nie wiem...czy Jej to mleko nie smakuje, czy się nim przejadła, czy woli słoiczki (ale na litość boską, nie może nie pić mleka!), czy zęby idą i nie ma apetytu. Codziennie jej w paszczę próbuję zajrzeć, ale niezbyt chce mi te dziąślaki pokazać (matall Ty widziałaś jak Hanka pokazuje dziąsła:P Język first)
Właśnie gryzie śliniak i bluzkę,ale jestem twarda i nie będzie słoiczka, aż nie skończy mleka:P Taaaaaa, jasne, pewnie zaraz wyjmę ten słoik z szafki,bo chciałam wziąć Ją na dwór póki nie leje.
Czy żadne z Waszych dzieci nie ma problemu z piciem mleka??? Pytam o te które już jedzą słoiczki? Matall Edzik czasem nie chce wypić,ale to sporadycznie raczej,a ja mam wrażenie że Hance już to mleko nie smakuje...Czy możliwe,że trzeba Jej zmienić na inne? Andziot?
24kasia jeszcze pisała,że Nikosia ma takie dni buntu na mleko...może to babskie humory;p Mój mąż się śmieje, że Hanka się odchudza razem ze mną W ogóle była kiedyś taka śmieszna sytuacja,że mój mąż bawi się z Hancią i mówi do niej "Ty tłuścioszku", a Hanka podkówka i w ryk Myślałam że padnę ze śmiechu, a mąż "No dobra, nie jesteś wcale gruba" i przestała płakać
Jestem też pod wrażeniem Jej połączenia ze mną, bo nie wiem, czy to przypadek był czy nie, ale kiedyś (niedawno) zadzwoniła mi Mama,że z Babcią jest już źle i ja po tym tel się rozpłakałam, a Hania za chwilę patrzy na męża który Ją trzymał i też w płacz uderzyła i płakała dopóki ja się nie uspokoiłam. Przypadek?

Właśnie widzę, że oprócz tego,że nie chce pić mleka, to zwróciła na siebie część tej nędznej porcji która wciągnęła...Załamię się i mnie odwiozą do Tworek lub do Kochanówka.
No więc Eda zaczyna mieć tak samo. Wieczorem je więcej i pierwsze rano. Czyli raz na 12h je ładnie mleko
Nie wiem, co z tym zrobić. Wypycha językiem i KONIEC.

Ale do Tworek możesz, będę Cię odwiedzać, mam blisko

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Matall, powodzenia w pracy! Weź to ogarniaj szybko i wracaj
Do 12.10 mnie nie będzie Zostało mi jakieś 160stron A Eda mało daje pracować.
Ale potem wrócę, promise

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Czy komuś, kto wybiera się na zlot do Wrocka nie pasuje JAKIKOLWIEK dzień między 14 a 26 listopada???

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-10-07 o 11:00
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 11:05   #286
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Agus mam tak samo z tymi filmami ja uwielbiam horrory a później jak w nocy muszę wstać do kibelka to mam problem i sikam przy otwartych drzwiach
Blair witch .... zaczęłam oglądać ale nie skończyłam
to samo ze mną
ostatnio cos ogladalam i mowie do meza, chodz sie poloz kolo mnie i przytul mnie
a on sie smial
Cytat:
to myślisz tak jak ja o Paranormal Activity
no a dwojke widzialas ?
moze dlatego sie tak balam hehe
Stary 2011-10-07, 11:07   #287
blueberry_11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość

wygląda ciekawie tylko trochę drogawy
Jak chcesz to mogę Ci próbki przesłać, bo mam w domku kilka....

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
dlatego jestem przerazona przed zima chyba go bede tylko w koc zawijac bio ubieranie miliona rzeczy wydaje mi sie masakra
Ciężkie czasy idą... Kupiłam Kubusiowi kombinezon na zimę dwa rozmiary większy i to wcale nie dlatego, że liczę na to, że moje dziecko będzie tak szybko rosło, tylko, żeby było łatwiej go tam ulokować i nie spędzać za dużo czasu na wciąganiu rączek do rękawów. Najbardziej się boje czapek, bo ja mu nie zakładałam czapki do tej pory.

A kupowałyście już może zestaw: czapka, szalik, rękawiczki na zimę?
Chcę kupić rękawiczki ze sznurkiem i nigdzie nie mogę ich dostać...

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Mój mąż się śmieje, że Hanka się odchudza razem ze mną W ogóle była kiedyś taka śmieszna sytuacja,że mój mąż bawi się z Hancią i mówi do niej "Ty tłuścioszku", a Hanka podkówka i w ryk Myślałam że padnę ze śmiechu, a mąż "No dobra, nie jesteś wcale gruba" i przestała płakać
.
a to dobre!!! Rzeczywiście babskie humory
Stary 2011-10-07, 11:08   #288
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
to samo ze mną
ostatnio cos ogladalam i mowie do meza, chodz sie poloz kolo mnie i przytul mnie
a on sie smial

no a dwojke widzialas ?
moze dlatego sie tak balam hehe
jedynka mnie nie zachęciła
Stary 2011-10-07, 11:11   #289
blueberry_11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Jak na razie Łódź, 20.10.
Ale jeszcze może się zmienić, nieznacznie data prowadzi

Czy komuś, kto wybiera się na zlot do Wrocka nie pasuje JAKIKOLWIEK dzień między 14 a 26 listopada???
na razie dla mnie data super.

Mi nie pasuje 14 listopad, bo mamy usg bioderek.
Stary 2011-10-07, 11:11   #290
Siasiek
Zadomowienie

Matall nam gra od 21-26.

It's not about anger
Stary 2011-10-07, 11:13   #291
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
jedynka mnie nie zachęciła
hehe
Stary 2011-10-07, 11:15   #292
matallewar
Zakorzenienie

No, czyli 15-20 listopada

Widzicie, jak sprawnie poszło?
To robię ankietę

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-10-07, 11:30   #293
blueberry_11
Raczkowanie

Ja już wypełniłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-07, 11:32   #294
Siasiek
Zadomowienie

Czemu mi nikt nie przypomniał, że to listopad???

It's not about anger
Stary 2011-10-07, 11:35   #295
Paulizia
Wtajemniczenie

Lolka jak nie uslyszysz??? Napewno uslyszysz ja jeszcze sie wstrzymam, bo za miesiac jade i potem bedzie spal ze mna w pokoju wiec nie ma sensu. Wiec u nas przenoszenie dopiro gdzies w styczniu.

Mary ja glosowalam na fejsie na 'NIE dla Dzordza we Wroclawiu na otwarcie stadionu' i co? Wystapil ciot, ale wybaczam mu za jeden kawalek... ''lejk mi ap bifor ju gou gou na na nanananana na...'':tanczy:
pyyyyyycha te cycki. kocham. mniam

Matall w Tychach jestem na 90% od 27.11

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

A propos kremu... Daisy, Moria wy zachwalalyscie krem Nuxe. Ktory to dokladnie byl, bo zamierzam wyprobowac...?
Stary 2011-10-07, 11:36   #296
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu mi nikt nie przypomniał, że to listopad???
Eee... A coś nie pasi z listopadem?
Przecież pisałam, ze Paulizia w PL będzie po 6 listopada?

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Matall w Tychach jestem na 90% od 27.11[COLOR="Silver"]
Git, ankieta aktywna

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-10-07, 11:37   #297
MoniaK
Zakorzenienie

Czemu mi się wysłał poprzedni post

Dziewczyny, mam wieczorem gości. Jakie szybkie przekąski zrobić? Help bo nie mam pomysła na pewno zrobię coś z ciasta francuskiego ale co jeszcze?

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2011-10-07 o 11:40
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 11:42   #298
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Eee... A coś nie pasi z listopadem?
Przecież pisałam, ze Paulizia w PL będzie po 6 listopada?
To jeszcze mogłaś:

Wszystkim już pracującym wyślemy mmska ze zdjęciem!

Więc nic Ci nie zostaje tylko przyjechać wiesz gdzie

It's not about anger

Edytowane przez Siasiek
Czas edycji: 2011-10-07 o 11:43
Stary 2011-10-07, 11:44   #299
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
To jeszcze mogłaś:

Wszystkim już pracującym wyślemy mmska ze zdjęciem!
A Ty już do pracy wracasz?!

A jakby było w weekend??

Dobra, bo ja tu pitu, pitu, a praca sama się nie zrobi (a szkoda )

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-10-07, 11:48   #300
MoniaK
Zakorzenienie

Blueberry, bardzo chętnie ale nie chcę Cię niepotrzebnie fatygować Jakby okazał się krem cud to na pewno zakupię

Zosia, nie mów że bałaś się Blair Witch? dla mnie to najbardziej denny horror a horrory i thillery uwielbiam Na pierwszym miejscu jest Ring

Spice, ja słyszałam o dzieciach które wolą chłodne mleko więc może i u Ciebie tak jest
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości