|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czego NIE umiecie? ;)
Nie umiem:
-pływać -gwizdać -śpiewać (słuch mam ale gorzej z głosem )-kroić chleba nożem -nastawić pralki -szyć na maszynie -fizyki -obierać ziemniaków zwykłym nożem (umiem tylko obieraczką )-serwować piłki górą -robić warkocza dobieranego -uczyć się systematycznie -zdecydować się na coś
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a śpiewać to też nie umiem i co najśmieszniejsze moja prawie cała rodzina jest muzykalna
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie umiem
-mówić po hiszpańsku a bym chciała umieć :P-nie umiem zmusić sie do sprzątania ![]() -nie umiem jeździć na rolkach (próbowałam wielokrotnie) -nie umiem lepić zgrabnych pierogów ale za to wyjadanie farszu idzie mi nad wyraz dobrze -nie umiem panować nad stresem i nieśmiałością ![]() -nie umiem tańczyć Wypisałam tylko to co chciałabym umieć a nie umiem :P |
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
To może teraz ja
![]() Nie umiem: - w nic grać- jestem antytalentem sportowym, jak mówi mój TŻ "nieskoordynowana ruchowo" - prowadzić samochodu zresztą nigdy nie chcialam, ale ostatnio coś mnie naszło na kurs, tylko nie mogę się jakoś zapisać ![]() - nie przejmować się - gadać o pierdołach, dużo mówić - lać wody/ bajerować/ ściemniać - co się wiąże z powyższym nie umiem się sprzedać np na rozmowie kwalifikacyjnej - nawiązywać nowych znajomości, może nie tyle nie umiem, co mam trudności - tanczyć, choć bardzo bym chciała - kupować ciuchow/ butów ogólnie nie lubie zakupów - szyć na maszynie, choć chciałabym 'Pewnie znalazłoby się jeszcze sporo rzeczy, o których teraz nie pamiętam. Umiem za to: - coś tam ugotować - rysować/ malować/ dekorować- uwielbiam to ![]() - malować paznokcie - obcinać/ farbwać włosy- ale nie sobie - łatwo zapamiętywać cyfry/ numery - pływać (troszkę ) ostatnio się nauczyłam- zrobić coś porządnie jak juz się do tego zabiore - szybko się uczyć ( i równie szybko zapominać )Tutaj pewnie też znalazłoby się trochę innych rzeczy, ale w tj chwili nic mi nie przychodzi więcej do głowy
|
|
|
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
- śpiewać (to jest dopiero antytalent
![]() - grać w siatkówke Jaki to jest stres na wfie...Szczególnie, że na sali gimnastycznej jest taki wielki balkon i wszyscy ludzie zamiast siedzieć na korytarzach, siedzą na balkonie i obserwuja gre. Czasami się ze mnie smieją ![]() - matme i chemie. Antytalent nie do opisania... - nie dawać się sprowokować
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
nie umiem gotowac! kazda proba konczy sie tragedia kuchenna.
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
hmmmmmmmmmm nie umiem:
* nie palic w knajpie :/ * dlugo sie gniewac * upiec ciasta zawsze mi wychodza zakalce :P* utrzymac porzadku przez dluzszy czas w pokoju :P * powstrzymac sie od smiechu w zabawnych a jednoczesnie powaznych sytuacjach * powstrzymac sie od slodkosci ![]() * pisac wierszy itp * dlugo klamac :P a szkoda heh hmmm pewnie by sie cos jeszcze znalazlo
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
Śpiewać, grać na jakichkolwiek instrumentach,gotować, jeździć na nartach, trudno mi utrzymać poważny wyraz twarzy
tudzież nie śmiać się, utrzymywać porządku, malować oczu eyelinerem, powtrzymać się od zakupów
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
* grać na instrumentach
* nie jeść fast foodow i slodyczy przez dluzszy czas * trzymac nerwow na wodzy |
|
|
|
|
#280 |
|
Rozeznanie
|
Nie umiem :
-utrzymac porzadku w swojej garderobie -trzymac jezyka za zebami ![]() -rzucic palenia ![]() -przytyc -nie plotkowac i wiele innych o ktorych juz nie pamietam
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
huh.. nie będę sie rozpisywac.. ;P
nie umiem: się uczyc , nie jesc słodyczy , nie plotkowac ![]() ..., utrzymac porządku w pokoju dluzej niz 1-2 dni ;p, jednoznacznie powiedziec tak/nie..
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
tu mam tak samo - zwlaszcza z tym smiechem w najmniejodpowiednich momentach hehe
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem:
- niczego co związane z matematyką, fizyką... ![]() - nawiązywać kontaktu z ludźmi - uprawiać sportów - nie popełnić gafy - sprzątać (a raczej nie mam ochoty )- motywować się - siedzieć bezczynnie - skupić się na nauce - czekać - uwodzić - zapanować nad moimi głupawkami - ukryć swoich fochów - trzymać się swoich postanowień - kroić nożem (podobnie jak niektóre z Was )- kłamać (świecą mi się przy tym oczy i przyjmuję minę obdzieranej ze skóry )Więcej nawet nie wypisuję ![]() Ale chociaż umiem: - gotować - malować - rysować - śpiewać - tańczyć - marudzić, puszyć się - myśleć o 'pierdołach' ;D
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
Ja też dużo rzeczy nie umiem, ale widzę, że nie jest ze mną tak zle
|
|
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
nie umiem nie kłamać
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie umiem obierać ziemniaków
|
|
|
|
|
#287 |
|
Przyczajenie
|
nie umiem :
rysować trzymać jezyka za zębami gwizdać jeździć na snowboardzie ( ale kiedys moze sie naucze ) się nie smiać gdy mam ochote nie robic głupich rzeczy
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie umie:
*byc asertywna ![]() *rozciagać się(już tyle razy próbowałam i nigdy nie mam oczekiwanego efektu:P) *rzucić palenia *trzymać porzadku:P *posługiwać się photoshopem (tzw mam instrukcje która ma 600stron:/ ale nie moge znaleźć jak zrobic pare czynności )*gwizdac na jednej ręcexD na dwuch już opanowane ![]() *nie umie zrobić ustami takiego odgłosu no nie weim jak to napsiać jak sie woła np kundelka ![]() *itd... Ja nie umie tylu rzeczy, ze chyba by się nie zmieściło na 10 stronach w wordzie
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
Nie umiem:
*gotowac - kiedy zupelnie sama cos przygotuje moj maz mowi mi ze jest pyszne a wyglada jakby jadl wlasne cialo *spiewac *robic na drutach ani szydelkowac *ladnie rysowac *jezdzic na nartach i na rolkach *matematyki (zaawansowanej), fizyki i chemii - nie potrafie ich zrozumiec i juz Za to miedzy innymi umiem: *grac na pianinie (i to calkiem dobrze) *trzymac wrecz pedantyczny porzadek - zarowno w domu jak i w papierach w pracy *dobrze plywac *jezdzic na lyzwach *angielski *bardzo dobrze sprzatac, prasowac i prac *zrobic wiele rzeczy na komputerze *latwo nawiazywac kontakty z ludzmi
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
1) Nie umiem nic wykonać dobrze i sprawnie na wf-ie.
2) Nie umiem rysować, malować itp. 3) Nie umiem się opanować w chwilach złości. 4) Nie umiem być niezłośliwa. 5) Dobrze rozwiązywać zadań z matematyki. |
|
|
|
|
#291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a reszte mam identycznią...
|
|
|
#292 |
|
BAN stały
|
Nie umiem:
- rysować - nastawiać pralki - oj jeszcze wielu rzeczy.... :/ Jaką ja będę żoną?
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
nie umiem;
* utrzymać porządku w domu dłużej niż 1 dzień po sprzątaniu ![]() * schudnąć 10 kilo i nie przytyć* udawać, że kogoś lubię jak tak nie jest * trzymać języka za zębami * wyrzucić starych ciuchów * rysować i śpiewać, ani na czymkolwiek grać * robić cokolwiek systemaycznie ![]() Za tom umiem wiele innych rzeczy, pewnie dlatego moi bliscy mi resztę wybaczają |
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
nie umiem:
- plywac (za chiny nie umiem sie nauczyc )- nastawic pralki (zawsze zapominam jak to bylo :P) - nie smiac sie jak nie chce (widze nie jestem sama )jest tego wiecej ale te sa najwazniejsze
|
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
nie umiem:
*spiewac *tanczyc *grac na jakimkolwiek intrumencie *rysowac, malowac itd. *uczy sie systematycznie *nie pyskowac *nie byc zlosliwa *nie marudzic *nie klamac oj pewnie wiele tego ale za to umiem: *obierac ziemniaki, nawet nozem ![]() *kroic chleb bez krajalnicy ![]() *robic na drutach *nastawic pralke ![]() *nawiazywac kontakty z ludzmi *zapamietywac wiele rzeczy od razu, szczegolnie te ktorych pamietac nie chce ![]() *zakochac sie 'zbyt' szybko *byc niezdecydowana |
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
1. Nie umiem rozmawiać, gdy jestem pod presją
Choć bardzo dobrze dogaduję się z kolegami (nierzadko nawet lepiej niż z dziewczynami) i ogólnie jestem gadułą, to gdy przyjdzie mi porozmawiać z tym jednym, na którym mi zależy język plącze mi się niemiłosiernie 2. Nie umiem zdjąć bluzki nie wywracjąc jej przy tym na lewą stronę ![]() 3. Nie umiem trzymać nerwów na wodzy, 4. Oprzeć się pysznemu jedzonku... 5. Utrzymać porządku w szafce z bielizną ![]() 6. Nie umiem na jutrzejszą kartkówkę
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie umiem:
- odmówić gdy ktoś mnie o coś prosi ( mimo że mi to nie pasuje ) - pływać, ale bardzo bym chciała się nauczyć - rysowac ( moja 6 letnia córka robi to lepiej niż ja) - składać życzeń ( jedynie "wszystkiego najlepszego") i jeszcze wielu innych rzeczy Ale potrafię: - prowadzić samochód ( i to podobno bardzo dobrze ) - gotować - zrobić drobne poprawki na maszynie do szycia i jeszcze wiele innych rzeczy |
|
|
|
|
#298 |
|
Zadomowienie
|
-oszczędzać nie umiem
![]() -śpiewać -smażyć naleśników -prasować(zawsze nawet jak bardzo uważam kończy się poparzeniem ręki) |
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem prowadzić samochodu
Pokonać nieśmiałośći w większych grupach osób |
|
|
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
nie umiem:
* plywac * gwizdac (tego to az sie wstydze )* dobrze gotwac (pracuje nad tym) * prowadzic samochodu * uczyc sie (jezeli cos mi nie wejdzie do glowy od razu juz nie ma szans na znalezienie sie w niej) * utrzymywac porzadkun (balaganiara ze mnie straszna ale dobrze mi w tym moim "nieladzie artystycznym") |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

)
)

no a śpiewać to też nie umiem i co najśmieszniejsze moja prawie cała rodzina jest muzykalna