![]() |
#271 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Nie wspieraj BEZSENSOWNEGO OKRUCIEŃSTWA. Zobacz o co chodzi Mój BLOG o nietestowanych na zwierzętach kosmetykach kolorowych, naturalnych, życiu w Stanach, anegdotkach i ciekawostkach. ![]() Edytowane przez Linusiaczek Czas edycji: 2011-10-26 o 22:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#274 | |||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do małżeństwa - bardzo sobie chwalę, zmieniło mnie na lepsze, złagodniał mi charakter ![]() Cytat:
![]() W sumie ja też za bardzo narzekać nie mogę, malutka nie jest marudą, tylko towarzyska bardzo i jak to zwykłam mówić, ma trochę bardziej skomplikowaną instrukcję obsługi niż jej siostra w tym samym wieku ![]() Cytat:
![]() Gratulacje dla dzieciątka - to już nie noworodek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie w sumie od razu wiedzieliśmy, że uroczystość się odbędzie zgodnie z 'tradycjami' ![]() Zanim trafiłam na swoją drugą połówkę, też minęło trochę czasu [ok 6 lat w związkach]. Ale nie patrz na to, jak na stratę, bo te wydarzenia kształtują Ciebie, Twój charakter i klarują oczekiwania.
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dawno mnie tu nie było ![]() Ale dzisiaj porcja haseł pod jakimi mnie wyszukano: - glitery na dzien dobry dla męzczyzny - niezdara co nowego ![]()
#276 |
Zakorzenienie
|
Ja się śmieję, że na każdego przyjdzie pora - prędzej, czy później
![]() ![]()
#277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też myślę tak jak dziewczyny, ułoży się ![]() ![]() Bardzo dużo związków powstaje teraz po 30stce, ślubów też takich prawie co drugi. Poza tym to fajnie, teraz możesz inwestować w siebie, wybawić się, zwiedzać a potem będziesz w pełni gotowa i spełniona aby założyć rodzinę ![]() BTW Mam w P. samotnego kolege rocznik 84 jakbyś chciała kiedyś randkę w ciemno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Moderatoreska
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30172425]A ja miałam i mam nadal jednego jedynego faceta, nigdy nawet żadnego (faceta
![]() ![]() I przyznam szczerze, że jestem z tego powodu zadowolona - zwłaszcza jak słucham opowieści koleżanek o tych wszystkich nieudanych związkach, zmarnowanych latach itd. ![]() ![]() U mnie podobnie, mój mąż jest tym pierwszym i ostatnim, 16października mieliśmy 12 rocznicę ślubu :P Wiadomo, nie zawsze było kolorowo, bo za nudno też nie może być :P Dzień dobry ![]() Dzisiaj idę na zlot, spotkam kilka wizażanek, fajnie tak poznać kogoś na żywo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dopiero zaczynamy życie małżeńskie (w sobotę będą 3 tygodnie), remontujemy mieszkanie, wybieramy meble itp. Potrafimy się albo uśmiać przy tym do łez, albo pokłócić tak, że przedwczoraj spałam pod kocem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() Zawirowania miłosne ciągle u mnie były, męża poznałam gdy nie chciałam mieć nikogo, po raz pierwszy dobrze mi było samej, nie tęskniłam za facetem, a tu masz ci los ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() Cieszę się, że męża poznałam na tym etapie, na którym jestem - dojrzałam, wyszalałam się, wiem, czego oczekuję od drugiej osoby, jakich swoich zachowań unikać lub choć starać się z nimi walczyć. Nie każda z Was musi się z tym zgadzać ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-10-27 o 07:49 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
no to jesteśmy w tym samym wieku
![]() ![]() dzięń dobry w ogóle ![]()
#281 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() ![]() ![]()
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego siedzę na opiece w domu ![]()
![]() |
#283 | ||||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
woda musi być w temperaturze pokojowej, a jak lakier spada w postaci kulek to mozna dodac do wody kilka kropelek zmywacza, albo zamiast czekac, az lakier "spadnie" do wody to dotykac nim powierzchni wody Cytat:
mozna tez brzegi rozlanego lakieru przyczepic do scianek szklanki, wtedy na srodku łatwiej robic wzorek Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#284 | ||
Zakorzenienie
|
Tak
![]() Cytat:
![]() Ps. Dobrze mieć takiego męża ![]() Cytat:
![]() Randka w ciemno mówisz? Ja strasznie nieśmiała dziewczyna jestem i nigdy czegoś takiego nie próbowałam, dlatego tez nie wyobrażam sobie poznania kogoś w necie.. Po miesiącu? Wow.. Krótko.. Ale rozumiem, że jak się trafi na tego jedynego to można sie na coś takiego odważyć.. ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30172425]A ja miałam i mam nadal jednego jedynego faceta, nigdy nawet żadnego (faceta ![]() ![]() I przyznam szczerze, że jestem z tego powodu zadowolona - zwłaszcza jak słucham opowieści koleżanek o tych wszystkich nieudanych związkach, zmarnowanych latach itd. ![]() ![]() I bardzo fajnie, że tak Wam się ułożyło.. Moi rodzice znali się od 4 klasy podstawówki, od razu zostali parą, pobrali się w wieku 19 lat i tak są już szczęśliwym małżeństwem od 30 lat ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Bzeltynko, dzięki za radę.. Przy następnej okazji spróbuję.. Póki co jednak po ostatnich doświadczeniach gdy wszyyyystko wokół było upaprane a efektów zero, jakoś brak mi weny.. Teraz czekam na sondy (polecone przez Niosę Wam Picie - dziękuję ) i najpierw będę próbowała zrobić nimi jakieś zdobienia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Rozeznanie
|
a jakie masz lakiery? constance carroll sie na pewno dobrze rozpływają i z tego co widzę na youtube to china glaze też
a np sephorowe do kitu |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie sprawdzałam wszystkich ale póki co najlepiej rozchodził się nowy SH. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() a ja nie mam dziś zajęć na uczelni więc zamierzam stworzyć co najmniej 2 wpisy ![]() znów mnie ktoś wyszukiwał pod hasłem ''kot skrzydłokwiat'' ![]() a co do dyskusji to podczytuję od wczoraj i nie wiedziałam co napisać bo ja w sumie to chyba jakaś felerna do związków jestem.. nie umiem stworzyć nic trwałego.. coraz częściej myślę że zostanę starą panną z kotem na kolanach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Ja u siebie obstawiam raczej psa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Dajcie spokój
![]() ![]() ![]() ![]()
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym chciała żeby mi się facet oświadczył po miesiącu/dwóch/pół roku/roku .. ![]()
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2011-10-27 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Konto usunięte
|
Na blogu kosmetycznym dałam właśnie biżuteryjno-zakupową notkę, ciekawa jestem czy nasze gusta się choć trochę pokrywają ^^
A na lakierowym za parę minut pojawi się Orly - Sweet Peacock ![]() Wkurzyłam się, bo jechałam dziś na zajęcia tylko po to, żeby dowiedzieć się, że ich nie ma, a wykład dziś wyjątkowo odbędzie się później i będzie obowiązkowy -.- Mi to "później" niestety nie pasuje, bo mam lekarza, szkoda... |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30178045]
Wkurzyłam się, bo jechałam dziś na zajęcia tylko po to, żeby dowiedzieć się, że ich nie ma, a wykład dziś wyjątkowo odbędzie się później i będzie obowiązkowy -.- Mi to "później" niestety nie pasuje, bo mam lekarza, szkoda...[/QUOTE] Uwielbiam takie sytuacje.. Czas studentów niestety często gęsto jest marnowany.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
U mnie na blogu Halloweenowo
![]()
#296 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wróciłam właśnie, zahaczyłam o bibliotekę i przytargałam sobie spory stosik książek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Klientka w krawacie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30180218]Dokładnie...
Wróciłam właśnie, zahaczyłam o bibliotekę i przytargałam sobie spory stosik książek ![]() ![]() ![]() Nie lubię tej książki Llosy, zdecydowanie lepsza moim zdaniem jest Ciotka Julia i skryba ![]()
#298 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
irytuje mnie robienie zdjec w taka pogode
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
po prostu Em :)
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30180471]Ja pierwszy raz o nim słyszę
![]() [/QUOTE] Zdobył literackiego Nobla w zeszłym roku... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.