|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedłużanie włosów - część V - wątek zbiorczy
aa miałam ambitny plan ząłozyc 2 zestawy / podażahjac za twoim sladem/
camerony+rapki, ale no kurde nie da sie tyle tasm zmiescic u mnie, zwazyłam 2 zestawi i dokładnie 210 gr, maja. hehe
|
|
|
|
#272 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A... Ja tak samo obcinam włosy jak ona ;D Tylko że moje naturalne to krótsze... Clipów bym się bała troszkę bo przecież za każdym razem taśmy wpinam w inne miejsca i dziwnie mogło by to wyglądać ;D |
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bez żeli ani rusz bo lakier odpryskuje i to brzydko wygląda a żele to wygoda ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- jutro swoje clipy będę ochładzać bo za ciepłe są ![]() dziewczyny kliknijcie na koleżankę https://wizaz.pl/akcje/eucerin/dermo...uid=733834&k=b
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-11-18 o 15:03 |
|
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
Lady a zadowolona jesteś z jakości longów?
![]() asiulka chociaż byś nie wiem jak kombinowała to nie da rady założyć 2 zestawów... masakra a głowa jaka ciężka... ^^ ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- ps LADY link nie działa ^^ ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- aaa i na fotki czekam ^^ akumulatorek doładowany?
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja założę dwa bo moje krótsze od Waszych i lżejsze troszkę ale nie ważyłam jeszcze bo nie wiem gdzie waga jest jestem zadowolona włoski błyszczą naturalnie są mięciutkie ![]() kolor wzięłam najjaśniejszy ale za ciepły odcień mają dla mnie jutro ochłodzę ![]() i zdam relację jak po zabiegu i myciu ![]() testy na naturalność przeszły pozytywnie ![]() teraz link działa proszę kliknijcie
|
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
xLADYx kliknęłam
![]() A tak się zastanawiam dziewczyny.. Jak nosicie clipy? Tzn chodzi mi o fryzury.. No bo ja w sumie codziennie kręcę albo robię koka i jakoś nie mam innych pomysłów. A może wy macie jakieś fajne fryzurki z clipów? ;> ;p |
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja koczka, warkocza na bok, kitkę na bok albo wysoką, rozpuszczone, kręcone
|
|
|
|
|
#278 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Są mięciutkie, lśniące i w ogóle piękne-przepiękne Co mnie denerwuje to te mysie ogonki, które chyba są wszędzie - jak mówiłam długie włosy zagęszczane krótszymi, bo lekko odstają...poza tym wad chyba brak Będziemy mysiały się wybrać kiedyś do fryzjera W porównaniu do syntetyków, które miałam - są delikatniejsze Na dzień dzisiejszy jestem w nich Nie umiem jescze rozpracować systemu rozmieszczenia przeszczepów....przez tą grzywkę nie mogę założyć pojedynczych klipów na przód, bo je widać, a zaś przez to, że mam to miejsce wycieniowane, przydałby się tam jakiś dłuższy włos. Poniżej zdjęcia (przepraszam za jakość - w dalszym ciągu nie mogę się doprosić brata o zwrot aparatu , więc wykorzystałam kamerkę z komputera oraz aparat w komówrce)3,4 - po lewej syntetyki, po prawej naturalne 6 - jedno pasmo (najdłuższe) |
||
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
Na kilka dni zaginęłam,bo musiałam nauczyć się wpinać clipy, i chyba nareszcie się udało.
Tzn. jeszcze nie za każdym razem mi wychodzi,ale jest już coraz lepiej. Więc tak wyglądam z zestawem 110 g Rapunzel kolor 6. Myślę,że za kilka tygodni dojdę do perfekcji z tym wpinaniem. ![]() rapunzel11.jpg rapzunzel22.jpg |
|
|
|
#280 |
|
Rozeznanie
|
kasia_zla piękne włoski ślicznie wyglądasz
![]() krd rewelacja ^^dziewczynki strasznie się ciesze że jesteście zadowolone z zakupu muaaah
|
#281 | |
|
Kazar Lady
|
kasia_zła masz już włoski
![]() fajnie wyglądają na zdjęciach, ale od połowy pleców rzadzizna straszna, trzeba by je ciachnąć chyba, bo bardzo się odróżniają gęstością a własciwie jej brakiem ![]() jaka to długość? ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
wcale nie widać doczepianych ślicznie |
|
|
|
|
#282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- dostałam jeszcze po 5 małych clipów zapasowych w woreczkach do każdego zestawu ![]() oby udało ochłodzić się kolorek to będę happy ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
kolorek dopasowany ale końce
|
||
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#284 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie wiem jak Wy to robicie, że nic a nic tych spinek nie widać, u siebie mam wrażenie, że wyłazi mi każda taśma i każda spinka ![]() Cytat:
Cytat:
Choć ja zaczynam myśleć, że ze względu na te końce mogłam wziąć rapunzele....ale i tak się cieszę, bo w porównaniu do syntetyków, które mi ciążyły, tych w ogóle nie czuję - tylko dyskomfort psychiczny, że te spinki....One w ogóle są tak zszyte dziwnie...znaczy te małe, pojedyncze - znaczy to logiczne, bo są małe spinki, ale....ach... te najmniejsze pasma są szersze od szerokości spinek, spinka jest przyszyta na środku, przez co taśma z 2 stron wystaje tak ok 3mm i z deka odstaje pod włosami, a przynajmniej takie wrażenie sprawia - w rap'ach i innych firmach też tak jest? Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie pani z longhair tu weszła i przeczytała, że potrzebujesz bardzo dużo włosów i Ci gratisa dała, żeby nie było, że za mało Noooo a te końce, no zetnę-zetnę, ale chyba w ząbek, żeby za wiele nie tracić Zastanawiam się tylko kto mi to zrobi, bo ja sama mmmmmh
Edytowane przez kasia_zla Czas edycji: 2011-11-18 o 17:31 |
|||||
|
|
|
#285 |
|
Kazar Lady
|
kasia_zla ja swoje clipy dałam do fryzjerki i mi obcieła i pocieniowała od razu, ale nie wiem jak to robiła
zapłaciłam 5PLN
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodatkowo w każdym opakowaniu razem z włosami były dodatkowe (zapasowe) clipy zapakowane w woreczki strunowe po 5sztuk wszystkie clipy w rozmiarze S ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#288 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
i się udało, około 10cm obcieła i pocieniowała lekko końcówki za tę kwotę
|
|
|
|
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
Lady a fotki kiedy łobuziaro ?
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za tyle miłych słów.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
|
|
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
krd też się ciesze że trafiłaś z tym kolorkiem i ze wszystkim, ja dzisiaj bawiłam się rapkami :/ chciałam porobić loczki prostownicą ale moje drogie nic z tego... włosy zaczęły wychodzić garściami może to z nowości... bo dziwnie to wyglądało... nie pojedyncze włoski tylko jakby taki kłębek zlepiony u nasady, mam nadzieje że to tylko dlatego że nowe ... poza tym musze podciąć te końcówki... przez to że jest wpakowane tyle mniejszych włosków w te dłuższe strasznie się plączą... ehh czyli szykuje mi się nowy zakup ^^ lokóweczka ^^
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- ps loczki prostownicą wyszły całkiem fajne ale jak zaczęły wychodzić te włoski to... ahhh przestraszyłam sie
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
fotki longów
![]() przypominam dł. 45cm wybaczcie nawet ich nie czesałam jeszcze ![]() będę łączyć je w jeden zestaw i ochładzać kolor jutro
|
|
|
|
#294 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
wyglądają spoko, jak będziesz je ochładzać? |
|
|
|
|
#295 |
|
Rozeznanie
|
xLADYx świetnie wyglądają anie maja tak jak rapki takich mniejszych włosków wklepanych pomiędzy te dłuższe nie?
Bo pamiętam moje nie miały...
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nawet jeszcze nie czesałam grzebykiem ani szczotką takie mięciutkie tylko paluchami ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- proszę http://allegro.pl/clip-in-naturalne-...917893301.htmlszamponem albo płukanką
|
|
|
|
|
#297 |
|
Rozeznanie
|
Lady no moje były przecudne ^^ miękkie gładziutkie cuuudooo
na wakacje też sobie u nich sprawie komplet moje akurat podrosną a rapki pewnie sie wyczeszą jak w takim tempie wypadają ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- ps kochana obowiązkowo foteczki w clipach prosze dodać ;D
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli uda się ochłodzić to zamówię jeszcze na pewno u nich ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- a i dziewczyny jeśli któraś zdecyduje się na ich włoski i będzie chciała za pobraniem to ta opcja zapisana jako pocztowa pobraniowa za 13.50 zł. to jest wysyłana kurierem siódemką
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

camerony+rapki, ale no kurde nie da sie tyle tasm zmiescic u mnie, zwazyłam 2 zestawi i dokładnie 210 gr, maja. hehe

bo za ciepłe są

, więc wykorzystałam kamerkę z komputera oraz aparat w komówrce)

Pewnie pani z longhair tu weszła i przeczytała, że potrzebujesz bardzo dużo włosów i Ci gratisa dała, żeby nie było, że za mało
Zastanawiam się tylko kto mi to zrobi, bo ja sama
mmmmmh

"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012
Sakramentalne 'TAK' - 27.04.2013