Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 22:11   #271
traicionera
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

mnie tez nie zapisało posta

anabania- cudna figura, z czego ty sie odchudzasz?

bitasmietana-zmobilizowalam się do ćwiczeń po powrocie do pracy, gdy nie mogłam patrzeć na wylewający się brzuch i trzęsące uda, a cokolwiek bym nie założyła, to wyglądałam źle

ewelka- a jakie masz te rzesy, w kepkach czy pasku? jaka firma?
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-30, 22:42   #272
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Wróciła wyTŻowana Laura

Dostałam w końcu mój prezent Zestaw Essential Colors od Calvina Klein'a Musiałybyście widzieć Jego stres, gdy otwierałam prezent Rzuciłam mu: "NO OD BIEDY MOŻE BYĆ" - mina TŻ bezcenna
No i trafiłam z PARKEREM - chciał sobie kupić.. uff

Przez cały dzień zjadłam tylko miseczkę barszczu, więc wcinam krokiety

No i w końcu mogłam prowadzić swoje wymarzone BMW

Bania każde Twoje zdjęcie wpędza mnie w kompleksy

to kiedy widzimy się w IKEA w Kato?

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2011-12-30 o 22:46
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-31, 00:05   #273
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

przez caly miesiac nie mialam ani jednego pryszcza a teraz rosnie mi syf pod nosem. Boze jakie zycie jest niesprawiedliwe

Aniabania ale Ty zgrabna jestes. Nie wiem o co chodzi z tymi sukienkami ale mi sie podobasz we wszytskim A gdzie idziesz na sylwestra?? bo jakos mi umknelo.
1. mam to samo cały miesiąc było w miarę ok, przetrwałam jakoś @, a od dwóch dni stale coś mi wyskakuje
2. dzięki Ewelka, wlasciwie to z sukienkami wszystko ok, ale mam lekki deficyt, stwierdzam, że jednej mi brakuje to się nazywa : nagła potrzeba zakupów. niestety kup teraz traci sens w przypadku gdy impreza jest już jutro ;p
a gdzie idę - do znajomego, tam mamy spęd znajomych, u niego zawsze są śmieszne domówki, więc ciesze się że tam spędzimy sylwestra. I gdyby nie to, że po %% włącza mi się szwendacz, to mogłabym iść w jeansach i fajnym topie. jednak znając życie , wylądujemy jeszcze na kilku innych domówkach i może jakiejś imprezce. no zobaczymy.
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Aniabania, buty mam niemalże identyczne tylko, że fioletowe i chwilowo leżą na półce i się kurzą...
ja zawsze chcialam miec czerwone szpilki, ale nie do konca o taka szpilke mi chodzilo.
poza tym nawet jakby mi sie podobaly mega mega, to i tak kurzylyby sie na polce (to ze wzgledu na moj super wzrost)
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
ej w ogóle!
ostatnio byłam z TŻtem po zegarek dla niego i oglądam zegarki diesla właśnie i widzę ten zmieniający kolor. Pokazuję TŻtowi i mówię "o paaaatrz, koleżanka z wizażu chyba taki ma". Popatrzył na mnie jak na głupią i mówi "fajny, będzie widziała czy nie ma gorączki". Na co ja ucieszona " o widziiiisz, jej teżet też tak powiedział!" Chłopak zwątpił

Sukienki fajne! Najbardziej podobają mi się ta czarna i ta szara, ale to chyba zależy od tego gdzie idziesz. Z tymi nogami możesz iść we wszystkim

A z tymi tabsami będzie jazda, bo nie wiem do końca jak organizm zareaguje i się boję i podobno mam po nich jeszcze przytyć...

W ogóle kobiety, zaraz po raz pierwszy w życiu nałożę sama hennę na brwi. Są emocje
1.
żartujesz
hahaha! no ladnie! ;d to podobnie jak kiedys jedna z dziewczyn, z naszego forum (ada? adusia?) gadala z jakims akwizytorem i powiedziala do niego, ze przeprasza, ale to mieszkanie JEJ TZA i ona mu nie pomoze
ale Ty ją pobilas

2.
wiesz, no może nie będzie tak źle... nie chce Cię pocieszać bez sensu, gdybać. zwłaszcza że mogę się tylko domyślać ocb. w razie czego pisz nam o wszystkim!

3. no na pewno są emocje odważny krok, dzień przed sylwestrem
Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
anabania- cudna figura, z czego ty sie odchudzasz?
chcę utrzymać wagę, a mam tendencje do wzrostów wagi, nie spadków ;p
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Dostałam w końcu mój prezent Zestaw Essential Colors od Calvina Klein'a Musiałybyście widzieć Jego stres, gdy otwierałam prezent Rzuciłam mu: "NO OD BIEDY MOŻE BYĆ" - mina TŻ bezcenna
No i trafiłam z PARKEREM - chciał sobie kupić.. uff

Przez cały dzień zjadłam tylko miseczkę barszczu, więc wcinam krokiety

No i w końcu mogłam prowadzić swoje wymarzone BMW

Bania każde Twoje zdjęcie wpędza mnie w kompleksy

daaaaaaaaaaaaaal Ci poprowadzić swój samochód?! oooomajgad

jaaaki dostalaś fajny prezent! kurcze, tak teraz mysle, ze kosmetyki to tak popularny prezent, a wlasciwie to nie spotkalam sie z tym, zeby mlody facet kupowal swojej dziewczynie zestaw. najpopularniejsze chyba sa perfumy;> a tu prosze, pieknie sie spisal!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-31, 09:26   #274
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
daaaaaaaaaaaaaal Ci poprowadzić swój samochód?! oooomajgad

jaaaki dostalaś fajny prezent! kurcze, tak teraz mysle, ze kosmetyki to tak popularny prezent, a wlasciwie to nie spotkalam sie z tym, zeby mlody facet kupowal swojej dziewczynie zestaw. najpopularniejsze chyba sa perfumy;> a tu prosze, pieknie sie spisal!
No Bo widział jak siedzę w aucie i patrzę na tą deskę rozdzielczą I rzucił: "To co? Chcesz prowadzic?!" A ja z takim wzrokiem a'la MOM, PLEASE "MOOOOOGĘĘĘĘ?!" No i pośmigałam.. Potem nawet tatę do pracy odwiozłam
Co prawda musiałam się przestawić, bo to diesel i trzeba uważać ze sprzęgłem. M do mnie "traktuj je tak, jakbyś chciała mnie kopnąć" - no to co? Dowaliłam sprzęgłem i zgasł A TŻ z takim żalem w oczach, że nie o to mu chodziło

A co do kosmetyków to jestem zakochana! Sama nie wydałabym takiej kasy na tego typu rzeczy, ale przynajmniej mam cudny puder na wieczór i zaraz maluję paznokcie

Ale dzisiaj pospałam!

Stary 2011-12-31, 10:15   #275
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, skąd masz te sztuczne rzesy?! tez by mi sie przydaly, a na kosmetyczke mnie chwilowo nie stac
W naturze są w promocji po niecałe 10zł. :P Są jeszcze jakieś po 5zł., ale wykupione.

Cytat:
Aktualnie nie staję na wagę bo czuję, że zobaczę na niej swój numer telefonu. I nic nie pomaga, jest źle ze wszystkim no i nie daję rady
Kochana doskonale Cię rozumiem

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
U mnie sylwester miał być w pracy, ale mam wolne bo właśnie nic nie mówiłam jestem prawie bezrobotna, wiec z TZ jedziemy do znajomych, będzie duża domówka, nie stroje się specjalnie, nic nie kupwyałam tylko jakieś fajne ozdobne rajtuzy i już szkoda mi kasy bo to i tak będzie wielkie pijaństwo :P a zakładam krotką czarną, kozaki i już
Jak to prawie bezrobotna? Nie daj się! :P

Cytat:
http://www.wizaz.pl/szafa/pics/31527_2n.jpg
http://www.wizaz.pl/szafa/pics/31527_3n.jpg

Takie wyszło zdjęcie, ale ona jest w kolorze fuksji.

Mam takie dłuższe kolczyki jakby z samych łańcuszków.. chciałam je ubrać i właśnie nie wiem czy bransoletkę czy łańcuszek jakiś drobny
Wyraziste kolczyki i bransoletkę albo mniejsze kolczyki i łańcuszek

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Monia, ja wlasnie sobie przykleilam rzesy - mam Inglota bo sa ladne, wygladaja naturalnie, az za bardzo kurde. Moglam brac grubsze. Spoko sie przykleja - korzystalam z filmikow na youtube, tylko wewn, kacik ciezko przykleic. Dzisiaj testuje czy beda sie trzymac. Boje sie ze na imprezie %%% ktos mi powie - ej odkleiły Ci sie rzesy
A ja właśnie czytam książkę,w której głównej bohaterce sztuczne rzęsy wpadły na romantycznej randce do zupy i teraz boję się przykleić

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
hey!
Marnotrawna Pikanteria wraca do swojej kochanej wizazowej Rodzinki, mogę?
Kupiliśmy laptopka i nie muszę juz prosić głupiego brata o dostep do kompa więc posłusznie wracam do żywych Wizazanek
Jutro będę dzielnie opowiadać co u mnie itd,i koniecznie nadrobię wątek a teraz spadam do TZta

Teeeeeskniłam za Wami!!!!
My za Toooobą teeeż!!!
Co u małej?

Cytat:
tą sukienkę juz kiedys wrzucalam ;p zegarek zaraz wrzuce i buty
Jestem za druga sukienką! pierwsza ładna,ale robi Ci coś dziwnego w okolicach biustu :P
zegarek fajny,ile ma kolorów?

Cytat:
A z tymi tabsami będzie jazda, bo nie wiem do końca jak organizm zareaguje i się boję i podobno mam po nich jeszcze przytyć...

W ogóle kobiety, zaraz po raz pierwszy w życiu nałożę sama hennę na brwi. Są emocje
A jakie tabletki dostałaś

I jak wrażenia z henną? ja muszę zrobić bo teraz przy włosach muszę codziennie mazać brwi paletką.

Siedzę z maską na włosach, paznokcie pomalowane.
Sukienka i buty czekają. Ciekawe czy się wcisnę natchniona Laurą kupiłam pończochy tylko mam wysoki rozporek z tyłu i nie wiem czy nie będą wystawały. Ale z dwojga złego lepiej kawałek koronki niż klin od rajtek :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-31, 10:22   #276
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Wyraziste kolczyki i bransoletkę albo mniejsze kolczyki i łańcuszek
Tak właśnie zrobiłam

Cytat:
Siedzę z maską na włosach, paznokcie pomalowane.
Sukienka i buty czekają. Ciekawe czy się wcisnę natchniona Laurą kupiłam pończochy tylko mam wysoki rozporek z tyłu i nie wiem czy nie będą wystawały. Ale z dwojga złego lepiej kawałek koronki niż klin od rajtek :P
Kliny w rajtkach są straszne! Jeszcze jak podczas tańca okazuje się, że masz krok w kolanie!
Moim zmartwieniem jest to, że muszę wyjść w ten śnieg [tak, w nocy spadł śnieg] w pończochach i mnie PODWIEJE

Stary 2011-12-31, 10:26   #277
moooniaaaa
Zakorzenienie

U mnie też jest śnieg,a jeszcze muszę pójść odśnieżyć samochód i go przestawić bliżej klatki. Ze skrobaczką jestem zaprzyjaźniona już chyba od miesiąca

Nie chcę jeszcze zmywać maski,więc chyba włożę na czepek czapkę,na to kaptur i tak pójdę
Stary 2011-12-31, 10:33   #278
Loriette
Zakorzenienie

Monia, chciałabym to widzieć

No ja bardzo polubiłam się ze skrobaczką. Chociaż wolę, gdy leży sobie spokojnie w bagażniku.

Stary 2011-12-31, 10:38   #279
traicionera
Zakorzenienie

co do sztucznych rzes, to ja polecam donegalowe kepki, do kupienia w rossmanie, uzywam ich rowno od traech lta-zadebiutowalam w sylwka 2009, gdy musialam przyczepic juz przed poludniem i cala noc wytrzymaly w super stanie. Od tego czasu kupuje je regularnie na wszystkie wieksze imprezki, maja naprawde mocnyklej
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-31, 10:45   #280
Daisy19911
Raczkowanie

witam mam zamiar od 2 stycznia przejsc na dietke i cwiczenia powoli sie juz do tego przygotowuje mam 163cm i 57kg jestem ponad 2 mies po porodzie i moj cel to 49-50kg

->59-58-57-56-55-54,2-53-52-51->50
Daisy19911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-31, 11:04   #281
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, chciałabym to widzieć

No ja bardzo polubiłam się ze skrobaczką. Chociaż wolę, gdy leży sobie spokojnie w bagażniku.
Już po akcji-czepek na głowie,na to czapa, kaptur,a na nogach jeansy naciągnięte na spodnie od piżamy

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
co do sztucznych rzes, to ja polecam donegalowe kepki, do kupienia w rossmanie, uzywam ich rowno od traech lta-zadebiutowalam w sylwka 2009, gdy musialam przyczepic juz przed poludniem i cala noc wytrzymaly w super stanie. Od tego czasu kupuje je regularnie na wszystkie wieksze imprezki, maja naprawde mocnyklej
Ale ja durna, miałam w rękach Donegala kępki i całe i wzięłam całe bo pomyślałam,że kępki będzie trudniej przykleić

Spadam się powoli szykować, ogarnąć pokój (R. dzisiaj po mnie przychodzi,pierwszy raz...), postaram się potem wpaść z życzeniami wkleić swój sylwestrowy image

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-31, 11:48   #282
muminek88
Zadomowienie

po swietach obawialam sie nie dopne kiecki tak mnie wywalilo ale rano sie wcisnelam,wieczorem pstrykne dla was fotke to padniecie hehhe,jestem w niej zakochana,....tylko musze dzis uwazac ile jesc zeby mi brzusio nie wyskoczyl do wieczora tak bardzo mam ja dopasowaną
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-31, 11:50   #283
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ja tam jestem średnio 2 razy w tygodniu, uwielbiam jeść śniadania razem z przedstawicielami handlowymi

Prezent super Które autko prowadziłaś? Musi Cię naprawdę kochać

Cytat:
A jakie tabletki dostałaś

I jak wrażenia z henną? ja muszę zrobić bo teraz przy włosach muszę codziennie mazać brwi paletką.
własnie po nowym roku będę do Ciebie pisać w tej sprawie, ok? Bo mam parę pytań

Henna super, tylko trzymałam krótko. O wiele lepsza ta w paście niż w tubce Zaprzyjaźniłyśmy się, dzięki niej wyszłam dzisiaj bez mejkapu Ale paletka do brwi i tak jest ze mną, lubię mieć ładnie podkreślone

Cytat:
Napisane przez Daisy19911 Pokaż wiadomość
witam mam zamiar od 2 stycznia przejsc na dietke i cwiczenia powoli sie juz do tego przygotowuje mam 163cm i 57kg jestem ponad 2 mies po porodzie i moj cel to 49-50kg
cześć coraz więcej mamuś

Cytat:
Spadam się powoli szykować, ogarnąć pokój (R. dzisiaj po mnie przychodzi,pierwszy raz...), postaram się potem wpaść z życzeniami wkleić swój sylwestrowy image
pisz potem o wrażeniach z pierwszej wizyty!
Też wkleję fotę jak się wystroję, a co. Będzie śmietana w wersji king size

I w ogóle WINYL ! Kocham Cię za polecenie lakierów Revlon! Znalazłam odpowiednik mojego ukochanego inglotowego, który wytrzymuje dokładnie 1 dzień, a revlon w ogóle się nie ścierai jest super hiper! Muaaa

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2011-12-31 o 11:52
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-31, 11:54   #284
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ja tam jestem średnio 2 razy w tygodniu, uwielbiam tam jeść śniadania razem z przedstawicielami handlowymi
Ja średnio raz w miesiącu Ale jak obie wiemy od października wszystko się zmieni Będziemy razem tam jadały!
Cytat:
Prezent super Które autko prowadziłaś? Musi Cię naprawdę kochać
Prowadziłam moje najukochańsze BMW 118d . Ono jest takie niepozorne, a ja je tak kocham i kiedyś będę nim śmigała! I ta nawigacja

Cytat:
Kocham Cię
Kurcze też bym Wam się pokazała, ale nie wiem czy zdążę! O 15:00 lecę się kąpać, a z domu wyjeżdżam o 18, więc może jakimś cudem się wyrobię

Stary 2011-12-31, 12:02   #285
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
własnie po nowym roku będę do Ciebie pisać w tej sprawie, ok? Bo mam parę pytań

Henna super, tylko trzymałam krótko. O wiele lepsza ta w paście niż w tubce Zaprzyjaźniłyśmy się, dzięki niej wyszłam dzisiaj bez mejkapu Ale paletka do brwi i tak jest ze mną, lubię mieć ładnie podkreślone

Ok,pisz mam nadzieję że pomogę

Ja chyba nie odważę się na samodzielną hennę, jestem kompletnie zielona w tej sprawie,myślałam że henna jest tylko w proszku

Będzie śmietanka&monia XXL ja na prawdę okropnie się czułam,czuję że się roztyłam. Po wielu potrawach brzuch mi wywala, wystarczy jedna kromka żebym się najadła i miała pełny brzuch,a i tak czuję że tyję!!! może to przez moje śniadania, o 6:00 piję szklankę mleka,czasami do tego jakiś krakers jak przełknę. A potem dopiero w pracy 9-10 zjem coś małego.

Cytat:
Kurcze też bym Wam się pokazała, ale nie wiem czy zdążę! O 15:00 lecę się kąpać, a z domu wyjeżdżam o 18, więc może jakimś cudem się wyrobię
Zdążysz, 5 minut i będzie zdjęcie, prosiiimy

Postanowiłam,że prostuję włosy,spinam na bok i wciskam kwiata. Na razie zmyłam maskę, nałożyłam odżywkę b/s, olej na końcówki i czekam aż same podeschną. Potem zimny nawiew i prostownica pójda w ruch
Stary 2011-12-31, 12:07   #286
MalaPikanteria
Zadomowienie

Ach... Sylwester... Spedze w domciu przed TV, z TZ i córcią w łóżku

Laura no, no prowadzić auto TZ to cos :P

Juz się spowiadam z mojej nieobecności
To chyba zwykła jesienna depresja, połączona z "rodzinną, świąteczną" atmosferą... Nie miałam najmniejszej ochoty gadać z kimkolwiek, do kompa też siadałam sporadycznie...
Ale wracam do żywych, odchudzających się

Mała rosnie jak na drożdżach, mówi coraz więcej, pyskuje bardziej i uwaga, uwaga! Pozbyłyśmy sie pampersów
Poza tym próbuję nadal wkuwać do egzaminów i tylko uświadamiam sobie, że nic nie umiem
aaa.... I mały Filip słodkie dziecko Moja Mała dosłownie świruje na jego punkcie
Nadal szukam pracy

też planuję w najbliższym czasie pierwszy raz nałożyć henne na brwi, ale pójdę do kosmetyczki. I na solarium muszę iść wytopić mój tłuszczyk

UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ WSZYSTKIM BALOWICZKOM!!

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-31, 12:10   #287
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja średnio raz w miesiącu Ale jak obie wiemy od października wszystko się zmieni Będziemy razem tam jadały!
taaaak! klopsiki po 18 za 4,99

Cytat:
Prowadziłam moje najukochańsze BMW 118d . Ono jest takie niepozorne, a ja je tak kocham i kiedyś będę nim śmigała! I ta nawigacja
ten samochód jest śliczny. Chociaż powiem Ci, że ostatnio męczy mnie też Audi A1

Cytat:
Zdążysz! Ja postaram się wrzucić przed 18, to zobaczycie mnie Ale ja jakoś strasznie sylwestrowo ubrana nie będę, bo to zwykła domówka + wyjście na dwór. Bikini odpada
Cytat:
Ok,pisz mam nadzieję że pomogę
będę mega wdzięczna, głównie za wsparcie psychiczne

Cytat:
Ja chyba nie odważę się na samodzielną hennę, jestem kompletnie zielona w tej sprawie,myślałam że henna jest tylko w proszku
Właśnie ta w paście jest prosta w obsłudze- mieszasz trochę pasty z paroma kroplami wody utlenionej i już. Ja ją nakładałam pedzelkiem do eyelinera, teraz chcę spróbować takim z zestawu do brwi. Naprawdę prosta sprawa

Cytat:
Będzie śmietanka&monia XXL ja na prawdę okropnie się czułam,czuję że się roztyłam. Po wielu potrawach brzuch mi wywala, wystarczy jedna kromka żebym się najadła i miała pełny brzuch,a i tak czuję że tyję!!! może to przez moje śniadania, o 6:00 piję szklankę mleka,czasami do tego jakiś krakers jak przełknę. A potem dopiero w pracy 9-10 zjem coś małego.
mam tak samo już nie pamiętam co to uczucie fajnego płaskiego brzuszka. Czemu ja kiedyś na siebie narzekałam

Cytat:
taaaak
Stary 2011-12-31, 12:14   #288
moooniaaaa
Zakorzenienie

A gdzie mogę kupić taką hennę w paście? i ile czasu ją trzymać

Cytat:
Ach... Sylwester... Spedze w domciu przed TV, z TZ i córcią w łóżku

Juz się spowiadam z mojej nieobecności
To chyba zwykła jesienna depresja, połączona z "rodzinną, świąteczną" atmosferą... Nie miałam najmniejszej ochoty gadać z kimkolwiek, do kompa też siadałam sporadycznie...
Ale wracam do żywych, odchudzających się

Mała rosnie jak na drożdżach, mówi coraz więcej, pyskuje bardziej i uwaga, uwaga! Pozbyłyśmy sie pampersów
Poza tym próbuję nadal wkuwać do egzaminów i tylko uświadamiam sobie, że nic nie umiem
aaa.... I mały Filip słodkie dziecko Moja Mała dosłownie świruje na jego punkcie
Nadal szukam pracy

też planuję w najbliższym czasie pierwszy raz nałożyć henne na brwi, ale pójdę do kosmetyczki. I na solarium muszę iść wytopić mój tłuszczyk

UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ WSZYSTKIM BALOWICZKOM!!
O to kosztem pampersów pojawił się laptop? a serio-Twoja mała już nie taka mała,powoli staje się z niej kobieta, porzucić pampersy to duży krok!

Z doświadczenia powiem Ci,że niestety solarium nie wytapia tłuszczu, przynajmniej mój jest zbyt oporny na to
Stary 2011-12-31, 12:19   #289
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
A gdzie mogę kupić taką hennę w paście? i ile czasu ją trzymać

O to kosztem pampersów pojawił się laptop? a serio-Twoja mała już nie taka mała,powoli staje się z niej kobieta, porzucić pampersy to duży krok!

Z doświadczenia powiem Ci,że niestety solarium nie wytapia tłuszczu, przynajmniej mój jest zbyt oporny na to
heh... laptop pojawil się (ratalnie ) razem z lodówką która nam się rozsypała I śmiałam się że Mała wiedziała kiedy zacząć wołać, bo dokłada się do raty :P Za 3 dni ma 2 latka

a co do solarium to wiem, mojego tez nie wytopi ale chociaż trochę może poprawię sobie humor jak się opalę tez się spasłam ostatnio, od wakacji +6kg ale do wakacji bedzie 55 albo i mniej! Koniec i kropka!!!

MOJA WYMIANKA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-31, 12:22   #290
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Skoro tak błagasz na kolanach to coś spróbuję zdziałać Ładuję już akumulatorki do aparatu - z myślą o Tobie
Cytat:

Nadal szukam pracy
Dał, dał Wie, że ze mną się nie zadziera

Ani się nie obejrzysz i Mała będzie tutaj z nami pisała na wizażu! Nastąpi degradacja pokoleniowa
Cytat:

Stary 2011-12-31, 12:26   #291
Daisy19911
Raczkowanie

ale wam zazdroszcze ze sie gdzies wybieracie na sylwestra my niestety w tym roku sami w trojke w domku...ale za to za rok kiedy osiagne wymarzona sylwetke, sprzedamy mala babci i gdzies sie wybierzemy:P

Stary 2011-12-31, 12:30   #292
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
ale wam zazdroszcze ze sie gdzies wybieracie na sylwestra my niestety w tym roku sami w trojke w domku...ale za to za rok kiedy osiagne wymarzona sylwetke, sprzedamy mala babci i gdzies sie wybierzemy:P
Sylwestry w domu też są genialne! W dwójkę czy tam w trójkę! Masz obok siebie faceta i bejbasa - genialne połączenie!

Stary 2011-12-31, 12:31   #293
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
jetsem z Tobą!! też w domciu z TZ i córcią

No, Laura moja córcia to już kobieta, a co! Ciągle mi mówi, że jest duża! :P

MOJA WYMIANKA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-31, 12:40   #294
Daisy19911
Raczkowanie

Cytat:
jetsem z Tobą!! też w domciu z TZ i córcią

No, Laura moja córcia to już kobieta, a co! Ciągle mi mówi, że jest duża! :P
ja mam zamiar zrobic wielka pizze szampana mamy i bedziemy swietowac w troje grajac w monopol jesli Lila pozwoli (ma 2 mies i 13 dni:P) a jak zasnie to wreszcie sie troche soba zajmiemy:P (ostatni dzien obzarstwa-pizza

Stary 2011-12-31, 12:44   #295
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
ja mam zamiar zrobic wielka pizze szampana mamy i bedziemy swietowac w troje grajac w monopol jesli Lila pozwoli (ma 2 mies i 13 dni:P) a jak zasnie to wreszcie sie troche soba zajmiemy:P (ostatni dzien obzarstwa-pizza
ja właśnie wstawiłam do lodówki cytrynówkę (kolejne nalewkowe cudo ), zaraz doprawie kotleciki, coś tam jeszcze upichcę i ta noc będzie nasza moja córcia ma już 2 latka a nie pamietam już kiedy spędziliśmy normalnego sylwka...

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-12-31, 12:56   #296
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ej takie sylwestry też są fajne!

Ja rok temu byłam sama w domu tylko z moją psiną. Tż w pracy, rodzice u znajomych,a ja miałam full żarcia, cały stół alkoholu, laptopa, wizaż i "kogel moge" w tv,fajnie było Nabzdryngoliłam się i poszłam spać o 2:00

A kiedyś spędzaliśmy sylwestra z tż sami i też fajnie było,kupa jedzenia, jakieś %, szampan o północy, przytulanie, film, miło
Stary 2011-12-31, 13:19   #297
Daisy19911
Raczkowanie

tylko nie wiem co po porodzie sie ze mna stalo..moje kochane piwko mi nie idzie...ubostwiane drinki nie ida...pyszna wisniowka tez nie...:/ jakis wstret do alkoholu...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-31, 13:23   #298
moooniaaaa
Zakorzenienie

Biedna nie wiem jak można życ ze wstrętem do alkoholu
Stary 2011-12-31, 13:28   #299
Daisy19911
Raczkowanie

Cytat:
Biedna nie wiem jak można życ ze wstrętem do alkoholu
przy odchudzaniu to w sumie dobrze bo alkohol bardzo kaloryczny ale od czasu do czasu nie zaszkodzi musze to jakos przelamac!! hihi

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

a dziewczyny podpowiecie mi w jaki sposob moge sie do klubu zapisac bo probowalam i nic mi z tego nie wychodzi:/

Stary 2011-12-31, 13:35   #300
moooniaaaa
Zakorzenienie

Żeby dostać się do klubu trzeba się długo z nami udzielać i wtedy nasz Winylek kochany wysyła zaproszenie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości