![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Największy Obciach Lub Największa Wpadka...
Z tym brokatem to chyba taki dowcip raczej był
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nawet gorzej, bo było aż 2 razy, zawsze jako autentyk (obstawiam, że pierwsze prawdziwe ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=647 i https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2050
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-02-07 o 00:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Opowiadała mi koleżanka jako historie swojej mamy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie jest prawdopodobieństwo, że: 1) ktoś używa dezodorantu do higieny intymnej (bo to o tym była częściej mowa) (mówie zarówno o preparacie, niezbyt popularnym w Polsce, jak i o metodzie na odświeżenie (zawsze przed wejściem do gabinetu masz bidet, gdzie możesz/musisz skorzystać)) ORAZ 2) ma identyczne/podobne/nie przeczyta dokładnie opakowanie lakieru z brokatem/brokatu w sprayu? i tu mowa o trzech różnych osobach. (jedna mama i 2 młode dziewczyny) ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-02-07 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() EDIT: chyba się już wyjaśniło ![]()
I'm makin' love With my heart I'm makin' love" Edytowane przez paulinkaa_nh92 Czas edycji: 2010-02-07 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
Hihihi. Ja kiedyś ze znajomymi napiłam się trochę Komandosa (o tak, prawdziwe dobre trunki to podstawa) i tacy lekko nietrzeźwi poszliśmy na pizzę. No i mi się zachciało (jak zwykle) siusiu, więc poszłam do łazienki. No i do damskiej zaglądali jacyś dwaj Murzyni (koszykarze nasi kołobrzescy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Koleżanka (lubiąca przesadzać ![]() ![]() Wspomniałam o wizycie u gina i brokacie, a ona ![]() ![]() Koleżanka od opowieści ginekologicznej strzeliła klasycznego focha za to, że w ogóle ośmieliłam się podważać jej prawdomówność ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
Moja najgorsza wpadka zdarzyła mi się miesiąc temu. Myślałam że spalę się wtedy ze wstydu. Dobrze że mój gin mnie nie widział bo byłam czerwona jak burak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() sytuacja mojej ex friend ![]() Stoi moja byla przyjaciolka z mama w biedronce z zakupami przy dlugiej tasmie, nagle kumpela wylukiwywuje Darka stojacego przed nia ze wspolnego osiedla, obiekt dawnych westchnien, gdy nagle jej wspanialomyslna mama w euforii zakupowej wykrzyknela ![]() - O zapomnialam wziac dezodorantu!!! Czym my bysmy nasze smierdzace pachy psikaly ![]() ![]() ![]() ![]() Darek parsknal smiechem gdy zauwazyl jak mama niesie najtanszy deo ![]() Kolezanka po tamtej akcji zaklinala sie ze juz z owa mama nie wyjdzie ![]() Moja jedna z najznienawidzonych zenad ![]() ![]() Niewazne kto stoi, mowi zeby facet jej na jablkach chociaz 20 gr opuscil powtarzajac to 10-cio krotnie z blagalnymi prosbami typu - oj usmiechnie sie pan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy przemarsz z plama po okresie po calym holu w sql sie liczy ![]() Ooooo Boze!!! ![]() ![]() Jechalismy na disco, kumpel mojego ex(kierowca) mial przeczulenie na punkcie swojego samochodu, kiedys wracajac z potupanki, wzielismy z exem sobie po piwku na odjazd w plastiku. Pierwsze co uslyszelismy to wywod ze ma kropla nie spasc! To my zahwalajac autko ze ma dobre resorki itd nic sie nie stanie ![]() Niestety exowi juz glowa opadla w ciepelku wraz z tym kuflem ![]() ![]() ![]() Dopiero rano moj TZ mi uswiadomil ze moja miniowka ma giga plame na pupie po okresie!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Wtajemniczenie
|
W szkole zadali nam do zrobienia w grupach jakąś pracę ręczną. Ochoczo więc z koleżankami umówiłyśmy się, że w sobotę wpadniemy do jednej z nas i zabierzemy się za robienie tego czegoś - chyba aniołka. Koleżanka u której miałyśmy się spotkać mieszka w domku jednorodzinnym. Podała nam adres. Wychodzimy z autobusu, spoglądamy na karteczkę z adresem. Wszystko się zgadza. Drzwi otwarte, więc ładujemy się do środka. Korytarzem przechodził jakiś facet, więc my chórkiem krzyknęłyśmy roześmiane "dzień dobry". Zaczęłyśmy się rozbierać, myślałyśmy że to był jej ojciec i zaraz ją zawoła. No ale mija kilka minut, dzwonimy do niej:
- K., gdzie Ty jesteś - To raczej gdzie wy jesteście. - U Ciebie w domu, w przedpokoju przecież stoimy. - Ale ja wyglądam na was przed domem. Mało nie udusiłyśmy się ze śmiechu. Okazało się, że wpakowałyśmy się komuś do domu o tym samym numerze, co domek koleżanki. Z tym, że jej był dwie posesje dalej. ![]() Szczerze mówiąc, nie mogę zrozumieć dlaczego dwa domy znajdujące się na tej samej ulicy mają identyczny numer. Nikt tego nie sprawdza? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Przyczajenie
|
boski ten wątek
![]() Ja też mam dużo takich wpadek, ale na razie przypomina mi się jedna w wykonaniu mojego taty ![]() Otóż kiedyś miałam wrócić do domu okolo 21, no i już jakoś koło tej godziny puka do drzwi sasiadka. A mój mlodszy brat z tatą myśleli, że to ja ![]() ![]() ![]() Nie wiem, co im wtedy odstrzeliło, ale żałuję, że tego nie widziałam ![]()
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#286 |
Przyczajenie
|
Moja największa wpadka wydarzyła sie w autobusie i muszę zaznaczyć że jestem osoba, która ćwierć swojego życia spedziła w tymże pojeździe, dlatego naprawde nie potrafię zrozumieć jak mogłam narobić sobie takiego obciachu!
Na dworze wiało i lało jak z cebra więc ucieszyłam się widząc nadjeżdzajacy autobus. Bilet miałam juz przygotowany w ręce, a że autobus był dosyć pełny to uparcie przeciskałam się do " kasownika". Piszę "kasownika" bo tak naprawdę to nie był kasownik a taki prostokatny przycisk STOP ![]() ![]() Zorientowałam sie dopiero słysząc gromki śmiech połowy autobusu! Wiem, że wtedy było bardzo niskie ciśnienie atmosferyczne ale nawet to nie usprawiedliwia mojego zachowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Największa " siara" w Waszym życiu
Cytat:
Dla mnie to dziwne nie jest, bo nasz szpitalna apteka szykowała nam benzynę na oddział. Łatwiej było ściągnąć plaster, z venflonu, gdy posmarowało się go benzyną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
Dot.: Największa " siara" w Waszym życiu
Up
![]()
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
pamiętam kawał mojego brata, parę lat temu, gorący lipiec, ja w sklepie w kolejce po truskawki..
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Kolęda w lipcu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.