|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Ja słyszałam takie hasło i opinie że budowę chłopa mozna porównac do dwóch palców u rąk- kciuka i wskazującego. Ustawienie ręki jak pistolet oznacza mały wzrost wielką fujarę, a w formie litery L wielki wzrost i...
Wg tego Camelek miałby czym poszarżować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
a co do włosów to ona ma to napewno po mne bo ja też nigdy nie miałam dłuższych jak do ramion czy tam ciutkę niżej. No co mi się uda zapuścic to muszę koncówki podciać. Już nawet przestałąm chodzić do fryzjera odkąd kupiłam na all nożyczki degażówki, to teraz sobie sama grzywkę podcinam i raz podcinałam końcówki ale to też po 1 cm. No tak mi włosy wolno rosną że szok
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- dobra, nikt mnie w doopę kopnąć nie chce, to sama podnoszę te moje 4 litery. Tym razem na pewno. Zboczonych!
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2012-01-04 o 23:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Idę się oddalic w stronę łóżka bo o 6 pobudka... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje odstresowywacze: http://30lat.blogspot.com/2011/09/be...mo-rzycie.html http://generationikea.blox.pl/2010/0...ajeczke-2.html Można czytać chronologicznie, można na wyrywki i tak się chce śmiać ![]() Witam z kawką i kaszką, Kaszka woła jeść przez sen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
witam, czy Wy zawsze musicie pic wieczorem kiedy mnie juz nie ma
![]() ![]() u mnie wieje i to bardzo, miego dnia Luksa niech ci sie dobrze mieszka ![]() Majk witam bo juz cie widze na pasku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | ||
vel Turkusoowa :)
|
Cześć Luksa
![]() ![]() raczej płaski i nieduży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jejku nie chce mi się malować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja
![]() Mnie mama ciagle powtarzała co lekarz powiedział o mnie gdy odebrał poród "Ale włosy to ty masz" ![]()
![]() |
![]() |
#279 | |||||
Zakorzenienie
|
dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to tak jak mój sławek jechał do sklepu i mówię, że ma mi podpaski kupić, a on, że nie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Musiałam po taxi zadzwonić, bo by nam w drodze do przedszkola głowy pourywało!
Co za zima! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Jamapi mój to akurat w kupowaniu podpasek jest ekspertem...kiedys sie wstydził a zadzwonił kiedys z Lidla i mi sie przypomniało że mi się koncza...chyba z 10 minut go maglowałam i sprawdzał na opakowaniach, które są ze skrzydełkami, ile milimetrów mają, czy bez siateczki...teraz już nie marudzi jak podam firme i idzie kupić...za to nadal wstydzi sie kupwać...prezerwatywy(!). ..facet ma ponad 30 lat zone 2 dzieci...a się wstydzi ze seks uprawia...masakra!!! ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Dziś mnie dziewczynki obudziły o 3:10, bo chciały oglądać Świnke Peppe...włączyłąm im dałam soczki i w kime...zasnęły o 5:30...no i zaspałyśmy...obudziła nas tesciowa o 7:10 i ja tu próbuje obudzić Anie a ona"Niech sobie dziecko pośpi, daj jej spokój, to nie szkoła, nic sie nie stanie jak zawagaruje..."itp juz miałam ją zostawic ale z przekory kazałam małej sie ubrac, zrobiłam jej śniadanko do szkoły i poszłyśmy..spóźnione tylko 15min na religie... ![]() Wieje rzeczywiscie masakrycznie, a musze iść z małą Anie na bal ubrać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faceci nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać ![]()
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
A co myslicie o czymś takim tylko bez głowy i nóżek...nadaje sie dla 5-latki...
![]() http://i.pinger.pl/pgr263/762ff5ab0021dc494cbdf491/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie rozmaże się rączkami?
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Fajne! To mi podpowiedziało makijaż dla Kaszki, na bal idzie jako wróżka różowych kwiatów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kredką będą delikatniejsze, a cieniem to wg mnie nie wyjdzie ładnie ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2012-01-05 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski,
w pracy już siedzę ale strasznie mi się nic nie chce robić.. kawę zrobiłam.. ciekawe czy coś to zmieni?? komu jeszcze nic się dziś nie chce robić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
oj! strasznie mi się nie chce
![]() Kolejna zaleta mojego bloku to że 90% mieszkań zamieszkanych przez starszych ludzi! 1.pilnują lepiej niż ochrona ![]() 2.są głuchawi więc można głośno słuchać muzy! 3.są bardzo mili! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też dotarłam do pracy i myślę nad kawką a praca ![]() ![]() leży coś na biurku i na mnie zerka - to pewnie to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
witam deszczowo śnieżnie i ogólnie do bani pogoda
![]() wczoraj wpadł Tż i wyciągnął mnie na zakupy, zdążyłam tylko wyłączyć kompa, ale włączać mi się nie chciało, zanim to wszystko ogarnęłam a teraz mam nieźle do poczytania ![]() właśnie zjadłam śniadanie z serkiem z czosnkiem niedźwiedzim ![]() rano dostałam smsa od DPD że jakaś paczka do mnie dziś przyjdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Taki duży, niby stare złoto, okrągły, żeby wsadzić fotkę
![]() Cytat:
![]() ![]() A pamiętam jak w zeszłym roku był kogut, który ganiał nam psy, a one spierdzielały do Mamuśki, żeby je ratowała ![]() Mamy tylko tyle plus sąsiadowe gołębie ![]() ![]() A wcześniej mieliśmy kaczki (takie dzikie jak na akwenach wodnych też ![]() ![]() Ale u mnie wieje ![]() ![]() Ale muszę wypełznąć, żeby zapłacić szefowej za mieszkanie i jeszcze czeka mnie wyprawa do Natury ![]() A widziałyście w ddtvn o laptopach w przedszkolach, zajęciach edukacyjnych na nich? Co Wy na to? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te łóżko to niezłe, ale ciekawe czy suche ciuchy mieli dla klientów nabranych ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() niezłe podsumowanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
szeryfcio
|
Cześć
![]() Ruszyły jak z kopyta w nowym wątku. ![]() Ja dopiero wróciłam z pracy. Pogodna ohydna. Pada, wieje i zimno ![]() Zazdroszczę tym co nie muszą z domu wychodzić. A my jeszcze chyba z małym będziemy musieli się wytoczyć z domu do lekarza. Dobrze, że teraz 3 dni wolnego, to nie wylezę na to zimno przez 3 dni.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a jak dziś włosy? zmyło się? wszystko z nimi dobrze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że komputery są zarówno dobrem naszych czasów jak i zarazą...wprowadzanie ich w przedszkolach jest przegięciem...znam pare dzieci, które nie umieją się podpisać a grają po kilka godzin dziennie w gry, gdzie krew sie leje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | ||
Zakorzenienie
|
heloł
![]() dzisiaj pogoda sprzyja spaniu, mała spała 15 godzin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() teraz to już mi wszystko kupuje w markecie, tampony, podpaski, płatki kosmetyczne, patyczki, lepiej wie jakie kupić niż ja ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.