Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują cz. 11 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-04, 23:09   #271
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
A jaki nos? Jak klamka od zachrystii
Ja słyszałam takie hasło i opinie że budowę chłopa mozna porównac do dwóch palców u rąk- kciuka i wskazującego. Ustawienie ręki jak pistolet oznacza mały wzrost wielką fujarę, a w formie litery L wielki wzrost i...
Wg tego Camelek miałby czym poszarżować
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 23:15   #272
Oja 84
Zadomowienie

Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

a co do włosów to ona ma to napewno po mne bo ja też nigdy nie miałam dłuższych jak do ramion czy tam ciutkę niżej. No co mi się uda zapuścic to muszę koncówki podciać. Już nawet przestałąm chodzić do fryzjera odkąd kupiłam na all nożyczki degażówki, to teraz sobie sama grzywkę podcinam i raz podcinałam końcówki ale to też po 1 cm. No tak mi włosy wolno rosną że szok

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Ja słyszałam takie hasło i opinie że budowę chłopa mozna porównac do dwóch palców u rąk- kciuka i wskazującego. Ustawienie ręki jak pistolet oznacza mały wzrost wielką fujarę, a w formie litery L wielki wzrost i...
ale o wielkości nosa też coś było

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

dobra, nikt mnie w doopę kopnąć nie chce, to sama podnoszę te moje 4 litery. Tym razem na pewno. Zboczonych!

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2012-01-04 o 23:13
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 23:16   #273
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
a co do włosów to ona ma to napewno po mne bo ja też nigdy nie miałam dłuższych jak do ramion czy tam ciutkę niżej. No co mi się uda zapuścic to muszę koncówki podciać. Już nawet przestałąm chodzić do fryzjera odkąd kupiłam na all nożyczki degażówki, to teraz sobie sama grzywkę podcinam i raz podcinałam końcówki ale to też po 1 cm. No tak mi włosy wolno rosną że szok

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

ale o wielkości nosa też coś było
To mi z kolei bardzo szybko ( ale wszędzie). Ścinałam włosy po wyjściu z Oliwią ze szpitala na taką długość do ucha z przodu , tył był krótkim bobem i teraz mam do ramion około 20 cm dłuższe. Gdyby tak tylko rosły na głowie to było by spoko...
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 23:30   #274
kasiaa0409
Zakorzenienie

Cytat:
miała dłuższą i to sporo grzywkę, niemal wchodziła jej już do oczu i jej trochę za krotko ciachnęłam ale tył i boki to naprawdę 1 cm no może 1,5cm ale nie więcej. Bardzo wolno jej rosną i ma takie cieniutkie te włoski. Kurczę niektóre dzieci to się rodzą z dłuższymi niż ona ma teraz

Ja jak się urodziłam to mmiałam tak długie włosy, że pielęgniarki w szpitalu mi irokeza oliwką robiły

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Idę się oddalic w stronę łóżka bo o 6 pobudka... Zboczonych
Stary 2012-01-05, 04:55   #275
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
tak jej wolno rosną, przez całe dwa lata podcinałam jej 2 razy włoski ale to tyle o ile po 1 cm bo miała takie pierze. A fotka wyszła bardzo ciemna, ta ściana co widać z tym wzorem to jest jasno-liliowa czy tam wrzosowa, nie umiem zbyt dobrze opisywać odcieni, ale jest jasna w każdym razie jak i cała reszta
Nie martw się, Kaszka też tak miała, najpierw cieniutkie piórka a teraz gęsta czupryna, zaczęły jej rosnąć pow. 3 roku!

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Moje odstresowywacze:
http://30lat.blogspot.com/2011/09/be...mo-rzycie.html

http://generationikea.blox.pl/2010/0...ajeczke-2.html

Można czytać chronologicznie, można na wyrywki i tak się chce śmiać

Witam z kawką i kaszką, Kaszka woła jeść przez sen
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 05:22   #276
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Dzięki Wam pięknie, dolewka!:pij emy:
witam, czy Wy zawsze musicie pic wieczorem kiedy mnie juz nie ma, syn robil lekcje przy kompie w tv lecA Barwy szczęścia, rodzinka pl a wy tutaj polewacie
u mnie wieje i to bardzo, miego dnia
Luksa niech ci sie dobrze mieszka
Majk witam bo juz cie widze na pasku
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 05:24   #277
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cześć Luksa Bogi też jest na pasku

Cytat:
A jaki nos? Jak klamka od zachrystii
raczej płaski i nieduży

Cytat:
no własnie,strach pomyśleć

Oba wyglądają fajnie ja jednak odstresowywuję się tylko przy Was

jejku nie chce mi się malować
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 05:43   #278
Meitsa
Zakorzenienie

Witam i ja
Mnie mama ciagle powtarzała co lekarz powiedział o mnie gdy odebrał poród "Ale włosy to ty masz"

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 06:09   #279
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dobry

Cytat:
tylko, że ja nie wiem na kiedy mam w koncu termin bo jest wielka rozpiętość
1. wg miesiączki
2. wg lekarza z przychodni
3. wg lekarza co byłam prywatnie
w kazdym bądz razie lipiec
już doczytałam wyliczenia zaloci, więc zrób sobie na tego 31 lipca bedzie LEW, jak ja

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Tak jak Tonia pisała Palest pink mi nie pasuje i wiecej tych szminek małych nie próbuje bo ta była jak CT...taka jakby pudrowa i wysuszająca...
no dokładnie odniosłam to samo wrażenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
macie jakieś plany na świąteczny piątek? i ogólnie na weekend? Monia wiem że ma powtórkę z imprezy urodzinowej
dziś do mnie koleżanki przyjeżdżają, więc , więc jutro znowu będę narzekać na brak energii

Cytat:
a tak apropo pałek jak zaproponowałam mężowi żeby poszedł dziś dmuchać balony do szkoły to stwierdził, ze wolałby porządnie pałą po plecach oberwać niż robić z siebie głupa...ach Ci faceci...Dobranoc Gwiazdy!
o matko ja w ogóle nie rozumiem takich zachowań
to tak jak mój sławek jechał do sklepu i mówię, że ma mi podpaski kupić, a on, że nie to ja do niego: to nie wstydzisz się kupowania papieru toaletowego, czyli srania, a wstydzisz się kupić podpaski dla żony? wkurzyłam się i sama poszłam

Cytat:
To mi z kolei bardzo szybko ( ale wszędzie). Ścinałam włosy po wyjściu z Oliwią ze szpitala na taką długość do ucha z przodu , tył był krótkim bobem i teraz mam do ramion około 20 cm dłuższe. Gdyby tak tylko rosły na głowie to było by spoko...
mi też szybko rosną

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 06:21   #280
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
już doczytałam wyliczenia zaloci, więc zrób sobie na tego 31 lipca bedzie LEW, jak ja
Ja 30 lipca
Stary 2012-01-05, 06:22   #281
Buniat
Zakorzenienie

Witam Was z ranka
wszamałam śniadanko i zaraz lecę najpierw do lekarza, potem do pracki
jak mi się uda to w pracy poczytam i popisze z Wami

Cytat:
i jak JA
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 06:56   #282
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Musiałam po taxi zadzwonić, bo by nam w drodze do przedszkola głowy pourywało!
Co za zima!
Stary 2012-01-05, 08:07   #283
zalotnica83
Zakorzenienie

Hej laski
Jamapi mój to akurat w kupowaniu podpasek jest ekspertem...kiedys sie wstydził a zadzwonił kiedys z Lidla i mi sie przypomniało że mi się koncza...chyba z 10 minut go maglowałam i sprawdzał na opakowaniach, które są ze skrzydełkami, ile milimetrów mają, czy bez siateczki...teraz już nie marudzi jak podam firme i idzie kupić...za to nadal wstydzi sie kupwać...prezerwatywy(!). ..facet ma ponad 30 lat zone 2 dzieci...a się wstydzi ze seks uprawia...masakra!!!

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Dziś mnie dziewczynki obudziły o 3:10, bo chciały oglądać Świnke Peppe...włączyłąm im dałam soczki i w kime...zasnęły o 5:30...no i zaspałyśmy...obudziła nas tesciowa o 7:10 i ja tu próbuje obudzić Anie a ona"Niech sobie dziecko pośpi, daj jej spokój, to nie szkoła, nic sie nie stanie jak zawagaruje..."itp juz miałam ją zostawic ale z przekory kazałam małej sie ubrac, zrobiłam jej śniadanko do szkoły i poszłyśmy..spóźnione tylko 15min na religie...
Wieje rzeczywiscie masakrycznie, a musze iść z małą Anie na bal ubrać Myślę moze jakiś makijaż dla biedronki bym zrobiła...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 08:09   #284
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
za to nadal wstydzi sie kupwać...prezerwatywy(!). ..facet ma ponad 30 lat zone 2 dzieci...a się wstydzi ze seks uprawia...masakra!!!

faceci nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać

Stary 2012-01-05, 08:13   #285
zalotnica83
Zakorzenienie

A co myslicie o czymś takim tylko bez głowy i nóżek...nadaje sie dla 5-latki...
http://i.pinger.pl/pgr263/762ff5ab0021dc494cbdf491/
Stary 2012-01-05, 08:17   #286
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
A co myslicie o czymś takim tylko bez głowy i nóżek...nadaje sie dla 5-latki...
http://i.pinger.pl/pgr263/762ff5ab0021dc494cbdf491/
fajny

a nie rozmaże się rączkami?

Stary 2012-01-05, 08:21   #287
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Fajne! To mi podpowiedziało makijaż dla Kaszki, na bal idzie jako wróżka różowych kwiatów
Stary 2012-01-05, 08:22   #288
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
fajny

a nie rozmaże się rączkami?
Właśnie mysle jak to zrobić...zaczynam na sobie testować...baze, czerwony cień i czym te czarne kropki...cieniem, kredka, eyelinerem...?
Stary 2012-01-05, 08:24   #289
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Właśnie mysle jak to zrobić...zaczynam na sobie testować...baze, czerwony cień i czym te czarne kropki...cieniem, kredka, eyelinerem...?
eyelinerem chyba będą najbardziej wyraziste;
kredką będą delikatniejsze, a cieniem to wg mnie nie wyjdzie ładnie

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2012-01-05 o 08:26

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 08:32   #290
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Może tuszem? Bo cieniem to nie, zgadzam się z jamapi.
Stary 2012-01-05, 08:33   #291
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cześć Laski,
w pracy już siedzę ale strasznie mi się nic nie chce robić.. kawę zrobiłam.. ciekawe czy coś to zmieni?? komu jeszcze nic się dziś nie chce robić?
dokia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 08:44   #292
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
komu jeszcze nic się dziś nie chce robić?
oj! strasznie mi się nie chce więc siedzę sobie przed kompem, włączyłam muzyczkę i lampię się na akt notarialny - głupio co?

Kolejna zaleta mojego bloku to że 90% mieszkań zamieszkanych przez starszych ludzi!
1.pilnują lepiej niż ochrona
2.są głuchawi więc można głośno słuchać muzy!
3.są bardzo mili!
Stary 2012-01-05, 08:46   #293
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Laski,
w pracy już siedzę ale strasznie mi się nic nie chce robić.. kawę zrobiłam.. ciekawe czy coś to zmieni?? komu jeszcze nic się dziś nie chce robić?
Witaj w klubie
ja też dotarłam do pracy i myślę nad kawką
a praca a co to takiego
leży coś na biurku i na mnie zerka - to pewnie to
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 09:10   #294
Dorotxy
Zakorzenienie

witam deszczowo śnieżnie i ogólnie do bani pogoda

wczoraj wpadł Tż i wyciągnął mnie na zakupy, zdążyłam tylko wyłączyć kompa, ale włączać mi się nie chciało, zanim to wszystko ogarnęłam
a teraz mam nieźle do poczytania

właśnie zjadłam śniadanie z serkiem z czosnkiem niedźwiedzim

rano dostałam smsa od DPD że jakaś paczka do mnie dziś przyjdzie nic nie zamawiałam nic nie kupowałam chyba ze coś wygrałam albo nr pomylili

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 09:22   #295
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Co? Wisior nie zwróciłam uwagi
Taki duży, niby stare złoto, okrągły, żeby wsadzić fotkę

Cytat:
a czym się żywią te psy?? tymi biegającymi kurami??

to u Was czasem musi być komicznie jak wszyscy na podwórku... jak sobie próbuję wyobrazić to parskam śmiechem...

i tak się zastanawiam, kto u Was najważniejszy na podwórku jeśli chodzi o strefy wpływów?? Wy, psy, czy kury? kto u kogo mieszka?? kogo tam jeszcze na podworku macie??

moja córka 3 lata już prosi o kozę- abyśmy mieli kozę w ogrodzie.. jako najważniejszy z atutów kozy podaje że ona "kosi trawę".. ale jak ma mi się ciągle odwracać do góry nogami to chyba pęknę ze śmiechu
Jak widzę Mamuśkę na podwórku, to mam wrażenie, że psy rządzą A już nie mówiąc o szale jak przychodzi listonosz
A pamiętam jak w zeszłym roku był kogut, który ganiał nam psy, a one spierdzielały do Mamuśki, żeby je ratowała
Mamy tylko tyle plus sąsiadowe gołębie No i szczur dojezdnie
A wcześniej mieliśmy kaczki (takie dzikie jak na akwenach wodnych też), krowę nawet, króliki i tyle

Ale u mnie wieje aż boję się wyjść na dwór
Ale muszę wypełznąć, żeby zapłacić szefowej za mieszkanie i jeszcze czeka mnie wyprawa do Natury

A widziałyście w ddtvn o laptopach w przedszkolach, zajęciach edukacyjnych na nich? Co Wy na to? Zaczynamy dyskusję
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 09:45   #296
Dorotxy
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laski!

wkleję raz jeszcze dla reszty dziewczyn. P.S warto obejrzeć do końca http://www.youtube.com/watch?v=fxTaxXSM-eg
witaj
te łóżko to niezłe, ale ciekawe czy suche ciuchy mieli dla klientów nabranych

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Bry wróciłam tęsknił ktoś?

a więc już się tłumaczę co i jak
rano wyskoczył mi komunikat że Camelek ma urodziny,chciałam mu
tęsknił, tęsknił czyli dużo nikt się nie pomylił ogólny zamysł był dobry

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
niezłe podsumowanie

ja i blog
Stary 2012-01-05, 09:49   #297
sheryl
szeryfcio

Cześć jeju, jeju, was zostawić na chwilę i nadrabiania full.
Ruszyły jak z kopyta w nowym wątku.

Ja dopiero wróciłam z pracy. Pogodna ohydna. Pada, wieje i zimno brrr... parasolkę mi połamało.
Zazdroszczę tym co nie muszą z domu wychodzić. A my jeszcze chyba z małym będziemy musieli się wytoczyć z domu do lekarza.
Dobrze, że teraz 3 dni wolnego, to nie wylezę na to zimno przez 3 dni.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 09:49   #298
Dorotxy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Włosy oparły się podmuchom wiatru, teraz mimo odpięcia klamry i jakiegoś odlepienia opaski trzymają dalej tą samą formę! Ciężko będzie zmyć

U notariusza miło i nie tak drogo jak się spodziewałam
Najpierw projekt umowy, parę zmian a jak notariusz drukował gotowe umowy to omawialiśmy z wujkiem szczegóły, liczniki i meldunek A wujek ma urodziny 11.01 więc będzie extra butelczyna

Laski polewam dziś każdemu, hektolitry!
ominęła mnie wczoraj impreza zdrówko, niech wam się dobrze mieszka

a jak dziś włosy? zmyło się? wszystko z nimi dobrze?

ja i blog
Stary 2012-01-05, 09:54   #299
zalotnica83
Zakorzenienie

Ja uważam, że komputery są zarówno dobrem naszych czasów jak i zarazą...wprowadzanie ich w przedszkolach jest przegięciem...znam pare dzieci, które nie umieją się podpisać a grają po kilka godzin dziennie w gry, gdzie krew sie leje Ania chodzi do zerówki i ma raz w tygodniu zajęcia komputerowe w sensie, zapoznanie się z komputerem i programami...jest to fajne, ale żeby zaraz 3 latki do laptopów sadzać....
Stary 2012-01-05, 09:56   #300
musso4
Zakorzenienie

heloł
dzisiaj pogoda sprzyja spaniu, mała spała 15 godzin
Cytat:
dobry
o matko ja w ogóle nie rozumiem takich zachowań
to tak jak mój sławek jechał do sklepu i mówię, że ma mi podpaski kupić, a on, że nie to ja do niego: to nie wstydzisz się kupowania papieru toaletowego, czyli srania, a wstydzisz się kupić podpaski dla żony? wkurzyłam się i sama poszłam
mój kupuje podpaski, piszę na kartce jak jedzie do marketu i kupuje
Cytat:
Hej laski
Jamapi mój to akurat w kupowaniu podpasek jest ekspertem...kiedys sie wstydził a zadzwonił kiedys z Lidla i mi sie przypomniało że mi się koncza...chyba z 10 minut go maglowałam i sprawdzał na opakowaniach, które są ze skrzydełkami, ile milimetrów mają, czy bez siateczki...teraz już nie marudzi jak podam firme i idzie kupić...za to nadal wstydzi sie kupwać...prezerwatywy(!). ..facet ma ponad 30 lat zone 2 dzieci...a się wstydzi ze seks uprawia...masakra!!!
też dobre ale my też to przerabialiśmy jak poznałam tża to brałam pigułki, ale potem jak zdecydowaliśmy sie na dziecko, to lekarka zaleciła odstawić pigułki i odczekać jeden cykl, więc trzeba było kupić i byliśmy akurat na zakupach i mówie idź do apteki, a on ty idź no i poszłam, ale później jak już Klaudia się urodziła i były potrzebne to kupował
teraz to już mi wszystko kupuje w markecie, tampony, podpaski, płatki kosmetyczne, patyczki, lepiej wie jakie kupić niż ja

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości