|
|
#271 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nie umiem się cieszyć ze ślubu :(
manymanyways - gratuluję
![]() ![]() u mnie też nie obyło się bez problemów. 1. mój ojciec spadł, ze schodów, był tylko na ślubie i na weselu może z 10 minut - wyszedł, nie żegnając się 2. autokar z gośćmi zabłądził, nie mogłam się doprosić telefonu do kierowcy od firmy przewozowej, więc staliśmy autem kilometr od knajpy czekając, aż goście dojadą - impreza opóźniła się o 40 minut 3. podziękowania dla rodziców - czad, bo mojego ojca brak 4. mało kto zczaił księgę gości, mam tylko kilka wpisów 5. świadkowa w ogóle się nie popisała 6. limuzyna do ślubu miała zepsuty katalizator i śmierdziało benzyną ![]() 7. lunęło równo jak wyszliśmy z domu 8. suknia mokra i czarna zrobiła się szybko ![]() 9. pękało mi koło w sukni 10. na wstępie zdarłam sobie nogę i zakrwawiłam buta ale i tak było cudownie!!!!!
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33940004]manymanyways - gratuluję
![]() ![]() u mnie też nie obyło się bez problemów. 1. mój ojciec spadł, ze schodów, był tylko na ślubie i na weselu może z 10 minut - wyszedł, nie żegnając się 2. autokar z gośćmi zabłądził, nie mogłam się doprosić telefonu do kierowcy od firmy przewozowej, więc staliśmy autem kilometr od knajpy czekając, aż goście dojadą - impreza opóźniła się o 40 minut 3. podziękowania dla rodziców - czad, bo mojego ojca brak 4. mało kto zczaił księgę gości, mam tylko kilka wpisów 5. świadkowa w ogóle się nie popisała 6. limuzyna do ślubu miała zepsuty katalizator i śmierdziało benzyną ![]() 7. lunęło równo jak wyszliśmy z domu 8. suknia mokra i czarna zrobiła się szybko ![]() 9. pękało mi koło w sukni 10. na wstępie zdarłam sobie nogę i zakrwawiłam buta ale i tak było cudownie!!!!! [/QUOTE]o kurde... było gorąco ale masz co wspominać dzięki temu a jak to jest być żoną?
|
|
|
#273 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w sumie to nic się nie zmieniło. noszę obrączkę, czekam na nowy dowód. podróż poślubna przed nami. jest miło nie kłócimy się, tż cieszy się ze zmiany stanu cywilnego, mówi ciągle do mnie "moja mrożonka" i widzę jak go to cieszy. trochę szkoda, że już po, ale cóż, otworzyliśmy jakiś kolejny etap naszego życia. kolejny cel to spłacić chatę przed czasem. może kiedyś wygram w totka.. |
|
|
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33941016]fajnie,
w sumie to nic się nie zmieniło. noszę obrączkę, czekam na nowy dowód. podróż poślubna przed nami. jest miło nie kłócimy się, tż cieszy się ze zmiany stanu cywilnego, mówi ciągle do mnie "moja mrożonka" i widzę jak go to cieszy. trochę szkoda, że już po, ale cóż, otworzyliśmy jakiś kolejny etap naszego życia. kolejny cel to spłacić chatę przed czasem. może kiedyś wygram w totka..[/QUOTE] u mnie podobnie, mój do mnie teraz ciągle mówi moim nowym nazwiskiem teraz (wzięłam jego ), typu dzwoni i pyta co tam Iksińska
|
|
|
|
|
#275 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Tusia, super, że wyszło, poza tatą - współczuję wypadku...
|
|
#277 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33959165]tata się nie popisał....
no ale to chyba nie jego wina nieee
|
|
|
|
|
#279 |
|
Konto usunięte
|
wiesz... powiem Ci tak - nikt tego upadku nie widział. na początku wesela tańczył. goście którzy siedzieli obok powiedzieli, że był mało sympatyczny i patrzył się na wszystkich tak, że się jeść odechciewało. nie pożegnał się nawet! no sorry, miałam ze sobą całą apteczkę - wystarczyło podejść.... a dzień później pojechaliśmy z jedzeniem po rodzicach (bo nam zostało z wesela) to ojciec już nawet nie kuśtykał. nie pojechał do szpitala... jakieś cudowne ozdrowienie? nie wyjdę drugi raz za mąż. a i jeszcze - pierwsze pytanie po tym jak do rodziców przyjechaliśmy, to było "ile macie kasy, ile uzbieraliście" eh... |
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
no to faktycznie
przykro jak cholera
|
|
|
|
|
#281 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33966800]na weselu się poryczałam
ale teraz stwierdzam, że nie załóżył nawet na łzy[/QUOTE] z rodziną najlepiej na zdjęciu ![]() mi najbardziej przykro, że tyle osób się spóźniło, w tym teściowie którzy się podobno "zawsze spóźniają" . Co to za argument cholera, to jest ślub ich syna!!! impreza na konkretną godzine z konkretnym planem (toast o godz X, obiad o godz Y, tort o Z itp.) i trzeba się dostosować, co to znaczy że ktoś się "zawsze spóźnia"? To jeszcze gorzej, bo to świadczy że ktoś permanentnie nie potrafi rozplanować sobie wszystkiego tak, by zdążyć. Każdy się kiedyś spóźnia, ale jednorazowe spóźnienie to jednak łatwiej "wybaczyć". I jak przyszli to ani przepraszam ani nic. moim zdaniem to brak kultury i już. goście skonsternowani i źli, że jeszcze muszą czekać, ja w samochodzie z tżtem, wygrałabym konkurs na najwulgarniejszą pannę młodą
|
|
|
|
|
#283 |
|
Przyczajenie
|
Wiesz, czasem są takie sytacje, że mimo chęci coś się dzieje i się spóźnia. My się tak kiedyś spóźniliśmy na ślub, że weszliśmy do kościoła dopiero koło kazania; na domiar złego jeszcze nas kamęrą nakręcili
Ale masz rację, że to co innego zawsze się spóźniać.... |
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#285 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny pomocy, jak wybic z glowy jakis idiotyczny pomysl?
|
|
|
|
|
#286 |
|
BAN stały
|
a komu ty chcesz pomysl wybijac z glowy?
poprostu niezgadzac sie albo powiedziec ze ze slubu nici. ja jestem za tym aby organizowac slub wg wlasnych planow a nie za kase tatusia i mamusi i godzic sie na cos bo wypada, a samemu sie bedzie gryzlo taboret z nerwow |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
myha może napisz o co chodzi to ci bardziej pomożemy
|
|
|
|
|
#288 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#289 |
|
Konto usunięte
|
tz wybral ze nasze obraczki beda jedna niebieska druga pomaranczowa
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
Ojj...
Szkoda,że masz takie nastawienie.... My z narzeczonym mieszkamy razem 3 lata. Zaręczyliśmy się po zamieszkaniu wspólnym. Ślub planujemy za rok, maksymalnie za 2 lata , bo na najbliższy czas mamy w co pakować pieniądze. Ale mimo wszystko, wiem ,że ślub z TYM JEDYNYM, którego kocham ponad życie będzie dla ogromnym przeżyciem, bardzo pozytywnym oczywiście. Dla mnie się zmieni dużo, będę JEGO żoną ![]() Obudzę się rano z tą świadomością ![]() Ehh zresztą , nie umiem tego opisać ![]() Mnie to po prostu nieziemsko ucieszy. Co do obrączek - Ło mamuniuuuuuu ;-) powiedz,że chcesz kolorową, taką w kolorach tęczy, inaczej się nie zgadzasz heh.
Have a nice day! Edytowane przez FammeFatale19 Czas edycji: 2012-05-17 o 13:05 |
|
|
|
|
#291 |
|
Konto usunięte
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3417496 7]tz wybral ze nasze obraczki beda jedna niebieska druga pomaranczowa[/QUOTE]
buahahhaha, no ale to chyba dla jaj?! |
|
|
|
|
#292 |
|
BAN stały
|
myha, ale przecież do ślubu jeszcze dwa lata, może mu się odmieni
|
|
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
odmieni, albo będziesz miała kolorowe obrączki
))ja przetrwałam nauki przedmałżeńskie )))o ile część z księdzem była super: pisaliśmy na kartkach odpowiedzi na różne życiowe pytania i potem omawialiśmy to w parach ) myślę, że to przydałoby się każdej parze planującej przyszłość razem. ale część npr - tragedia. młode małżeństwo, zupełnie bez podejścia do tematu - w sensie stereotypy, stereotypy, stereotypy. Usłyszałam np.: że mąż powinien wiedzieć, w której części cyklu jest żona, bo w drugiej części cyklu nie powinien podejmować ciężkich rozmów, trudnych tematów, kazać jej podejmować trudnych decyzji. Opowiadam to wszystkim kobietom w mojej rodzinie z komentarzem: niepełnosprawność intelektualna przez pół miesiąca
|
|
#294 |
|
Konto usunięte
|
wiecie mam mieszane odczucia.z jednej strony kolorowe obraczki sa... dziwne jak same pewnie wiecie. ale z drugiej to jest jedna jedyna rzecz ktora widze ze on by bardzo chcial na tym slubie. we wszystkich innych kwestiach zostawia decyzje mi, poprosil tylko o to
|
|
|
|
|
#295 |
|
Konto usunięte
|
kolorowe obraczki sa fajne, ale chyba bym takich nie chciała. widzialam w aparacie jakies za 10.0000 zł nie wiem z czego były ale nie były warte ceny.
ja teraz mysle nad podroza poslubna
|
|
|
|
|
#296 |
|
Konto usunięte
|
wiem ze zrobienie takiej obraczki to koszt od 1200 zl. wiec nie jest zle
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie to sa kolorowe? niebiesk ai pomaranczowa? macie moze fotki przykladowych? nie slyszalam o takich
|
|
|
|
|
#298 |
|
Konto usunięte
|
bo nie ma takich. poki co znalazlam 2 jubilerow ktorzy zdecydowaliby sie zrobic cos takiego
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
aha, a te kolory maja jakies znaczenie dla Was?
|
|
|
|
|
#300 |
|
Konto usunięte
|
glownie dla niego, mi sa obojetne.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale masz co wspominać dzięki temu

przykro jak cholera