Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-15, 19:35   #271
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
A ja mam problem
Znaleźliśmy z tż megaaa okazję - dwupoziomowe mieszkanie w nowym budownictwie, mieszkanko w sumie 65metrów (40 na dole, 25 na górze), wyremontowane, od razu do zamieszkania, nie ma czynszu (tylko opłaty takie jak woda, prad, gaz i administracyjne) a cena: 160tysięcy. Młode małżeństwo sprzedaje bo dostali świetna ofertę kupna domu i chcą tam zamieszkać. Podobno nie zależy im na czasie, ale... no właśnie ALE.

Jutro z Tż jedziemy obejrzeć, a mój tata od razu zaczął gadać, że po co! bez sensu w ogóle oglądać bo do slubu tyle czasu i w ogole nie wiadomo czy kredyt dostaniemy :/ (75 tysięcy dostaniemy od rodziców tż, do tego dochodzi to co zbierzemy z wesela no i do tego chcieliśmy wziąć kredyt na mieszkanie).
Okazja jest niesamowita bo u nas takie mieszkania (do remontu!) kosztuja około 200tysięcy!
Brat mówi, że mamy brać cywilny i starać się o kredyt szybciej
A ja chciałabym tych włascicieli prosić, żeby poczekali te kilka miesięcy... ale znowu może im to nie być na rękę...

Boże co robić
Ja bym zrobiła tak: poprosiła właścicieli, aby poczekali jeśli dadzą radę, ale wcześniej zapłaciłabym zaliczkę i zawarła z nimi jakąś umowę, bo okazja super, ale mogą powiedzieć, że poczekają, a trafi się jakiś inny zainteresowany i sprzedadzą...

Wklejam w tym poście zdjęcia swojej sukni dla MadziS, aby mogła je dodać do zestawienia (nie chcę fotek siebie w niej).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3621_SIN_SP_S_F_F_0010m.jpg (44,0 KB, 604 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3621_SIN_SP_S_F_C_0035m.jpg (80,8 KB, 318 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sincerity - 3621_1 (1)a.jpg (83,9 KB, 324 załadowań)
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 19:38   #272
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
A ja mam problem
Znaleźliśmy z tż megaaa okazję - dwupoziomowe mieszkanie w nowym budownictwie, mieszkanko w sumie 65metrów (40 na dole, 25 na górze), wyremontowane, od razu do zamieszkania, nie ma czynszu (tylko opłaty takie jak woda, prad, gaz i administracyjne) a cena: 160tysięcy. Młode małżeństwo sprzedaje bo dostali świetna ofertę kupna domu i chcą tam zamieszkać. Podobno nie zależy im na czasie, ale... no właśnie ALE.

Jutro z Tż jedziemy obejrzeć, a mój tata od razu zaczął gadać, że po co! bez sensu w ogóle oglądać bo do slubu tyle czasu i w ogole nie wiadomo czy kredyt dostaniemy :/ (75 tysięcy dostaniemy od rodziców tż, do tego dochodzi to co zbierzemy z wesela no i do tego chcieliśmy wziąć kredyt na mieszkanie).
Okazja jest niesamowita bo u nas takie mieszkania (do remontu!) kosztuja około 200tysięcy!
A ja chciałabym tych włascicieli prosić, żeby poczekali te kilka miesięcy... ale znowu może im to nie być na rękę...

Boże co robić
Obawiam sie ze jesli to faktycznie okazja to nie wiem czy beda chetni na czekanie. No bo gdyby im sie nie spieszylo to po co wystawialiby taka niska cene? Rownie dobrze mogliby wystawic wyzsza i czekac sobie kilka miesiecy az sie pojawi ktos chetny. Jesli obejrzycie to mieszkanko, i bedzie ono zgodne z waszymi wymaganiami to ja zastanowilabym sie nad jego zakupem. Dzisiaj wcale nie trzeba miec slubu zeby kupic wspolne mieszkanie na kredyt. Po prostu przedstwiacie swoje zarobki i albo dostajecie wspolny kredyt albo nie. A skoro rodzice chca wam pomoc, i to ja bym kupowala. A jak dostaniecie kase z wesela to splacicie sobie od razu czesc kredytu. Wtedy zostanie tylko 60 tys.
Ale najpierw zobaczcie mieszkanko, sprawdzie wszystkie dokumenty itd czy na pewno wszystko z nim ok, bo jak cena niska i to nigdy nic nie wiadomo. A pozniej bedziecie myslec co i jak.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 19:38   #273
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
A ja mam problem

Boże co robić
Najlepiej jak na spokojnie pojedziecie pooglądać i pogadacie o szczegółach z właścicielami. A potem zostanie czas do namysłu, tylko musicie pamiętać, że na taką okazję mogą znaleźć się inni kupcy i to dosyć szybko
Jeśli okaże się to to na prawdę fajne mieszkanko, a cena tez kusząca to nic tylko załatwiać kredyt!
A to, że do ślubu jeszcze parę miesięcy to nie znaczy, że można taką okazję puścić koło nosa.

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dziewczynki bardzo proszę o kciuki na jutro mam zaliczenie z anatomii

No to jeszcze szybka powtórka z T. i jutro wszystko ładnie i sprawnie zaliczysz

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 19:39   #274
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
dziewczynki, musze się troszke pożalić, że naraziłam się mojemu TŻ-towi
jak pamiętacie, w piątek miałam urodziny, a jak przyszłam do domu, to mojego TŻ-ta nie było, bo miał popołudniówki; na stole w wazonie zostawił dla mnie bukiet z 3 czerwonych róż.
Przyszedł po pracy, siadł do kolacji i pyta " nie podobają Ci się kolczyki?", a ja o co chodzi?!
okazuje się, że na główkach kwiatów były ułożone kolczyki i zawieszka do kompletu
No to zaliczyłaś wtopę następnym razem chociaż oglądnij je z bliska i powąchaj może znowu coś w nich znajdziesz ładnego
Cytat:
Napisane przez Baasia88 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny, czy można się dołączyć? Od jakiegoś czasu już podczytuję ten watek, teraz postanowiłam się odezwać

Od razu mam małą prośbę o pomoc. Powiedzcie o ile wczesniej wybieracie sukienkę no i z kim? Ja jeszcze nie byłam nigdzie mierzyć, ale mam koncepcję. Moja mama chciałaby jechać ze mną, przyszła teściowa też coś tam pobąkiwała no i nie wiem co robić. Jechać z nimi czy może sama?
Ja byłam na przymiarkach z moją mamą, teściowa zobaczyła sukienkę jak już miałam ją kupioną i powiem wam szczerze, że mamy z moją mamą podobny gust bo obydwu nam spodobała się ta sama suknia na manekinie i tą właśnie później kupiłam
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 19:39   #275
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Hej kobitki nie było mnie 3 dni a tu nowy wątek już

Za pamięci spóźnione ale szczere
MARGIDA wszystkiego najlepszego 100 Lat!

Bardzo ładnie wyglądasz

Ślicznie Ci w tej sukni

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Wiktusiaczku gratuluję wyboru sukni Bardzo ładnie w niej wyglądasz, Wydaje mi się, że bardzo dobrze eksponuje Twoje atuty i jest idealna dla Ciebie
Dziękuję za bardzo miłe słowa
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 19:47   #276
(kicia)
Zakorzenienie

adosienka ja okazja jest i to spora bo jednak cena kusi ja bym nie zważała na to że do ślubu jeszcze trochę tylko wzieła cywilny jeśli na prawdę oferta jest godna uwagi. Cywilny tylko wy świadkowie i tyle alby dostać kredyt
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 19:49   #277
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Ja bym zrobiła tak: poprosiła właścicieli, aby poczekali jeśli dadzą radę, ale wcześniej zapłaciłabym zaliczkę i zawarła z nimi jakąś umowę, bo okazja super, ale mogą powiedzieć, że poczekają, a trafi się jakiś inny zainteresowany i sprzedadzą...
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Obawiam sie ze jesli to faktycznie okazja to nie wiem czy beda chetni na czekanie. No bo gdyby im sie nie spieszylo to po co wystawialiby taka niska cene? Rownie dobrze mogliby wystawic wyzsza i czekac sobie kilka miesiecy az sie pojawi ktos chetny. Jesli obejrzycie to mieszkanko, i bedzie ono zgodne z waszymi wymaganiami to ja zastanowilabym sie nad jego zakupem. Dzisiaj wcale nie trzeba miec slubu zeby kupic wspolne mieszkanie na kredyt. Po prostu przedstwiacie swoje zarobki i albo dostajecie wspolny kredyt albo nie. A skoro rodzice chca wam pomoc, i to ja bym kupowala. A jak dostaniecie kase z wesela to splacicie sobie od razu czesc kredytu. Wtedy zostanie tylko 60 tys.
Ale najpierw zobaczcie mieszkanko, sprawdzie wszystkie dokumenty itd czy na pewno wszystko z nim ok, bo jak cena niska i to nigdy nic nie wiadomo. A pozniej bedziecie myslec co i jak.
Cytat:
Najlepiej jak na spokojnie pojedziecie pooglądać i pogadacie o szczegółach z właścicielami. A potem zostanie czas do namysłu, tylko musicie pamiętać, że na taką okazję mogą znaleźć się inni kupcy i to dosyć szybko
Jeśli okaże się to to na prawdę fajne mieszkanko, a cena tez kusząca to nic tylko załatwiać kredyt!
A to, że do ślubu jeszcze parę miesięcy to nie znaczy, że można taką okazję puścić koło nosa.
Oczywiście, że jutro pogadamy z włascicielami co i jak, czy będą w stanie czekać i w ogóle. Ale marylko zaskoczyłaś mnie ogromnie! Jak to nie trzeba być małżeństwem?? naprawdę tak jest? O kurczątko
W takim razie oby wyszło po mojej myśli
Bardzo Wam dziękuję za rady!

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 19:50   #278
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Piękna suknia i ślicznie w niej wyglądasz!
Z resztą znam ja bardzo dobrze
Tylko nie wiem, czemu na zdjęciach nie wygląda tak dobrze jak na żywo. I ogólnie pięknie podkreśla talię (przynajmniej z moich obserwacji tak wynika), ale jeszcze nie widziałam zdjęcia na którym byłoby to ładnie widać. Co dla mnie jest niepojęte, bo jest to jedna z nielicznych sukienek, która zachwyciła mnie swoim eksponowaniem talii.
A na szerokość jest Ci dobra? Bo wydaje mi się, że mogłaby być bardziej ściśnięta własnie w tali, no chyba że to jest taki efekt na zdjęciu, o którym właśnie wspomniałam.
I powiem Ci, ze ta biel całkiem ładnie się prezentuje. Przymierzałam ją niestety tylko w cremie, dość ciemnym, co mi nie pasowało za bardzo, a znów w bieli nie mogłam jej sobie wyobrazić, dlatego koniec końców z niej zrezygnowałam, co nie zmienia faktu, że dalej jestem jej ogromna fanką!!!!!!!!!!!!
W sumie to powiem ci ze jakos nad ta talia w ogole sie nie zastanawialam, bo ona jest odcinana troche wyzej, takze wg mnie raczej tali ona nie bedzie podkreslac. No chyba ze ktos ma talie wyzej, bo tak sie moze zdazyc. Ja akurat do dlugonogich nie naleze, i moja talia raczej zaczyna sie nizej. A to ze nie dopasowana to swoja droga, bo nic z nia nie robilam. Pewno jak sie ja dopasuje to tez bedzie inaczej. Choc w sumie to zastanawiam sie czy w ogole ja dopsowywac bo moze z 1 cm by sie dalo, ale z drugiej strony i tak planuje z 1 kg przytyc wiec bedzie akurat Od jutra przechodze na diete ktora tuczy Banany, avokado, duzo orzechow, suszonych owocow i bialko Podobno do jedyna droga zebym przytyla...

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-01-15 o 19:53
Stary 2012-01-15, 19:59   #279
201705121336
Konto usunięte

witam na tym wątku jestem pierwszy raz i mam nadzieje że pomożecie jestem czerwcową PM -23;*
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:03   #280
evoonia86
Zakorzenienie

wensday21 witaj

adoosienka nam teraz też trafiła się super okazja na kupno mieszkanka i nie czekaliśmy do ślubu pogadaliśmy z właścicielem, dalismy mu niewielką zaliczkę, spisaliśmy umowe i już niedługo mieszkanie będzie nasze jeśli Wam się spodoba, to śmiało uderzajcie do banku- marylka ma rację: nie musicie być małżeństwem w przypadku zwykłego kredytu hipotecznego.
Stary 2012-01-15, 20:06   #281
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
W sumie to powiem ci ze jakos nad ta talia w ogole sie nie zastanawialam, bo ona jest odcinana troche wyzej, takze wg mnie raczej tali ona nie bedzie podkreslac. No chyba ze ktos ma talie wyzej, bo tak sie moze zdazyc. Ja akurat do dlugonogich nie naleze, i moja talia raczej zaczyna sie nizej. A to ze nie dopasowana to swoja droga, bo nic z nia nie robilam. Pewno jak sie ja dopasuje to tez bedzie inaczej. Choc w sumie to zastanawiam sie czy w ogole ja dopsowywac bo moze z 1 cm by sie dalo, ale z drugiej strony i tak planuje z 1 kg przytyc wiec bedzie akurat Od jutra przechodze na diete ktora tuczy Banany, avokado, duzo orzechow, suszonych owocow i bialko Podobno do jedyna droga zebym przytyla...
Tez fakt. Akurat takie miałam odczucia w związku z tą suknią, bo sama miałam ten model na sobie. I jak mnie pani w salonie ścisnęła tymi gumkami gorsetowymi to byłam pod wrażeniem, że w takim fasonie tak można wyglądać. I właśnie od tamtej pory stwierdziłam, że muszę mieć dopasowaną talię.
No ale jak już wspominałam- suknia jest na prawdę świetna i nadaje się moim zdaniem na każdy ślub, a na plaży to już w ogóle super!
A co do diety- to koniecznie banany na noc! W ogóle owoce jedzone wieczorowa porą sprzyjają tyciu.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:10   #282
201705121336
Konto usunięte

tak czytam i czytam i juz sama nie wiem co myslec.bardzo dużo z Was ma problem z wyborem sukni .ja byłam w piątek rozejrzeć sie i kilka nawet przymierzyłam.dokładnie 6.niektóre mierza nawet po 40 sukni a ja już wybrałam swoja suknie wpłaciłam juz nawet zadatek a sama suknia b mi sie podoba i pasuje do mnie czy która z Was tez tak miała?ma może jakas suknie z vivien vigo?
Stary 2012-01-15, 20:11   #283
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
witam na tym wątku jestem pierwszy raz i mam nadzieje że pomożecie jestem czerwcową PM -23;*
Witaj opowiedz nam coś więcej o sobie i swoim Tż. Pochwal się co macie już załatwione bo my bardzo ciekawskie jesteśmy a jak masz jakieś pytania to wal śmiało chętnie pomożemy
Bartuś
28.01.2015
Stary 2012-01-15, 20:15   #284
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
tak czytam i czytam i juz sama nie wiem co myslec.bardzo dużo z Was ma problem z wyborem sukni .ja byłam w piątek rozejrzeć sie i kilka nawet przymierzyłam.dokładnie 6.niektóre mierza nawet po 40 sukni a ja już wybrałam swoja suknie wpłaciłam juz nawet zadatek a sama suknia b mi sie podoba i pasuje do mnie czy która z Was tez tak miała?ma może jakas suknie z vivien vigo?
witaj

ja zmierzyłam łącznie 5 sukien (no 6 licząc to że jeden model mierzyłam w dwóch kolorach) i nie żałuję że szybko wybrałam

Stary 2012-01-15, 20:15   #285
mayeczka87
Rozeznanie

Wiktusiaczek suknia, a raczej Ty w niej wygkadasz bajecznie. Co to za model? Bardzo podoba mi sie tiulowy dol, wyglada jak mgielka- pieknie. Tez jestem fanka takich sukni.

Ok, już doczytałam Zdziwiłam się właśnie, że na tej stronie umieściłaś sincerity 3621, a Twoja sukienka wygląda inaczej Uważam, że dół Twojej sukni jest ładniejszy Moja ma dół podobny do sincerity, ale wolałabym taki jak Twój ;p

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

Edytowane przez mayeczka87
Czas edycji: 2012-01-15 o 20:42 Powód: doczytanie odpowiedzi
mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:16   #286
zubi89
Zakorzenienie

Dziewczyny zaproszenia i inspiracje dodane

A tak w ogóle to dziś mamy 8 m-cy do ślubu

aaaaa masakra jak to leci

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:20   #287
(kicia)
Zakorzenienie

zubi co się stalo że dostałaś ostrzeżenie

Stary 2012-01-15, 20:21   #288
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dzisiaj mamy do ślubu 5 miesięcy 29 dni

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:22   #289
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz uwaga - w załączniku ja w mojej sukni ślubnej Tu jest na halce z dwoma kołami a moja będzie na 3, do tego jest to rozmiar 38, a ja będę mieć 32
alee pięknie co za talia!!
przecudnie wyglądasz. Wiem że masz piękne włoski, ale chyba jednak upięte pięknie podkreślą Twoją szyję - bo tu na zdjęciach wyglądasz po prostu bajkowo

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

Na dzień dzisiejszy mamy 48 szczęśliwych posiadaczek sukni
wooow, coraz więcej nas!

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-15, 20:25   #290
ona8686
Zakorzenienie

Wróciłam
I witam się w nowym wątku
Dwa bite dni na naukach więc nie nadrabiam ale jesteśmy bardzo zadowoleni Ksiądz nie mówił, że seks przed ślubem to zło i do piekła się za to trafia wszystko pięknie zostało wyjaśnione. Jak radzić sobie gdy jest kryzys, jak ze sobą rozmawiać, jakie różnice występują w męskiej i żeńskiej "głowie" jak znajdę filmik to Wam wrzucę, bo naprawdę świetny bardziej na zasadzie żartobliwej ale ewidentnie przedstawia to co trzeba itp...

I gratuluje wszystkim dziewczyną które maja w końcu sukienkę

A jeśli chodzi o dopisanie do kalendarza, to trzeba mieć u kogoś chody?

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:26   #291
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Tez fakt. Akurat takie miałam odczucia w związku z tą suknią, bo sama miałam ten model na sobie. I jak mnie pani w salonie ścisnęła tymi gumkami gorsetowymi to byłam pod wrażeniem, że w takim fasonie tak można wyglądać. I właśnie od tamtej pory stwierdziłam, że muszę mieć dopasowaną talię.
No ale jak już wspominałam- suknia jest na prawdę świetna i nadaje się moim zdaniem na każdy ślub, a na plaży to już w ogóle super!
A co do diety- to koniecznie banany na noc! W ogóle owoce jedzone wieczorowa porą sprzyjają tyciu.
O to juz ide wciac bananka

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-01-15 o 20:41
Stary 2012-01-15, 20:26   #292
Lubcia
Zadomowienie

Pytanie do arlrtki1313 jak tam twój wieczór panieński odbył się już czy jeszcze masz to przed sobą
Bartuś
28.01.2015
Stary 2012-01-15, 20:27   #293
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam moja Sweetheart!!!

Troche sie obawialam tej bieli, ale chyba nie jest tak zle, jak myslicie? Moge tak wystapic?
Oczywiscie jest do skrocenia...
jest super gdybym ja miała ja wybrać to na pewno usunęłabym kwiatek, ale do Ciebie pasuje moim zdaniem

Cytat:

A teraz uwaga - w załączniku ja w mojej sukni ślubnej Tu jest na halce z dwoma kołami a moja będzie na 3, do tego jest to rozmiar 38, a ja będę mieć 32
chudzino Ty ale super w niej wyglądasz

Cytat:
witamy witamy
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:30   #294
201705121336
Konto usunięte

a więc tak w czerwcu minie 5 lat odkąd jestem z moim TŻzaręczeni jesteśmy od 2.mamy już zespół ,sale ,ja suknie .jestem na etapie szukania kosmetyczki i fryzjerki.mamy skromny ślub wiec nie bedzie kamerzysty.zdj będzie nam robił szwagier TŻ bo sie na tym zna i b ładne robi.Ślub opłacamy gł sami dlatego jest mały tzn 3o osób.ja mam za kilka dni 23 lata a B.jest o rok młodszy.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

miło mi jest że mnie przywitałyście;*
Stary 2012-01-15, 20:37   #295
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny zaproszenia i inspiracje dodane

aaaaa masakra jak to leci
Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Stary 2012-01-15, 20:43   #296
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
a więc tak w czerwcu minie 5 lat odkąd jestem z moim TŻzaręczeni jesteśmy od 2.mamy już zespół ,sale ,ja suknie .jestem na etapie szukania kosmetyczki i fryzjerki.mamy skromny ślub wiec nie bedzie kamerzysty.zdj będzie nam robił szwagier TŻ bo sie na tym zna i b ładne robi.Ślub opłacamy gł sami dlatego jest mały tzn 3o osób.ja mam za kilka dni 23 lata a B.jest o rok młodszy.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

miło mi jest że mnie przywitałyście;*
I ja również Cię witam

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:49   #297
(kicia)
Zakorzenienie

aż ja czasem nei moge z mojego TŻ siedzi w domu i robi karpatke ale niestety taka z pudełka na moje pytanie co go napadło o tej porze "a bo mam ochotę a Ty się odchudzasz i mi nie zrobisz bo byś podjadała"

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość

KOchana 30 dni jutro będzie 29 suwaczki źle liczą bo nie wiem jaki informatyk je robił ale nie liczą miesięcy 31 dniowych tylko wszystkie 30 dniowe dopiero po 1ym lutym będzie dobrze liczył

Stary 2012-01-15, 20:49   #298
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
zubi co się stalo że dostałaś ostrzeżenie
Wysłałam paru osoba na wizazu linki do konkursu i ktoś na mnie doniósł ale odpuszczam sobie bo widze, że znajomi mnie olali choć im wysyłałam z 3 razy linki i nic

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 20:51   #299
201705121336
Konto usunięte

czy któraś z Was decyduje sie na kolorowe buty ślubne ?bo ja właśnie na takie sie zdecydowałam.
Stary 2012-01-15, 20:52   #300
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Wysłałam paru osoba na wizazu linki do konkursu i ktoś na mnie doniósł ale odpuszczam sobie bo widze, że znajomi mnie olali choć im wysyłałam z 3 razy linki i nic

uu to bardzo "miło" ze strony osoby donoszącej ale z tego co widzę dalej jesteś pierwsza

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości