|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na koniec świata czekamy, plotki uskuteczniamy, na nerwach sobie gramy-Czekajki
a ja jestem wściekła, bo 2 ludzi wygrało u mnie aukcje i żadne z nich ani nie płaci ani nie odpisuje na maile, jutro mija termin zapłaty i wale o zwrot prowizji..
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na koniec świata czekamy, plotki uskuteczniamy, na nerwach sobie gramy-Czekajki
Cytat:
kurczę, Ty to masz pecha... ![]() Co się stało???? Opowiadaj szybko ![]() :conf used:
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczko, co się stało?
|
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem co robić dziewczyny, kłótnia z Tż, powiedziałam mu tyle rzeczy, przykrych bardzo (ale niestety prawdziwych) które dusiłam w sobie od jakiegoś czasu i nie wiem co dalej będzie......Tż wyszedł z domu, tel wyłączył a ja z nerwów zejdę na zawał chyba.........
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga sprawa - na pewno miałaś do tego powód, żeby powiedzieć to co powiedziałaś. Znikąd się to nie wzięło. Może TŻ to chce przemyśleć, ochłonąć. Daj mu czas.
|
|
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
powód jest nadal ten sam, co kiedyś w klubie pisałam...wiem, ze go zraniłam też i dlatego się martwię o niego, nigdy nie porozmawia ze mną do końca i pozostawia we mnie uczucie winy. wiem , ze nie mogę się denerwować, ale jak to zrobić???
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczko nie denerwuj się to jest teraz najważniejsze. Poczekaj, daj TŻ czas, żeby ochłonął. Widocznie on też sobie nie radzi z pewnymi emocjami i jak się to w Was kumuluje to Ty reagujesz tak, a on znowu inaczej - wychodzi, zamyka się w sobie. Może musi pewne rzeczy przemyśleć się nad tym zastanowić. Daj mu czas, choc wiem że to nie łatwe.
Nie znam powodu Waszej kłótni, bo to nie o to chodzi. Trzeba sobie czasem pewne rzeczy wyjaśnić i poczkeać... Cierpliwe. Tak mi się wydaje. Z drugiej strony TŻ wie w jakim jesteś stanie i absolutnie nie powinien narażać Cię na takie emocje, ale musicie się wzajemnie zrozumieć. Ty powiedzialaś mu co Ci leży na sercu, on poczuł się może dotknięty, może urażony i zareagował tak, a nie inaczej.
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2012-01-25 o 21:36 |
|
|
|
|
#282 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwiazdeczko, nie denerwuj się, pomyśl o Maluszku
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Stanowczo siedź w domku, bo jest mróz i jeszcze się przeziębicie! A poza tym teraz jest niebezpiecznie o tej porze
|
|
#283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A myślałam, że już jest lepiej ![]() Nie ma złotego środka na uspokojenie. Jeśli masz w domu, to wypij melisę, zrób sobie ciepłą, odprężającą kąpiel. Odpocznij. Fizycznie się zrelaksuj, to i myśli Ci się wyprostują. No i pomyśl o tym, że masz w sobie maleństwo, które potrzebuje teraz żebyś była spokojna. TŻ się zestresował, chce teraz spokoju, to mu go daj. Nie wiń siebie, bo to nie jest Twoja wina. Normalne jest, że jeśli jest problem, to trzeba go rozwiązać... Tylko faceci mają z tym kłopot... Cytat:
Mój TŻ reaguje podobnie. Ale nie o tym teraz.
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się, musicie sobie wszystko wyjaśnić, tż też mógłby trochę od siebie dać i wysłuchać Cie od początku do końca! A nie takie wychodzenie z domu, uciekanie przed problemem... Matko faceci są czasem beznadziejni... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Rodzynka a czy kobieta w ciąży może leżeć w wannie w gorącej wodzie? Nic tam sie nie rozkurcza? Ejj bo ja nie wiem gwiazdka wypowiedz się
|
|
|
|
|
|
#285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczko nie denerwuj się, teraz najważniejszy jest maluszek, tż nie powinien uciekać od problemu ale mam nadzieję,że szybko wróci i trochę sobie przemyśli może coś do niego dotrze
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
Byłam się przejść...trochę ochłonęłam..ale nie bardzo..
Edytowane przez gwiazdeczka2009 Czas edycji: 2012-01-26 o 10:41 |
|
|
|
|
#288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wróci na pewno na noc do domu i porozmawiacie albo jeszcze dziś, albo jutro jak się z tym prześpicie
|
|
|
#289 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem co Ci napisać. Nie umiem też mówić, a wszytko będzie dobrze itd, kiedy widzę, że sprawa wcale nie jest błaha. Skoro nawet z boku ludzie widzą, że jest kiepsko. Warto próbować, ale nic na siłę. Ja akurat należę do osób, które będą zdania, że - bycie z kimś tylko dla dziecka, nie jest wcale dobrem dziecka.
|
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam tu do Was i same przykre rzeczy się tu dzieją
![]() Adjuu teść z zawałem tydzień sobie maszerował przez życie, tu gwiazdeczka ma awantury ![]() Adjuu - musi być wszystko dobrze Zdawaj relacje o stanie zdrowia teściaGwiazdeczko - biedna nasza Nie wiem co Ci napisać, bo też nie znam sprawy dokładnie, ale napisze - wszystko będzie dobrze i na 100% nie jesteście tylko ze względu na dzidziusia. Gdyby tż nic do Ciebie nie czuł to na pewno byście się rozstali już dawnoA tak z innej beczki Mam super przyjaciółkę Jestem pewna ona będzie moją świadkową!!A dziś też uświadomiłam sobie, że nie warto ufać ludziom, którym oddałoby się wszystko. Mam tu na mysli moją drugą powiedzmy koleżankę już teraz Jest od miesiąca w Polsce i nawet razu nie zajrzała , nie zadzwoniła , nie napisała;( A tak strasznie na nią czekałam
Dziewczyna - 27.06.2006 Narzeczona - 24.01.2012 Żona- 10.08.2013 ![]() MAMA- 03.05.2014 http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2012-01-25 o 23:52 |
|
|
|
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu, bardziej liczy się jakość a nie ilość przyjaciół, dlatego super, że masz jedną taką wierną i oddaną przyjaciółkę, a ta druga tylko traci Twoje wspaniałe towarzystwo
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra uciekam spać
Dziewczyna - 27.06.2006 Narzeczona - 24.01.2012 Żona- 10.08.2013 ![]() MAMA- 03.05.2014 http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2012-01-26 o 00:35 |
|
|
|
|
|
#293 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja uciekam przeczytać jeszcze jeden temat z mikroekonomii
Dobrej nocki
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Co za dzień
Jeszcze się dobrze nie zaczął, a już mam go serdecznie dość...Na dzień dobry opier**liła mnie pokojowa, się posprzeczałyśmy, ale kuźwa ona zawsze musi mieć rację, nawet jak jej nie ma! Zrobiły ze mnie kretynkę przed kierowniczką. Aż się trzęsłam z tych nerwów Potem zamki w aucie zamrożone, nawet odmrażacz nie dał rady. W końcu udało się, weszłam, zagrzałam trochę auto, podjechałam pod sklep. Tu znowu nie dało się zamknąć zamka od strony kierowcy. Odpuściłam zakupy. Musiałam zajrzeć na stację, bo już jechałam na oparach. Stanęłam standardowo na samoobsługowej Neste. Wrzuciłam pieniądze do dystrybutora, idę otwierać bak, a tu ni hu hu. Zamarzł na śmierć :/ Cały odmrażacz mi poszedł i dalej nic. W końcu ryzyk-fizyk, pożyczyłam zapalniczkę od jakiegoś kolesia i wio, grzałam kluczyk. Po kilku próbach łał, otwarłam bak. Chcę tankować - doopa, nie leci!!! Idę sprawdzić co jest nie halo, a tutaj czeka na mnie paragon, że transakcja anulowana. Pięknie - ani kasy ani paliwa. Nikogo z obsługi nie ma, numeru na infolinię nie ma. Dzwonię do mamy, sprawdziła na necie i podała mi nr na obsługę klienta. Co się okazało? Odzyskam kasę. Ufff, przynajmniej tyle. Na szczęście miałam w portfelu zapasową kaskę, bo wczoraj zahaczyłam o bank. Zatankowałam i wróciłam do domu. Jestem cała, zdrowa, nie wybuchła mi stacja od zapalniczki, nie zgubiłam po drodze żadnego koła ani innej części samochodu. Sukces. Miałam coś zmalować, ale nie mam nastroju już dzisiaj. Godzinę marzłam na mrozie -7, z nerwów aż mnie całą telepało. Weźcie łopatę walnijcie mnie w łeb, dobijcie i zakopcie w lesie. Amen.
|
|
#295 |
|
Komplikatorka
|
No to miałaś przygody Rodzynko
Powiem Ci na pocieszenie, że ja niedawno też miałam przeboje ze swoim samochodem a dokładniej to pojechałam z mamą odebrać dyplom a później na zakupy. No i parkuje przed CH, zamykam auto a tu bagażnik otwarty Za cholere nie dało się go zamknąć. Dzwonie do Tżta żeby coś poradził, a On że z kluczyka. Z kluczyka nie dało rady. Później Tż dzwonił do swojego kolegi co się tylko w Mercedesach specjalizuje. To mi kazał jakiś tłusty płyn,odmrażacz czy coś innego napsikać do środka i jakoś się zamknął. Taka wkurzona to dawno nie byłam, aż z nerwów mi łzy leciały Najlepsze to, że jak chciałam 3 godziny później pod innym sklepem zamknąć to też się nie dało ;/ Teraz na szczęście już działa - Tż przeczyścił i śmiga normalnie Co do tankowania to ja sama nie zatankuje Jeżdżę już 7 lat a jeszcze nigdy sama nie tankowałam
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzynko ale miałaś dzień.. teraz to w domku siedź i nie wychodź, tak w razie 'W'
a na serio to poodpoczywaj sobie Dagunia ja też nie, nigdy nie byłam na stacji ..tzn nie tankowałam
|
|
#297 |
|
Komplikatorka
|
Montii ja jak miałabym zatankować to mam wizję że ten wąż mi ucieka i paliwo tryska albo że nie będę mogła zachamować go i przeleje w baku i zacznie się wylewać
Rodzynko potrzebuje Twojej pomocy Masz pomysł gdzie mogę takie lakiery kupić ? Fotka z bloga http://heroinbass.blogspot.com/
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia śmiej się..ale ja też!
jak tylko zapuka komornik czyli rezerwa to mówię tż nie daj boże sama musiałabym tankować wściekłam się, poprosić kogoś o załatwienie wpisu..raz jeden jedyny..to zapomni mojego indeksu.,miło....
|
|
#299 |
|
Komplikatorka
|
Mi tankuje tata, Tż albo jadę na taką stacje gdzie uśmiechnę się do Pana i mi zatankuje
Współczuje z indeksem... u mnie na szczęście były osoby którym można było pod tym względem ufać
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też myślałam,że to taka osoba, no ale..
teraz będę musiała z małym w aucie po Katowicach się włóczyć o ,samoobsługowe też są spoko
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

kurczę, Ty to masz pecha... 

A nie takie wychodzenie z domu, uciekanie przed problemem... Matko faceci są czasem beznadziejni... 
Zdawaj relacje o stanie zdrowia teścia
Nie wiem co Ci napisać, bo też nie znam sprawy dokładnie, ale napisze - wszystko będzie dobrze i na 100% nie jesteście tylko ze względu na dzidziusia. Gdyby tż nic do Ciebie nie czuł to na pewno byście się rozstali już dawno
Jest od miesiąca w Polsce i nawet razu nie zajrzała , nie zadzwoniła , nie napisała;( A tak strasznie na nią czekałam
Jeżdżę już 7 lat a jeszcze nigdy sama nie tankowałam