Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-25, 13:55   #271
marta 85
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (39,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (38,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (41,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (41,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (42,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (42,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (34,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (36,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19.jpg (34,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20.jpg (40,9 KB, 12 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 14:07   #272
Vivee
Wtajemniczenie

Niektóre lepiej wyglądają bez makijażu
Vivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 14:09   #273
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

a może balsam nałóż pod nią?
Znalazłam dla niej inne zastosowanie - jest idealna jako róż w kremie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Późno wstałam i zjadłam śniadanko, a powinnam posprzątać
rano maska żelowa chłodząca na twarz była i to tyle.
Nie wiem jak u was ,ale na moją cerę i ciało najlepiej działa minimalizm. Kiedyś co 2dni maseczki, 2 razy w tyg. peeling i tylko kasa mi szła na to ,a nic to nie dawało.
U mnie też bardzo dobrze sprawdza się minimalizm w pielęgnacji cery.

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
aaa zazdroszczę u mnie dziś wieje strasznie ale to dobrze bo ziemi szybko wyschnie
U mnie też bardzo wieje, ale jest cieplutko i wiatr też jest ciepły

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
o
wgl to muszę przestać wydawać pieniądzę na słodycze, a zamiast tego na lakiery do paznokci , wtedy to bedzie jakas motywacja zeby je zapuścić
Ja przestałam wydawać pieniądze na jedzenie na mieście i dzisiaj za kaskę którą zaoszczędziłam kupiłam sobie 2 pary butów.
Jest motywacja, żeby robić sobie śniadania na uczelnię w domu
Niby obiad jest tani, bo w 10zł się zmieszczę, ale tak co 2-3 dni to jednak w ciągu miesiąca się zbiera trochę

Cytat:
Napisane przez Vivee Pokaż wiadomość
A jakiej firmy olej lniany stosujesz?
To też w niego zainwestuje.
Odnośnie wody brzozowej - są tak podzielone opinie na jej temat, że muszę wręcz to wypróbować na sobie.
Ja olej lniany teraz mam z Skrzypolenu ten olej lniany ze skrzypem, ale tak to nie pamiętam. Kupuję tłoczony na zimno zawsze i nie widzę różnicy między firmami

Wróciłam do domku, zaraz będę ogarniała mieszkanie i potem widzę się z TŻtem
Stary 2012-02-25, 14:15   #274
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
aaa poczytałam o nim i chyba kupię skoro to edycja limitowana http://mademoiselleusiebie.blogspot....ana-isana.html i ta cena

Śliczny makijaż czym robisz zdjęcia? Mój aparat strasznie zjada kolory jeśli chodzi o makijaż

aaa zazdroszczę u mnie dziś wieje strasznie ale to dobrze bo ziemi szybko wyschnie
dziękuję robię nikonem d3100, niedawno go kupiłam
mój poprzedni też zżerał kolory niestety
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość

DOMOWE MASECZKI

Mięta poprawia kolor skóry

Dojrzałej twarzy przydaje się delikatny, naturalny rumieniec. Mięta i cynamon zawarte w tej maseczce świetnie odżywiają cerę i poprawiają mikrokrążenie. Przygotowanie: Trzy łyżki suszonej mięty mieszam z kilkoma łyżkami gęstego jogurtu naturalnego. Dodaję szczyptę cynamonu - uwaga, większa ilość może wywołać podrażnienie! Rozprowadzam papkę na twarzy. Po 10 minutach zmywam chłodną wodą.

Cytryna dodaje cerze blasku

Mam tłustą skórę, która po zimie jest poszarzała i zanieczyszczona. Zawsze robię wtedy tę maseczkę, bo ładnie rozjaśnia naskórek i ściąga rozszerzone pory. Przygotowanie: Cytrynę kroję na pół. Wyciskam sok z jednej połówki, do wydrążonej skórki wlewam żółtko. Odstawiam na 2 godziny. Następnie przelewam do miseczki i mieszam z 5-6 kroplami soku cytrynowego. Nakładam na twarz i szyję. Po 20 minutach spłukuję ciepłą wodą.

Seler nawilża i odżywia

Na przełomie zimy i wiosny zawsze robię tę maseczkę. Natychmiast przynosi ulgę mojej cerze, przesuszonej ogrzewaniem w domu i klimatyzacją w pracy.
Przygotowanie: Połówkę korzenia selera obieram i miksuję razem z umytą łodyżką selera naciowego. Mieszam z żółtkiem jajka i dodaję pół łyżeczki gęstego miodu. Nakładam na twarz i szyję, a po 15 minutach zmywam wodą mineralną.

Drożdże łagodzą trądzik

Po miesiącach zimowej diety mam zdecydowanie większe problemy z wykwitami i grudkami na twarzy. Drożdżowa maseczka świetnie odżywia skórę i sprawia, że krosty szybciej się goją.
Przygotowanie: Pół kostki pokruszonych drożdży (50 g) mieszam z 2 łyżkami letniego mleka i łyżką oliwy. Papkę nakładam na twarz na 10 minut. Zmywam ciepłą wodą.

Ziemniak wygładza zmarszczki

Zauważyłam, że po zimie moja twarz jest ściągnięta, a zmarszczki bardziej widoczne. Ziemniaczana maseczka bardzo dobrze uelastycznia zwiotczałą skórę. Przygotowanie: Ziemniaka ugotowanego w łupince studzę, obieram i rozgniatam widelcem. Mieszam z łyżką jogurtu naturalnego i żółtkiem. Nakładam na twarz na 20 minut. Zmywam letnią wodą.

Siemię lniane koi podrażnienia

Mam wrażliwą cerę, która na mrozie i wietrze łatwo ulega podrażnieniom. Przekonałam się, że ta maseczka najlepiej zmiękcza, wygładza i koi moją skórę. Przygotowanie: Łyżkę siemienia zalewam
szklanką wody i gotuję na gęstą papkę. Po ostudzeniu mieszam z kilkoma obranymi i rozgniecionymi winogronami. Kładę na twarz i szyję na około 20 minut. Zmywam letnią wodą.

Śmietana regeneruje naskórek

Mimo stosowania ochronnych kremów przez całą zimę, moja skóra pod koniec lutego jest już bardzo sucha, łuszczy się i piecze. Raz na trzy dni ratuję się wtedy śmietanowo-brzoskwiniową maseczką. Przygotowanie: Dojrzałą brzoskwinię dokładnie myję, miąższ oddzielam od pestki i miksuję. Mieszam z łyżką gęstej, tłustej śmietany i łyżką mąki ziemniaczanej. Papkę nakładam na twarz na 15 minut.

Marchewka "opala" bladą twarz

Odkąd przestałam chodzić na solarium, które przysparza zmarszczek, robię sobie maseczkę z marchewki, która nadaje zdrowy wygląd mojej jasnej karnacji. Ważne, żeby nie robić jej częściej niż raz w tygodniu, bo kolor może wyjść zbyt mocny. Przygotowanie: Dwie soczyste marchewki ścieram na tarce do ziemniaków. Dodaję łyżeczkę mąki ziemniaczanej oraz gęstego, naturalnego jogurtu. Mieszam i nakładam na twarz na 15 minut. Zmywam letnią wodą.

Płatki owsiane dodają jędrności

Tę maseczkę robię najczęściej, bo działa jak lifting. A dzięki zielonej herbacie pozwala skórze pozbyć się nagromadzonych przez zimowe miesiące toksyn. Przygotowanie: Trzy łyżki płatków zalewam trzema łyżkami gorącej, mocnej zielonej herbaty. Odstawiam do ostygnięcia. Kiedy płatki napęcznieją, dodaję łyżkę płynnego miodu. Maseczkę nakładam na twarz i szyję. Po 20 minutach zmywam letnią, a potem chłodną wodą.
ta ziemniaczana moze byc fajna
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
o, ta ostatnia jest okropna, ma implanty w ustach
Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Znalazłam dla niej inne zastosowanie - jest idealna jako róż w kremie
ooo faktycznie, nadaje się

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 14:25   #275
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vivee Pokaż wiadomość
Niektóre lepiej wyglądają bez makijażu
Ale większość z
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 21.jpg (40,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22.jpg (45,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23.jpg (34,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24.jpg (43,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25.jpg (36,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 26.jpg (32,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27.jpg (40,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 28.jpg (38,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 29.jpg (45,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30.jpg (34,6 KB, 8 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 14:27   #276
Kitka:)
CABIN CREW

hej Laski

dianula, marta dziękuję za życzenia

ale jestem zła... nie mogę sie z mamą dogadać, cały czas szuka powodu do awantur...:/

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 14:35   #277
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
hej Laski

ale jestem zła... nie mogę sie z mamą dogadać, cały czas szuka powodu do awantur...:/

Moja też tak ma
Stary 2012-02-25, 15:01   #278
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
hej Laski

Wspołczuję Ci, bo moja mama też czasem tak ma. Nikiedy jest taka dobra, radosna itp, a czasem robi awantury o nic i chodzi orbazona kilka dni. Takze wiem, ze to nic przyjemnego

ja po lekarzu, mam jakies leki na 3 meichy, powiedzial, ze to tez z oslabieniano i ze jesli znowu dostanie niedlugo zapalenia pecherza to mam juz isc do nefrologa czy tam urologa. Jestem o wiele bardziej spokojna

jako ze do autobusu mialysmy z mama troche czasu, to jeszcze chodziłysmy po sklepach, bo szukam jakiejs kurteczki na iosne [mam jedną taka z h&m szara z pikowanymi plecami i bufkami, ale chce teraz ekoskórkę] ale jeszcze mało tego jest. Ale kupilysmy sobie na wspolny uzytek 3 broszki w sklepie ze sztuczna bizuteria, zeby nosic je do naszych ponczo

pouczyłam się trochę, teraz abs, hula hop i TŻ
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 15:12   #279
Kalpana
Zakorzenienie

Hej Witam się z Wami w nowej części, jeszcze nie miałam okazji się w niej udzielać

Czuję się okropnie, dopadło mnie przeziębienie, lekarka przepisała mi antybiotyk na 2 tygodnie (nie uważacie że to za długo? Zazwyczaj bierze się tydzień, a w ciąży powinno się ograniczać leki do minimum....). W nocy dopadł mnie straszny ból żołądka, już mieliśmy jechać na pogotowie, ale zaczęło mi przechodzić (po 2 godzinach męczarni i dreptania po pokoju, bo w bezruchu nie dało się wytrzymać).

A tak poza tym, to mam strasznie zniszczone włosy od połowy po dekoloryzacjach i staram się je odbudować. Wiem, że bez nożyczek się nie obejdzie, ale zrobię to dopiero, jak będą w trochę lepszej kondycji, bo przecież całych nie zetnę.... Olejuję przez to jak szalona, potem maska pod prysznicem i po kąpieli jeszcze jedna na 20 minut. Mam nadzieję, że to pomoże....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 15:54   #280
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Ja już po dzisiejszym spamowaniu, przyszła mi szminka z Avonu i kolor jest cudny Jutro pokaże Wam zdjęcie Ogarnęłam już włosy i ciało, została mi jeszcze buzia

Miałyśmy z mamą jechać po płaszcze na wiosnę i jakieś 3 km od domu poszła nam sprężyna od amortyzatora i pocięło całą oponę Dobrze że tata opanowany bo mogliśmy w fosie leżeć jak nic No i z zakupów nici.

marta
Miranda Kerr nawet beż make upu boska

Kitka
bardzo ładne włosy torebka mega

buahhot
pięknie ci kreska wyszła w tym makijażu na blogu

dodaja

cieszę się razem z Tobą, wiem jak walczysz o te włosy ale ważne że jest efekt!

karolcia198506
próbka jednej szminki to koszt 1 zł jeśli będziesz zamawiać u konsultantki, to niestety nie wszystkie odcienie są dostępne, nie wiem czemu

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 16:17   #281
samaraNW
Zakorzenienie

ja już zrobiłam wszystko, co miałam dzisiaj zrobić, teraz popijam sobie likier kakaowy, a wieczorem imprezka już się doczekać nie mogę - muszę się w końcu porządnie wyszaleć
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 16:31   #282
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Z joanny taki http://img.bazarek.pl/43770/6412/255...8377af237a.jpg Kupiłam w drogerii Jasmin
o własnie ten, cały lublin za nim przeszłam praktycznie i nigdzie nie ma;/
Stary 2012-02-25, 18:14   #283
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
buahhot
[B]
dziękuję ale cieniem robi mi się znacznie łatwiej kreskę niż eyelinerem
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja już zrobiłam wszystko, co miałam dzisiaj zrobić, teraz popijam sobie likier kakaowy, a wieczorem imprezka już się doczekać nie mogę - muszę się w końcu porządnie wyszaleć
ja też dzisiaj idę na %urodziny%

Stary 2012-02-25, 18:20   #284
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję robię nikonem d3100, niedawno go kupiłam
mój poprzedni też zżerał kolory niestety
Wow fajny właśnie go sobie obejrzałam mam nadzieję że kiedyś sprawię sobie taki profesjonalniejszy aparat
Cytat:

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
ja po lekarzu, mam jakies leki na 3 meichy, powiedzial, ze to tez z oslabieniano i ze jesli znowu dostanie niedlugo zapalenia pecherza to mam juz isc do nefrologa czy tam urologa. Jestem o wiele bardziej spokojna
Będzie dobrze
Cytat:
Dzień dobry Ja już po dzisiejszym spamowaniu, przyszła mi szminka z Avonu i kolor jest cudny Jutro pokaże Wam zdjęcie Ogarnęłam już włosy i ciało, została mi jeszcze buzia

Miałyśmy z mamą jechać po płaszcze na wiosnę i jakieś 3 km od domu poszła nam sprężyna od amortyzatora i pocięło całą oponę Dobrze że tata opanowany bo mogliśmy w fosie leżeć jak nic No i z zakupów nici.

karolcia198506
próbka jednej szminki to koszt 1 zł jeśli będziesz zamawiać u konsultantki, to niestety nie wszystkie odcienie są dostępne, nie wiem czemu
To czekam na zdjęcia szminki
O kurcze nieciekawa sytuacja dobrze że nic poważnego się nie stało
Muszę z koleżanką pogadać żeby mi próbki zamówiła może będą te które ja chce chciałam 4 kolory wypróbować

Ja zaraz zabiera się za zmycie oleju z włosów i nałożę Waxa na 30min pod czepek i maseczkę na twarz z Avonu z planetspa z minetałami z morza martwego a później coś jeszcze na pewno
Stary 2012-02-25, 18:26   #285
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Karolcia, przyznaje, bardzo fajny aparat

A ja właśnie wróciłam z empiku- trochę naszukałam się tego glamour z tuszem, byłam w dwóch kioskach, stokrotce, bomi, realu, inmedio aż w końcu pojechałam do empiku ileżały dwie ostatnie sztuki... oczywiście wzięłam je, ale jedną dałam mamie Tżta

Stary 2012-02-25, 18:34   #286
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
aaa poczytałam o nim i chyba kupię skoro to edycja limitowana http://mademoiselleusiebie.blogspot....ana-isana.html i ta cena

ja sobie dokupię jeszcze z dwa te masła;p ale po 15 jak znajdę dopiero a jak nie to trudno;p
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
o własnie ten, cały lublin za nim przeszłam praktycznie i nigdzie nie ma;/
a ja go widziałam i jestem od niego o krok na allegro można kupić za niecałe 6 zł i do odebrania w sklepie fryzjerskim na Głebokiej Więc przypuszczam, że też tako będzie mozna go kupić
Cytat:
Karolcia, przyznaje, bardzo fajny aparat

A ja właśnie wróciłam z empiku- trochę naszukałam się tego glamour z tuszem, byłam w dwóch kioskach, stokrotce, bomi, realu, inmedio aż w końcu pojechałam do empiku ileżały dwie ostatnie sztuki... oczywiście wzięłam je, ale jedną dałam mamie Tżta
u mnie w empiku wczoraj duużo było ale wszystkie z tuszem i taką też kupiłam, chociaż ta z błyszczykiem też mnie zaciekawiła
Stary 2012-02-25, 18:48   #287
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
ja sobie dokupię jeszcze z dwa te masła;p ale po 15 jak znajdę dopiero a jak nie to trudno;p

a ja go widziałam i jestem od niego o krok na allegro można kupić za niecałe 6 zł i do odebrania w sklepie fryzjerskim na Głebokiej Więc przypuszczam, że też tako będzie mozna go kupić

u mnie w empiku wczoraj duużo było ale wszystkie z tuszem i taką też kupiłam, chociaż ta z błyszczykiem też mnie zaciekawiła
z błyszczykiem były u mnie tylko w bomi, ale nie chciałam mam kilka błyszczyków i zużyć ich nie mogę, a tusz jednak prawie zawsze do końca o ile nie zdąży wyschnąć

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2012-02-25 o 18:49
Stary 2012-02-25, 19:42   #288
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Hej Witam się z Wami w nowej części, jeszcze nie miałam okazji się w niej udzielać

Czuję się okropnie, dopadło mnie przeziębienie, lekarka przepisała mi antybiotyk na 2 tygodnie (nie uważacie że to za długo? Zazwyczaj bierze się tydzień, a w ciąży powinno się ograniczać leki do minimum....). W nocy dopadł mnie straszny ból żołądka, już mieliśmy jechać na pogotowie, ale zaczęło mi przechodzić (po 2 godzinach męczarni i dreptania po pokoju, bo w bezruchu nie dało się wytrzymać).

A tak poza tym, to mam strasznie zniszczone włosy od połowy po dekoloryzacjach i staram się je odbudować. Wiem, że bez nożyczek się nie obejdzie, ale zrobię to dopiero, jak będą w trochę lepszej kondycji, bo przecież całych nie zetnę.... Olejuję przez to jak szalona, potem maska pod prysznicem i po kąpieli jeszcze jedna na 20 minut. Mam nadzieję, że to pomoże....
Zdrowia.

Ja też się rozchorowałam. Mam gorączkę i mam nadzieje, że jakoś mi szybko przejdzie, bo muszę iść do pracy w pon.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:13   #289
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję ale cieniem robi mi się znacznie łatwiej kreskę niż eyelinerem

ja też dzisiaj idę na %urodziny%
Ja cieniem nigdy nie próbowałam Udanej imprezy

karolcia198506

angelinmyheart
zdrówka mi na szczęście jakoś przechodzi, nie jest malinowo do końca ale znaaaaacznie lepiej

Dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 00001.jpg (36,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1d1.jpg (47,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (40,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (20,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 424719_277537018986133_131743396898830_700944_294014947_n.jpg (41,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 78605658.jpg (83,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img126302.fryzury-dlugie.1210523.jpg (46,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blonde-hair-niceee-Favim.com-304426.jpg (51,1 KB, 6 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 21:29   #290
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:

marta
Miranda Kerr nawet beż make upu boska

Kitka
bardzo ładne włosy torebka mega

buahhot

dodaja

cieszę się razem z Tobą, wiem jak walczysz o te włosy ale ważne że jest efekt!

karolcia198506
całe szczęscie że nic się Wam nie stąło
Cytat:

jak byś była w tym sklepie fryzjerskim i bedziesz znać cenę to daj znac bo jak pisałam do tego użytkownika to kazal mi wczesniej dzwonic czy towar dostępny i takie tam
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Zdrowia.

Ja też się rozchorowałam. Mam gorączkę i mam nadzieje, że jakoś mi szybko przejdzie, bo muszę iść do pracy w pon.
mnie od czwartku boli non stop tak głowa, że całe dnie śpie praktycznie
Stary 2012-02-25, 21:35   #291
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
z błyszczykiem były u mnie tylko w bomi, ale nie chciałam mam kilka błyszczyków i zużyć ich nie mogę, a tusz jednak prawie zawsze do końca o ile nie zdąży wyschnąć
to dobrze, że ja nie widziałam z błyszczykiem;p bo by mnie kusilo a mam ich mase
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość

jak byś była w tym sklepie fryzjerskim i bedziesz znać cenę to daj znac bo jak pisałam do tego użytkownika to kazal mi wczesniej dzwonic czy towar dostępny i takie tam

mnie od czwartku boli non stop tak głowa, że całe dnie śpie praktycznie
Pewnie przez tą pogode

W środę będę;p Jutro sobie na allegro kliknę ten rozjaśniacz bo jest tam 39 sztuk wystawionych;p I wezmę odbiór osobisty I tak tam muszę do biblioteki iść
Stary 2012-02-25, 22:08   #292
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Zdrowia.

Zdrowia kochana to pewnie przez pogodę mnie też jeszcze trzyma

Zadbałam o siebie dziś porządnie:
-zmycie oleju lnianego
-wax pod czepek na 1godz
-maseczka Avon oczyszczająca
-kapsułka z wit AiE na twarz, szyję i dekolt
-sera eveline na biust, pupę, uda
-wymoczenie stóp+tarka
-rombalsam z mocznikiem na stopy +skarpetki
-masć z wit A na dłonie +rękawiczki na noc

Muszę częściej robić takie spa w końcu wiosna idzie i niedługo trzeba będzie odsłonić ciało
Stary 2012-02-25, 22:10   #293
IwonciA_1992
Raczkowanie

A już czuje sie dziś lepiej przechodzi mi chyba to wstrętne choróbsko
W poniedziałek może nawet pujde do lumpka i po inne zakupki bo być może będe miała prace w KOŃCU ale wiadomo po znajomości... Więc w tedy zaprezentuje wam wszystkie nowości

Dziś był peeling, maseczka z ziaji z glinką, regulacja brwi i zaraz maść z wit. A i olej na włosy

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 08:43   #294
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:

angelinmyheart
zdrówka mi na szczęście jakoś przechodzi, nie jest malinowo do końca ale znaaaaacznie lepiej

Dobranoc
Dziękuje. I Tobie też zdrowia.

Cytat:
Zdrowia kochana to pewnie przez pogodę mnie też jeszcze trzyma
Dziękuje. I Tobie też zdrowia.
Pewnie tak, bo wszyscy co widzę chorzy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:14   #295
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Dzien dobry ja wczoraj padłam ze snu o 22, tż mnie zaniosl do wyrka, a w nocy tylko wskoczylam w pizame xD a dzisiaj sie wyspamuje i pomaluje moze jakos fajnie pazurki
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:33   #296
IwonciA_1992
Raczkowanie

Dzieńdoberek A ja już nie śpie od 9 i wcinam śniadanko zrobione przez TZta
Zapowiada sie miły dzionek a najbardziej nie moge doczekać sie jutrzejszego lumpka TZ jak zwykle od rana sprawdzał pogode na morzu żeby zobaczyć czy wyrzuci bursztyna a ja rozleniwiona jeszcze drzemałam... Dziś pomaluje po]azurki tylko odrzywką bo ide jutro po jakiś lakier Miłego dzionka dziewczyny

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:38   #297
snowhitee
Zakorzenienie

hej

ale dziś piękne słońce u mnie lecę się zaraz ogarnąć do końca i na ciacho i kawę z Tż

Kitka sto lat!!

Cytat:

link do gazetki kosmetycznej z Biedronki ważnej od 29 lutego https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=787

może Was zainteresuje
nic mnie nie zainteresowało w sumie kupię może lakier jakiś i mydło apart

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
a w ogole jesli ktoras z Was chciala przetestowac ten pseudo BB krem z Garniera to jest on teraz w pormocji za 15,99 w Tesco
a od środy będzie w rossie za 14 z groszami

Cytat:
hej Piękne

ghana trzymam kciuki

co myślicie o tej torebce ??http://moda.allegro.pl/czarny-kufere...151827147.html
mi też się bardzo podoba ale ta 2ga wersją którą Soph wklejała

Cytat:
obejrzałam biedronową gazetkę i myślę że skuszę się na balsam eveline i balsam nivea ujedrniający

party dziękuję za opinie bo muszę sobie jakąs kupić i ta mi w oko wpadła...
mam ten balsam Eveline z mango (bo chodzi Ci o ten z pompką?) Bardzo fajny i skład ma w porządku

Cytat:
Ccarolinaa

a teraz obiecane zdjęcie kłaków
piękne

Cytat:
o to ja na odwrót tuszy mam tyle

u mnie na blogu zdj błyszczyka z Ori jakby któraś była ciekawa bardzo fajny jest

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:41   #298
Kitka:)
CABIN CREW

cześć Piękne

ghana dobrze że się wyjaśniło co z twoim zdrowiem, widzisz- nie warto panikować

loluska kurcze, niefajna sytuacja- dobrze że wam się nic nie stało... ja po ostatnich wydarzeniach strasznie reaguje jak słyszę że ktoś miał/ mógł miec wypadek...

angel, kalpana zdrowia życzę

buahhot ale piękny ten makijaż na twoim blogu... i masz piękny kolor oczu

ja muszę się wam pochwalić bo dziś pod sufitem latam w piątek trochę imprezowałam z okazji urodzin a wczoraj spedzalismy spokojny wieczór z F w domu... zrobił kolacje (boską.... ) i potem mówi: mam jeszcze jeden mały prezent dla Ciebie.. i daje mi kopertę a tam kartka urodzinowa... i napisane że zaprasza mnie do SPA!!! mam sobie wybrać termin, będziemy szukać miejsca i pojedziemy na weekend
dzisiaj nawet humory mamy mnie nie wyprowadzą z równowagi

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:42   #299
loluska
Zakorzenienie

dianulaa

i tobie zdrowia

IwonciA

gratuluję pracy ciesz się że masz takie znajomości

Kitka

i cudny prezent! wielkie wow

Dzień dobry! Pięknie dziś słoneczko świeci, gdyby nie te roztopy poszłabym na dłuuuugi spacer, tak mi tęskno już do wiosny. Miłej niedzieli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 407872_245631195517189_170804796333163_543830_1975280377_n.jpg (40,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 416848_311278485606026_146811602052716_798707_782367825_n.jpg (57,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 425203_309828622417679_146811602052716_795632_2032893924_n.jpg (37,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 416910_311278965605978_146811602052716_798720_169765529_n.jpg (42,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 417581_309828412417700_146811602052716_795628_1406332071_n.jpg (56,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 419131_311278732272668_146811602052716_798711_1312572470_n.jpg (21,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img125353.fryzury-dlugie.1308192.jpg (22,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w-kapeluszu-png.jpg (27,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img119963.fryzury-dlugie.1325047.jpg (36,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 427985_308906502509891_146811602052716_793131_1624984071_n.jpg (36,1 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2012-02-26 o 09:45
Stary 2012-02-26, 09:45   #300
new_me
Zadomowienie

dzien dobry

Kitka - super prezent

ja jeszcze leze z olejem na glowie i zastanawiam sie czy robic rosol czy nie robic rosolu hehe mama problemy
new_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości