30,40 plus od A do Z cz.2 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-27, 15:16   #271
201608151053
Konto usunięte

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Ja też nie lubię może kup z jakąś koleżanką na połowę albo nawet na trzy
Ale ja chce najpierw wiedzieć, co to...A Kama jeszcze nie zrecenzowała. Ani nikt inny...

Edytowane przez 201608151053
Czas edycji: 2012-03-27 o 15:46
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:07   #272
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość
Ale ja chce najpierw wiedzieć, co to...A Kama jeszcze nie zrecenzowała. Ani nikt inny...
Aaaa o to biega

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 18:49   #273
marcelinka12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tigerr Pokaż wiadomość
------------------------------------------------

Marcelinko , MLEKO RYŻOWE ?! A gdzie to kupić ? Bo próbowałam kawę z kozim ... Błeeeeeeeeeee
w kazdym supermarkecie lub w klepie z eko jedzonkiem
marcelinka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 19:32   #274
Kamlisa
Zakorzenienie

Cytat:
Możliwe jak czytałam na innym forum o zębach to teraz mnie jedynka boli

I pytanie do Kamy:

Dentystka mi powiedziała (przez telefon wiec orientacyjnie)za plombę w jedynce 60 zł ze znieczuleniem, co może być warta plomba za taką cenę? ja się nie znam na tych materiałach a to jednak przód
Tanio , ale moze babka taka tania...? Upewnij sie, ze to wypełnienie swiatłoutwardzalne. i czy nie jest to doplata do wypełnienia przy leczeniu w ramach NFZ - bo w takim razie to mozliwe.
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 19:36   #275
Absit
Zadomowienie

bylam dzis na depilacji pach i zamiast depilacji zrobilam sobie to: revofil wypelniajaca terapia peptydowa
cos na ksztalt wolumetrii czyli kilkanascie zastrzykow w policzki celem podniesienia kosci policzkowych poprawienia owalu i zniwelowania zmarch doliny lez

a po swietach zanim wyjedziemy z m do spa zrobie sobie jednak mezo tylko tym razem tez nowosc i bedzie to mezo biomimetyczna

alez mnie pieka poloki i jednak mimo wszystko mam siniaczki ...kurcze co ja za cere mam ...az sie dr zdziwil ze tak mu tam krwawie

ale owal juz widac roznice a to sie dwa miesiace mize ksztaltowac nawet

no i teraz juz absolutny szlaban na zakupy do lata chyba hahaha
Absit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 19:43   #276
Kamlisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Absit Pokaż wiadomość
znaczy się jakbym wyglądała gdybym tej czekolady nie jadła tak namiętnie???

omijać gabinet szerokim łukiem...nie wiem co może zrobić stomatolog za 60 z ł skoro zwykłe usunięcie kamienia nazębnego kosztuje 250 zł w naszej dziurze....
O czekoladzie tez słyszałam I tez nie wierze Ja uwielbiam czekolade, biała marki chateau i jem codziennie 2 kosteczki. i nic nie chudne!!!!
A swoja droga skaling za 250 to przegiecie w druga strone Dla wyjasnienia - nie ma TANICH kompozytow swiatłoutwardzalnych Ja mam iles tam roznych, sa w roznych cenach, jak kupuje, ale nie roznicuje ceny wypelnienia od nazwy kompozytu, liczy sie wielkosc ubytku, ilosc powierzchni itp. u mnie za jedynke ze znieczuleniem zapłacisz srednio 90, jak duza odbudowa, obie strony -powiedzmy 100.

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość
Kama, dostałaś już/używasz ten anti-age Kose?Bo jest na Allegro, zastanawiam się, czy warto, bo ta pojemność spora, przez rok będę musiała uzywać, a nie lubię
Dostałam, uzywam Bardzo przyjemny kosmetyk, musze powiedziec. funkcjonalna pompka, delikatny zapach. postac mleczka-emulsji. dobrze sie nakłada, nie jest tłusta, przyzwoicie nawilza, nie klei sie. mozna stosowac zamiast kremu, mysle, ze mozna zamiast serum. solo dla cery suchej moze byc za słabe, reszcie wystarczy. kojarzy mi sie z kanebo i jego drogomi emulsjami...
Stary 2012-03-27, 19:46   #277
xnika
Rozeznanie

Mam do was pytanie, od wczoraj czułam że coś mnie zbiera, dzisiaj mnie rozłożyło (mam temp średnio 38.5 ale prawie 39 też mi się zdarza, z nosa cieknie jak z kranu i do tego lekki kaszel, suchy). Powiedzcie mi czy to może być zwykłe przeziębienie czy mam lepiej iść do lekarza, bo szczerze mówiąc L4 mi się nie uśmiecha.

A co do dentysty, to ja płace np za nadbudowanie 8-ki, kompozytem światłoutwardzalnym ze znieczuleniem 100zł. Ostatnio mój K. za podwójne wypełnienie dał 160.
xnika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 19:56   #278
Michell72
Zakorzenienie

Abi ile płaciłas?wysmukli twarz?a zarazem zlikwiduje bruzdy nosowo wargowe???jej niedobrze mi..objadłam sie ptysiowymi słomkami..mniam sa ale w ilosci dozwolonej nie hurtowej..o..i mam za swoje..Kama to serum od Ciebie bardzo przyjemne..z gat tych co sie lubi,za komfort stosowania..
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 19:56   #279
Kamlisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xnika Pokaż wiadomość
Mam do was pytanie, od wczoraj czułam że coś mnie zbiera, dzisiaj mnie rozłożyło (mam temp średnio 38.5 ale prawie 39 też mi się zdarza, z nosa cieknie jak z kranu i do tego lekki kaszel, suchy). Powiedzcie mi czy to może być zwykłe przeziębienie czy mam lepiej iść do lekarza, bo szczerze mówiąc L4 mi się nie uśmiecha.

A co do dentysty, to ja płace np za nadbudowanie 8-ki, kompozytem światłoutwardzalnym ze znieczuleniem 100zł. Ostatnio mój K. za podwójne wypełnienie dał 160.
klasyczne przeziebienie to raczej zwykła wirusówka, czyli bez temperatury. ponad 38 - silna komponenta bakteryjna, albo grypa. idz do lekarza.
Stary 2012-03-27, 19:59   #280
Kamlisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Abi ile płaciłas?wysmukli twarz?a zarazem zlikwiduje bruzdy nosowo wargowe???jej niedobrze mi..objadłam sie ptysiowymi słomkami..mniam sa ale w ilosci dozwolonej nie hurtowej..o..i mam za swoje..Kama to serum od Ciebie bardzo przyjemne..z gat tych co sie lubi,za komfort stosowania..
Miszka, masz PW Co to sa ptysiowe słomki...? Serum algothermu jest sympatyczne, w przyszłosci mysle o rozswietlajaco-napinajacym tej firmy
Ja dzis zapakowałam biała czekolade i schowałam nizej. wyciagnełam poradnik dietetyczki hedonistki i na kolacje zrobiłam sałatke. Miszka , Ty wiesz, czemu
A tu o tym zabiegu, o ktorym mowi Abi
http://www.timeclinic.pl/index.php/-...czny-nowo.html

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-03-27 o 20:01
Stary 2012-03-27, 20:01   #281
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Tanio , ale moze babka taka tania...? Upewnij sie, ze to wypełnienie swiatłoutwardzalne. i czy nie jest to doplata do wypełnienia przy leczeniu w ramach NFZ - bo w takim razie to mozliwe.
Czyli mam się upewnić pytając?bo jak już zrobi to będę wiedziała czy światłoutwardzalne czy nie ale wtedy może być za późno
Ta sama lekarka za zalożenie aparatu korygującego na górne zęby powiedziała nam 950 zł a wszędzie zaczynało się od 1400zł więc Ona chyba taka tania jest

Cytat:
O czekoladzie tez słyszałam I tez nie wierze Ja uwielbiam czekolade, biała marki chateau i jem codziennie 2 kosteczki. i nic nie chudne!!!!
Bo biała to nie czekolada, nawet nie powinna się tak nazywać ale ja też lubię białą zwłaszcza ze spodem kawowym

Cytat:
Napisane przez xnika Pokaż wiadomość

Ja bym jeszcze nie szła do lekarza ale może się to rozwinąć i wtedy już trzeba iść.
Denerwuje mnie to że lekarze(różnych specjalności) się czasem wydzierają typu a z czym mi tu Pani przyszła?z taką bzdurą? a skąd ja niby mam wiedzieć czy to bzdura czy nie? jakbym wiedziała to bym lekarza nie potrzebowała

Czyli mogę śmiało iść do tej Dentystki i zobaczymy ale na razie mnie przestała boleć to prędko nie pójdę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 20:02   #282
LAPIEL
Zakorzenienie

Absit

alez mnie pieka poloki i jednak mimo wszystko mam siniaczki ...kurcze co ja za cere mam ...az sie dr zdziwil ze tak mu tam krwawie ...
...................

Abisia no popatrz ...depilacja jednak nie była taka niezbędna

a nie jesteś przed @ lub w trakcie ?.....ja ostatnio jak byłam te moją lwia wypelniać to też krew się lała i lekarka pytala czy nie mam @ a ja wlaśnie co dostałam przed wyjściem do Niej ...no i wszystko bylo jasne

ja dziś byłam na mikrodermabrazji i chciałam się zapisać na jutro na wypełnienie do końca bruzd nosowo-wargowych( lekko już ostatnio przy wypełnieniu lwiej miałam zrobione )ale stwierdzilam ,że jednak po świętach , wypełnicz 2 tyg się wchłania i też siniaczki mogą być to lepiej nie straszyć w święta ...
u mnie wszystko długo jakoś się goi zawsze to wolę nie ryzykować ...

a moja koleżanka kosmetyczka , która mi mikre robiła powiedziała ,że mam ładną , nawilżoną i jasną buźkę i nie widać przebarwień
no normalnie jeszcze bardziej Ją za te miłe słowa lubię

a ktoś z mojej rodziny myślał ,że znów robiłam cosmelan, widać moja buźka rzeczywiście musi robić dobre wrażenie

może jednak te serum rozjaśnijące Dr Brandta coś daje ....
no i nawilżenie to myślę ,że olejek AnneMarie Borlind tu zadziałał . tak go namiętnie używam ,że już mi się kończy i kupię znów to uzależnia ten zapach , zwlaszcza rano jest super pobudzający

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2012-03-27 o 20:10
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 20:09   #283
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Lapi to jest TEN olejek?

Stary 2012-03-27, 20:15   #284
Kamlisa
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli mam się upewnić pytając?bo jak już zrobi to będę wiedziała czy światłoutwardzalne czy nie ale wtedy może być za późno
Ta sama lekarka za zalożenie aparatu korygującego na górne zęby powiedziała nam 950 zł a wszędzie zaczynało się od 1400zł więc Ona chyba taka tania jest

Bo biała to nie czekolada, nawet nie powinna się tak nazywać ale ja też lubię białą zwłaszcza ze spodem kawowym

Ja bym jeszcze nie szła do lekarza ale może się to rozwinąć i wtedy już trzeba iść.
Denerwuje mnie to że lekarze(różnych specjalności) się czasem wydzierają typu a z czym mi tu Pani przyszła?z taką bzdurą? a skąd ja niby mam wiedzieć czy to bzdura czy nie? jakbym wiedziała to bym lekarza nie potrzebowała

Czyli mogę śmiało iść do tej Dentystki i zobaczymy ale na razie mnie przestała boleć to prędko nie pójdę
Jesli zab bolał Cie samoistnie ( a nie po czytaniu forum ) to idz, bo on tak sam z siebie nie zaczał i nie skonczy To proces postepujacy. nie ma, ze boli i potem sie uspokoi ( chyba, ze masz załozone leki) - przestanie bolec, bo zapalenie przechodzi w kolejna faze
A lekarz, ktory sie wkurza, ze przychodzisz z bzdura jest głupi Z czego zyje...? z ludzi! ale to zalezy od tego, jakim ktos jest człowiekiem, a nie jakim specjalista. 2 najwiekszych chamów, jakich znam -to byli lekarze, jeden wziety ortopeda, drugi wziety protetyk. do dzis mi sie cisnienie na wspomnienie o nich podnosi

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Lapi to jest TEN olejek?
Szati, my tu prawie wszystkie mamy/miałysmy ten olejek Opinie na wizazu ma super...
Stary 2012-03-27, 20:27   #285
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Jesli zab bolał Cie samoistnie ( a nie po czytaniu forum ) to idz, bo on tak sam z siebie nie zaczał i nie skonczy To proces postepujacy. nie ma, ze boli i potem sie uspokoi ( chyba, ze masz załozone leki) - przestanie bolec, bo zapalenie przechodzi w kolejna faze
Jakiś czas temu wypadła mi plomba a że nie było widać i nie bolało to do dentysty miałam za daleko. Są dwie opcje:albo go przeziębiłam albo podrażniłam pastą z granulkami albo skórkami od jabłka które mi tam namiętnie właziły. Na pewno miałam ropę bo czułam ją w buzi(błłłłe, nie fajna sprawa)
Najgorsze to to że ja już w ostateczności idę do lekarza(trauma z dzieciństwa) ale jak już znajdę fajnego lekarza to zacznę chodzić bo wiem jak to jest mieć leczenie kanałowe skoro można go na jakiś czas uniknąć

Cytat:
Szati, my tu prawie wszystkie mamy/miałysmy ten olejek Opinie na wizazu ma super...
Czyli to ten olejek a działa przeciw zmarchom?

Xnika ups, nie słuchaj mnie, posłuchaj Kamy i idź do lekarza

Stary 2012-03-27, 20:43   #286
Kamlisa
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiś czas temu wypadła mi plomba a że nie było widać i nie bolało to do dentysty miałam za daleko. Są dwie opcje:albo go przeziębiłam albo podrażniłam pastą z granulkami albo skórkami od jabłka które mi tam namiętnie właziły. Na pewno miałam ropę bo czułam ją w buzi(błłłłe, nie fajna sprawa)
Najgorsze to to że ja już w ostateczności idę do lekarza(trauma z dzieciństwa) ale jak już znajdę fajnego lekarza to zacznę chodzić bo wiem jak to jest mieć leczenie kanałowe skoro można go na jakiś czas uniknąć

Xnika ups, nie słuchaj mnie, posłuchaj Kamy i idź do lekarza
Szati, nie musisz miec ropy - ubytek+jedzenie= gnicie, wiec zapach moze byc. rope raczej wyczujesz jako wygorowanie nad zebem, jest rozchwianie, bol na dotyk/opuk. jesli nie jestes pewna - rtg. i idz do dentysty - im dłuzej czekasz, tym bardziej pewna kanałowka. nic nie boli!, ale szkoda zeba.Od traumy z dziecinstwa dziela Cie lata swietlne, to zadne wytłumaczenie dla dorosłej pani Szati
Stary 2012-03-27, 20:49   #287
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:

Eeeeeeeeeeee tam

Już olej wspaniały miał być wspaniały ...

A zawiódł na całej linii ....

Abiś , jak ja Ci zazdroszczę tych zabiegów ...

Ja ostatnio, poprzez obniżony nastrój, widzę coraz więcej oznak starzenia na mojej buzi i nie tylko na buzi

Kurcze .... chyba powinnam pójść do pracy i zarobić sobie na wszelkie upięknienia ... Ale kto starą babę przyjmie do pracy , bez żadnego doświadczenia .na dodatek taką , która ... " z zawodu jest DYREKTOREM ...."

No i dietę zarzuciłam , bo przecież coś mi się od życia należy no nie ? I płaczę w poduszkę że się w nic nie mieszczę ....

Eh .....

Niech już przyjdzie wiosna , ciepełko , słoneczko .... Z w weekend ma padać śnieg ....
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 20:50   #288
LAPIEL
Zakorzenienie

SzatAnka71

....................

ano ten ......hmmm mam nadzieje ,że tak ...
bardzo fajny jest , naprawde warto się skusić
Stary 2012-03-27, 21:06   #289
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LAPIEL Pokaż wiadomość
SzatAnka71

....................

Nie ma mowy , nie ma mowy , nie ma mowy ....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 21:17   #290
LAPIEL
Zakorzenienie

Tigerr
Kurcze .... chyba powinnam pójść do pracy i zarobić sobie na wszelkie upięknienia ... Ale kto starą babę przyjmie do pracy , bez żadnego doświadczenia .na dodatek taką , która ... " z zawodu jest DYREKTOREM ...."

No i dietę zarzuciłam , bo przecież coś mi się od życia należy no nie ? I płaczę w poduszkę że się w nic nie mieszczę ....
......................... ................

no muszę to napisać ...Tig popłakałam się ze śmiechu jak to czytałam
Stary 2012-03-27, 21:21   #291
Michell72
Zakorzenienie

http://www.slomka-ptysiowa.pl/ a jaka pyszna ,malusia to wchodzi do buzi podwójniehttp://www.dobramarka.com.pl/Slomka_...ykul-1355.html nawet nie wiedzialam ze jest fitness...

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

kupcie sobie,kupiłam i jacena swietna!!! krem przyjemny..warto...http://allegro.pl/lierac-coherence-n...232609173.html
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 21:32   #292
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Szati, nie musisz miec ropy - ubytek+jedzenie= gnicie, wiec zapach moze byc. rope raczej wyczujesz jako wygorowanie nad zebem, jest rozchwianie, bol na dotyk/opuk. jesli nie jestes pewna - rtg. i idz do dentysty - im dłuzej czekasz, tym bardziej pewna kanałowka. nic nie boli!, ale szkoda zeba.Od traumy z dziecinstwa dziela Cie lata swietlne, to zadne wytłumaczenie dla dorosłej pani Szati
Łatwiej powiedzieć niż zrobić, idź do dentysty, pewnie że pójdę tylko jeszcze nie teraz
Ja to wszystko wiem tylko mój mózg nie wie że im później tym gorzej ale jak już boli straszliwie i psycha siada od bólu to mi wszystko jedno bo bardziej już boleć nie będzie, oto moja filozofia
A tak poważnie to pójdę

Cytat:
SzatAnka71

....................

Tak mówisz? a Tigi mówi że nie

Cytat:
Tak mówisz? a Lapi mówi że tak

Stary 2012-03-27, 21:36   #293
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:

kupcie sobie,kupiłam i jacena swietna!!! krem przyjemny..warto...http://allegro.pl/lierac-coherence-n...232609173.html

Oooooooooooooo ten bym kupiła Ale jedne 15 ml to bez sensu , jak dla mnie ....Żeby krem zadziałał trzeba go używać przynajmniej 4 tygodnie ....
Kupiłabym dwa , ale został jeden ...
Bo dwie takie .... jedne mi wykupiły ....:haha ha:

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:

Tak mówisz? a Tigi mówi że nie

Tak mówisz? a Lapi mówi że tak

Za dużo mam olejków , dziś przyszedł kolejny ....

Będę o nim pamiętać, jednak Będzie , jak zużyję to co mam .....

wolałabym krem na noc porządny , ale najpier mi wykupiły , a potem dopiero podały linka ......

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 21:38   #294
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

A Tigi Ty nie że nie polecasz tego olejku tylko że nie kupisz następnego?tom Cię źle odczytała

Stary 2012-03-27, 21:44   #295
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:
A Tigi Ty nie że nie polecasz tego olejku tylko że nie kupisz następnego?tom Cię źle odczytała

Tak , tak Szati , ja go nie miałam jeszcze ....

Jak na razie olejki z BU mi się sprawdzają , dziś przyszedł skwalan jeszcze ....
A zła jestem na te "droższe" olejki , bo wspaniały mnie zawiódł ...

Za pomniałam Wam powiedzieć , że od dziś na na tymczasie kotkę z maleństwem .....maleństwo ma ok 10 dni .... Cały mieści mi się w dłoni
Jak się kicia zaklimatyzuje, to cyknę Wam fotki , bo jest śliczna , wygląda jak tajska ..A maleństwo - chłopczyk - burasek pręgowany ....
Ktoś chętny ?
Stary 2012-03-27, 21:44   #296
Kamlisa
Zakorzenienie

Cytat:
Tigi, olejek borlind kup sobie, jak wykonczysz zapasy, nie zapychaj lodowki i szafek, jak ja A chwalimy go, bo jest mily w uzyciu. Dostałam od miłej wizazanki probke wspanialego - nie jest zły, ale bardzo...olejkowy No to borlind jest mniej olejkowa, bardziej emulsyjna - nie jest tak gesta, tak tłusta no i ladnie pachnie...
Stary 2012-03-27, 22:02   #297
Absit
Zadomowienie

Cytat:
Miszus no cena duza ...2800 zl ale podobno warto

a te ptysie to z bita smietana czy kremem??

Cytat:
Ta sama lekarka za zalożenie aparatu korygującego na górne zęby powiedziała nam 950 zł a wszędzie zaczynało się od 1400zł więc Ona chyba taka tania jest.....

Szat idz koniecznie, nie lekcewaz ubytkow, juz Kama napisala dlaczego...tylko najpierw wypytaj dokladnie za co placisz.....
ale skoro zalozenie aparatu tez kosztuje duzo mniej to i plomba musi byc tansza....

Cytat:
Abisia no popatrz ...depilacja jednak nie była taka niezbędna

a nie jesteś przed @ lub w trakcie ?.....ja ostatnio jak byłam te moją lwia wypelniać to też krew się lała i lekarka pytala czy nie mam @ a ja wlaśnie co dostałam przed wyjściem do Niej ...no i wszystko bylo jasne

ja dziś byłam na mikrodermabrazji i chciałam się zapisać na jutro na wypełnienie do końca bruzd nosowo-wargowych( lekko już ostatnio przy wypełnieniu lwiej miałam zrobione )ale stwierdzilam ,że jednak po świętach , wypełnicz 2 tyg się wchłania i też siniaczki mogą być to lepiej nie straszyć w święta ...
u mnie wszystko długo jakoś się goi zawsze to wolę nie ryzykować ...

a moja koleżanka kosmetyczka , która mi mikre robiła powiedziała ,że mam ładną , nawilżoną i jasną buźkę i nie widać przebarwień
no normalnie jeszcze bardziej Ją za te miłe słowa lubię

a ktoś z mojej rodziny myślał ,że znów robiłam cosmelan, widać moja buźka rzeczywiście musi robić dobre wrażenie
no jestem przed @ faktycznie....
pogadaj o tym co ja mialam ciekawa jestem opinii innych lekarzy

Cytat:
Abiś , jak ja Ci zazdroszczę tych zabiegów ...

Eh .....

Niech już przyjdzie wiosna , ciepełko , słoneczko .... Z w weekend ma padać śnieg ....
tak tak tig, ja Cie rozumiem ...tez jestem DEREKCJA

nie wiem jaka u Ciebie pogoda ale u nas dzis sloneczko swiecilo caly dzien
i cieplutko .......

Cytat:
Tak , tak Szati , ja go nie miałam jeszcze ....

Jak na razie olejki z BU mi się sprawdzają , dziś przyszedł skwalan jeszcze
Za pomniałam Wam powiedzieć , że od dziś na na tymczasie kotkę z maleństwem .....maleństwo ma ok 10 dni .... Cały mieści mi się w dłoni
Jak się kicia zaklimatyzuje, to cyknę Wam fotki , bo jest śliczna , wygląda jak tajska ..A maleństwo - chłopczyk - burasek pręgowany ....
Ktoś chętny ?
boshhhh Tig no i jak cie nie kochac ???????

za takie wiegachne serducho................

chwilowo tez maziam sie olejkami z BU i ZySK
Absit jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 22:02   #298
Kamlisa
Zakorzenienie

Obejrzałam te słomki ptysiowe - to jednak nie jest to, co tygrysy lubia najbardziej Do takich przegryzek mnie nie ciagnie i dobrze...
Tigi, ja wiem, ze trzeba miesiaca, by widac bylo efekt, ale i przez 2 tygodnie skora cos dostanie Poza tym wystaczy 15 ml bys stwierdziła, czy cos lubisz, czy nie, wtedy mozesz sie zdecydowac na pełen słoik...albo 2 razy po 15, jak ktos Cie nie ubiegnie
Joj, zapomnialam - czy ktos reflektuje na probke tego Kose...? taka iloscia moge sie podzielic, tylko chyba opakowania na probki musze dokupic. sa na allegro...?
Tigi, popatrz na siebie optymistycznie. ja poczytałam o wypelnianiu wolumetrycznym tym nowym preparatem i stwierdziłam, ze moj owal jest całkiem ok, nie musze w niego wiecej ładowac. i tak ostatnie miesiace uroda kosztowala mnie duzo za duzo
Tigi, u 10 dniowego potrafisz okreslic płec...? u nas z 2 miesiecznym weterynarz miał problemy
Ja jestem zakocona na full, nasza seniorka nie lubi innych kotow i mielismy juz piekło w domu...
Wracajac do urody - wybielam sie nakładkowo. nie znosze tego cierpienia dla urody A poniewaz ja to zle znosze - nie robie tego w gabinecie, bo nie chce, by mi pozniej ludzie zawracali głowe, ze boli. wiem, ze to popularne, ze nie kazdy tak reaguje, ale wole 10 razy botoks i wypełniacze i co tam chcecie Nie mam przebarwien, ale raz na pare lat chce sobie troche rozjasnic szkliwo...Nakładkowe jest trwalsze, niz gabinetowe, ale mam wrazenie, jakby moje zeby byly klawiszami fortepianu, w ktore stuka jakis becwał...I to lacznie z dołem, ktorego nie wybielam
Stary 2012-03-27, 22:42   #299
Tigerr
Zadomowienie

Hihihi
Co do określania płci , to jestem spacjalistką Mam duże doświadczenie z kociętami.... bo miałam ich w swoim domu już kilkadziesiat ....

Jako ciekawostkę moge Wam powiedziec , ze jakiś miesiąc temu wiozłam kociaka na tymczas do takiej młodej pani weterynarz....kociak był spory - miał ok dwóch miesięcy i ja szybciutko , w ciemnym samochodzie zajrzałam mu pod ogon i powiedziałam , ze to chłopczyk ....A pani weterynarz na miejscu , obejrzała DOKŁADNIE i powiedziała , że to nie chłopczyk , tylko dziewczynka ...
Prawdę mówiac , nie kłóciłam się , bo byłam pewna , zę to ja w pośpiechu źle zobaczyłam .....A ona dzwoni do mnie na drug dzień i mówi , że to jednak kocurek .....

U takich maleństw łatwo się pomylić , ale wydaje mi się na hmmmm pierwszy rzut oka , że to jednak chopaczek

Mamusia jest b. zestresowana , nic nie zjadła , nic się nie napiła......w ogóle nie wychodzi z transporterka ...
Stary 2012-03-27, 23:12   #300
marcelinka12
Rozeznanie

Cytat:
SzatAnka71

....................

Lapi tez go mam jest
i pisz tu szybko czego ostatnio uzywalas/uzywasz na wybielenie....
marcelinka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości