|
|
#271 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
Cytat:
Cytat:
Bo kończy się zapasy poświętne ![]() Cytat:
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam do szarej rzeczywistości
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc Dziewczyny ;*
|
|
|
|
#274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak Ci idziemy wracanie na odpowiednie tory?? ? ![]() Cytat:
jutro się ważę i mam nadzieję na mega efekty!!!! Co prawda nie oszczędzałam się szczególnie na Święta, bo jadłam słodkie i piłam alkohol, ale liczę na to, że te 3 dni nie miały większego wpływu na całokształt ![]() ![]() oł em dżi - znowu mi
|
||
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Też się melduję w nowej części
![]() Frezi gratuluję wygranej szczęściaro zdradź tajemnicę udanych tekstów ja nie umiem twórczo pisaćNo i trzymam kciuki za zrzucenie dalszych kg ![]() Arra fajnie wyszło z tą kawalerką. Może musisz trochę dojeżdżać ale to nie jakiś wygwizdów, a zawsze lepiej samemu pomieszkiwać I przypomnij jeszcze jaki to teatr, bo z głowy mi to wyleciało ![]() A ja jutro idę do chirurga onkologa. Trochę się dygam, ale mam nadzieję, że będzie ok.
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi może się spotkasz ze mną jak będziesz dłużej w krk?
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Bo wychodzi na to, że sporo gości nam odpadnie. Bo rodzina marudzi "czemu tak daleko? jak my dojedziemy?" i stwarza problemy. Bo siostra robi mi wielką łaskę, że będzie świadkową. Bo zwyczajnie nie chce mi się użerać z cukierniami, florystkami a wybieranie kolorów doprowadza mnie do płaczu. Nie bawi mnie to. Jestem szczęśliwa z tż-tem. Jestem 100% pewna decyzji o ślubie ale ten cały bałagan mnie nie bawi. Mam poczucie, że wyrzucę w błoto kupę kasy a moglibyśmy za to mieć fajne wakacje.
Ty nie mdlej tylko mnie wspieraj. Bo jak się w lipcu nie zmieszczę w kiecę to co będzie? |
|
|
|
#278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to nie ciśnienie..coś innego, bo ciśnieniowe bóle u mnie wyglądają zupełnie inaczej wzięłam 2 tabletki, ale prawie w ogóle nie pomogły..w ogóle to dostałam od koleżanki z czasów gimnazjum zaproszenie na ślub na 18.05 ![]() przenieśli o 2 tygodnie w przód termin i nie mogę się tam zjawić..ale chcę jej wysłać pocztą kwiatową kwiaty i chciałabym dorzucić jeszcze wino, bo zamiast kwiatów chcieli wino, a głupio tak pocztą samo wino wysłać.. znacie jakieś inne portale, które oferują coś takiego w miarę rozsądnej cenie? bo jak widzę wino za 150 zł, które w sklepie widziałam za 40 to średnio mi się to podoba..ale pewnie takie przebitki to standard? |
||
|
|
|
#279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie nic nie mogę obiecać, bo najbliższe weekendy mam mocno zaplanowane... ale może pojawi się okazja na jakieś większe spotkanie i się zgadamy ![]() jak coś to dam znać ![]() Cytat:
![]() masakra.... ja nie znam, ale może pomyśl o czekoladowym telegramie i dodatkowo poproś ich o dorzucenie wina jeśli mają to w ofercie? O! nawet widzę, że mają w opcji kwiaty + czekoladowy telegram ![]() http://czekoladowytelegram.pl/do/cho...oladowyAdWords albo typowo ślubny telegram ![]() http://czekoladowytelegram.pl/do/ite...-slubu-Milosci Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2012-04-11 o 23:59 |
||
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może faktycznie w tę stronę iść..z tym, że chciałabym by to doszło dokładnie w piątek 18.05 przed jej wyjściem na ceremonię ![]() z kwiatami już tak robiłam przyjaciółce z liceum i one dotarły dokładnie w tym czasie, w którym miały a z tą czekoladą nie wiem jeszcze jak by było, ale obadam sprawę
|
|
|
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
Ty się już przecież oświadczyłaś!
![]() O, my też staramy się chodzić od jakiegoś czasu Na razie to ja za każdym razem o tym przypominam, ale to szczegół ![]() Dobranoc dziewczynki
|
|
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mieszkam w Długich Starych Do Włoszakowic mam jakieś 20 km może Tż tamtędy codziennie śmiga do pracy Także bliziutkoDzisiaj byłam 14 godzin w pracy i oczywiście padam na twarz Wpadłam tylko nadrobić i powiedzieć dobranoc !
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
wyglądam tak -> ![]() nie ma to jak wstać w środku nocy
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() choji ale masz avka to nie jest środek nocy nie marudź
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
Choji ale av
Dzień dobry Dziewczyny ![]() Ja dziś do 15 na uczelni, po tak długim wolnym nie chce się mi zwlec z łóżka, tak mi tu cieeeeepło ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
#287 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Wczoraj spedziłam na czytaniu i poprawianiu (oczywiscie małym) pracy mojej siostry. Męczące to jest. Ale trochę sie dowiedziałam o motywacji w pracy i procesach szkoleniowych. A dziś kolejny ciężki dzień w pracy. W ogóle wczoraj zostałam wyróżniona Dostalam dodatkową pracę - mam zanalizować i wymyśleć nową procedurę. Mam na to miesiąc. Oczywiście nie wyłączając moich standardowych obowiązków. Chociaż w sumie i tak się cieszę, jest to wyzwanie![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale jeszcze wykańczam różne łakocie, więc jeszcze mi chwilę zajmie.Nie mogę się doczekać Twojego ważenia. Kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#288 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dżołk Cytat:
Dobry chcę Gwizdaka i Carmi w ilości hurtowej! |
||||
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jest mi cholernie zimno, jestem w filii naszej i butla z gazem się skończyła wczoraj, więc jest jak w psiarni ![]() Elizko Ty to jesteś taki hurtowy nadrabiacz
|
|
#290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i szkoda, że męża nie będzie przy Tobie ![]() Cytat:
Cytat:
trzymam za podołanie wyzwaniu![]() ja wczoraj poćwiczyłam przed kinektem (w sumie wytańczyłam się ), potem spacer z psem (ale ciepło było ), potem peeling z soli i miodu, kąpiel z solami, zrobiłam paznokcie u nóg i rąk - i dzisiaj jestem piękna![]() a mąż wrócił po 22, zadowolony ze spotkania może częściej wychodzić hehe
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hę? ![]() 5:25 to środek nocy!
|
|
|
|
|
#292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- i w ogóle to chcę zaręczyn w maju - luby wyjeżdża na Mazury wtedy, może klęknąć przed wyjazdem lub od razu, jak wróci. Bardzo tego chcę
|
||
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Najka, ale ja mam bluzę Z Ciasteczkowego Potwora
o taką: http://www.butik.net.pl/product-pol-128213-Bluza.html tylko niebieski taki przydymiony, właśnie jak ten monsterek
|
|
#294 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajny wieczór, kusicie tym kinektem straszliwie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wymyślam co na obiad, kurde zawsze od samego rana musze miec zaplanowany plan działania po pracy, bo jak nie to bez motywatora wchodze klade sie i nic nie robię
![]() a tak wiem na obiad to i to czyli trza isc na zakupy i robic ;Di zazwyczaj dzien moj wygląda tak: wchodze do domu od razu sprzatam, myje naczynia, szykuje smieci dla tż(bo on wynosi ) nastawiam obiad i oglądam malanowskiego, a pozniej podczas gotowania leci dlaczego ja wtenczas obiad już gotowy ja sie kładę i śpię-chyba ze mnie wciągnie problem trudnych spraw![]() przychodzi tż jemy i coś tam później albo rolki albo gry albo spacer albo cuś ale mam rozbudowane dni
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Józia, świetna bluza
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
czyli to już rano licytujemy się? ja daje 4:30 ![]() Cytat:
oby klęknął i zrobił takie oczka![]() to macie jakiś pomysł na obiad dla mnie? ![]() wczoraj były kluski kładzione z jajkiem wiec dzisiaj trzeba cos lekkiego zjesc
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2012-04-12 o 08:08 |
|
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale śliczna bluza Karola, może kurak w cieście francuskim? uwielbiam dania, w których trzeba niewiele robić, są pyszne i wyglądają bosko
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... może ja dzisiaj też sobie zrobię wieczór piękności? Chociaż mam lenia...
Wiecie co, dochodzę do wniosku, że bycie atrakcyjną dla swojego faceta ma też swoje minusy. TŻ mi często powtarza, że mu się bardzo podobam, że jestem seksowna i go kręcę, i absolutnie nie chce, żebym była chudsza, że jestem teraz taka mrrr... poza tym pokazywałam mu zdjęcia z Madery, wtedy więcej ważyłam i to było widać, no i też mu się spodobało. I teraz, mając tego wszystkiego świadomość, nie ruszam się prawie i obżeram jak świnka dzień w dzień, bo wiem, że mogę przytyć i będzie super i najgorsze, że już nabieram takich kształtów, jakich nie nabierałam wcześniej, gdy tyłam. Już moja pupa inaczej wygląda, ramiona, a buzię mam jak chomicur sirjesly! Tak że może jednak coś ze sobą zrobię... ale tak się dobrze czuję, noo... BMI mam teraz 19,5. Zawsze miałam 17,5 - 18,5.Ok, dzisiaj nie ma przebacz: po powrocie z pracy uruchamiam konsolę, ćwiczę dwie serie, potem kąpiel, pazury jedne, drugie, porządnie się wypylinguję, nogi okolę, wysmaruję balsamem brązującym, a ccccco! ![]() I nie chcę zapeszać, ale moja buzia chyba wraca do normy, po tylu miesiącach, w końcu
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
jusia FAAAAJNA ta bluza taka milusia
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

Coś tam miałam Najkę chyba przytulić, chyba coś chciałam od Peach i jeszcze - moje paznokcie są kruche i łamliwe - fuj 

jutro się ważę i mam nadzieję na mega efekty!!!! Co prawda nie oszczędzałam się szczególnie na Święta, bo jadłam słodkie i piłam alkohol, ale liczę na to, że te 3 dni nie miały większego wpływu na całokształt 
zdradź tajemnicę udanych tekstów 

wzięłam 2 tabletki, ale prawie w ogóle nie pomogły..

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Dostalam dodatkową pracę - mam zanalizować i wymyśleć nową procedurę. Mam na to miesiąc. Oczywiście nie wyłączając moich standardowych obowiązków. Chociaż w sumie i tak się cieszę, jest to wyzwanie

za podołanie wyzwaniu
i najgorsze, że już nabieram takich kształtów, jakich nie nabierałam wcześniej, gdy tyłam. Już moja pupa inaczej wygląda, ramiona, a buzię mam jak chomicur