Detocell - opinie - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-10-16, 21:11   #271
Liliannna100
Raczkowanie

Dot.: Detocell - opinie

ja w pracy zaczynam zarazac pozytywna energia kolezanki i juz jedna pobiegla dzis do apteki po detocell. Sama mowila, ze cellulit to jej najwiekszy kompleks, a jest bardzo szczupla... Jutro spotykamy sie razem po pracy zeby isc na basen, trzeba sie jakos wspierac no nie?
Liliannna100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 15:57   #272
nemesi
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Liliannna100 Pokaż wiadomość
ja w pracy zaczynam zarazac pozytywna energia kolezanki i juz jedna pobiegla dzis do apteki po detocell. Sama mowila, ze cellulit to jej najwiekszy kompleks, a jest bardzo szczupla... Jutro spotykamy sie razem po pracy zeby isc na basen, trzeba sie jakos wspierac no nie?
Ha ha pewnie Jak pracowałam to też mnie koleżanka mobilizowała, ale do zamawiania pizzy ona była szczupła to sobie mogła, a gdyby mobilizowała do odchudzania czy walki z cellulitem to życie lżejsze by było.
nemesi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 14:35   #273
Graculka
Raczkowanie

Cellulit to cwana bestia jest Kiedyś wychodziło się z założenia, że tylko osoby, które są nieco grubsze go mają, a dziś już wszyscy bez względu na wagę. Heh takie czasy nastały era fast foodów dają o sobie znać.
Graculka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-28, 21:52   #274
Cream
Rozeznanie

To chyba nawet nie chodzi o fast foody. Mam koleżankę, która bardzo zdrowo się odżywia, ma ciało modelki a cellulit i tak się u niej pojawił. Fakt, że nieduży ale jednak. Chyba trudno jest się przed tym bronić skoro właściwie nie ma zdrowej "czystej" żywności. Ale powalczyć warto
Cream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-29, 20:35   #275
Graculka
Raczkowanie

no to jak wygląda jak modelka a mimo to ma cellulit to może ma problemu z gospodarką wodną hmm?
Graculka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-29, 22:26   #276
Konwalijka123
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KarolinaC123 Pokaż wiadomość
Konwalijko -gdybyś wczytała się w mój post, to zrozumiałabyś, że właśnie to miałam na myśli .
Pozdrawiam.
A przepraszam, mój błąd.

Cytat:
Napisane przez Graculka Pokaż wiadomość
no to jak wygląda jak modelka a mimo to ma cellulit to może ma problemu z gospodarką wodną hmm?
Zdecydowanie zgadzam się z tezą Graculki. W końcu jest nie jeden rodzaj cellulitu a dwa. Pojawia się nie tylko jak ma się problem z wagą. Cellulit wodny to zaburzenia w komórkach. Może to być również efekt zaburzeń gospodarki hormonalnej.
Konwalijka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-31, 17:10   #277
Fantazola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cream Pokaż wiadomość
To chyba nawet nie chodzi o fast foody. Mam koleżankę, która bardzo zdrowo się odżywia, ma ciało modelki a cellulit i tak się u niej pojawił. Fakt, że nieduży ale jednak. Chyba trudno jest się przed tym bronić skoro właściwie nie ma zdrowej "czystej" żywności. Ale powalczyć warto
Ja mam koleżankę, która większość czasu je fastfoody i ma sylwetkę modelki i NIE MA cellulitu i gdzie tu sprawiedliwość ??
Stary 2013-11-03, 11:07   #278
Fengniao
Przyczajenie

Fantazola: Niestety i takie szczęściary się znajdują :P

Generalnie cellulit jest jednym z objawów procesów zachodzących w naszych organizmach, aby przygotować nas do ciąży. I są jego dwa rodzaje i jeśli ktoś ma tendencje, to żeby nie wiem co, zupełnie się go nie pozbędzie. To tak z innej beczki

Ale generalnie masażami, kremami, ZDROWYM ODŻYWIANIEM i aktywnością, można temu ustrojstwu trochę zaradzić.

Ja generalnie ostatnie dni spędziłam bycząc się w domu ponieważ dopadł mnie wirus i czas ten wykorzystałam na przyjrzenie się swojemu ciału-żałuję i nie polecam :P O ile do tej pory uważałam, że muszę schudnąć i poprawić mięśnie i kondycję, o tyle teraz mam ochotę schować się w ciemny kąt i nigdy więcej nie wychodzić :P Dopóki nie obejrzałam dokładnie swoich nóg i tyłka nie wiedziałam, że jest tam aż tyle rozstępów i cellulitu. Masakra ;/ To chyba efekt niejedzenia,miliona różnych diet,czekolady i frytek, a potem znów niejedzenia itd...

Zmierzam do tego, że grzecznie podreptałam po Detocell, wyrzuciłam z domu zawartość czekolady, nakupiłam kremów, serum i oliwek i rozpoczynam walkę z wagą i cellulitem. Tak, żebym w wakacje mogła iśc na plażę dla nudystów (żarcik)
Fengniao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-05, 05:21   #279
nemesi
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Fantazola Pokaż wiadomość
Ja mam koleżankę, która większość czasu je fastfoody i ma sylwetkę modelki i NIE MA cellulitu i gdzie tu sprawiedliwość ??
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie Dobrze, ze chociaż mamy wpływ na to co się z nami dzieje, mniejszy lub większy, ale jednak Ja muszę się pochwalić, że troszku schudłam, skóra gładsza, ale celulit mój przyjaciel najwierniejszy ciągle siedzi na pośladkach. No, ale cudów nie ma, działam dalej.
Stary 2013-11-05, 08:42   #280
Fengniao
Przyczajenie

Nemesi oby tak dalej, trzymam kciuki

No własnie, na szczęście coś tam możemy ze sobą zrobić jeśli wystarcza nam silnej woli i chęci
Stary 2013-11-19, 21:50   #281
Cream
Rozeznanie

A ćwiczycie coś? Ja dziś rozpoczęłam moje wyzwanie - brzuszki, hula hop przysiady itp. Może stopniowo przejdę do bardziej skomplikowanych ćwiczeń :P
Stary 2013-11-20, 16:53   #282
Natalkaa91
Raczkowanie

Ja już testowałam dużo preparatów na cellulit i nic niestety to nie dawało a pieniędzy trochę na to poszło... Przekonałam się że najlepsze na takie sprawy jest ruch spacer, jazda na rowerze, pływanie od czasu do czasu siłownia i wszystko jest okey
Natalkaa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-24, 13:18   #283
PureHeart
Przyczajenie

Czy jest on warty swojej ceny? kiedyś był po nie całe 30 zł, używałam dwa opakowania i było si ale teraz jak kosztuje 50 dych... no nie wiem. czy ktoś stosował dłużej i jakie byly końcowe efekty?
PureHeart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 15:25   #284
Wera43
Raczkowanie

Jak dla mnie to wielkie badziewie , szprycowałam się tym dwa miesiące i żadnego efektu , choć nie mam dużego cellulitu , nie jem tez słodyczy trochę ćwiczę .
Wera43 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-30, 14:21   #285
Cream
Rozeznanie

A biorąc tabletki ćwiczyłaś więcej? Bo przy niewielkim ruchu to żadne tabletki nie pomogą. Ale wiadomo, że każdy organizm inaczej reaguje i może potrzeba więcej czasu na osiągnięcie celu.
Stary 2013-12-01, 15:44   #286
Konwalijka123
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Wera43 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to wielkie badziewie , szprycowałam się tym dwa miesiące i żadnego efektu
Wiesz, ja efekty zaczęłam po trzech miesiącach stosowania.
Konwalijka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-03, 20:15   #287
nemesi
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Wera43 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to wielkie badziewie , szprycowałam się tym dwa miesiące i żadnego efektu , choć nie mam dużego cellulitu , nie jem tez słodyczy trochę ćwiczę .
No wiesz im mniej się go ma tym trudniej jest się pozbyć, tak jak z wagą jak masz 100kg do schudnięcia to kilogramy leca na łeb na szyję, a jak zostały Ci 3 kg to już nie jest tak łatwo, tak samo z cellulitem, trza ścisnąć poślady i nie czekać na efekty tylko ćwiczyć
Stary 2013-12-18, 23:27   #288
Cream
Rozeznanie

Ja to jednak jestem leń...latem narzekałam, że za gorąco na bieganie (ewentualnie deszcz itp.), teraz za zimno a w domu ćwiczyć mi się nie chce i najlepiej to by było iść poćwiczyć na zewnątrz :P. Ale jeszcze ostatkiem sił zmuszam się do diety i jakiejkolwiek aktywności. A jak u Was z zapałem?
Stary 2013-12-28, 11:02   #289
Liliannna100
Raczkowanie

u mnie jest ok, staram sie cwiczyc, no moze nie codziennie, ale przeciez nikt nie ma tyle czasu zeby cwiczyc dzien w dzien. Wazne, ze sie starasz
Ja sama musze sie przyznac, ze zgrzeszylam w te swieta i troche sie objadałam. A co do detocellu, to oczywiscie skora wyglada o niebo lepiej, jest gładsza i napieta. Podczas stosowania staralam sie pic tez duzo wody, zeby oczyszczac organizm.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 22:23   #290
Cream
Rozeznanie

Ja tak tylko informacyjnie, bo zobaczyłam reklamę w TV , że teraz dwa opakowania są w cenie jednego. Widziałyście gdzieś? Bo nie wiem czy w aptekach szukać czy są np. w superpharm?
Stary 2014-01-27, 10:06   #291
Nightingale44
Przyczajenie

też słyszałam o czymś takim jak te duopaki może z internetu sobie zamów będzie prościej znaleźć niż biegać po aptekach

wiosna w ruchu, lato na plaży
http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikc6a99i5o1jgf.png
Nightingale44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-27, 18:15   #292
Ataraxa
Przyczajenie

ale na który detocell? bez znaczenia?
Ataraxa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-28, 10:50   #293
Nightingale44
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ataraxa Pokaż wiadomość
ale na który detocell? bez znaczenia?
Nie, no jest bez znaczenia, przecież nie będziesz brać detocell slim effect jeśli masz cellulit wodny prawda?

wiosna w ruchu, lato na plaży
http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikc6a99i5o1jgf.png
Nightingale44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-31, 20:41   #294
Liliannna100
Raczkowanie

jak sie chce schudnac dodatkowo to slim efekt, proste Polecampic wode i jesc zielone warzywa; brokuly, salate, brukselke, sa mega zdrowe i dodatkowo dostarczaja witamin.
Stary 2014-01-31, 22:55   #295
Cream
Rozeznanie

A właśnie. Zielone warzywa! Robicie sobie np.koktajle? Bo ja staram się kilka razy w tygodniu zastępować "normalne" posiłki właśnie takimi w płynnej zielonej postaci . Macie jakieś ulubione przepisy?
Stary 2014-02-17, 19:48   #296
linka851
Przyczajenie

Angry Dot.: Detocell - opinie

Cytat:
Napisane przez P4uli Pokaż wiadomość
Chyba jeszcze za wcześnie na opinie
Detocell jest na rynku już co najmniej od 2010 roku. Też się skusiłam, kupiłam 2 opakowania w promocji. Biorę 2 opakowanie. Szczerze - nie widzę żadnych zmian. Szkoda pieniędzy. A tabletki tak ogromne, że ciężko je połykać.
linka851 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-23, 09:49   #297
Cream
Rozeznanie

Już poruszałyśmy temat ich wielkości . Ale w przypadku kapsułek nie ma problemu z ich przełykaniem. Gdyby to były takie wielkie tabletki to co innego...
Stary 2014-02-28, 22:00   #298
Weronka9292
Raczkowanie

Kobietki mam pytanie
Ponoć są 2 rodzaje tych tabletek - na cellulit wodny i tłuszczowy. A co ma zrobić ososba, która wcześniej miała cellulit tłuszczowy i po stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych dorobiła się jeszcze wodnego i ogólnej opuchlizny?
Nie chcę wydawac niepotrzebnie kasy, a nie ukrywam że moje uda i pośladki są w fatalnej kondycji...
Weronka9292 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-23, 19:30   #299
Cream
Rozeznanie

Weronka9292 trudne pytanie... Chyba najlepiej byloby porównać skład deto aqua i np. slim effect i zobaczyć, czy w slim są składniki dzięki którym zejdzie z Ciebie woda.
Stary 2014-05-24, 15:07   #300
zuzka5555
Przyczajenie

ja od 5 dni zjadam detocell aqua i zauważyłam że zaczęłam dostawać normalnie pryszczy na twarzy i dekoldzie i na ramionach. nie wiem co sie dzieje i czy właśnie to przez te tabletki. proszę o odpowiedz czy któraś z Was też tak po tym miała?
zuzka5555 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości