![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Detocell - opinie
ja w pracy zaczynam zarazac pozytywna energia kolezanki i juz jedna pobiegla dzis do apteki po detocell. Sama mowila, ze cellulit to jej najwiekszy kompleks, a jest bardzo szczupla... Jutro spotykamy sie razem po pracy zeby isc na basen, trzeba sie jakos wspierac no nie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
Cellulit to cwana bestia jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
To chyba nawet nie chodzi o fast foody. Mam koleżankę, która bardzo zdrowo się odżywia, ma ciało modelki a cellulit i tak się u niej pojawił. Fakt, że nieduży ale jednak. Chyba trudno jest się przed tym bronić skoro właściwie nie ma zdrowej "czystej" żywności. Ale powalczyć warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
no to jak wygląda jak modelka a mimo to ma cellulit to może ma problemu z gospodarką wodną hmm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zdecydowanie zgadzam się z tezą Graculki. W końcu jest nie jeden rodzaj cellulitu a dwa. Pojawia się nie tylko jak ma się problem z wagą. Cellulit wodny to zaburzenia w komórkach. Może to być również efekt zaburzeń gospodarki hormonalnej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Przyczajenie
|
Fantazola: Niestety i takie szczęściary się znajdują :P
Generalnie cellulit jest jednym z objawów procesów zachodzących w naszych organizmach, aby przygotować nas do ciąży. I są jego dwa rodzaje i jeśli ktoś ma tendencje, to żeby nie wiem co, zupełnie się go nie pozbędzie. To tak z innej beczki ![]() Ale generalnie masażami, kremami, ZDROWYM ODŻYWIANIEM i aktywnością, można temu ustrojstwu trochę zaradzić. Ja generalnie ostatnie dni spędziłam bycząc się w domu ponieważ dopadł mnie wirus i czas ten wykorzystałam na przyjrzenie się swojemu ciału-żałuję i nie polecam :P O ile do tej pory uważałam, że muszę schudnąć i poprawić mięśnie i kondycję, o tyle teraz mam ochotę schować się w ciemny kąt i nigdy więcej nie wychodzić :P Dopóki nie obejrzałam dokładnie swoich nóg i tyłka nie wiedziałam, że jest tam aż tyle rozstępów i cellulitu. Masakra ;/ To chyba efekt niejedzenia,miliona różnych diet,czekolady i frytek, a potem znów niejedzenia itd... Zmierzam do tego, że grzecznie podreptałam po Detocell, wyrzuciłam z domu zawartość czekolady, nakupiłam kremów, serum i oliwek i rozpoczynam walkę z wagą i cellulitem. Tak, żebym w wakacje mogła iśc na plażę dla nudystów (żarcik) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Przyczajenie
|
Nemesi oby tak dalej, trzymam kciuki
![]() No własnie, na szczęście coś tam możemy ze sobą zrobić jeśli wystarcza nam silnej woli i chęci ![]()
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
A ćwiczycie coś? Ja dziś rozpoczęłam moje wyzwanie - brzuszki, hula hop przysiady itp. Może stopniowo przejdę do bardziej skomplikowanych ćwiczeń :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
Ja już testowałam dużo preparatów na cellulit i nic niestety to nie dawało a pieniędzy trochę na to poszło... Przekonałam się że najlepsze na takie sprawy jest ruch spacer, jazda na rowerze, pływanie od czasu do czasu siłownia i wszystko jest okey
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Przyczajenie
|
Czy jest on warty swojej ceny? kiedyś był po nie całe 30 zł, używałam dwa opakowania i było si ale teraz jak kosztuje 50 dych... no nie wiem. czy ktoś stosował dłużej i jakie byly końcowe efekty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to wielkie badziewie , szprycowałam się tym dwa miesiące i żadnego efektu , choć nie mam dużego cellulitu , nie jem tez słodyczy trochę ćwiczę .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Rozeznanie
|
A biorąc tabletki ćwiczyłaś więcej? Bo przy niewielkim ruchu to żadne tabletki nie pomogą. Ale wiadomo, że każdy organizm inaczej reaguje i może potrzeba więcej czasu na osiągnięcie celu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
Ja to jednak jestem leń...latem narzekałam, że za gorąco na bieganie (ewentualnie deszcz itp.), teraz za zimno a w domu ćwiczyć mi się nie chce i najlepiej to by było iść poćwiczyć na zewnątrz :P. Ale jeszcze ostatkiem sił zmuszam się do diety i jakiejkolwiek aktywności. A jak u Was z zapałem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
u mnie jest ok, staram sie cwiczyc, no moze nie codziennie, ale przeciez nikt nie ma tyle czasu zeby cwiczyc dzien w dzien. Wazne, ze sie starasz
![]() Ja sama musze sie przyznac, ze zgrzeszylam w te swieta i troche sie objadałam. A co do detocellu, to oczywiscie skora wyglada o niebo lepiej, jest gładsza i napieta. Podczas stosowania staralam sie pic tez duzo wody, zeby oczyszczac organizm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
Ja tak tylko informacyjnie, bo zobaczyłam reklamę w TV
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Przyczajenie
|
też słyszałam o czymś takim jak te duopaki
![]()
![]() |
#292 |
Przyczajenie
|
ale na który detocell? bez znaczenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Przyczajenie
|
Nie, no jest bez znaczenia, przecież nie będziesz brać detocell slim effect jeśli masz cellulit wodny prawda?
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
jak sie chce schudnac dodatkowo to slim efekt, proste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Rozeznanie
|
A właśnie. Zielone warzywa! Robicie sobie np.koktajle? Bo ja staram się kilka razy w tygodniu zastępować "normalne" posiłki właśnie takimi w płynnej zielonej postaci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Rozeznanie
|
Już poruszałyśmy temat ich wielkości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
Kobietki mam pytanie
![]() Ponoć są 2 rodzaje tych tabletek - na cellulit wodny i tłuszczowy. A co ma zrobić ososba, która wcześniej miała cellulit tłuszczowy i po stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych dorobiła się jeszcze wodnego i ogólnej opuchlizny? ![]() Nie chcę wydawac niepotrzebnie kasy, a nie ukrywam że moje uda i pośladki są w fatalnej kondycji... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Rozeznanie
|
Weronka9292 trudne pytanie... Chyba najlepiej byloby porównać skład deto aqua i np. slim effect i zobaczyć, czy w slim są składniki dzięki którym zejdzie z Ciebie woda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Przyczajenie
|
ja od 5 dni zjadam detocell aqua i zauważyłam że zaczęłam dostawać normalnie pryszczy na twarzy i dekoldzie i na ramionach. nie wiem co sie dzieje i czy właśnie to przez te tabletki. proszę o odpowiedz czy któraś z Was też tak po tym miała?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.