|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odnawiamy stare śmieci, część trzynasta już nam leci - czyli najlepszy rocznik
Bachanalia ssały w tym roku... cóż. :P
Przynajmniej jeżeli chodzi o koncerty. Pomysł z żetonami... Niewypał, ale to ja zgarniałam za to po głowie. I ten wszechobecny czarny kurz... Ech! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odnawiamy stare śmieci, część trzynasta już nam leci - czyli najlepszy rocznik
Ja spędziłam praktycznie cały weekend z moim TŻ i nawet nie miałam chwili wolnej by zajrzeć na wizaż
![]()
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
A ja jednak byłam na juwenaliach ;D i w piątek i w sobotę. Ale w piątek to było strasznie na spontana. o 20.30 dostałam tel, że za 20 min mam być gotowa, bo jedziemy do Katowic. Fajnie było, tylko zimno i daleko do samochodu (jakieś 2 km) wróciłam do domu po 2.00 i o 6 musiałam już wstać bo na uczelnie ;/ no i w sobote też cały dzień poza domem, bo wieczorem powtórka z rozrywki xD z tym, że trochę krócej, nie zostaliśmy na Vavamuffin (ostani zespół) także przed 1 byłam w domciu. I prawie całą niedziele przespałam. Wstałam o 11.30, potem drzemka od 15.00 do 21.00 i o 21.30 poszłam spać. xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
majlenka a COMA fajnie grała ? bo tylko oni byli ciekawym zespołem
![]() a dziś poniedziałek i powrót do monotonii, czyli co robić by się nie narobić a wszystko zrobić ![]()
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Fajnie fajnie. Długo grali. publika szalała i naprawde mega dużo ludzi było. Tyle, że ja znam zalediwe kilka utworów Comy i na codzień ich nie słucham także dla mnie szału nie było. Enej też niczego sobie xD Ludzi się bawili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#277 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Ech, ja dziś już padam na twarz a tu jeszcze projekt badawczy dokończyć i hula hopem godzinę pokręcić
![]()
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
![]() Teraz siedzę i myślę nad tematem licencjatu i uczę się prawa rzymskiego ![]()
![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo słabo było jeżeli chodzi o koncerty, żetony.. wymyslili dwie kolejki. w piatek wyklinałam cały wieczór organizatrów bo pędziłam jak głupia na koncert kolegów i się spóźniłam mieli grac jako drudzy a z dupy kazali im wejśc pierwszym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Gosiu witamy
![]() Daria no właśnie najgorzej jak człowiek się na coś nastawi, a pod koniec Ci z góry jeszcze coś zmieniają na ostatnią chwilę ..
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Data urodzenia 3. Długość rzęs w lewym oku i jakiego tuszu do nich używasz 4. Wymiary Twojego pokoju (mierzone zapałkami) 5. Ulubiony kolor skarpet sąsiada Twojego dziadka 6. Ilość palców u prawej ręki 7. Ulubione piwo 8. Ile masz wzrostu (w wartości względnej i bezwzględnej czy jak to tam ) 9. Ile alkoholu wypiłaś przez 16/17 lat swojego życia? (możesz się pomylićo 6l ) 10. Ile papierosów wypaliłaś ? 11. Ilu facetów zaliczyłaś ? (możesz się pomylić o 3 osobników) 12. Ile razy byłaś w ciąży? (daty aborcji) 13. Ilość kolorow na wyswietlaczu telefonu 14. Umiesz wiązać sznurowadła? 15. Wklej skan ostatniej analizy moczu 16. Numer legitymacji szkolnej 17. Rozmiar stanika 18. kolor ulubionej gąbki 19. Numer farby do wlosow ktorej uzywa Twoja ciocia 20. Numer dopuszczenia programu nauczania z fizyki 21. Jesteś pewna, że z nami wytrzymasz? 22. I zdjęcie poprosimy. 23. Ilość ziarenek soli w solniczce 24. Ilość drobinek Vegety w ostatnim role który jadłaś 25. Łączna ilość połączeń odebranych 26. Ilość pesteczek truskawek na piewszej truskawce zjedzonej w tym roku 27. waga tuż po urodzeniu 28. ilośc włosów na prawym dużym palcu u stopy 29. profil w szkole 30. imię praprapra babci 31. długość włosów mierzona w cm oraz mm 32. ile bułek zjada na śniadanie Twoja sąsiadka 33. Twoja ulubiona herbata 34. Najdziwniejsze miejsce w którym dane było Ci zasnąć 35. Ilość imprezowych "zgonów" 36. Kiedy pierwszy raz tak naprawdę się upiłaś 37. Stopień skostnienia błony dziewiczej. 38. Ile wciągnęłaś tabaki (wartość w kg)? 39. Ile gramów haszu/zioła wypaliłaś? 40. Ile kasy miesięcznie wydajesz na używki (zapisane w notacji wykładniczej, jeśli nie umiesz to w groszach)? 41. Ile lat miałaś podczas pierwszego pocałunku? 42. Kiedy ostatnio się całowałaś? 43. Ewentualny pierwszy raz (w jakim wieku)? 44. Najgłupsza rzecz jaką zrobiłaś? <45. Ilość smsów wskrzynce odbiorczej. 46. Ilość znajomych na naszej klasie, myspace, gronie, epulse, fotce łącznie. 47. Model telefonu komórkowego. 48. Ile razy paliłaś shishe? 49. Ile najdłużej wytrzymałaś z chłopakiem? 50. Ile kg grzybków halucynków zjadłaś? 51. Ile dziewczyn przelizałaś? 52. Model suszarki dow łosów. 53. Obecny kolor paznokci. 54. Numer w dzienniku szkolnym. 55. Kolor korka butelki od perfum. 56. Pierwszy chłopak(chłopaczek). 57. Pierwszy cmok wusta. 58. Średnia wostatnim roku szkolnym. 59. Ulubiony gatunek filmów. 60. Ulubiony gatunek muzyki. 61. Znienawidzony przedmiot szkolny. 62. Ulubiony przedmiot szkolny. 63. Długość paznokci. 64. Ulubiony słodycz. 65. Ulubione żarciefast&food. 66. Ulubiona pizza. 67. Ulubiony kolor. 68. Kolor stroju kąpielowego. 69. dobra koniec, nie mam pomysłu, ale chciałam, żeby było 69. bedziesz przyjęta jak odpowiesz na pytania ![]() a ja mam dwa dni wolnego ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Ta jasne
![]() ![]() ![]() A z kim masz ćwiczenia? No i czy jesteś na dziennym czy zaocznym prawie?
![]() |
#288 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja na w Bachanalia ciężko pracowałam - sprzedawałam piwko puszkowe. [; Część ludzi... Bydło... Zwyzywali mnie bo im piwa zabrakło... ale masa pozytywnych. (: I 75zł napiwku w jeden dzień. ![]() Hmm... To ja też miałabym napisać coś o sobie...? <; |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() uuu to faktycznie miałas pracowite bachanali ale napiwek ładny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Przyczajenie
|
Aaa to nie znam.
A na UZ studiujesz czy co robisz?^^ Ano nie narzekam. Tym bardziej, że to impreza dla STUDENTÓW. [; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Ejejejeeej nowa osoba z ZG
![]() ![]() No mi też się nie podobały bachanalia... Z żetonami porażka na całej linii. Aż się pić odechciewało od stania ![]() I koncerty też takie sobie... W tamtym roku było znacznie lepiej mimo, że byłam mniej wcięta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Wiem, że ostatnio mnie tutaj nie było. Teraz mam II zmiany i nie mam czasu pisać na wizażu. Jak jestem rano to nikogo nie ma. Co u Was? ![]() Pogoda okropna. Ciemno się zrobiło i zaraz chyba będzie padał deszcz. W taką pogodę nie chce się wychodzić z domu. Jeszcze tylko dwa dni i wolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Oj pracowałam kiedyś na zmiany i nigdy nie lubiłam popołudniówek. Jak dla mnie cały dzień stracony.
Teraz mam staż i moje godziny pracy to 7-15. Chyba najlepszy tryb. U mnie pogoda dopisuje. Co prawda tylko 21 stopni, ale pogodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wolę pierwsze zmiany ![]() Zazdroszczę ![]() Czekam na słońce. Może jak będę miała I zmiany to pogoda będzie słoneczna ![]() Zaraz muszę pomalować paznokcie odżywką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj malowałam paznokcie lakierem a potem utwardzaczem, ale tylko jedną warstwę i licho to wygląda ;/ chyba będę musiała dzisiaj poprawić. A nie lubię tego jak schną, bo bardzo trzeba uważać, żeby gdzieś nie zahaczyć albo czegoś nimi nie dotknąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Konto usunięte
|
Ja teraz zaczęłam używać odżywki, bo ostatnio mi się rozdwajały paznokcie. Używam teraz odzywki z Eveline. Trzeba przez trzy dni nakładać odżywkę. Każdego dnia jedną warstwę. Czwartego dnia zmywa się odżywkę i od nowa nakłada się odżywkę. Mam nadzieję, że ta odżywka mi pomoże
![]() ![]() Oj ja też nie lubię. Zawsze jak pomaluję paznokcie to muszę uważać. Mam pecha i wystraczy chwila i dotknę czegoś. Później trzeba od nowa malować paznokcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
to może ja też powinnam używać odżywki, bo moje też się rozdwajają i łamią ;/ muszę się rozejrzeć kiedyś za jakąś, bo jak na razie to tylko poluję na nowe kolorki lakierów ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio też stosuję prawie cały czas odżywkę, a wcześniej zafundowałam sobie kurację witamin
![]()
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Ja nie używam odżywek ale jak zaczynają mi się rozdwajać itp to odstawiam lakiery na miesiąc lub dwa i ich stan się znacznie poprawia.
![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
To ja wypełnię, bo jeszcze tego nie robiłam
![]() 1. Imię Klaudia 2. Data urodzenia 24 lipiec '91r. 3. Długość rzęs w lewym oku i jakiego tuszu do nich używasz Długie dzięki maskarze z Manhattanu 4. Wymiary Twojego pokoju (mierzone zapałkami) 200x300 zapałek 5. Ulubiony kolor skarpet sąsiada Twojego dziadka brązowe 6. Ilość palców u prawej ręki ee 5 ![]() 7. Ulubione piwo Desperados ![]() 8. Ile masz wzrostu (w wartości względnej i bezwzględnej czy jak to tam ) 170 w każdej wartości 9. Ile alkoholu wypiłaś przez 16/17 lat swojego życia? (możesz się pomylić o 6l ) za mało ! 10. Ile papierosów wypaliłaś ? aż 1 11. Ilu facetów zaliczyłaś ? (możesz się pomylić o 3 osobników) od zawsze na zawsze tylko ten jedyny ![]() 12. Ile razy byłaś w ciąży? (daty aborcji) null 13. Ilość kolorow na wyswietlaczu telefonu ze 3 w porywach do 7 ![]() 14. Umiesz wiązać sznurowadła? Od 6 roku życia xD 15. Wklej skan ostatniej analizy moczu gdzieś się zapodział ![]() 16. Numer legitymacji szkolnej a może być indeksu, bo to akurat na pamięć znam ? ![]() 17. Rozmiar stanika malutkie 70D 18. kolor ulubionej gąbki zielona 19. Numer farby do wlosow ktorej uzywa Twoja ciocia ale która ciotka? 20. Numer dopuszczenia programu nauczania z fizyki nie mam fizyki ![]() 21. Jesteś pewna, że z nami wytrzymasz? No pewnie ! 22. I zdjęcie poprosimy. Może później ![]() 23. Ilość ziarenek soli w solniczce ale której ? ![]() 24. Ilość drobinek Vegety w ostatnim role który jadłaś za brakło vegety ![]() 25. Łączna ilość połączeń odebranych Usuwam na bieżąco. 26. Ilość pesteczek truskawek na piewszej truskawce zjedzonej w tym roku hmmm 14? 27. waga tuż po urodzeniu 3200 28. ilośc włosów na prawym dużym palcu u stopy nie ma ![]() 29. profil w szkole finanse i rachunkowość 30. imię praprapra babci nie znam 31. długość włosów mierzona w cm oraz mm ostatnio było 34 cm = 340 mm 32. ile bułek zjada na śniadanie Twoja sąsiadka nie jada bułek 33. Twoja ulubiona herbata granulowana cytrynowa 34. Najdziwniejsze miejsce w którym dane było Ci zasnąć wolę nie zasypiać w dziwnych miejscach ![]() 35. Ilość imprezowych "zgonów" Brak ![]() 36. Kiedy pierwszy raz tak naprawdę się upiłaś W sylwestra 2011/2012 37. Stopień skostnienia błony dziewiczej. A co to ? ![]() 38. Ile wciągnęłaś tabaki (wartość w kg)? null 39. Ile gramów haszu/zioła wypaliłaś? he, nic 40. Ile kasy miesięcznie wydajesz na używki (zapisane w notacji wykładniczej, jeśli nie umiesz to w groszach)? trzeba zapytać księgowej 41. Ile lat miałaś podczas pierwszego pocałunku? z języczkiem czy bez ? 42. Kiedy ostatnio się całowałaś? W zeszłą niedzielę. 43. Ewentualny pierwszy raz (w jakim wieku)? w 17 roku życia 44. Najgłupsza rzecz jaką zrobiłaś? musze pomyśleć ![]() 45. Ilość smsów wskrzynce odbiorczej. mam smartfona, a on nie pokazuje liczby smsów 46. Ilość znajomych na naszej klasie, myspace, gronie, epulse, fotce łącznie. eeee z powtórzeniami ? bo bez to tak może z 300 będzie. 47. Model telefonu komórkowego. Sony Ericsson 48. Ile razy paliłaś shishe? zeroooo 49. Ile najdłużej wytrzymałaś z chłopakiem? Od 3 lutego 2008 roku aż do teraz ![]() 50. Ile kg grzybków halucynków zjadłaś? może 5 ![]() 51. Ile dziewczyn przelizałaś? eee żadnej 52. Model suszarki dow łosów. Philips 53. Obecny kolor paznokci. obecnie bezbarwna odżywka 54. Numer w dzienniku szkolnym. nie ma dziennika 55. Kolor korka butelki od perfum. złoty 56. Pierwszy chłopak(chłopaczek). Oo. Zapomniałam imienia ![]() 57. Pierwszy cmok w usta. liczy się rodzina ? ![]() 58. Średnia wostatnim roku szkolnym. w liceum to było jakieś 4,35 59. Ulubiony gatunek filmów. horrory 60. Ulubiony gatunek muzyki. rock wszelakiej odmiany 61. Znienawidzony przedmiot szkolny. fizyka, chemia 62. Ulubiony przedmiot szkolny. Matematyka ![]() 63. Długość paznokci. Wraz z płytką paznokciową 1,6 w kciuku 64. Ulubiony słodycz. Żelki 65. Ulubione żarciefast&food. Ostatnio ograniczam, ale zdecydowanie pizza 66. Ulubiona pizza. z szynką i pieczarkami 67. Ulubiony kolor. kobaltowy i zielony 68. Kolor stroju kąpielowego. czarny a drugi jest czerwony 69. dobra koniec, nie mam pomysłu, ale chciałam, żeby było 69. uff dotrwałam ![]() majlenka pewnie, że warto używać odżywki, ja swoją kupiłam w rossmanie z serii 'nail care' i świetnie sobie radzi z moimi paznkociami ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.