![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Monia, fajny
![]() Muszę coś pomyśleć i ewentualnie koło 10 czerwca zamówić ![]()
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Bania, nie będę tam mieć dostępu do cywilizacji
![]() ![]() Kurcze, jeszcze jedna sprawa mi sie dolozyla! Bez sensu. Musze zrobic upowaznienie u notariusza, zeby moja mama mogla za mnie podpisac podania na studia;/ Jakie to wszystko upierdliwe. Z drugiej strony, skoro ona ma podpisac, to musialaby to zrobic osobiscie? Ja bede wysylac dokumenty poczta, takze nie wiem. Chyba znowu musze dzwonic do dziekanatu. Wnerw. No chyba, ze takie upowaznienie tez trzeba wyslac. LOL. Na dodatek brakuje mi jednego zdjecia, musze mamie zabrac z portfela ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-23 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |||
Zakorzenienie
|
Też myślałam nad Balatonem, ale podobno jest strasznie przereklamowany
![]() ![]() ![]() Jak chcesz inne części Węgier to polecam Tokaj i okolice ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jak wsiądziesz w piątek do busa to wszystko będzie już za Tobą ![]() Dziewczyny, jak nie jestem zameldowana tu w mieszkaniu (na dowodzie mam inny adres), zamówiłam tu paczkę i na stronie poczty jest że już doszła, ale awiza nie ma w skrzynce, może się zgubiło. Dostanę paczkę jeśli tylko imię i nazwisko się zgadza? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
WAKACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EE
![]() Zdałam na 85% i to z własnej głupoty, bo ominęłam jedną chmurkę w pierwszym zadaniu. I jak na złość było to MENU ![]() Teraz już nic nie zależy ode mnie..
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już wszystkie nasze maturzystki mają przed sobą najdłuższe wakacje w życiu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Laura!
![]() Aga, podziwiam Cię, odważna kobietka jesteś! ![]() ![]() BŚ, ja jestem zakochana w Budapeszcie, planujemy o niego zahaczyć ![]() ![]() ![]() Monia, ładny ten kostium, ale mnie by cycki wypadły :P Bandziu, ja mierzyłam w Pepco ![]() ![]()
![]() |
#277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wróciłam z rozmowy. Uświadomiłam sobie, że pierwszy raz byłam na prawdziwej rozmowie o pracę. Proces rekrutacyjny jeszcze trwa, ale nie liczę, że Pan Komornik zadzwoni do mnie ![]() ![]() ![]() Idę na balkon pić kawkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co z tego,że śliczny skoro po 3 praniach wygląda jak szmata,z daleka jeszcze ujdzie,ale z bliska tragedia :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zadał mi serię pytań na zasadzie pytanie - 3sekundy na odpowiedź - następne pytanie, np wymien prezydentów Polski, kiedy czlowiek pierwszy raz stanął na księżycu, 11 do kwadratu, itd. Nie powiem, że czułam się dziwnie. Ale uswiadomiłam sobie, że tak naprawdę nie wiem co się dzieje na świecie, niczym się nie interesuje itd. On natomiast powiedział, że jestem bardzo pozytywna osobą ![]() ![]() Naprawdę duzo dala mi ta rozmowa, nie wiem ale poczułam sie pewniejsza siebie, z tym że wiem że niektóre rzeczy (w sumie to dużo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Ej to zobacz ilu kandydatów przebiło Twoje CV
![]() Trochę dziwne pytania zadawał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oprócz tego pytał o wady i zalety, które w sobie widzę. Chyba wybiorę się do doradcy zawodowego z UP, może taki ktoś określi moją droge kariery ![]() ![]() Gdzie wszyscy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wspolczuje Ci, beznadziejne sa te wymogi ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. uuu ;/ nie ma reguły... do mnie raz doszedl list, mimo ze adres byl mocno skopany. hm, jest szansa, ze dojdzie! Cytat:
Cytat:
a widzialas aktualna kolekcje f&f? bardzo ladne stroje! Cytat:
a u mnie..................... ... ;D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a! ![]() ![]() ![]() ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa! mam dwa małe kotki! mraaaaaaaaaa aaau ! są takimi słodziakami, że ooo matko! ![]() Fredzio się nie znalazł i chyba w jego miejsce te dwa maluchy pojawiły sięu nas w domu, ale przecież Fred zyje! i wróci! miał być jeden, ale rodzina nie mogła się zdecydować czy chcą rudego, czy czarnego, no i mamy dwa ![]() Bylam też na siłowni, b yło pzytywnie, trener był w mega szoku że nie chodzę do klasy z moją siostrą ![]() ![]() ![]() nie zmachalam się co prawda tak jak na wczorajszym aerobiku, ale też było fajnie. choć nie czuję się usatysfakcjonowana jeśli chodzi o dzisiejszy level wycisku, mało mi :P byłam 1,5 h ![]()
![]() |
#283 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najwyżej poczekam na powtórne awizo i wtedy pójdę na pocztę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja jestem przekonana, że masz duże szanse ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a masz tam jakiegoś dobrego doradcę zawodowego? ![]() 80D to chyba 80 den, nie? ![]() Myślę, że przy takich pytaniach większość wymiękła ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() KOTKI! Fred się ucieszy jak wróci ![]() ![]() Jaki piękny komplement ![]() W ogóle wejdźcie sobie na dzisiejsze google i twórzcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kociaki super! Ej mi wszyscy dają 25 lat ![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy ten nasz doradca jest dobry, nigdy u niej nie byłam.... Pytania boskie - facet powiedział, że jedna nie wytrzymała stresu, popłakała się z niewiedzy i wyszła, a inna kobieta stwierdziła, że ta praca jednak nie jest dla niej i rezygnuje. Czyli w sumie 2 osoby mniej w konkurencji ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co za emocje! ![]() Cytat:
![]() jesli poprawi Ci to humor, to mozesz wziac udzial w konkursie na imiona dla kotków! ;D wszystkie mozecie wziac udzial, bo nie mamy pojecia jak je nazwac ![]() Ale Śmietana bedzie miala wieksze szanse, zeby chociaz w tej kwestii miala z gorki ![]() mama proponuje Bolek i Lolek xD ja proponuje Rydzyk i Natanek. Bo jeden jest czarny a drugi rudy. tz proponuje ania bania ![]() siostra zaproponowala Stas na czesc swojego ksiedza, coby dal jej 6 na koniec z religii, po czym wpadlysmy na pomysl, ze moze staś i nel? ![]() to dwa kocurki. Cytat:
![]() ![]() 2. ![]()
![]() |
#287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() 2. To fajnie, że jesteś zadowolona i w sumie podeszłaś do tej rozmowy z mega dystansem. Nasza dziewczynka ![]() I to mnie najbardziej irytuje. Ustne to formalność, a jeśli nie zdasz to poprawkę masz w sierpniu i o wymarzonych uczelniach możesz pomarzyć - zostaje Ci nadzieja, że dostaniesz się z którejś tam listy [o ile dobrze pójdzie]. Mojej sąsiadce akurat ustny ang jest bardzo potrzebny, bo jest brany pod uwagę na językach stosowanych. Odruchowo chciałam napisać, że przecież jest piątek ![]() ![]() Ja nie mogę mieć kotów, bo mam na nie megaśną alergię. Mój ostatni rudzielec sobie poszedł, bo kupiliśmy psa i się obraził. Borok nie miał połowy ucha, bo kiedyś walczył o kotkę ![]() Nazwij jednego Victor[ia], a drugiego Secret! Skoro mowa była o strojach ![]() Ale mam smutny wieczór ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-05-23 o 22:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Laura, mój Gustaw nie ma połowy prawego ucha ;D a ten młody rudy urodzil się bez połowy ogona, jest mega słodki
![]() a dlaczego Ci smutno?;>
#289 |
Zakorzenienie
|
Mój nie miał lewego, ale to było takie urocze! Ostatnio znalazłam jego zdjęcia na laptopie, urocze rude kocisko!
Obecnie u dziadka są dwa małe kociaki - jeden jest Hitlerem. Zaraz Ci pokażę dlaczego ![]() Dlaczego jest mi smutno? W sumie sama nie wiem - to chyba przez niepewność ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-05-23 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
ojjj znam ten ból smutku przez niepewność. często martwimy się czymś , na co nie mamy wpływu.
Bo mam nadzieję, że Twoj smutek spowodowany jest rekrutacją, a nie sercem, bądź też sprawami rodzinnymi. Glowa do góry, wszystko się ułoży ![]() a kot-;D Ale sliczny! i ma wąsa ![]() koty są urocze, chyba wszystkie, bez względu na to czy mają uszy, czy nie ![]() moje mlode robią już siusiu do kuwetki ![]()
#291 |
Rozeznanie
|
Loriette - gratuluję, wszystko masz już z głowy, najdłuższe wakacje w życiu przed Tobą, wykorzystaj je dobrze! Teraz trzymamy kciuki za wyniki
![]() MP - ja tam nadal wierzę, że do Ciebie zadzwonią! ale to prawda, nawet gdyby się nie udało, to dla Ciebie świetne doświadczenie na przyszłość. Za Ciebie też trzymam kciukasy!!! ![]() Bańka - masz kociakiiiiiiiiiiiiii??? ![]() Eeeh nie mam za bardzo co napisać, jem cały czas jakąś jałowiznę więc nie mam energii, nie chce mi się ćwiczyć, nie chce mi się wstawać, nie wiem kiedy się obronię. Wszystko źle! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#292 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Was przemaglował, nieźle ![]() ![]() Konkurencja wymiekła, czuję, że się uda! Ja jakoś nie ufam doradcom, mam zawsze wrażenie że to jak z dietetykami- dają rady z kosmosu ![]() Cytat:
![]() ![]() Lech i Jarosław ![]() Cytat:
![]() Nie smutaj! Masz wakacje ![]() Cytat:
![]() Muszę ruszyć tyłek, spróbować odebrać te szpilki i ogarnać się i jechać do domu ![]() Nie pójdę w tym roku na juwenalia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#293 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To są dzieci Fredzia! ![]() Cytat:
![]() Pamiętam jak zastanawialiśmy się jak nazwać nasza księżniczkę ![]() ![]() Cytat:
![]() Stanęłam sobie rano na wagę, przed qpą ![]() ![]() Edit: Nabazgrałam Wam coś w klubie :P |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#294 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na serce nie mogę narzekać co w moim przypadku jest podejrzane, a w domu - no niestety żyję na szpilkach pewnie do soboty, a potem wszystko się wyjaśni ![]() Pamiętam jak psa uczyłam, że musi załatwiać się w ogrodzie. Zanim się tego nauczył to potrafiłam obudzić się w nocy i mieć MOKRĄ POŚCIEL, bo już jako szczeniak spała ze mną (teraz widzę, że to był błąd). Ale jak zobaczyła, że za każde siku na dworze dostaje psie ciasteczko - zakumała ![]() Cytat:
![]() A Ty kochana wracaj powoli do żywych, bo kiedyś musi nastąpić koniec 'laby' ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. O proszę! Ładnie ![]()
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, moje menu wygląda mniej więcej tak samo od 2 tygodni. Na śniadanie kromka chleba z wędliną i pomidorem albo kubek mleka+herbatnik, w pracy jakieś jabłko albo jogurt, a po południu obiad albo np.:2 gotowane jajka itp. Jestem zadowolona bo w końcu nie mam wypchniętego brzucha, nie rozsadza mi żołądka jak tylko coś zjem i mam więcej energii. No i w końcu waga ruszyła. 5 posiłków chyba nie jest dla mnie, podejrzewam że ze względu na mało ruchu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
W sobotę jest nasze być albo nie być. W sumie - moim zdaniem być, bo udokumentowany każdą transakcję, a w Polsce jest taki syf, że mnie już nic nie zdziwi
![]() No i widzisz ja mam tak samo! Jeśli jem mało to chudnę, a jak jem normalnie to stoję w miejscu. W końcu znalazł się ktoś kto to rozumie ![]() ![]()
#297 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ostatnio usłyszałam, że mam 20 (pierwszy raz ktoś mi zaniżył wiek) i czułam się super ![]() Cytat:
![]() Biedactwo nasze, aż tak Cię rozłożyło ![]() Cytat:
![]() Lesiu i Jarek odpadają - no proszę Cię. Dolce i Gabbana mnie by przypadło do gustu ![]() Czemu nie pójdziesz? ![]() Cytat:
![]() Gratuluję spadku! Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To piątka, spodziewałam się krytyki :P Ale nic nie poradze na to,że jedząc normalnie tyję ![]() Ej to jak siedziałaś 40minut to pewnie go zianteresowałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No dziewczyna która byla po mnie, miała spotkanie na 16.30 a ja wyszłam od niego 16.40 ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra koniec tego tematu bo czuję, że zanudzam wątek ![]() Na śniadanie zjadłam bułkę, robię rosół na obiad. Zjem zaraz i biorę sie za to moje nieszczesne prawo ![]() Wczoraj wypiłam Tyskie i pół Redd'sa cytrusowego ![]() W niedzielę chyba jedziemy do rodzinnej wioski TZ... na ryby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja już byłam na wątku krytykowana za to ile jem, ale po prostu nikt mnie nie rozumie. Zazdroszczę dziewczynom, które chudną, jedząc normalnie. U mnie się to nie sprawdza.. Cytat:
![]() Chociaż.. zapowiadają załamanie pogody, więc ciekawe czy uda się Twojej Małej złowić "lybę" ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.