|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Cytat:
wole chyba meic to zrobione reszte juz mialam nie wiem czy pozniej bedzie to powtarzane?narazie wszystko milam idealne wyniki a i na kile ujemne mialam etz na grupe krwi i przeciwciala bo mamy konflikt ale nic nie wyszlo wiec jest ok. |
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam w lidlu dwie pary legginsow szare i czarne, i taka rozowa tuniczke która jako jedyna była wg mnie fajna ale najmniejszy rozmiar bo jakoś wielka ta rozmiarowka
Zaraz zabieram sie za truskawki
|
|
#273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też słyszałam, że dość szybko się starzeją, a jednak 13 lat miała więc macie ze sobą jeszcze mam nadzieję kopę lat w radości ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Drogie przyszłe mężatki a zastanawiałyście się może nad kwestią naszych dokumentów w związku ze zmianą nazwiska?? bo np grupa krwi już po ślubie nieaktualna, nie wiem jak karta ciąży ale liczę na to że da się w niej po prostu to zmienić. Jednak reszta wyników..... raczej nie :/ a grupa krwi to już na 100% nieważna
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
także spokojnie.
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzice jaki rozmiar kupic tych leginsów, bo zaraz ide do lidla. normalnie noszę 40 no i jestem wysoka bo 178 cm... L? czy XL bedzie dla mnie?
|
|
|
|
#276 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a dlaczego na ten zdecydowaliście się?Cytat:
a po ile te legginski?
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
Hmm no to powiem Ci że to wyjątkowo dziwne.....bo gdyby była konieczna krew dla Ciebie to nie ma możliwości identyfikacji Twojej osoby z danymi... bo właściwie na jakiej podstawie można uznać, że grupa krwi Zosi Kowalskiej jest jej grupą krwi skoro na dokumencie napisane jest że to grupa Zosi Nowak.
|
|
|
|
#278 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Lidlu, kupiłam te legginsy- czarne
Oczywiście już przymierzyłam i są super Myślałam, że już nic nie będzie, ale o dziwo było bardzo dużo, nie wiem czy dołożyli, czy nie było takie zainteresowania ![]() Cytat:
![]() U mnie może być podobnie- tak samo jak myślałam, że jak zobaczę pozytywny test ciążowy to będę ryczeć, albo na każdym usg, a ani przy pozytywnym teście się nie poryczałam, na usg też jakoś się trzymam i nie ryczę, dopiero później w domu, jak oglądam zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja noszę do tunik, dłuższych bluzek, tak aby nie mieć A do butów to w sumie do każdych i to sandałków i do japonek, do balerinek, czasem nawet do adidasów, jak wychodzę z psem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak ta młoda rodziła i krzyczałą to ja sobie pomyślałam tylko :"Jejku nie chciałabym się drzeć przy porodzie" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie jest jeszcze numer PESEL. Ja zapytam moją gin czy w karcie ciąży naniesie mi nowe nazwisko czy mam nosić ją ze starym Ale myślę, że nie bedzie problemu z wpisaniem nowego nazwiska- tak jak na studiach w indeksie przekreślają stare czerwonym długopisem i wpisują nowe Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-05-24 o 18:16 |
|
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNKI KOCHANE!
trochę nie na temat, chociaż częściowo w temacie ciążowym ![]() czy ja mogę mieć do Was prośbę? Biorę udział w konkursie na najsympatyczniejszą mamę warsztatów Moda na Brzuszek w Łodzi. Do wygrania jest sesja z brzuszkiem. Oczywiście wygra ta dziewczyna, która zdobędzie najwięcej głosów ![]() jedyne co trzeba zrobić, to kliknąć "lubię to" pod moimi zdjęciami na facebooku. Podaję linki: nr 1: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&the ater nr 2: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&the ater gdyby któraś z Was miała facebooka i była tak miła i zagłosowała, to będę bardzo wdzięczna ![]() każdy głos się dla mnie liczy ![]() dzięki Wam bardzo i buziaki dla Wszystkich ![]() lecę do lecznicy na kroplówę
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Agasobo, żeby głosować trzeba mieć założone konto na facebooku??
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swoja drogą swietne zdjecia ..
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
ale pedzicie nie dam rady
((((((( (kobietki wpadam na chwilke jak zwykle ostatnio wracam do domu wieczorami i na nic nie mam czasu nie wiem czy widzialyscie dzis pytanie na sniadanie bylo o reportazu-byla wlasnie iwona ktora bedzie mi robila sesje porodowa![]() wogole jestem w szoku jak tv zmienia wyglad czlowieka ![]() lece jesc potem postaram sie podczytac i poogladac jesli cos jest
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wzięłam 40-42 i są długie, a bluzka ma takie wyswiecone plamy...takie jak sie robią na materiale, coś musiało tam naciskać....nie mam jak wymienić bo Lidia mam daleko...szkoda
|
|
#288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a buty głównie balerinki bo lubię wygodnie, ale też klapki lub sandałki Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno warto pamiętać o tym, żeby na ubezpieczeniu było aktualne nazwisko, aby później jakaś służbistka się nie trafiła jak będziesz szła do szpitala. |
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem padnieta..
I właśnie jem pierogi z truskawkami. Nie moge sie tych truskawek doczekac!! |
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę z TZ do sky tower mam nadzieje, że cos zjemy :P
sukienka mini, szpile ahh
|
|
#292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Agasobo, A te linki to są do tego samego zdjęcia, czy ja coś złe widzę? W każdym razie klikniete
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
A takie robione domowe czy sklepowe?
Bo ja sklepowe i nie wiem czy czasem ich zaraz nie oddam. Pochwaliłam sie że skończyły mi sie mdłości, a dziś nadrobiłam małym rannym rzygankiem |
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet wyszły smaczne, ale chyba dałam odrobinę za dużo mąki. Mnie właśnie zmotywowało do zrobienia to, że te sklepowe ostatnio w ogóle mi nie smakują. |
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
nie bylo mnie 8 godzin i mam 8 stron do nadrobienia
( ale pedzicie! no nie nadrobie bo nie mam az tyle czasu;(---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
)
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ochote iśc już spac
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dziekuje za dobre slowo
![]() Bylam w pracy, i w miedzy czasie zwolnilam sie do lekarza (3 minuty drogi). Dzieciatko juz ma 1.7 cm, serduszko bije, wszystko wyglada w porzadku dostalam dwa dni zwolnienia, mam sie nie przemeczac.. plamienie nie wiadomo skad (choc moze z tej mojej nadzerki? ). ![]() ahhh no i z automatu dala mi szczepionke z racji RH-..
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2012-05-24 o 20:27 |
|
|
|
#299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() udało mi się kupić te leginsy dzisiaj - wzięłam czarne i granatowe rozmiar 36/38, trochę za luźne na brzuchu póki co ale to się niedługo zmieni ![]() a w ogóle to śmiać mi sie chciało bo jak podeszłam do tego kosza z leginsami to akurat 5 ciężarnych tam stało
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytalam polowe... bo sie rozkleilam i dalej nie moge:P
MiciaKicia pisala o podziekowaniach.mialam taka sama sytuacje jak ona tylko ze ze swojej strony.no i bardzo dlugo szukalam odpowiedniego utworu i znalazlam tak zeby mama nie czula sie w tym momencie zle.no i wlaczylam plyte zeby posluchac jak to szlo(piosenka amatorska byla)i sie poryczalam zobaczylam tz nasze szalenstwa, tnce, przytulance, buziaki no i mi sie cholernie zatesknilo uwielbiam ogladac nasze wesele a z rok chyba nie widzialam...jak ja bym chciala znowu je przezyc-szkoda ze sie nie da-dobrze ze chociaz mozna poogladac i potupac a nogi az sie rwa![]() z tego co zapamietalam Moderna ulzylo mi jak zobaczylam Twojego posta teraz-super ze wszytsko ok Kasiu, Kamilo sliczne brzuszki ![]() Kamila Twoj taki mini ![]() ![]() ![]() Mojito ciesze sie ze udalo sie zalatwic te NT Wogole ciesze sie wszytskimi udanymi wizytami i witam nowe mamusie ![]() Madzius kochana ja tez jestem na nie w kwestii naklejek czy kotylionow.ja Ci powiem ja u nas bylo. kupilismy jedna paczuszke kokardek na gumce na wodke i to byly takie butelki "startowe" potem juz szly lysolce a dla gosci kupilam cukierki takie pralinowe, woreczki z organizy(czy jakos tak) wydrukowalam na ozdobnym papierze wizytowkowym imiona i kladlam na talerzach tam gdzie mieli siedziec poszczegolni goscie-bardzo sie to podobalo wsyztskim zazwyczaj ludzie kupuja ja robilam sama ze wzgledu na oszczednosci.lece czytac dalej... ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=ue4xprPMpDE znalazlam ![]() ![]() ![]() polceam na podziekowania![]() Droga mamo ja z serca dzis dziekuje Ci oddaje swe serce ktore w Tobie zaczelo bic... ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- co do ruchow o ja tez dzis mialam schiize...bo rano sie nie ruszalo ale ja zjdlam to potem fikalo.wogole bardzo ruchliwe jest te moje dziecie-odczuwam jego fazy snu i i wariacji bo jak nie spi to czuje co chwile smuranko jednak wydaje mi sie dziewczyny ze nie ma co sie denerwowac maluchy maja jeszcze na tyle miejsca ze sie moga schowac i wtedy nic nie czujemy-z dnia na dzien bedzie coraz wyrazniej.ja leginsow nie kupilam bo mam takie same tylko z krotkim stanem i sa rewelacyjne-nie uciskaja.placilam 18 zl za nie.wydaje mi sie ze beda bardziej wygodne od tych wysokich.jakby ktos potrzebowal to sluze ![]() za to kupilam borowki 4 opakowania 2 wtrzachnelam juz i polowe jednego ktore dalam dla Laury:P uwielbiam a czeresnie to mi sie snia po nocach :rolleyes :
Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-05-24 o 20:50 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

wole chyba meic to zrobione 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

4 opakowania 2 wtrzachnelam juz i polowe jednego ktore dalam dla Laury:P uwielbiam
a czeresnie to mi sie snia po nocach