Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-24, 16:39   #271
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Czyli jak narazie zrobie tylko dodatkowo toxo .. hiv nie bede robic , rozyczke przechodzilam ..

Czyli za tydzien czeka mnie mocz krew cukier i toxo .. i kolejne pieniazki trzeba bedzie wydac ..
no wlasnie ja nie dostalam skierowania na toxo ale chce sobie zrobic a widzialam ze u nas to 60 zl wiec pojde jak bede meic pieniazki wole chyba meic to zrobione
reszte juz mialam nie wiem czy pozniej bedzie to powtarzane?narazie wszystko milam idealne wyniki a i na kile ujemne
mialam etz na grupe krwi i przeciwciala bo mamy konflikt ale nic nie wyszlo wiec jest ok.
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 16:44   #272
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Kupiłam w lidlu dwie pary legginsow szare i czarne, i taka rozowa tuniczke która jako jedyna była wg mnie fajna ale najmniejszy rozmiar bo jakoś wielka ta rozmiarowka
Zaraz zabieram sie za truskawki

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 16:48   #273
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
no ja myślałam, że mój ma to samo - jak tylko miał ugryzienie od pchły to od razu sobie włosy wygryzał i cały czas lizał, a jak poszłam do weta, to mi powiedział, że mu się jakieś tam zatory robią i mam tylko przemywać wodą utlenioną. na szczęście dawno nie byliśmy na wsi, więc nie ma teraz problemu

no ja się zastanawiam ile mój będzie żył, bo mi babka powiedziała, że szkockie dość szybko się starzeją.... chociaż mój w wieku 7 lat wygląda na oko dla obcych na 2-3 lata...
Mojej też nikt nie dawał tyle lat ile miała Też słyszałam, że dość szybko się starzeją, a jednak 13 lat miała więc macie ze sobą jeszcze mam nadzieję kopę lat w radości

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Drogie przyszłe mężatki a zastanawiałyście się może nad kwestią naszych dokumentów w związku ze zmianą nazwiska?? bo np grupa krwi już po ślubie nieaktualna, nie wiem jak karta ciąży ale liczę na to że da się w niej po prostu to zmienić. Jednak reszta wyników..... raczej nie :/ a grupa krwi to już na 100% nieważna
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 16:51   #274
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Mojej też nikt nie dawał tyle lat ile miała Też słyszałam, że dość szybko się starzeją, a jednak 13 lat miała więc macie ze sobą jeszcze mam nadzieję kopę lat w radości

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Drogie przyszłe mężatki a zastanawiałyście się może nad kwestią naszych dokumentów w związku ze zmianą nazwiska?? bo np grupa krwi już po ślubie nieaktualna, nie wiem jak karta ciąży ale liczę na to że da się w niej po prostu to zmienić. Jednak reszta wyników..... raczej nie :/ a grupa krwi to już na 100% nieważna
Ważna jest ja grupę krwi podawałam lekarzowi jeszcze z panieńskim nazwiskiem, sprzed 6 lat. I mówię czy to nie problem, a on, że żaden, bo grupa krwi się od zmiany stanu cywilnego nie zmieniła także spokojnie.
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 16:55   #275
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Kupiłam w lidlu dwie pary legginsow szare i czarne, i taka rozowa tuniczke która jako jedyna była wg mnie fajna ale najmniejszy rozmiar bo jakoś wielka ta rozmiarowka
powiedzice jaki rozmiar kupic tych leginsów, bo zaraz ide do lidla. normalnie noszę 40 no i jestem wysoka bo 178 cm... L? czy XL bedzie dla mnie?

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 17:02   #276
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Ten wątek obecnie przeglądają: 15 (13 użytkowników i 2 gości)
DeKajka, syla2098, Karmazynka, MiciaKicia, karolamankowa, asia84, aniamotylek, justa86, neseczka, agasobo, perelka_np

Tyle nas jest a taaaka cisza
ja zanim napisałam swojego posta to 2 strony powstały

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość

Agasoobo
tez myslalm nad Quinny ale ostatecznie wybralismy Bugaboo Cameeon
bardzo fajny a dlaczego na ten zdecydowaliście się?

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość

a po ile te legginski?

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 17:08   #277
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Ważna jest ja grupę krwi podawałam lekarzowi jeszcze z panieńskim nazwiskiem, sprzed 6 lat. I mówię czy to nie problem, a on, że żaden, bo grupa krwi się od zmiany stanu cywilnego nie zmieniła także spokojnie.
Hmm no to powiem Ci że to wyjątkowo dziwne.....bo gdyby była konieczna krew dla Ciebie to nie ma możliwości identyfikacji Twojej osoby z danymi... bo właściwie na jakiej podstawie można uznać, że grupa krwi Zosi Kowalskiej jest jej grupą krwi skoro na dokumencie napisane jest że to grupa Zosi Nowak.
Stary 2012-05-24, 17:13   #278
madzius90
Zakorzenienie

Byłam w Lidlu, kupiłam te legginsy- czarne
Oczywiście już przymierzyłam i są super
Myślałam, że już nic nie będzie, ale o dziwo było bardzo dużo, nie wiem czy dołożyli, czy nie było takie zainteresowania

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
tak samo myślałam
jak orkiestra pokazywała przykładowe to wyłam u nich w domu
a jak przyszło do podziękowań to tak mi się gęba cieszyła że żadnej łzy nie uroniłam wszyscy wyli dookoła a my nie
a tekst podziękowań układaliśmy sami - ja dla rodziców, mąż dla mamy

U mnie może być podobnie- tak samo jak myślałam, że jak zobaczę pozytywny test ciążowy to będę ryczeć, albo na każdym usg, a ani przy pozytywnym teście się nie poryczałam, na usg też jakoś się trzymam i nie ryczę, dopiero później w domu, jak oglądam zdjęcia

Cytat:
Z włosami to już mam stres co zrobię na kościelny - mój tż twierdzi że kobieta wygląda pięknie w rozpuszczonych włosach a w spiętych jakie by nie były już nie tak dobrze. Wiec żebym mu się na maxa podobała kiedyś do tej białej kiecki w kościele to nie wiem co z włosami zrobię
Masz jeszcze troche czasu- napewno coś wymyślisz

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Poszukaj, w tym sklepie np. znalazłam http://megamedic.pl/pl/p/Dlugie-ponc...palcow-901/183
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
justa 86 no wide ze mamy podobne podejscieja na luzie podchodze prawde mowiac to juz bym chciala byc po tym slubie i byc zoną a to jeszcze dwa miesiace
Też już bym chciała byc żoną

Cytat:
kurcze piszecie o tych truskawach u nas takie drogie ze narazie nie kupuje moze stanieja?
Napewno potanieją, jeszcze troszkę

Cytat:
z czym je nosić?? Jakie bluzki i buty do leginsów??
Ja noszę do tunik, dłuższych bluzek, tak aby nie mieć na wierzchu.
A do butów to w sumie do każdych i to sandałków i do japonek, do balerinek, czasem nawet do adidasów, jak wychodzę z psem

Cytat:
moja mama musiała uśpić swoją suczkę - też collie - miała autoimmunologiczny zanik mięśni - nie mogła chodzić, oczki jej się zapadły - to wszystko dosłownie ze 3 tygodnie tylko trwało. to mój brat ją wziął, bo mi nie pozwolili, bo wiadomo - ciąża.
no niestety - taki nasz los, że nasi przyjaciele odchodzą szybciej
Straszne

Cytat:
o rany poryczałam się za każdym razem jak któraś rodziła!! a ta młoda dziewczyna jak krzyczała bez znieczulenia to aż się za brzuch złapałam!!! matko święta ja nie chcę bez znieczulenia!!! ;(
Też oglądałam i ryczałam.
A jak ta młoda rodziła i krzyczałą to ja sobie pomyślałam tylko :"Jejku nie chciałabym się drzeć przy porodzie"

Cytat:
Ważne że będziemy małżeństwem, a już nie mogę się doczekać jak za 7 dni zamieszkamy razem tylko my i nasze (hmmm no prawie nasze ) mieszkanko

Cytat:
No dokładnie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
powiedzice jaki rozmiar kupic tych leginsów, bo zaraz ide do lidla. normalnie noszę 40 no i jestem wysoka bo 178 cm... L? czy XL bedzie dla mnie?
Ja normalnie noszę rozmiar L i wzięłam te legginsy 40/42 i są dobre
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 17:14   #279
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm no to powiem Ci że to wyjątkowo dziwne.....bo gdyby była konieczna krew dla Ciebie to nie ma możliwości identyfikacji Twojej osoby z danymi... bo właściwie na jakiej podstawie można uznać, że grupa krwi Zosi Kowalskiej jest jej grupą krwi skoro na dokumencie napisane jest że to grupa Zosi Nowak.
Ale np. w nowym dowodzie będzie nazwisko panieńskie. Poza tym w karcie ciąży mam numer pesel.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 17:14   #280
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Ale przecież w dowodzie masz wpisane też panieńskie nazwisko
Właśnie jest jeszcze numer PESEL.

Ja zapytam moją gin czy w karcie ciąży naniesie mi nowe nazwisko czy mam nosić ją ze starym
Ale myślę, że nie bedzie problemu z wpisaniem nowego nazwiska- tak jak na studiach w indeksie przekreślają stare czerwonym długopisem i wpisują nowe

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2012-05-24 o 17:16
Stary 2012-05-24, 17:16   #281
agasobo
Zadomowienie

DZIEWCZYNKI KOCHANE!
trochę nie na temat, chociaż częściowo w temacie ciążowym
czy ja mogę mieć do Was prośbę?

Biorę udział w konkursie na najsympatyczniejszą mamę warsztatów Moda na Brzuszek w Łodzi. Do wygrania jest sesja z brzuszkiem. Oczywiście wygra ta dziewczyna, która zdobędzie najwięcej głosów

jedyne co trzeba zrobić, to kliknąć "lubię to" pod moimi zdjęciami na facebooku.

Podaję linki:

nr 1: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&the ater

nr 2: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&the ater

gdyby któraś z Was miała facebooka i była tak miła i zagłosowała, to będę bardzo wdzięczna

każdy głos się dla mnie liczy

dzięki Wam bardzo i buziaki dla Wszystkich

lecę do lecznicy na kroplówę

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-24, 17:20   #282
madzius90
Zakorzenienie

Agasobo, żeby głosować trzeba mieć założone konto na facebooku??
Stary 2012-05-24, 17:24   #283
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
DZIEWCZYNKI KOCHANE!

Biorę udział w konkursie na najsympatyczniejszą mamę warsztatów Moda na Brzuszek w Łodzi. Do wygrania jest sesja z brzuszkiem. Oczywiście wygra ta dziewczyna, która zdobędzie najwięcej głosów

jedyne co trzeba zrobić, to kliknąć "lubię to" pod moimi zdjęciami na facebooku.

Podaję linki:

gdyby któraś z Was miała facebooka i była tak miła i zagłosowała, to będę bardzo wdzięczna

juz kliknełam ..
A swoja drogą swietne zdjecia ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 17:26   #284
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ale np. w nowym dowodzie będzie nazwisko panieńskie. Poza tym w karcie ciąży mam numer pesel.
No tak, jest przecież panieńskie nazwisko...uff
Chociaż do ewentualnego przetaczania krwi nadal nie jestem 100% pewna....ale ja z tym czepialskich wiec wybaczcie
Stary 2012-05-24, 17:27   #285
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
DZIEWCZYNKI KOCHANE!

Podaję linki:

kliknęłam

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 17:38   #286
marti86
Zakorzenienie

ale pedzicie nie dam rady(((((((
(kobietki wpadam na chwilke jak zwykle ostatniowracam do domu wieczorami i na nic nie mam czasunie wiem czy widzialyscie dzis pytanie na sniadanie bylo o reportazu-byla wlasnie iwona ktora bedzie mi robila sesje porodowa
wogole jestem w szoku jak tv zmienia wyglad czlowieka

lece jesc potem postaram sie podczytac i poogladac jesli cos jest

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 17:42   #287
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Ja wzięłam 40-42 i są długie, a bluzka ma takie wyswiecone plamy...takie jak sie robią na materiale, coś musiało tam naciskać....nie mam jak wymienić bo Lidia mam daleko...szkoda

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 17:42   #288
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

W Lidlu kupiłam tylko leginsy czarne, z szarych tej najmniejszej rozmiarówki nie było, a granatowych nie chciałam. Przymierzyłam teraz i jestem ZACHWYCONA, świetny materiał i w ogóle nie prześwitują. Nie wiem, czy uwierzycie, ale są to moje najzupełniej pierwsze leginsy (wcześniej wszystkie, nawet najmniejsze na mnie wisiały, przy wzroście 170 ważyłam 48-49 kg ), i w związku z tym mam trochę żenujące pytanie, nie śmiejcie się: z czym je nosić?? Jakie bluzki i buty do leginsów??
ja noszę tuniki - dłuższe bluzki za tyłek
a buty głównie balerinki bo lubię wygodnie, ale też klapki lub sandałki

Cytat:
no wlasnie ja nie dostalam skierowania na toxo ale chce sobie zrobic a widzialam ze u nas to 60 zl wiec pojde jak bede meic pieniazki wole chyba meic to zrobione
warto

Cytat:
no właśnie ja pokazałam ginowi z panieńskim i powiedział że ważne
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 17:46   #289
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, jest przecież panieńskie nazwisko...uff
Chociaż do ewentualnego przetaczania krwi nadal nie jestem 100% pewna....ale ja z tym czepialskich wiec wybaczcie
Ja dopiero jutro dostaję info o grupie krwi, chociaż ją znam. Nie wiem jak wygląda to zaświadczenie. Jak jest tam numer pesel to myślę, że nie powinno być problemu. Bo przecież tak samo mogą być 2 Anny Kowalskie czy 5 Zofii Nowak. Jak masz wątpliwości to zapytaj lekarza.
Na pewno warto pamiętać o tym, żeby na ubezpieczeniu było aktualne nazwisko, aby później jakaś służbistka się nie trafiła jak będziesz szła do szpitala.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-24, 17:52   #290
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Jestem padnieta..
I właśnie jem pierogi z truskawkami. Nie moge sie tych truskawek doczekac!!
Stary 2012-05-24, 18:11   #291
MiciaKicia
Zakorzenienie

Jadę z TZ do sky tower mam nadzieje, że cos zjemy :P
sukienka mini, szpile ahh sexy mamuśka hahah dobrze, że troszke brzuszek się zaokrąglił to nie wygląda jak tłuszcz

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 18:21   #292
karolamankowa
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Agasobo, żeby głosować trzeba mieć założone konto na facebooku??

Agasobo,
A te linki to są do tego samego zdjęcia, czy ja coś złe widzę?
W każdym razie klikniete
Stary 2012-05-24, 18:22   #293
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Jestem padnieta..
I właśnie jem pierogi z truskawkami. Nie moge sie tych truskawek doczekac!!
Ja też dzisiaj jadłam pierogi z truskawkami
Stary 2012-05-24, 18:24   #294
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja też dzisiaj jadłam pierogi z truskawkami
A takie robione domowe czy sklepowe?
Bo ja sklepowe i nie wiem czy czasem ich zaraz nie oddam.

Pochwaliłam sie że skończyły mi sie mdłości, a dziś nadrobiłam małym rannym rzygankiem
Stary 2012-05-24, 18:36   #295
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
A takie robione domowe czy sklepowe?
Bo ja sklepowe i nie wiem czy czasem ich zaraz nie oddam.
Domowe. Sama robiłam i to pierwszy raz w życiu. Nawet wyszły smaczne, ale chyba dałam odrobinę za dużo mąki.
Mnie właśnie zmotywowało do zrobienia to, że te sklepowe ostatnio w ogóle mi nie smakują.
Stary 2012-05-24, 19:08   #296
Dojotka1987
Zakorzenienie

nie bylo mnie 8 godzin i mam 8 stron do nadrobienia( ale pedzicie! no nie nadrobie bo nie mam az tyle czasu;(

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
ale pedzicie nie dam rady(((((((
(kobietki wpadam na chwilke jak zwykle ostatniowracam do domu wieczorami i na nic nie mam czasunie wiem czy widzialyscie dzis pytanie na sniadanie bylo o reportazu-byla wlasnie iwona ktora bedzie mi robila sesje porodowa
wogole jestem w szoku jak tv zmienia wyglad czlowieka

lece jesc potem postaram sie podczytac i poogladac jesli cos jest
no wlansie ogladalam to)
Stary 2012-05-24, 19:19   #297
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Mam ochote iśc już spac
Stary 2012-05-24, 19:20   #298
Moderna
Zakorzenienie

dziewczyny dziekuje za dobre slowo

Bylam w pracy, i w miedzy czasie zwolnilam sie do lekarza (3 minuty drogi). Dzieciatko juz ma 1.7 cm, serduszko bije, wszystko wyglada w porzadku
dostalam dwa dni zwolnienia, mam sie nie przemeczac.. plamienie nie wiadomo skad (choc moze z tej mojej nadzerki? ).
ulga niesamowita, choc mialam juz najczerniejsze mysli

ahhh no i z automatu dala mi szczepionke z racji RH-..

Edytowane przez Moderna
Czas edycji: 2012-05-24 o 19:27
Moderna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 19:24   #299
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
nie bylo mnie 8 godzin i mam 8 stron do nadrobienia( ale pedzicie! no nie nadrobie bo nie mam az tyle czasu;([COLOR="Silver"]
no właśnie weszłam na forum i mnie zamurowało! też nie wiem czy uda mi się nadrobić

udało mi się kupić te leginsy dzisiaj - wzięłam czarne i granatowe rozmiar 36/38, trochę za luźne na brzuchu póki co ale to się niedługo zmieni
a w ogóle to śmiać mi sie chciało bo jak podeszłam do tego kosza z leginsami to akurat 5 ciężarnych tam stało
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 19:47   #300
marti86
Zakorzenienie

przeczytalam polowe... bo sie rozkleilam i dalej nie moge:P
MiciaKicia pisala o podziekowaniach.mialam taka sama sytuacje jak ona tylko ze ze swojej strony.no i bardzo dlugo szukalam odpowiedniego utworu i znalazlamtak zeby mama nie czula sie w tym momencie zle.no i wlaczylam plyte zeby posluchac jak to szlo(piosenka amatorska byla)i sie poryczalam zobaczylam tz nasze szalenstwa, tnce, przytulance, buziaki no i mi sie cholernie zatesknilo uwielbiam ogladac nasze wesele a z rok chyba nie widzialam...jak ja bym chciala znowu je przezyc-szkoda ze sie nie da-dobrze ze chociaz mozna poogladac i potupac a nogi az sie rwa

z tego co zapamietalam

Moderna ulzylo mi jak zobaczylam Twojego posta teraz-super ze wszytsko ok

Kasiu, Kamilo sliczne brzuszki
Kamila Twoj taki mini

Mojito ciesze sie ze udalo sie zalatwic te NT i ze wszytsko w porzadku

Wogole ciesze sie wszytskimi udanymi wizytami i witam nowe mamusie

Madzius
kochana ja tez jestem na nie w kwestii naklejek czy kotylionow.ja Ci powiem ja u nas bylo. kupilismy jedna paczuszke kokardek na gumce na wodke i to byly takie butelki "startowe" potem juz szly lysolce a dla gosci kupilam cukierki takie pralinowe, woreczki z organizy(czy jakos tak) wydrukowalam na ozdobnym papierze wizytowkowym imiona i kladlam na talerzach tam gdzie mieli siedziec poszczegolni goscie-bardzo sie to podobalo wsyztskimzazwyczaj ludzie kupuja ja robilam sama ze wzgledu na oszczednosci.

lece czytac dalej...

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=ue4xprPMpDE
znalazlam polceam na podziekowania

Droga mamo ja z serca dzis dziekuje Ci oddaje swe serce ktore w Tobie zaczelo bic...

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

co do ruchow o ja tez dzis mialam schiize...bo rano sie nie ruszalo ale ja zjdlam to potem fikalo.wogole bardzo ruchliwe jest te moje dziecie-odczuwam jego fazy snu i i wariacji bo jak nie spi to czuje co chwile smurankojednak wydaje mi sie dziewczyny ze nie ma co sie denerwowac maluchy maja jeszcze na tyle miejsca ze sie moga schowac i wtedy nic nie czujemy-z dnia na dzien bedzie coraz wyrazniej.

ja leginsow nie kupilam bo mam takie same tylko z krotkim stanem i sa rewelacyjne-nie uciskaja.placilam 18 zl za nie.wydaje mi sie ze beda bardziej wygodne od tych wysokich.jakby ktos potrzebowal to sluze
za to kupilam borowki 4 opakowania 2 wtrzachnelam juz i polowe jednego ktore dalam dla Laury:P uwielbiam a czeresnie to mi sie snia po nocach:rolleyes :

Edytowane przez marti86
Czas edycji: 2012-05-24 o 19:50
marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości