![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Cytat:
![]() reszte juz mialam nie wiem czy pozniej bedzie to powtarzane?narazie wszystko milam idealne wyniki a i na kile ujemne mialam etz na grupe krwi i przeciwciala bo mamy konflikt ale nic nie wyszlo wiec jest ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam w lidlu dwie pary legginsow szare i czarne, i taka rozowa tuniczke która jako jedyna była wg mnie fajna ale najmniejszy rozmiar bo jakoś wielka ta rozmiarowka
Zaraz zabieram sie za truskawki ![]()
#273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Drogie przyszłe mężatki a zastanawiałyście się może nad kwestią naszych dokumentów w związku ze zmianą nazwiska?? bo np grupa krwi już po ślubie nieaktualna, nie wiem jak karta ciąży ale liczę na to że da się w niej po prostu to zmienić. Jednak reszta wyników..... raczej nie :/ a grupa krwi to już na 100% nieważna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
powiedzice jaki rozmiar kupic tych leginsów, bo zaraz ide do lidla. normalnie noszę 40 no i jestem wysoka bo 178 cm... L? czy XL bedzie dla mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a po ile te legginski?
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Hmm no to powiem Ci że to wyjątkowo dziwne.....bo gdyby była konieczna krew dla Ciebie to nie ma możliwości identyfikacji Twojej osoby z danymi... bo właściwie na jakiej podstawie można uznać, że grupa krwi Zosi Kowalskiej jest jej grupą krwi skoro na dokumencie napisane jest że to grupa Zosi Nowak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Byłam w Lidlu, kupiłam te legginsy- czarne
![]() Oczywiście już przymierzyłam i są super ![]() Myślałam, że już nic nie będzie, ale o dziwo było bardzo dużo, nie wiem czy dołożyli, czy nie było takie zainteresowania ![]() Cytat:
![]() U mnie może być podobnie- tak samo jak myślałam, że jak zobaczę pozytywny test ciążowy to będę ryczeć, albo na każdym usg, a ani przy pozytywnym teście się nie poryczałam, na usg też jakoś się trzymam i nie ryczę, dopiero później w domu, jak oglądam zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja noszę do tunik, dłuższych bluzek, tak aby nie mieć ![]() A do butów to w sumie do każdych i to sandałków i do japonek, do balerinek, czasem nawet do adidasów, jak wychodzę z psem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak ta młoda rodziła i krzyczałą to ja sobie pomyślałam tylko :"Jejku nie chciałabym się drzeć przy porodzie" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie jest jeszcze numer PESEL. Ja zapytam moją gin czy w karcie ciąży naniesie mi nowe nazwisko czy mam nosić ją ze starym ![]() Ale myślę, że nie bedzie problemu z wpisaniem nowego nazwiska- tak jak na studiach w indeksie przekreślają stare czerwonym długopisem i wpisują nowe ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-05-24 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNKI KOCHANE!
trochę nie na temat, chociaż częściowo w temacie ciążowym ![]() czy ja mogę mieć do Was prośbę? Biorę udział w konkursie na najsympatyczniejszą mamę warsztatów Moda na Brzuszek w Łodzi. Do wygrania jest sesja z brzuszkiem. Oczywiście wygra ta dziewczyna, która zdobędzie najwięcej głosów ![]() jedyne co trzeba zrobić, to kliknąć "lubię to" pod moimi zdjęciami na facebooku. Podaję linki: nr 1: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&the ater nr 2: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&the ater gdyby któraś z Was miała facebooka i była tak miła i zagłosowała, to będę bardzo wdzięczna ![]() każdy głos się dla mnie liczy ![]() dzięki Wam bardzo i buziaki dla Wszystkich ![]() ![]() ![]() lecę do lecznicy na kroplówę ![]()
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Agasobo, żeby głosować trzeba mieć założone konto na facebooku??
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoja drogą swietne zdjecia .. ![]()
![]() |
#284 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
ale pedzicie nie dam rady
![]() (kobietki wpadam na chwilke jak zwykle ostatnio ![]() ![]() ![]() wogole jestem w szoku jak tv zmienia wyglad czlowieka ![]() lece jesc potem postaram sie podczytac i poogladac jesli cos jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Ja wzięłam 40-42 i są długie, a bluzka ma takie wyswiecone plamy...takie jak sie robią na materiale, coś musiało tam naciskać....nie mam jak wymienić bo Lidia mam daleko...szkoda
![]()
#288 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a buty głównie balerinki bo lubię wygodnie, ale też klapki lub sandałki Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno warto pamiętać o tym, żeby na ubezpieczeniu było aktualne nazwisko, aby później jakaś służbistka się nie trafiła jak będziesz szła do szpitala. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Jestem padnieta..
I właśnie jem pierogi z truskawkami. Nie moge sie tych truskawek doczekac!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Jadę z TZ do sky tower mam nadzieje, że cos zjemy :P
sukienka mini, szpile ahh ![]() ![]()
#292 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Agasobo, A te linki to są do tego samego zdjęcia, czy ja coś złe widzę? W każdym razie klikniete ![]()
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
A takie robione domowe czy sklepowe?
Bo ja sklepowe i nie wiem czy czasem ich zaraz nie oddam. Pochwaliłam sie że skończyły mi sie mdłości, a dziś nadrobiłam małym rannym rzygankiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie właśnie zmotywowało do zrobienia to, że te sklepowe ostatnio w ogóle mi nie smakują. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
nie bylo mnie 8 godzin i mam 8 stron do nadrobienia
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Mam ochote iśc już spac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dziekuje za dobre slowo
![]() Bylam w pracy, i w miedzy czasie zwolnilam sie do lekarza (3 minuty drogi). Dzieciatko juz ma 1.7 cm, serduszko bije, wszystko wyglada w porzadku ![]() dostalam dwa dni zwolnienia, mam sie nie przemeczac.. plamienie nie wiadomo skad (choc moze z tej mojej nadzerki? ). ![]() ![]() ahhh no i z automatu dala mi szczepionke z racji RH-..
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2012-05-24 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() udało mi się kupić te leginsy dzisiaj - wzięłam czarne i granatowe rozmiar 36/38, trochę za luźne na brzuchu póki co ale to się niedługo zmieni ![]() a w ogóle to śmiać mi sie chciało bo jak podeszłam do tego kosza z leginsami to akurat 5 ciężarnych tam stało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
przeczytalam polowe... bo sie rozkleilam i dalej nie moge:P
MiciaKicia pisala o podziekowaniach.mialam taka sama sytuacje jak ona tylko ze ze swojej strony.no i bardzo dlugo szukalam odpowiedniego utworu i znalazlam ![]() ![]() ![]() ![]() z tego co zapamietalam Moderna ulzylo mi jak zobaczylam Twojego posta teraz-super ze wszytsko ok ![]() ![]() Kasiu, Kamilo sliczne brzuszki ![]() Kamila Twoj taki mini ![]() ![]() ![]() Mojito ciesze sie ze udalo sie zalatwic te NT ![]() ![]() Wogole ciesze sie wszytskimi udanymi wizytami i witam nowe mamusie ![]() Madzius kochana ja tez jestem na nie w kwestii naklejek czy kotylionow.ja Ci powiem ja u nas bylo. kupilismy jedna paczuszke kokardek na gumce na wodke i to byly takie butelki "startowe" potem juz szly lysolce ![]() ![]() lece czytac dalej... ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=ue4xprPMpDE znalazlam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Droga mamo ja z serca dzis dziekuje Ci oddaje swe serce ktore w Tobie zaczelo bic... ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- co do ruchow o ja tez dzis mialam schiize...bo rano sie nie ruszalo ale ja zjdlam to potem fikalo.wogole bardzo ruchliwe jest te moje dziecie-odczuwam jego fazy snu i i wariacji bo jak nie spi to czuje co chwile smuranko ![]() ja leginsow nie kupilam bo mam takie same tylko z krotkim stanem i sa rewelacyjne-nie uciskaja.placilam 18 zl za nie.wydaje mi sie ze beda bardziej wygodne od tych wysokich.jakby ktos potrzebowal to sluze ![]() za to kupilam borowki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-05-24 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.