|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XIII
Obejrzałam połówkę wczorajszego meczu i usnęłam. Ale tak jak myślałam skończyło się karnymi. Dzisiaj Niemcy Co do jajek to my mamy od sąsiadki. Ale ja jajek nie jadam bardzo często. Nieraz mam takie napady i jem wtedy np. codziennie na miękko lub na twardo. Zwykle jednak po 3-4 dniach mam dość ![]() Wyskoczyła mi gula na policzku, mam nadzieję, że to nie po Idealii. Podejrzewam raczej wczorajsze kilka ciastek, które pożarłam w pracy
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
W weekend odwiedze Victoria's Secret Outlet, dziewczyny, help!
![]() Jak mam kupic jak najmniejsza ilosc kosmetykow? Moze oddam karte TZtowi i wydzieli mi jakies drobne ? Ja juz naprawde nie wiem. Jestem tam raz na pol roku i zawsze robie zapasy, no ale chyba lekko przesadzam ![]() Nie umiem sie powstrzymac Najlepszym rozwiazaniem byloby nie wchodzic do sklepu, ale musze sobie kupic stanik (+ kolezance, juz dawno obiecalam)...
|
|
|
|
#273 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz jest już na ich stronie też Mnie kusi tylko lakier MF fantasy fire (czy jak mu tam ).A przypomniało mi się - używałaś już tego suchego szamponu Fructis? Polecasz ?Cytat:
Przez to Wasze pisanie o Watermelonie, miałam go wczoraj użyć, ale jednak sięgnęłam po Dutch Tulips OPI - to moja ulubiona czerwieńZapraszam, choć na razie P. nigdzie się nie wybiera ![]() Nie stresuj się Oczywiście będę trzymać kciuki jutro![]() Cytat:
Wczoraj poszliśmy na cross fit zamiast oglądać mecz, wracamy... a tu ani jednego gola, czyli nic nie straciliśmy![]() Jak zobaczyłam przy karnych kilku Portugalczyków, to przestałam się dziwić, że Ronaldo uchodzi za przystojniaka Warszawianki, mnie niestety dzisiaj nie będzie Mam zalatany tydzień, akurat na dzisiaj TŻ nas umówił ze znajomymi, z którymi dawno się nie widzieliśmy i już kilka razy przekładaliśmy spotkanie...heart_shaped_box - wg mnie najlepszym sposobem na nie kupowanie kosmetyków jest nie oglądanie ich w sklepie, nie podchodź do półki i tyle
|
|
#274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kibicowałam Hiszpanom. I pożarłam 3/4 paczki kruchych ciastek cytrynowych ![]() Cytat:
A jak mi czegoś braknie w międzyczasie to mozna kupić bez promocji- i tak wyjdzie na plus ![]() Cytat:
Na mail mi przysłali. Polecam go, tylko on się nadaje do layeringu- sam jest zbyt przezroczysty. Ale cudny Jeszcze nie miałam okazji, w sobotę wypróbuję, bo pasuje mi umyć głowę wieczorem dopiero a rano też przydałoby się wyglądać jako tako
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Poszalałam na koniec miesiąca, a było tak pięknie (tylko 2 kosmetyki ... do wczoraj).
Kupiłam: - peeling bzowy Joanna - masło awokado Joanny - 2 błyszczyki Supershock z Avonu (Melon i Tickled pink) - zestaw 3 produktów do stóp FW też z Avonu
|
#276 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Wiecie co? Dochodzę do wniosku że fajne te esiaki... Watermelon mi się nie podobał ani na swatchach ani w bueteczce nie przekonywał, a teraz nosi mi się świetnie.
Myślę że to nie jest wieli grzech kupować jeden na miesiąc jak do tej pory, prawda? ![]() Wrzuciłam sobie do koszyka w Eskulapie apteczne zamówienie wstępne, będę bankrutem jak je złożę i nie zużyję tych wszystkich kremów do końca roku. A w zasadzie chciałam tylko dwie rzeczy w tym filtr, bo moja skóra zaczęła odrzucać A-dermę i chodzę bez. Muszę chyba jeszcze raz przejrzeć bo baletki mi potrzebne i coś na wyprzedażach można by też dokupić.
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są też produkty do stylizacji Got2be a akurat chcę lakier do włosów Rockin bo mi się Timotei lada dzień skończy ![]() Moja czerwcowa lista zakupów już dawno poszła się ***
|
|
#278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będzie przecież swoich miliony wartych nóżek niepotrzebnie ruszał.Ja właśnie pożeram placki, które partnerska firma przyniosła. Siedzą u nas w biurze, bo mają kontrolę projektu i przynieśli co nieco do żarcia żeby panie z urzędu udobruchać ![]() Cytat:
Co to za masło Joanny? Masz porównanie do awokado z Bielendy? ![]() Cytat:
Dobrze, że do SP daleko a i w Krk raczej zbyt często teraz nie będę, więc może mój portfel chociaż odetchnie
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby już nie padało dziś- umówiłam się z koleżanką na mieście i jadę rowerem
|
|
#280 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może się spotkamy, bo ja średnio jestem tam raz w miesiącu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio pozbyłam się kilku lakierów, więc zakup częściowo usprawiedliwiony ![]() Cytat:
Cytat:
skusiłam się na tusz pogrubiający Smashboxa Lash Explosion. Stwierdziłam ostatnio, że mam potrzebę zainwestowania w lepszy tusz Poszłam z zamiarem zakupienia Benefitu lub MakeUpForEver, ale Pani tak zachwalała Smashboxa, że uległam ![]() Dziś pierwsze testy na niewyspanych oczach o 6 rano wyszły całkiem pomyślnie ![]() Snow, daj proszę znać, jak ten Lancome Doll Eyes, jestem ciekawa ![]() Nina, trzymam kciuki
|
|
#281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostałam go chwilę po tym, jak wszedł do sprzedaży, więc była absolutna świeżynka i efekt przeszedł moje oczekiwania. Kupiłam go też mojej mamie i była równie zachwycona jak ja ![]() Cytat:
![]() Zrobię sobie takie postanowienie. Cytat:
![]() Ja też poluję na baletki, najchętniej czarne... Ale nigdzie nie ma nic ciekawego ![]() A na wyprzedaż ruszam zaraz po pracy, wczoraj poodkładałam sobie rzeczy i widziałam w sklepach online, że fajnie je przecenili, więc już jestem bardzo zadowolona. Najbardziej się cieszę, że trafiłam w Zarze na spódnicę, która była w którymś lookbooku, ale w sklepach jej nie było. Wczoraj patrzę, a tu wisi jedna jedyna XS i czeka na mnie!!! Okazało się, że ze zwrotu online - miałam mega szczęście! ![]() --- madziarra jedziemy do Dębek, w zeszłym roku też tam byliśmy i plaża jest bajeczna Na pewno i tym razem wybierzemy się do Trójmiasta i na Hel. ![]() A Ty gdzie jeździsz? To tak z uwielbienia dla Bałtyku, czy wzywają Cię jakieś konkretne sprawy? ![]() Tuszów Smashboxa nie miałam, mam miniaturę Hyperlash (nie wiem, jak ja uzbierałam tyle miniaturek ), ale jeszcze nie próbowałam. Z MUFE miałam Smoky Lash i uważam, że jest świetny, ale troszkę usztywnia rzęsy, a za tym nie przepadam... Co nie zmienia faktu, że pogrubia super i nadaje naprawdę mocną czerń. Jak tylko przetestuję Doll Eyes, na pewno dam znać!Co do niewyspania, wczoraj oglądaliśmy mecz z TŻ w pubie ze znajomymi, wróciliśmy po północy, a budzik o 5:20 dzwonił nieubłaganie, więc znów jestem kompletnie nie do życia! Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2012-06-28 o 12:05 Powód: dopisek do madziarry :) |
|||
|
|
|
#282 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Madzia, myślałam o tym Smashboxie jakiś czas temu, ale się nie skusiłam w końcu. Jak poużywasz dłuzej to koniecznie napisz co myślisz.
Snow, fajne czarne proste baletki ma Buffalo, ale cena niebaletkowa dla mnie. A propos kupowania 1 esiaka w miesiącu - dobrze że niedługo już lipiec, no nie?
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2012-06-28 o 12:00 |
|
|
|
#283 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi właśnie też, to chyba pierwszy raz No to pewnie go kupię... o ile nie wykupi go tłum kobiet o 8 rano![]() No to będę czekać na opinię ![]() Ja nie miałam listy, więc nie przekroczyłam zamierzonych limitów Z kolorówki przybyły 3 rzeczy: - puder chanel (ale to pamiątka z podróży - dwa cienie Essence z limitowanki (są super! Jasnego używam codziennie, bez bazy trwa ok 10-12 godzin. Zaczynam myśleć, żeby się pozbyć kremowego cienia Chanel, bo ma podobny odcień, a Essence jest duuużo trwalszy A z pielęgnacji zaszalałam tylko przy żelach pod prysznic, nic więcej nie kupiłam, to nawet nie jest źle ![]() Cytat:
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do baletek, to wiem, też mi się podobają Buffalo, ale niestety - ich 36 jest na mnie za duże i za szerokie, po prostu pływam, a mniejszych nie ma.
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli dzisiaj będzie dogrywka, to ja odpuszczam, mam w nosie i idę spać. Co do zakupów kosmetycznych w czerwcu, mnie trochę przybyło. Zaczełam wypisywać, ale lista wyszła tak długa, że skasowałam - może lepiej żebyście nie wiedziały
|
|
|
|
|
#287 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja nie prowadzę takich list, psują mi humor.
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#291 |
|
Przyjaciółka KWC
|
A dla mnie czerwiec jakiś taki nieciekawy kosmetycznie był.
![]() No chyba że na dniach na wyprzedażach nic nie kupię i złożę to zamówienie w Eskulapie.
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
A co Cię kusi w Eskulapie?
Ja z samej Rossmannowej gazetki kupiłam serię Lirene MaXSlim, musy Garniera, płyny do demakijażu i tonik z Kolastyny i Lumi Magique. Oprócz tego kupiłam dwa balsamy Garniera z olejkiem z mango w promocyjnej cenie. Kusiły mnie jeszcze dzisiejsze balsamy z Soraya, ale uznałam, że naprawdę mam się czym smarować... Miałam też szczęście i wygrałam kilka kosmetyków.
|
|
|
|
#293 |
|
Przyjaciółka KWC
|
To co poniżej, przepraszam za lenistwo
![]() Ja nawet nie wiem co kupiłam w tym miesiącu, ale chyba bez szaleństw się obyło - na pewno esiaka, jeszcze jeden lakier Essence, róż Catrice, tusz 2000 kcal, żel pod prysznic jeden... Poprzednie miesiące były o wiele gorsze.
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś robiłam w Excelu tabelki co kupiłam i co zużyłam, ale szybko mi się przestało chcieć uzupełniać
Teraz zwykle nowym zakupom robię po prostu fotki i wrzucam do folderu na kompie ![]() ice, no no, ładna lista z apteki
|
#295 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja w sumie mam taką listę co kupiłam i ile na to wydałam, ale bardzo rzadko ją otwieram i podliczam, bo rzadko z tamtego komputera na którym jest korzystam. A prowadzę ją bardziej żeby wiedzieć ile wydałam 'na siebie' i czemu tak mało zostalo z wypłaty.
![]() W ogóle to odkryłam dzisiaj w podpisie jednej wizażanki rewelacyjnego bloga - niemodnepolki.blogspot.co m
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Niemodne polki są the best! Podoba mi się styl pisania dziewczyn
|
#297 |
|
po prostu Em :)
|
Mnie się blog nie podoba, ale też raczej tam nie wchodzę.
|
|
#298 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż pochodzi z Trójmiasta, więc średnio raz w miesiącu jeździmy na weekend Może się gdzieś miniemy ![]() Smoky Lash jest na mojej wish liście No chyba, że w między czasie pojawi się coś ciekawszego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Całkiem pokaźna lista Fajne Flovo C?
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam już nowe postanowienie jedzeniowe- wyznaczyłam sobie michę i od dziś żaden posiłek nie ma prawa przekroczyć jej pojemności. Dziś wyszło super i 4 posiłki (chociaż duża kawa mrożona z coffeeheaven mogła się nie zmiescić ale liczę ją za posiłek bo nie chce wiedzieć ile tam było kalorii ) Ale połowę dnia spędziłam poza domem...Nie wiem czy on est tak popularny, myślę, że masz spore szanse ![]() Tzn. ja listę tworzę po zakupach- nie mam limitów. Ale zwykle miesciłam się w 12 produktach a już mam grubo ponad 20 i z dzisiaj jeszcze 2 ![]() Cleanance w jakiejś promocji czy na stałe obniżyli? W SP w super promo- uwaga uwaga-38 zł Ja kiedyś miałam, chyba nawet 2 flaszki pod rząd poszły tego mocniejszego. Fajne rzeczy z cerą robi, tylko nie pasowała mi ta "baza" - nie wiem jak to okreslić.
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam się przywitać i spadam. Ostatni dzień pracy przede mną a roboty od groma, bo szefowa zapomniała, że do 30.06. trzeba złożyć sprawozdanie finansowe do US
![]() Niemcy przegrały, jestem w żałobie Nie wiem komu kibicować teraz. Nie chciałabym z jednej strony żeby znów wygrali Hiszpanie, ale w sumie ich chyba bardziej lubię niż Włochów...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

Najlepszym rozwiazaniem byloby nie wchodzic do sklepu, ale musze sobie kupic stanik (+ kolezance, juz dawno obiecalam)...

I nie moge sobie odmówić następnej porcji
Przyjemność z jedzenia ma chyba większą wartość dla mnie niż powrót do zgrabnej sylwetki...
Mnie kusi tylko lakier MF fantasy fire (czy jak mu tam
).
Jeśli kiedyś P. wyjedzie to daj znać, zamieszkam z Tobą
Przez to Wasze pisanie o Watermelonie, miałam go wczoraj użyć, ale jednak sięgnęłam po Dutch Tulips OPI - to moja ulubiona czerwień
Oczywiście będę trzymać kciuki jutro

Nie będzie przecież swoich miliony wartych nóżek niepotrzebnie ruszał.
), ale jeszcze nie próbowałam. Z MUFE miałam Smoky Lash i uważam, że jest świetny, ale troszkę usztywnia rzęsy, a za tym nie przepadam... Co nie zmienia faktu, że pogrubia super i nadaje naprawdę mocną czerń. 
Ale mam już nowe postanowienie jedzeniowe- wyznaczyłam sobie michę i od dziś żaden posiłek nie ma prawa przekroczyć jej pojemności. Dziś wyszło super i 4 posiłki (chociaż duża kawa mrożona z coffeeheaven mogła się nie zmiescić