|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam o 9 a mała teraz
![]() Lubi sobie pospać
|
#273 |
|
Konto usunięte
|
Ale się za Wami stęskniłam!
![]() Tusia Spóźnione wszystkiego najlepszego, to przykre, że TŻ Ci wywinął taki numer, ale cóż... W sumie musielibyście przedyskutować tę sprawę, bo i my przechodziliśmy to. Wg mnie mało spędzaliśmy czasu ze sobą, a TŻ i tak miał mało przestrzeni dla siebie... I czuł, że go osaczam ![]() A z projektem odebranym w pracy jakaś totalna masakra, to jest mega niesprawiedliwe Postanowiłaś coś z tym zrobić, czy nie masz za bardzo możliwości?Klauduska Ja chciałabym zobaczyć sukienkę ![]() Teacherka Jak mi się gęba śmieje jak czytam coś o tym, że już będziecie się przeprowadzać Ja bardzo o tym marzę, by móc urządzać się ![]() nouvelle Co z tym lekarzem?! Leć i szybko mów co się dzieje? Oby to tylko zwykłe żylaki były... Albo nic najlepiej dolidoli No to dobra córa, że mamusi dała pospać Byłam na weekend (przedłużony, do wczoraj wieczorem) w domu rodzinnym TŻ-ta. To był mój pierwszy pobyt tam z noclegami i trochę się stresowałam, jak to będzie, ale było świetnie ![]() Zrelaksowałam się (mają duuuuuży ogród ), było ognisko, siostrzeńcy TŻ-ta przyjechali na wakacje do dziadków i młodszy (5 i pół lat) wykończył mnie masakrycznie, aczkolwiek fajnie - tak jak rozrabiaka jest, to nie wiedzieć czemu, mnie jedyną traktuje jak mamę. Tuli się, całuje, w miarę słucha. Jak raz nabroił i babcia na niego nakrzyczała (nie słyszałam, co mówiła do niego), to po raz pierwszy był taki smutny i skruszony, że masakra. Po czym, po jakimś czasie do mnie przychodzi i pyta mnie na ucho: "A czy Ty jeszcze mnie kochasz, bo babcia powiedziała, że nie, bo jestem niedobry"Rozwaliło mnie to Heh Tylko niestety w niedzielę pogoda nam zepsuła humory... Padało, głowa mnie bolała, bo ciśnienie było podłe![]() No i w sumie sukces, bo TŻ w końcu wczoraj założył działalność gospodarczą . Dlatego zostaliśmy, żeby w poniedziałek załatwić formalności ![]() A to dla mnie dobry pretekst, żeby zmusić się do rozpoczęcia praktyki z tego co chcę w życiu robić Czyli ogarnąć się w prowadzeniu dokumentacjiJej, lubię od nich wracać Mamy tyle świeżych warzywek i owoców, że aż chce się wypiekać, gotować, wcinać (interesowna bestia ze mnie, nie? Nie miałam dostępu do internetu, więc dopiero dziś nadrabiam ![]() A co dziś u Was? Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2012-07-31 o 13:31 |
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze! Dzięki temu i Ty możesz dłużej pospać
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Ale czasami bywa uciążliwe jak trzeba gdzieś rano jechać a ja nie lubie jej budzić potem jest cały dzień marudna
|
#276 |
|
Konto usunięte
|
Można się przyłączyć?
Jeszcze miesiąc i stuknie nam pół roku wspólnego mieszkania.
|
|
|
|
#277 |
|
Konto usunięte
|
Sun, sytuacja jest taka, że moja legitka ubezpieczeniowa została w domu. Jutro idę do przychodni i zapytam czy w tej sytuacji mnie przyjmą- numer ubezpieczenia i pesel znam, więc mam nadzieję, że nie będą robić problemów. A jak nie to i tak jutro wieczorem jadę do domu, więc najwyżej w czwartek pójdę do przychodni u siebie.
|
|
|
|
#278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
|
|
#279 |
|
Konto usunięte
|
Co do dzieci- zadzwoniłam dzisiaj do mamy powiedzieć, że jutro przyjeżdżam, a ona wspaniałomyślnie mi oznajmiła, że w takim razie będę musiała zostać na noc sama z moim siostrzeńcem. No świetnie po prostu, nie wiem jak ja go wykąpię, że o uspaniu nie wspominam- pewnie będzie mi robił na złość i nie zechce spać.
|
|
|
|
#280 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Naprawdę mnie przyjmą? No to dobrze
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
aż tak źle że trzeba zawiesić?
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmykam na spacer z córcią
|
|
#284 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze trochę i się zbieram. Jedziemy podpisywać umowę na salę.
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety
![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Budował silosy na zboże ![]() Rynek się nasycil i klapa
|
#286 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale z drugiej strony jestem przeciwniczką pozwalania dzieciom do wieku nastoletniego na wysypianie się do upadłego i chodzenie na paluszkach przy tym ![]() Jednak przy takich brzdącach do wieku przedszkolnego to zupełnie co innego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To przykro mi bardzo... ![]() Mój TŻ robi w branży informatycznej, a zajmuje się dokładniej tym, co w Polsce dopiero się rozwija, także jesteśmy dobrej myśli Poza tym to najlepszy moment, bo jest jeszcze cały czas na etacie ![]() Cytat:
![]() Ja tam uwielbiam dzieci ![]() Nie chcę jeszcze mieć, ale kiedyś na pewno ![]() Na wesele? Gratulacje. A kiedy wielki dzień? Kurczę, a tylko to miał w PKD? Nie chciałby robić czegoś innego? A ja się chyba dziś zabiorę za drożdżówki z rabarbarem i truskawkami. Macie jakieś sprawdzone przepisy na ciasto na drożdżówki? Bo tyle tego w necie, że sama nie wiem, którego użyć ![]() TŻ by sobie do pracy wziął... O, ewentualnie mam jeszcze ochotę na kolejne cudo, którego jeszcze nie piekłam: ciasto kruche z rabarbarem i truskawkami (z kruszonką). Jakbyście miały sprawdzony przepis, też piszcie
|
||||
|
|
|
#287 |
|
Konto usunięte
|
sunflower__ - dziękuję
![]() Wkupiłaś się już w rodzinę tż? ![]() Isabelle - hej! jak wam się mieszka? ile się znacie? Sala - na ślub??? Opowiadaj wisoooo!!!dolidoli - co się stało, że tż zawiesza działalność? i co teraz? Dziewczyny, jestem wielorybem. Zjadłam po 17 dwa talerze zupy a teraz wciągnełam pesto.. A potem się dziwię, że spodnie ciasne
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35619011]sunflower__ - dziękuję
![]() Wkupiłaś się już w rodzinę tż? ![]() Isabelle - hej! jak wam się mieszka? ile się znacie? Sala - na ślub??? Opowiadaj wisoooo!!!dolidoli - co się stało, że tż zawiesza działalność? i co teraz? Dziewczyny, jestem wielorybem. Zjadłam po 17 dwa talerze zupy a teraz wciągnełam pesto.. A potem się dziwię, że spodnie ciasne [/QUOTE]a ja właśnie czekam aż Tż przyniesie mi paczkę wafelków w czekoladzie bo go wysłałam do sklepu
|
|
|
|
#289 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35619011]sunflower__ - dziękuję
![]() Wkupiłaś się już w rodzinę tż? ![]() [/QUOTE] Ach, to to dawno - w sensie poznałam ich szybko jak zaczęliśmy być razem, od tej pory przez te 4 lata bywam u nich często i raczej mamy dobre relacje Nawet bardzo dobre z "teściami", ale nie chciałabym zapeszyć ![]() Po prostu wcześniej nie nocowałam u nich, bo moi rodzice mieszkają blisko, więc wracałam do domku wieczorem ![]() Cytat:
![]() A my właśnie wróciliśmy sobie z godzinnego ponad spaceru i widzieliśmy 2 dziwne rzeczy na niebie prawie jednocześnie: - 1 błyszcząca się kropka mega szybko śmignęła na sporej szerokości nieba (bezchmurnego) i zniknęła; - 1 spore światełko (meteoryd?) wolniutko, ale na pewno szybciej niż samolot widać, no i bezdźwięcznie tak przesuwał się, przesuwał, przesuwał.... Trwało to z 2 minuty. A następnie zaczął migać i znikł. Jakby spadał i się wypalił a atmosferze Ależ ja się nie znam ![]() Ale śmialiśmy się, że UFO A teraz wtrząchnęłam po chyba roku niejedzenia jajecznicę na cebulce z chlebkiem.... Czuję się jak wieloryb, ale było pyszne
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
heeeeej! Jakoś udalo mi się Was nadrobić
![]() Dziewczyny, neisamowity dzien dziś miałam Odebralismy dyplomy, już nie musimy wracać na tę przeklętą uczelnię A potem ZOOOOOOOO z koleżanką i jej córeczką. Ja chcę taką małą słodycz... Dolidoli, przykro mi bardzo Domyślam się, że jednym z powodów jest koniec preferencyjnego ZUSu? Ja będę musiala we wrzesniu założyc działalnośc, strasznie sie tego boję ![]() Klaudia, namiary na imprezę, namiary! Jakoś dojadę ![]() Tusia, nie pisalam, ale też mi bardzo przykro z powodu tego projektu. To nie fair. Ucz się angielskiego, niemieckiego i mam nadzieję, że znajdziesz super pracę jesienią i będziesz mogła się na tych obecnych wypiąć. Sun, kciuki na nowej drodze Tża Fajne są dzieciaki, co? Zwłaszcza pojedynczo, nie grupami Nowe dziewczyny, witajcie. Padam z nóg, łaziliśmy po ZOO jakieś 5 godzin! potwierdzone - w piątek dostaniemy klucze!!!!! ![]()
|
#292 | |
|
Konto usunięte
|
To gratulacje!
![]() Cieszę się razem z Tobą, faktycznie fajny dzień ![]() Cytat:
![]() Noooo.... Tylko, że ja się teraz złoszczę na siebie, że nigdy nie wiem, kiedy okaże się, że zostanę mamą, a już minął rok, jak planowałam rozpocząć jakąś konkretną pracę... I przeraża mnie jedna myśl - jak za szybko zostanę matką, to chyba na zawsze będę "kurą domową"![]() No to parapetówa!!! ![]()
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
![]() Tusia już ma nową pracę na oku tylko załatwi wszystkie formalności ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Jeśli chodzi o jedzenie to na kolację robiłam kotlety jagodami - pieczarkowe wyszły pyszne ![]() Testowalam na sąsiadce i odrazu poprosiła o przepis
|
#294 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Sun dzieci to coś wspanialego
![]() Szczególnie jak przyjdzie i powie że Cię kocha najmocniej na świecie za to że jesteś ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A tu co taka cisza?
|
#298 |
|
Konto usunięte
|
Na co ja do ch*ja płacę składki zdrowotne? W trzech przychodniach usłyszałam, że jak nie ma legitymacji to mnie nie przyjmą i nic nie dało moje przekonywanie, nawet kur*wa specjalnie poszłam do banku po odcinek z renty, ale gdzie tam, to też za mało. Jeszcze jedna baba mnie oskarżyła o oszustwo, że niby się pod kogoś podszywam- jasne, mam wszystkie dokumenty poza legitymacją, ale przecież ja to nie ja. Szlag mnie trafił, jadę do domu i mam nadzieję, że tam mi się uda to załatwić, a jak nie to idę prywatnie.
Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2012-08-01 o 10:07 |
|
|
|
#299 |
|
Konto usunięte
|
sunflower__ - teściowa, ważna sprawa
jak teraz jest dobrze, to potem też będzie. u mnie początki były trudne, a teraz jestem "jej córeczką" ![]() teacherka - zrób sobie, to będziesz miała taką słodycz będziemy Cię tu wspierać w robieniu dzidzi, porodzie i wychowaniu W piatek się stawiam na imprezie - coś ugotować?![]() dolidoli - nowa praca jest na oku. ale cholercia nie wiem, czy wypali. zobaczymy ;D sunflower__ - tusia o 23:32 miała bitwę na poduszki!!! tak mnie tż denerowała, nie dał mi spać, więc tłukliśmy się. nie obyło się bez ofiar - mam dwa siniaki - patologia! nouvelle90 - niestety masz rację, ja też się nad tym zastanawiam:/ płacisz te składki a tu albo czekasz pół roku na lekarza (jak dobrze pójdzie) albo musisz iść prywatnie:/ chory system. ja dziś jestem później bo...zapomniałam telefonu służbowego i dojechałam do pracy i się wracałam. matoł
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co polecicie dobrego do opalania?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

Postanowiłaś coś z tym zrobić, czy nie masz za bardzo możliwości?
), było ognisko, siostrzeńcy TŻ-ta przyjechali na wakacje do dziadków i młodszy (5 i pół lat) wykończył mnie masakrycznie, aczkolwiek fajnie - tak jak rozrabiaka jest, to nie wiedzieć czemu, mnie jedyną traktuje jak mamę. Tuli się, całuje, w miarę słucha. Jak raz nabroił i babcia na niego nakrzyczała (nie słyszałam, co mówiła do niego), to po raz pierwszy był taki smutny i skruszony, że masakra. Po czym, po jakimś czasie do mnie przychodzi i pyta mnie na ucho: "A czy Ty jeszcze mnie kochasz, bo babcia powiedziała, że nie, bo jestem niedobry"
. Dlatego zostaliśmy, żeby w poniedziałek załatwić formalności
(interesowna bestia ze mnie, nie?

Opowiadaj wisoooo!!!