![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
superka: nie zrozumiałaś mnie chyba
![]()
#272 |
Wtajemniczenie
|
To ja też poproszę, bo chyba się zdecyduję na Zakopane na październik
![]()
#273 |
Konto usunięte
|
elganja przeczytałam zamiar
![]() miałam ale cholerka wyrzuciłam od niej wizytówkę po tym jak mąż mówił,że do niej już nie pojedziemy bo syn właścicielki się na mnie lampił , a nie pamiętam jak się ta baba nazywała chyba zaraz będę szperać po necie może znajdę, bo w tamtym roku byliśmy w październiku właśnie płaciliśmy tylko 30zł od osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
Laski czy przypadkiem nie ma w kaflu piersi w promocji?!
#275 |
Konto usunięte
|
czarna specjalnie dla Ciebie przejrzałam gazetkę i nie było nic na promocji z piersi , tylko szynka wieprzowa za 10,99
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- i nektarynki za 2,88 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Wtajemniczenie
|
Czarna nie ma teraz promocji na cycki
![]() Superka czyli ty jeździsz do jakiejś prywatnej willi? kurcze, ja bym chciała namiar na fajny hotel ![]()
#277 |
Konto usunięte
|
Martuszka ja do normalnego takiego ogromnego domu wiesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Martuszka, kochana tylko uważajcie, bo w Chorwacji są jadowite węże (na plażach oczywiście nie, ale w krzakach, na polach czy jak będziesz szła na spacer ścieżkami to uważaj).
btw. rekiny też są, ale pociesza mnie fakt, że ostatni raz zabiły człowieka w 2008 czy 2009 roku :p aczkolwiek zawsze jak nurkuje gdzieś daleko to mam trochę stracha i sie rozgladam ;p Baleronowa, kiedyś chcieliśmy kupic krążek ale słyszeliśmy że lipne są... a jajo to mówisz o takim dla faceta? kajdanki mialam i mnie nie rajcuja, z piórkiem pewnie byłoby podobnie. Ale dziękuje za podpowiedzi ![]() my wczoraj zamówilismy wibrator xD wcześniej 2 razy probowalismy 2 różne (taki metalowy prosty i drugi klasyczny), ale własnego nie mieliśmy. Wszelakie nakladki itd.- boimy się, bo TZ hmm... ma się czym pochwalić że tak powiem xD i może się nie zmieścić (np. gumki Durexa są za krótkie).:P dietkowo: 3 posiłki ok, dalej poszlismy do restauracji (nie mamy już nic na obiady) w karcie nie bylo NIC dietetycznego czy choćby podobnego. Padło na lasagne bolognese (Dupa a nie lazania - makaron niedopieczony, sodu pomidorowego ZERO, mięsa średnio, sera normalnie), porcja malutka nie była, ale duża też nie. ehh ![]() z ruchu: pływanie bez płetw i z, nurkowanie, spacer, 100brzuszkow.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-08-09 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
Superka ja raz pojechałam do Szklarskiej i wynajęłam właśnie pokój w takim domu. Babeczka prowadziła taki pensjonat, czy jak to nazwać. I powiedziałam sobie - pierwszy i ostatni raz. Czułam się trochę jak intruz, a w hotelu nie mam tego uczucia, bo wiem, że to nie jest czyjś dom. Tam na parterze mieszkała rodzina, a góra była wynajmowana dla gości. Lipa
![]() Teraz jak już jadę to do hotelu (znaczy nie musi się to nazywać hotel, ale musi być to profesjonalne, bez mieszkańców). Tam sobie wykupuję śniadanka w formie bufetu szwedzkiego, korzystam z spa lub innych atrakcji. Tak przeglądałam Zakopane i spodobał mi się Skalny. Ceny do przełknięcia (1200 zeta za 5 dniowy pobyt dla 2 osób ze śniadaniem - pakiet jesienny). Można korzystać z sali do squasha (kocham to). W dodatku oferują zajęcia fitness, siłownię, bilard. Jest co robić w razie lipnej pogody. Ja już praktycznie spakowana i gotowa na wyjazd do Chorwacji ![]() Bottega no to słyszałaś podobne opinie, jak ja mam odczucia - krążki są lipne. Dzięki za ostrzeżenie przed wężami ![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-08-09 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ale tematy
![]() Bottega- Ja kajdanki lubię- mam takie prawdziwe bez futerek. Nakładka wibracyjna u mnie szału nie robiła. U mnie gadżetów dużo nie było, ale mam Kamasutre i Masaż Erotyczny. Różnego rodzaju olejki do masażu szły w ruch ![]() Wiecie do Wam powiem po kolejnych godzinach spędzonych w objęciach Blondaska. W życiu nie miałam do czynienia z facetem, który ma tak delikatny dotyk (byliśmy grzeczni). W szoku jestem. Dziwne jest to dla mnie. Lubię głaskanie, masowanie etc., ale raczej raz na jakiś czas. Preferuję bardziej klapsy, tempo i ciąganie za włosy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Konto usunięte
|
martuszka kurka nigdy nie orientowałam się w cenach hotelowych ale to co napisałaś to ciekawe jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
Bottega- Już ty tutaj się tak nie chwal jakiego twój facet ma
![]() ![]() Dziękuję za odp. Moje rybki,ale pojechałam do tego kafla idiotka jedna i nie wiem skąd ja wzięłam te cyce w promocji,ale ich nie było...za to wydałam kasy niepotrzebnie na głupoty ooo!! Przy okazji kupiłam jedną dobra rzecz,chlebek maca czosnkowy z Kupca ![]() Do tego zrobiłam sobie sałatkę z tuńczyka z ryżem,ogórkiem korniszonym i jajkiem na jutro ![]() ![]()
#283 |
Konto usunięte
|
soldus a gdzie Ty masz bloga ? Chętnie popatrzę
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- czarna trzeba było mnie posłuchac no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zadomowienie
|
No tak!bym posłuchała,ale przyszedł mój luby zajął mnie rozmową i później już nie weszłam na kompa i nie przeczytałam.Pojechałam na darmo:-| ale chociaż tego Maca kupiłam he he
#285 |
Zakorzenienie
|
Martuszka, nie, raczej nie
![]() ja jak dziś nurkowalam przy skałach to widziałam czerwoną rybę, która zmieniała kolory jak dotknelam ją płetwą ![]() ![]() soldus, właśnie ja też wolę bardziej na ostro :P ale kajdanki jakoś mi nie pasują. Za włosy pociągnąć się nie dam, ale cholernie lubie jak facet mnie tak niespodziewanie mocno złapie za tyłek, czy samczo przyciągnie do siebie, albo jakoś pokaże że chce mnie tu i teraz xD i nie ma że nie xD Przeważnie też właśnie wolę mocniej, szybciej, głębiej, tyle że ja mam tzw. tylozgiecie macicy (taka wada) a tz dużo w majtkach i czasami mam taki dni, że bardzo mnie boli nawet jak tylko trochę głębiej wejdzie :/ z tego co mówił mi gin, to tak właśnie mają kobiety z ta wada. ja to czasami mam ochote ba trojkacik xD xD xD Haha
#286 |
Konto usunięte
|
Superkas- Bloga? Znaczy się jakiegoś tam gdzieś mam, ale zastanawiam się skąd ja Ci się z blogiem jakimś powiązałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zadomowienie
|
[/COLOR]Boże!!ale wynalazłyście temat! Zaraz męża będę molestowała
![]() I będzie 2 dzidzia ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-08-09 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Konto usunięte
|
SmileGirl pisała o blogu Twoim wczoraj, chyba że coś pomyliła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
superkas, wydaje mi się że wczoraj Smile się pomylila i chodziło jej o mnie lub o Ciebie
![]()
![]() |
#290 |
Konto usunięte
|
aha heheh
![]() ty tam odpoczywaj uważaj na te rekiny omg ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- dobranoc laski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
jest 23 a ja MARZE o calzone
![]() ![]() zapomniałam się pochwalić. od poniedziałku jestem grzeczna jeśli chodzi o ćwiczenia. codziennie orbitrek. dzisiaj oczywiście spalone 700 kcal na siłowni= godzinka na orbitrku.
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg ![]() ![]() Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2012-08-09 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
Martuszka - Aż dotrwam do celu!
![]() Czarna - Myślałam, że w wakacje będę miała jeszcze większa motywację, a tu dupa. Będziemy się wspierać, żeby znowu się nie poddać. Co ja piszę, nie poddamy się! ![]() elganja - Tak wiem zawaliłam, ale nie ma co biadolić tylko wziąć się do roboty. Jak jestem na diecie o wiele lepiej czuje się i fizycznie i psychicznie ![]() Bottega - Miło mi ![]() ![]() Wyrafinowany - Właśnie, że mam pecha! i to wielkiego. Nic nie wychodzi ;/ Z resztą mniejsza z tym. Tak dieta musi być! W końcu chyba wbiłam sobie to do głowy. Dziękuje dziewczyny za wsparcie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Wszystkie już śpią? ![]() ![]()
#293 |
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ----------
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 12:06 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
piękny dzisiaj dzień
![]() ![]() TuR, ja bym po całym tygodniu zrobiła sobie taką nagrodę ![]() ![]() ![]() ![]() idę rumakować, a potem: I. owsianka jak zwykle II. zupa jak ostatnio III. makaron razowy z twarogiem i truskawkami ![]() IV. jajka (2 do kompletu ![]() miłego dnia ![]()
#295 |
Rozeznanie
|
Hej laski! Ale mi mąż niespodziankęwczoraj zrobił - kupił mi bransoletkę
![]() A do tych co jeżdżą w góry (pytania totalnej nowicjuszki- nigdy nie łaziłam po górach sama, jak co to zawsze z grupą lub przewodnikiem i trochę mnie to przeraża....) : jak chodzicie po górach? To znaczy skąd wicie jak trafić w miejsce z którego wyszłyście - znaki jakieś są? Jestem totalnym laikiem. Oczywiście nie będziemy wspinać się nie wiadomo gdzie, ale np nad morskie oko to można by się przejść.Ale wstyd, że nawet podstaw nie wiem... ![]() żyrafko : nie dośc że ciasto wciskasz to jeszcze tur na grzeszenie namawiasz?!? ![]() Baleronowa: gadałam z mężem o Xboxie. Pytał skąd mi ten pomysł strzelił do głowy ![]() ![]() Ja się dziś czuję fatalnie. Pewnie dostanę @ i to dlatego. Już czuję że wody nabieram....
#296 |
Zakorzenienie
|
Silvia, a jak tam sprawa romansów?
![]() i jak z uczelnia? Albo nie pisalas albo zapomniałam gdzie na mgr będziesz? ![]() Baleronowa, bo są też takie jajka dla faceta do masowania członka :p po raz kolejny zazdroszczę Wii :< Tur, nie daj się! elganja, ja po pierwsze chodzę z mapą, a pp drugie - są szlaki (np. żółty) i co jakiś czas tabliczki (np. nosal iles tam jeszcze drogi). a jak na morskie oko to nie dosc, że masz tabliczki i szlak (na drzewach choćby), to jeszcze idziesz za ludźmi ![]() ![]() zyrafo, jezdzisz??? To Ty? czytałam wcześniej, że ktoras nie wcisnela się w bryczesy, ale zapomniałam która. A skąd jesteś? ![]() ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-08-10 o 07:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Konto usunięte
|
hej laski
![]() ja dziś wolne i wtedy co pisałam chyba w poniedziałek,że idę do laryngologa to mam termin już na dziś ![]() ![]() girafe ciastom mówimy nie bo będzie dupa zbita, ![]() ![]() ![]() laski nowe,które chcą być w tabelce podać wagę w poniedziałek i jeżeli była też to z wcześniejszego poniedziałku.Oczywiście te które się udzielają jak na razie to chyba tylko żyrafa i tur ![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-08-10 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Wtajemniczenie
|
Hej kobitki
![]() Chciałam się pochwalić że osiągnęłam swój pierwszy cel ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że nie nawalę na wakacjach, tż już znosi ubrania do autka, bo zaraz ruszamy. Nie od razu na Chorwację, tylko do Bogatyni i z tamtąd ruszamy o 3 nad ranem. Ale jestem podekscytowana ![]() Silvia dziękuję za komplement ![]() ![]() Elganja fajnego masz tego męża, nie dość że sama go chwalisz, więc widać ze Ci z nim dobrze, to jeszcze takie niespodzianki. A przez Was też się nakręcam na tego Xboxa ![]() Dobra zmykam, dziś jeszcze wpadnę się pożegnać przed wyjazdem. Buziaki ![]()
#299 |
Zadomowienie
|
Hej piękne!
Silvia-pije znów bo nie piłam też z 2 miesiące ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Laski co wam powiem to wam powiem,ale jestem głodna dziś jak wilk ![]()
#300 |
Konto usunięte
|
elganja najważniejszą rzeczą jest kupienie mapy mają tam wszędzie w każdym kiosku,stoisku, my też jak pojechaliśmy pierwszy raz byliśmy zieloni co gdzie i jak i wszystko z tej mapy,dużo nie zwiedzaliśmy bo wiadomo pierwszy raz człowiek się musi z wszystkim zapoznać. Jeżeli chodzi Ci o chodzenie po górach to my nie szliśmy od samego dołu do jakiegoś tam szczytu tylko jest coś takiego jak kolejka linowa na kasprowy wierch (wpisz sobie w google-robi wrażenie) chyba,że już jechałaś tym, Boże to jest za☠☠☠iste,ta kolejka was tam wysadza hohoho na górze i stamtąd możesz sobie dryptać nawet i nad morskie oko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Martuszka za osiągniecie celu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.