kolczyk z boku ust.. - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-17, 17:27   #271
jusali
Rozeznanie

Dot.: kolczyk z boku ust..

W szkole nie mają prawa się czepiać, bo w końcu nie będziesz wyglądała wyzywająco(zero stringów na wierzchu, zero piersi)...
U mnie też nie tolerowali niczego a i tak robiłam co chciałam.
Na w-f-ie bys raczej mogła ćwiczyc i pływać... teraz ciężko jest przekłuc sobibie cokolwiek, bo gorąco jest i się skóra poci... Przez wakacje nie mogłabyś pływać w jeziorze i innych zbiornikach...dopiero ewenyualnie we wrześniu
A propos pływania...wczoraj byłam nad jeziorem, ale zanurzyłam się tylko po kolana...zimna woda i przy okazji nie zanurzyłam buzi. Już prawie w ogóle limfy nie mam, pięknie się goi...a jutro będę miała kolczyk 10mm z tytanu
Pozderki
jusali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-17, 17:50   #272
malgosinka
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malgosinka

Cytat:
Napisane przez Catt_girl Pokaż wiadomość
Hej właśnie zastanawiam się nad zrobieniem monroe ale nie wiem jak to bedzie po wakacjach, ide do 3 klasy gimnazjum i tu jest problem:
- obawiam się reakcji nauczycieli ( Nie tolerują farbowania, makijażu, kolczykowania)
-no i jak to jest z w-f ??? bo nie wiem czy z takim kolczykiem mozna cwiczyc, a nie bede go wyciągac tak czesto ( w-f mam 2 razy w tygodniu po 2 godziny na sali i godzina basenu) boje sie ze dziurka by mi zarosła
Co wy myslicie na ten temat, czy mam jeszcze odczekac z tym kolczykiem ???
bardzo bym go chciała sobie zrobic w te wakacje
Nie sądzę, żeby w szkole ktoś coś miał przeciwko. To nie jest wielki kolczyk i nie wygląda jakoś dziwacznie... Ja w 2LO zrobiłam sobie kolczyk w nosie i nauczyciele nic nie mówili, a chodziłam do szkoły, gdzie dyrektorka miała pretensje, gdy chłopak miał krótkie spodenki, a dziewczyna super mini i odsłonięte ramiona. Dużo osób w mojej szkole miało uszy całe w kolczykach i też nikt nie miał nic przeciwko. Z resztą gdybyś szła do nowej szkoły, to mogłabyś się obawiać, bo niektórzy oceniają po wyglądzie, krytykują itd., ale jak to trzecia klasa, to ludzie Cię znają i luzik Nie sądzę także żebyś na wf-ie miała jakieś problemy, bo to nie jest wiszący kolczyk. Mi się zagoił bardzo szybko, mam już zmieniony na krótki, normalnie wystawiam go na słońce, chodzę na solarium, a za tydzień jadę nad morze. Ja bym się na Twoim miejscu nie bała. Ważne jest tylko, żeby ok.3 tygodnie nie zdejmować kolczyka, bo wtedy się szybko zagoi, a jak się podrażni, to dłużej będzie trwało gojenie. Ja bym sobie w roku szkolnym nie zrobiła, bo opuchnięta nie chciałabym się pokazywać, a tak to mi się teraz zagoił i spoko. Ja po wakacjach zaczynam studia. Mam nadzieję, że nie będę jedyna zakolczykowana Ale mam teraz czarną kuleczkę i usłyszałam już opinię, że to wygląda, jak pieprzyk. Jak ktoś się nie zna, to z pewnością tak pomyśli.
Stary 2007-07-17, 18:13   #273
Catt_girl
Raczkowanie

Jeszcze się musze zastanowic Jak sobie zrobie to dam znać
Catt_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 13:16   #274
wpaulam
Raczkowanie

u mnie w szkole na wf trzeba wyciagac wszystkie kolczyki.. jak bylam w gimnazjum to nauczyciele nie tolerowali farbowania wlosow piercingu pomalowanych paznokci itd. potrafili nawet odeslac do kibla na lekcji zeby zmyc makijaz. Catt_girl ja bym sie na Twoim miejscu wstrzymala bo wiem co to znaczy nietolerancyjni nauczyciele ;]
Stary 2007-07-18, 15:58   #275
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jusali Pokaż wiadomość
W szkole nie mają prawa się czepiać, bo w końcu nie będziesz wyglądała wyzywająco(zero stringów na wierzchu, zero piersi)...
U mnie też nie tolerowali niczego a i tak robiłam co chciałam.
Na w-f-ie bys raczej mogła ćwiczyc i pływać... teraz ciężko jest przekłuc sobibie cokolwiek, bo gorąco jest i się skóra poci... Przez wakacje nie mogłabyś pływać w jeziorze i innych zbiornikach...dopiero ewenyualnie we wrześniu
A propos pływania...wczoraj byłam nad jeziorem, ale zanurzyłam się tylko po kolana...zimna woda i przy okazji nie zanurzyłam buzi. Już prawie w ogóle limfy nie mam, pięknie się goi...a jutro będę miała kolczyk 10mm z tytanu
Pozderki
Prawa nie maja ale sie czepiaja wiem po sobie. U mnie w 3klasie liceum sie czepiali mocno, a co dopiero w gimnazjum ;] Rob jak uwazasz, zebys nie miala pozniej problemow, bo jednak Polska nie jest krajem tolerancyjnym i roznie jest to odbierane przez starsze osoby..Wiadomo ze piercing nie cieszy sie popularnoscia szczegolnie u nauczycieli.. Ja tam w LO robilam co chcialam, chociaz obowiazywaly zasady i pozniej mialam niezle konsekwencje(czyt. odpowiedz na kazdej lekcji itp.) glupota wg mnie, ale takie sa nasze realia..
Stary 2007-07-18, 16:47   #276
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Catt_girl Pokaż wiadomość
Hej właśnie zastanawiam się nad zrobieniem monroe ale nie wiem jak to bedzie po wakacjach, ide do 3 klasy gimnazjum i tu jest problem:
- obawiam się reakcji nauczycieli ( Nie tolerują farbowania, makijażu, kolczykowania)
-no i jak to jest z w-f ??? bo nie wiem czy z takim kolczykiem mozna cwiczyc, a nie bede go wyciągac tak czesto ( w-f mam 2 razy w tygodniu po 2 godziny na sali i godzina basenu) boje sie ze dziurka by mi zarosła
Co wy myslicie na ten temat, czy mam jeszcze odczekac z tym kolczykiem ???
bardzo bym go chciała sobie zrobic w te wakacje
Ja na Twoim miejscu zastanowiłabym się nad zrobieniem kolczyka, bo możesz mieć problemy w szkole (tymbardziej, że to jest gimnazjum!) Ja Monroe zrobiłam sobie w ostatniej klasie LO i nauczyciele na początku trochę krzywo się na mnie patrzyli , ale potem już było ok Ci bardziej na luzie pytali się nawet czy bolało itp.
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 19:26   #277
Catt_girl
Raczkowanie

Macie rację, wstrzymam się z tym kolczykiem może za rok sobie zrobię
U mnie w budzie nauczycielka kazała pannie na lekcji zdrapywać lakier z paznokci ....
Catt_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-23, 00:40   #278
kasiuuunia_ol
Zadomowienie

Ja jestem zakochana w tym Monroe ale nie wiem czy mi to bedzie pasowało Poza tym ide teraz do nowego LO [ chyba najlepszego w moim miescie w ogole] i musze wybadac sytuacje cyz mnei nei zlinczuja za to. Zazcaam ze mam 4 w jednym uchu, 1 w drugim [ale nie zawsze amm wlozone kolczyki,a do tego malutki w nosie, w pepku i ejzyku. Nad warga to bylaby chyba ostateczna akcja juz,bo gdzie indziej mi sie nie podobaja ;P
Echhh przemysle. Jak cos to jakos przelom wrezsnia i pazdziernika. Zeby nie wakacje i nei zima. No i zdaze rygor w szkole wybadac. Ach, no i jeszcze trzeba mame psychicznie nastawic

RZUCAM PALENIE I ODCHUDZAM SIE :P
kasiuuunia_ol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-23, 00:46   #279
resse
Przyczajenie

GG do resse

hejka Jesli juz zrobiłaś sobie kolczyk nad warga lub w wardze,to mogłabyś mi powiedzieć czy bolało ? a i w jakiej cenie mozna przekluc sobie iejsce nad warga? tez chce sobie tam zrobic kolczyk bo tam wyglada super! Pozdrawiam Cie
resse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-23, 10:03   #280
kasiuuunia_ol
Zadomowienie

Nie, nie dopiero wczoraj to pisałam i jeszcze musze sie nad tym grubo zastanawoic. Ale przeczytalam caly watek i dziewczyny mowia ze nie boli, nie ma potem blizn, ze cala akcja jest szybka. Ja mialam przkeluwany jezyk to nie bolalo, tylko jak wbijala od gory znieczulenie. Ale jezyk to niewygodnie bo nie mozna zebow zacisnac a to moj odruch taki naturalny na bol ;P

Stary 2007-07-23, 12:48   #281
jennifer777
Wtajemniczenie

no ja wlasnie sie zastanawiam, czy nie zrobic teraz w jezyku;/ bo bez tego pod warga czuje sie 'lyso'
Mialas jakies wieksze problemu z jezykiem jak dlugo sie goilo?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-23, 13:33   #282
kasiuuunia_ol
Zadomowienie

Przekluwanie bezbolesne, goilo sie dosyc dlugo, ale bolalo jakies 4-5 dni. Pierwszego dnia najgorzej kaszki nei kaskzi potem z dnia na dzien bylo lepiej. Jets to do przezycia szczerze mowiac

Stary 2007-07-23, 16:38   #283
resse
Przyczajenie

GG do resse

Hejka kochana ! Zebyś wiedziala,że mam taki sam problem Bardzo mi sie podoba kolczyk nad gorna warga z prawej strony ale nie chce takiego zwyklego labreta, [ wielka kulka ;/ ] tylko taki malutki diamencik =* Widzę ze mamy podobny guscik hihihih.. Osobiscie niedlugo pojde sobie zrobic wiec jak bedziesz chciala to bede mogla ci udzielic kilku odpowiedzi Buziaki
resse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-23, 23:35   #284
malgosinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez resse Pokaż wiadomość
hejka Jesli juz zrobiłaś sobie kolczyk nad warga lub w wardze,to mogłabyś mi powiedzieć czy bolało ? a i w jakiej cenie mozna przekluc sobie iejsce nad warga? tez chce sobie tam zrobic kolczyk bo tam wyglada super! Pozdrawiam Cie
Przekłucie nie jest bardzo bolesne. Ja czułam, jak igła przechodziła mi przez wargę i leciutki ból... A zapłaciłam za to chyba 80zł z kolczykiem (Łódź, Piotrkowska). Pozdrawiam
Stary 2007-07-24, 14:57   #285
kasiuuunia_ol
Zadomowienie

Ja tam sie bolu nei boje, pieniadze tez by sie zalatwilo. Ale nie wiem co w szkole powiedza ja i tak wyzywajaco wygladam i bez tego. No i mamy mis zkoda bo ona z kazdym kolejnym kolczykiem mnei coraz bardziej prosila zbeym przestala ;d

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-04, 16:04   #286
M.onis
Przyczajenie

jestem świeża... ;P aLe chce kolczyk "monroe" nad w kąciku nad ustami... ;D jesteścuie bardziej doświadczone... pLiska jakies info.... moge zrobic go sobie sama? jak? i cos tym podobnego... jak pieLęgnowac czy cóś... ;D
Stary 2007-08-04, 16:21   #287
malgosinka
Wtajemniczenie

Niektóre dziewczyny robiły sobie same. Może Ci pomogą. Pielęgnacja nie jest skomplikowana. Podobno odradza się wodę utlenioną i tribiotyc... Ja mogę się przyznać, że zbytnio nie pielęgnowałam przekłucia, tzn. uważałam na nie, delikatnie się z nim obchodziła :P, ale niczym nie smarowałam. Po 2,5 tygodnia z 12mm zmieniłam na 6mm i wszystko jest oki. Na początku zaczerwienienie i trochę ropki. Ważne, żeby zbyt wcześniej nie wyjąć kolczyka, bo to porażnia przekłucie i gojenie zaczyna się od nowa.

Ps. Przeczytaj wątek od początku, to się dużo dowiesz.
Stary 2007-10-11, 08:32   #288
madziasek010789
Przyczajenie

Smile Dot.: kolczyk z boku ust..

ja ide dzisiaj o 17 30 zrobić sobie kolczyka nad ustami i troszeczke sie boje i chciałabym wiedzieć czym to sie przebija i czy boli
madziasek010789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-11, 16:03   #289
kasiuuunia_ol
Zadomowienie

Wszystko napisane na wczesniejszych stronach

zazdroszczeee

Stary 2007-10-22, 17:06   #290
Malin0wa
Raczkowanie

Moje maleństwo z cyrkonią
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (1,5 KB, 363 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (1,6 KB, 362 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (1,5 KB, 364 załadowań)
Stary 2007-10-26, 11:25   #291
Klaudusiaa22
Przyczajenie

sliczny ten twoj kolczyk ja wlasnie tez chce takiego ale zastanawiam sie tez na kolczyka pod dolna warga ale tak blosko usta .... i taka malutka cyrkonia ... albo taki jak ty :P slicznie to wyglada naprawde ajj ja mam jak narazie w pepku i w jezyku mialam :P
Klaudusiaa22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-27, 02:02   #292
andrukasia
Raczkowanie

GG do andrukasia

Mi też strasznie się podoba ten kolczyk monroe, ale nie wiem czy będzie pasował i gdzie w Suwałkach można go zrobić o ile robią. Chociaż skoro robią na dole w brodzie to chyba jak zajdę i poproszę o przekłucie na górze po lewej stronie to nie będzie problemu. No nie??
Widziałam, że niektóre dziewczyny mają po prawej stronie kolczyk, ale w końcu Monroe ten pieprzyk miała po lewej stronie, więc jak nie patrzeć monroe musi być po lewej stronie
andrukasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-10, 21:51   #293
goni@k
Przyczajenie

Hmm..A jaki kolczyk najlepszy do tego zabiegu??Tnz.do tego miejsca?Dokładniej do kolczyka z boku ust??

Edytowane przez goni@k
Czas edycji: 2007-11-11 o 12:52 Powód: złe wyrazenie sie:P
goni@k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-11, 17:20   #294
onemi
Rozeznanie

wiesz co...pracuje w branzy fotograficznej, przychodza ludzie ktorzy przekuli sobie okolice ust, ogolnie twarz.... musza wyciagnac kolczyk (bo czasem nie wypada) i maja normalnie dziury w tych miejscach!! nie jakies malutkie delikatne ale dziury!! i co znudzi Ci sie ten kolczyk, bedziesz chciala go kiedys zdjac na zawsze i co....lipa bo masz dziure na srodku twarzy!!! odpusc to sobie skoro zalezy Ci na dziewczecosci

Od 5.01.2010 :
66,7kg wrrrr 65..64..63..62..61..60..59..58..57.. i -->
onemi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-11, 18:53   #295
miss venflon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onemi Pokaż wiadomość
wiesz co...pracuje w branzy fotograficznej, przychodza ludzie ktorzy przekuli sobie okolice ust, ogolnie twarz.... musza wyciagnac kolczyk (bo czasem nie wypada) i maja normalnie dziury w tych miejscach!! nie jakies malutkie delikatne ale dziury!! i co znudzi Ci sie ten kolczyk, bedziesz chciala go kiedys zdjac na zawsze i co....lipa bo masz dziure na srodku twarzy!!! odpusc to sobie skoro zalezy Ci na dziewczecosci
Kolczyk nie wyklucza dziewczęcosći-jasne,że zaraz po wyjeciu kolca jest dziurka,ale w przciagu raptem kilku dni kanał się schodzi-zreszta rozmawiamy tu o dziurze średnicy 1,2mm
Stary 2007-11-12, 13:33   #296
goni@k
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez onemi Pokaż wiadomość

A do kogo to????
goni@k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-16, 07:28   #297
**>>Juzdunka<<**
Przyczajenie

Ja chcę taki kolczyka le mi mama nie pozwoliłaJak ja namówić??Esz..Moge sobie zrobic tylko kolczyk w nosie
**>>Juzdunka<<** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-26, 19:43   #298
stasiamadzia18
Przyczajenie

Ja mam taki kolczyk juz tydzien i strasznie mi sie paprze :/ tak mi opuchło, ze nie widac mi kulki w srodku ust :/ ładnie to wyglada ale ból jak ch****a !
stasiamadzia18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-26, 20:56   #299
miss venflon
Zakorzenienie

czy dobrze mi się wydaje ,że masz kulkę od wewnętrznej strony?
Stary 2007-12-02, 19:48   #300
niunia_20
Rozeznanie

dziewczyny polecacie jakies studio w Krakowie?? Mam ochote sobie zrobic kolczyka monroe

juz mam zrobionego jestem bardzo zadowolona chociaz nie wyobrazam sobie czyscic tego bo boje sie ruszac go... ale jakos sie przeboleje bo trzeba dbac o kolczyka

Edytowane przez niunia_20
Czas edycji: 2007-12-04 o 17:46
niunia_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości