![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
dzwoniłam do M, będzie do godziny. Jeszcze chwilę z Wami posiedzę bo oszaleję chyba bez Was...
Jeśli rano żadnej z Was nie napiszę sms-a, to znaczy że wszystko ok i wejdę na forum pod wieczór przynajmniej żeby się zameldować! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
Jeeeja Siwiec oferuje sex Wojewódzkiemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/kombinezon-z-pucha...599784567.html udalo mi sie wylicytowac
![]() zauwazylam ze te rzeczy wystawiane przez sprzedawcow ktorzy masowo sprzedaja i maja wyretuszowane zdjecia ida duzo drozej a rzeczy od nich kupowane sa czesto w nieciekawym stanie.a tak jak ktos prywatnie wystawia zdjecia kiepskiej jakosci sa ludzie sie nie rzucaja ale za to rzeczy w dobrym stanie przychodza.mam nadzieje ze ta teoria sie spr i w tym przypadku bo na wyretuszowanym wyglada tak |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
wiecie co ?
jak urodzę już ,to zaczne w końcu spełniać swoje pasje na które nigdy nie miałam czasu. Zaczne chodzić na boks !! Landii - w razie czego nie przemęczaj się jutro z tą przeprowadzką !!!
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
Landi,
Wypad na IP ![]() ![]() Marti, Weź się nawet nie przejmuj... ![]() ![]()
#276 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Ania dlatego wole sie czyms inteligentniejszym odmóżdżać niz rozmową z Siwiec, Wam tez polecam - Bridget wymiata
![]() Marti juz jej powiedzialam,ze mamy ograniczony budzet i zobaczymy co ona zrobi,ja kupie to co uwazam za stosowne,a jak jej bedzie malo,to niech sama kupuje. Landi koniecznie do nas napisz co i jak
http://suwaczki.maluchy.pl/li-63021.png moje serduszko ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20121020560417.html tak kochanie ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200711230726.png czy tak? ![]() Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-09-04 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
nawet ten głupi TŻ się dziś nie spytał jak sie czuje ani nic
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
wrrr , da sie usunac post/? bo nie tak jak trzeba mi sie dodalo
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() Edytowane przez ausente Czas edycji: 2012-09-04 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
Peperoniku niech Twój partner powie mamie, że na święta będzie przygotowywać takie zapasy, a teraz jeśli chce Wam pomóc, a nie przeszkadzać, to niech zrobi to o co ją prosicie i już. Ja wiem, że ciężko jest wytłumaczyć mamom, że mogą być w błędzie. Moja np do tej pory pyta Andrzeja, czy mu posłodzić kawę pomimo tego, że od lat wie że nie słodzi. Ja np jak proszę o 1 łyżeczkę cukru to dostaję 1,5 - bo mama wie, że będzie mi lepiej smakowało
![]() ![]() ![]() Ausente, a nie jest przypadkiem tak, że się boisz, że tż wyjechał i że znowu zrobi coś czego robić nie powinien? Dlatego jesteś zdenerwowana na niego. Edytowane przez AnnaEf Czas edycji: 2012-09-04 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jak Ci przejdzie to jedz na IP zebys pozniej nie zalowala ze nie pojechalas... 3mam kciuki z calych sil ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Zadomowienie
|
Marti super kombinezon i twoja teoria jest prawdziwa,wiem,ze sztucznie ceny podbijaja z innych kont u tych wyretuszowanych handlarzy
Sola moj tz + jego matka = krwawa jatka nawet mi sie zrymowalo Cytat:
![]() Anetko u Was jak w serialu brazylijskim, wspolczuje Ci tych hustawek emocji. Zapytaj go wprost czemu sie nie odezwal. Ja bym juz dawno pewnie mu sms-a napisala. Moj tz te sie nie odezwal od 14.30,ale ja wiem,ze on w pracy nie moze ![]() Aniu jak poprosze,zeby tz z nia pogadal,to obadu wogole nie bedzie , wole sama to zalatwic,bo oni na siebie reaguja jak dwa pitbule jak sie maja w czyms dogadac ostatnio tesciowa powiedziala,ze mamy rachunek uregulowac za prąd 250zl,bo jej za nas przyszlo po 1,5 roku jak nie mieszkalismy!!!! i malo sie nie pozabijali jej chodzilo,ze dostala wysoka prognoze, naliczana jeszcze podlog zuzycia jak my mieszkalismy - to prawda,ale potem dostala rozliczenie i nic za prad nie musiala pol roku placic,bo taka nadplate miala. Tz sie wku...wil,ze nic nie zaplacimy i sie pozarli. A ja z boku sie nie odzywalam tylko jej na osobnosci powiedzialam,ze nie zaplacimy,bo to byla jej prognoza i jemu w pokoju tez powiedzialam,ze nie zaplacimy,bo to nie nasze. miedzy mlotem a kowadłem jestem,ale zylam tak 4 lata i wypracowalam pewien system i teraz znow go wdrazam, musze byc przebiegla ![]()
http://suwaczki.maluchy.pl/li-63021.png moje serduszko ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20121020560417.html tak kochanie ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200711230726.png czy tak? ![]() Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-09-04 o 22:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
chyba na szybko sprzedałam naszą sypialnię
![]() musimy ją sprzedać bo nie mamy gdzie jej dać a w piwnicy się zmarnuje, wilgoć i szczury nieraz są ![]() ![]() ja normalnie zacznę pracować w handlu ![]() ![]() Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-09-04 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
uciekam spac
![]() ![]() LANDI TRZYMAJ SIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze napiszę Wam parę ciekawych rzeczy. Wiem, że dla niektórych które już rodziły to nie będzie nic nowego, ale napiszę może komuś się przyda.
Jak którejś mąż pracuje w garniaku to warto przygotować do naszej torby szpitalnej jakieś wygodne ubrania dla niego + jak jest zima jakieś klapki, bo może być sytuacja, że będzie pędził do nas prosto z pracy i nie będzie czasu na przebieranie się w domu, a poród może być długi. Warto też przygotować jedną reklamówkę z rzeczami dla maluszka zaraz po porodzie: jeden pajacyk, jeden bodziak, jeden pampers, rożek, kocyk itp. Babka mówiła, że często po porodzie mężowie proszeni żeby przynieśli np. body otwierają tę wielgachną walizkę i nie wiedzą co jest bodziakiem, co jest pajacykiem. Pytają się co chwilę położnej co jest co. A tak mają przygotowaną jedną reklamówkę i położna bierze to co potrzebuje. Podobno trzeba dosyć szybko ubrać maluszka, bo wyjście z łona matki to jest dla niego szok - taka różnica temperatur i nie można dopuścić do gwałtownego wychłodzenia. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Sola bardzo przydatne informacje, w sumie każda z nas powinna o tym pamiętać a nie zawsze się o tym myśli
![]() ja mam to szczęście, że mój M wie doskonale co jest czym, jak się zakłada i jaki ma rozmiar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja wiem jak to jest jak on wraca do domu po pracy,tez przyjdzie wykapie sie,zje i juz spi. No ale sory,czy to tak ciezko napisac nawet glupiego smsa ,ide spac i wogole/? Ale nawet sie nie spytac mnie jak sie czuje ? ![]() Peperonik juz mu napisalam,ze nie potrzebuje takiego kolesia ktory nawet czasu nie ma zeby sie odezwac i ze znajde sobie lepszego ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=642327 myslalam ze juz nic mniena wizazu nie zaskoczy... a jednak ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
o nie moge - padłam i leże
chyba chłopak ma spore kompleksy,a jeszcze jak go wyśmieją to sie zalamie ale "miszcz" jest, trzeba mu przyznac takiego watku sie nie spodziewalam nie wiem czemu,ale mi go szkoda sola dobrze wiedziec o tej reklamowce, zapakuje tak ,zeby tz nie musial szukac. Moze i wie chlopak co to body,ale moze byc zestresowany. Kuźwa sąsiedzi meble przestawiaja, szurają jak cholera,az mi sie pies denerwuje.
http://suwaczki.maluchy.pl/li-63021.png moje serduszko ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20121020560417.html tak kochanie ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200711230726.png czy tak? ![]() Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-09-04 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
nie mam siły już doczytywać, ale zauważyłam że coś się znów naszej kochanej landi dzieje... kochana jak tylko się źle czujesz i nic nie pomaga to na ip i nie zwlekać!
ja mykam spać, rano będę z wami... ciekawe czy mi mały da zasnąć bo na razie coś się rozbrykał... |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
ok kochane, M zaraz będzie to ja się zawijam. 3majcie kciuki i za mnie i za Kubusia! Jak żadnej nie napiszę rano smska to znaczy że jest ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a ten link który podałaś... ![]() ![]() Edytowane przez AnnaEf Czas edycji: 2012-09-04 o 22:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
ide spac dziewczynki,bo jutro rano musze wstac. [czyt.o 8]
brzuch mnie zas zaczal bolec. to chyba z tego że się tak denerwuje . dobranoc ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Rozeznanie
|
Ja też uciekam spać. Do jutra dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
Dobranoc w takim razie
![]()
#298 |
Zadomowienie
|
landi
![]() dobrej nocki dziewczynki
#299 | |
Zakorzenienie
|
Nareszcie moglam na chwile usiasc i was podczytac ..
![]() Młody i siostra już spią.. Landi - trzymam mocno kciuki ![]() Cytat:
![]() Dobranoc myszki ![]()
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() my pojechaliśmy, wróciliśmy o 4 nad ranem. M teraz odsypia, ja zaraz też się kładę chociaż na godzinkę, i tak nie zdążymy ze wszystkim do wieczora... Mam to gdzieś, nie będę nic robić ponad moje siły bo zdrowie syna najważniejsze. A jak te 100zł więcej będziemy musieli zapłacić, to nic nam się nie stanie bo i tak lepsze to niż 1300. I się wyniesiemy w sobotę, tym razem postawię na swoim! Zrobili mi ktg, wyszły skurcze i podali mi nospę (kurcze, to samo mogłabym zrobić w domu...) i kazali chwilę posiedzieć, potem mówiłam że mnie boli ale lekarz stwierdził że powinnam się przespać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.