|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przydatne, ciekawe, śmieszne...- aplikacje dla androida.
Cytat:
Wracajac do pyt wyzej.. zamykam apkivw tle, a tel muli. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
Nikt tutaj nie napisał o aplikacji Screen Filter- jest ona dostępna za darmo w markecie play. Służy ona do zmniejszania jasności ekranu gdy standardowo masz już zmniejszoną do maxa a jednak i tak razi jeszcze w oczy, szczególnie polecam ją tym którzy na tablecie w nocy czytają książki i nie chcą przy okazji popsuć sobie oczu od nadmiernego światła. Również można używać ją na co dzień co pozwala na oszczędność baterii.
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam grę słowotok
Mega wciąga, cała moja rodzina już gra. Gra jest bezpłatna ale wymaga połączenia z internetem.
|
|
|
|
#274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdziwiłabyś się, ile tym sposobem mozna znaleźć fałszywych promocji. Piszą ci, że niby 25% zniżki, a okazuje się, że to na przykład 15. Zawsze sprawdzam, czy kwota obniżki odpowiada deklaracji.
|
|
#275 |
|
BAN stały
|
Aplikacji i gier jest całe mnóstwo, niektóre lepsze, niektóre gorsze - generalnie warto jest wybrać kilka podstawowych które moim zdaniem stanowią absolutne must have dla każdego kto dysponuje tabletem albo smartfonem.
Warto sobie sprawdzić : http://yourapps.info/reviews/avast-m...virus-recenzja - Avast. Kiedyś byłam naiwnie przekonana, że wirusy nie atakują aplikacji mobilnych ale od pewnego niezbyt przyjemnego zdarzenia wiem, że jest to błąd Pewien robaczek który wtargnął do mojego tabletu skasował mi absolutnie wszystkie dane łącznie z fajnymi zdjęciami Dlatego warto jest się zabezpieczyć i skorzystać z tej możliwości jaką daje nam zainstalowanie dobrego antywirusa. http://yourapps.info/reviews/mafin-m...nsowy-recenzja - fajny asystent finansowy, dzięki niemu łatwiej zapanować nad domowymi finansami. http://yourapps.info/reviews/pitu-pitu-recenzja - ciekawa aplikacja za pomocą której zobaczymy jakie to imprezy odbywają się akurat w okolicy Jeśli mieszkacie akurat w większym mieście to fajna sprawa. Myślę, że trochę pomogłam. |
|
|
|
#276 | |
|
Rozeznanie
|
Ja posiadam:
- Advanced task manager (zamykanie aplikacji oszczędzając baterię) - Play24 - Youtube - iSudoku+ (wiele poziomów trudności) - Classic Jewels - Program TV (offline, aktualizacja tylko wymaga neta) - Skaner Qr - kodów - Open fm (radio internetowe, wymaga połączenia z internetem) - Dworce pks rozkłady - Endomondo - GG - Health Assistante Lite (mini lekarz, opcje :aktywność sportowa, cholesterol we krwi, ciśnienie tętnicze,poziom cukru we krwi, inr tracker, notatki, cykl miesiączkowy, palenie tytoniu, tętno, bmi i masa ciała, whr kalkulator) - Polskie blachy - Edytor zdjęć (photoshopem nie jest, ale funkcję zadowalają )- Tetris - Mobile mpk (aktualizacja wymaga neta) - Woman log (kalendarz menstruacyjny) - Milioner - Tapatalk (u mnie działa lepiej niż aplikacja mobilna Wizażu) - NajNajŻyczenia ( dużo kategorii i życzeń do wyboru) - My coffe book (przepisy na kawy ale tylko na zimno) - Sennik ( mógłby posiadać więcej pojęć, ale jest ok ) - Kalkulator wynagrodzeń (przydatny w obliczaniu kwot netto, brutto z uwzględnieniem rodzaju umowy) - Moje wypieki (mega wiele pysznych przepisów )- Dochody vs wydatki ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Nie wiem czy pomogę bo nie ogarniam czy między naszymi tel. w kalkulatorze jest różnica, ale ja mam samsunga galaxy s 3 mini i posiadam procenty choć też głowiłam się żeby je odnaleźć. Przypadkiem ustawiłam telefon poziomo, ekran automatycznie przybrał taką pozycję poziomą i pojawiły się procenty i inne funkcję 'na wypasie' Spróbuj, może tez tak masz
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Woman Log Pro (na chomikuj można pobrać za darmo, wszystkie aplikacje pro)
Nexto i Moon+ Reader - do czytania ebooków Pou Kulki Transportoid - wyznacza trasę od przystanku do przystanku, pokazuje wszystkie MPKi którymi dojedziemy do interesującego as przystanku. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Chce sciagnac z chomika SwiftKey... jaki format mam wybrac, by apka odpalila na tel? Musze miec jeszcze jkis program? Rozumiem, ze trial jest na kilka dni?
|
|
|
|
#279 | |
|
...
|
Cytat:
Trial jest na 30 dni.
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#281 |
|
...
|
Nie rozumiem
.Jak ściągasz plik to masz z końcówką .apk i wtedy powinno zadziałać .
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moge wrzucic do dowolnego pliku i jak zainstaluje to wywalic ta instalke z pliku czy musi tam byc? juz wszystko wiem dziekuje za pomoc
Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2014-01-07 o 12:37 |
|
|
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
Ja korzystam chyba ze wszystkich możliwych "pożytecznych" aplikacji, oprócz gierek - nie gram, jakoś nie mam potrzeby
Jedną z najczęściej używanych jest MDScan - zamienia Twojego smartfona w skaner i można sobie skanować dokumenty do pdf lub jpg, z pełną dokładnością... (wychodzi znacznie lepiej niż zwykłe robienie zdjęć dokumentom) Z tym, że skanować da się dokumenty czarno - białe (tekst) lub gazety, ale już niestety zdjęć nie - ale może wymyślą też skanera zdjęć, byłoby super A aplikacją z której korzystam najczęściej jest typowo "babska" aplikacja - Kalendarz Miesięczny, alarmująca nas tuż przed miesiączką, zapisująca i obliczająca długość cyklu itp. Można tam sobie też zapisywać notatki odnośnie diety, ćwiczeń, przyjmowania suplementów itp. Fajna sprawa |
|
|
|
#284 | |
|
...
|
Cytat:
|
|
|
#285 |
|
Konto usunięte
|
Odkryłam niedawno fajną gierkę- farmę "Hay Day"
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie jakieś fajne aplikacje pomagające zarządzać czasem? Organizer z zakladkami odznaczanie kolorem przypomnienia itd?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#288 |
|
Przyczajenie
|
Polecam Solid Explorer, rozbudowany manager plików. Poza podstawowymi funkcjami typu kopiowanie, usuwanie, przenoszenie, tworzenie archiwów, oferuje również obsługę serwerów FTP/FTPS, SFTP, SMB, połączeń WebDav oraz chmur: Dropbox, SkyDrive, Google Drive, SugarSync, Box. Jest płatny, ale kosztuje tylko 3 zł.
|
#289 |
|
Konto usunięte
|
Poszukuję obecnie następujących appek, może któraś z Was coś poleci:
- kolorowe karteczki na pulpit: bez zbędnych bajerów, najlepiej bez reklam, ale estetyczne; - czyściciel bzdur w tle, żeby odciążyć RAM, - nawigacja offline, najlepiej darmowa: nie musi być idealna, bo ma być wskazówką, a nie myśleć za mnie za kierownicą, - aplikacja typu: zostaw sobie do przeczytania na później w trybie offline - widziałam to gdzieś, ale nie pamiętam nazwy... - coś do nauki niemieckiego - ale głównie gramatyki, - odtwarzacz plików wideo z napisami. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#290 |
|
...
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;45336308]Poszukuję obecnie następujących appek, może któraś z Was coś poleci:
- kolorowe karteczki na pulpit: bez zbędnych bajerów, najlepiej bez reklam, ale estetyczne; - czyściciel bzdur w tle, żeby odciążyć RAM, - aplikacja typu: zostaw sobie do przeczytania na później w trybie offline - widziałam to gdzieś, ale nie pamiętam nazwy... - odtwarzacz plików wideo z napisami.[/QUOTE] * ColorNote * Dowolny task killer, ja posiadam advanced task killer * Zerknij na Pocket, read it later * MX Player Wysłane przy użyciu Tapatalk.
|
|
#291 |
|
Przyczajenie
|
A znacie jakiś darmowy, prosty kalendarz?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
znacie jakiś program do pomniejszania zdjęc? Nie wycinania tylko zmienia formatu, wszystkie jakie do tej pory sciagalam nie mialy opcji zmniejszania, zawsze tylko mozna bylo zaznaczyc i wyciąc.
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wchodze do netu z androida na roznych przegladarkach po chwili wystepuje blad. Telefon nie odpowiada, tnie. Klawiatura wisi. Co moge zrobic?
Wyczyscilam ze smieci.. Nadal tnie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2014-03-17 o 18:52 |
|
|
|
#295 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Możecie polecić jakiś DZIAŁAJĄCY krokomierz? No chyba, że ja ich po prostu nie umiem ustawić i dlatego mi nie działaja wiarygodnie
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#298 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
AutoResize (iOS, nie wiem, czy jest na androidzie)
|
|
#300 |
|
Konto usunięte
|
kto gra w Hay Day?
|
|
Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.

Mega wciąga, cała moja rodzina już gra. Gra jest bezpłatna ale wymaga połączenia z internetem.
Dlatego warto jest się zabezpieczyć i skorzystać z tej możliwości jaką daje nam zainstalowanie dobrego antywirusa.
Jeśli mieszkacie akurat w większym mieście to fajna sprawa. 

.