Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. V - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-17, 15:26   #271
katarzyna_szy
Wtajemniczenie

Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. V

Cytat:
Napisane przez wiki100 Pokaż wiadomość
ja tej neonatury nawet dobrze wywachac nie moge, bo grypa mnie zalapala i mam zapchany nos.
ja robiłam do kokonu chyba ze 4 podejścia, bo nie mogłam się przekonać do tego zapachu na sobie, aż wreszcie tak mnie wzięło, że nie mogę się z nią rozstać
katarzyna_szy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 15:44   #272
fenomeno2000
Rozeznanie

A ja nigdy nie wąchałam Neonatury Cocoon, jak czytam o nutach zapachowych tej wody to mam ochotę ją zamówić ale troszkę się obawiam, że jednak zapach będzie za ciężki. Dajcie znać jaki to mniej więcej zapach: słodki czy ciężki ? Woda SoElixir jak dla mnie jest mocna, przypomina mi Coco Mademoiselle Chanela. Nie drażni mnie mocno ale już teraz jakoś mi przeszło z tym zapachem. Teraz namiętnie używam kokosa z PN, wolę go jesienią i zimą niż latem. Jeszcze końcówka kokosowo-ananasowa mi została ale jakoś tak fajniej mi pachnie niż latem. Ja to mam chyba wszystko na odwrót.
Jak ktoś może to niech napisze choć słówko o tym Cocoonie i jeszcze o wodzie malinowej z PN
fenomeno2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 15:49   #273
martyna3275
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
A ja nigdy nie wąchałam Neonatury Cocoon, jak czytam o nutach zapachowych tej wody to mam ochotę ją zamówić ale troszkę się obawiam, że jednak zapach będzie za ciężki. Dajcie znać jaki to mniej więcej zapach: słodki czy ciężki ? Woda SoElixir jak dla mnie jest mocna, przypomina mi Coco Mademoiselle Chanela. Nie drażni mnie mocno ale już teraz jakoś mi przeszło z tym zapachem. Teraz namiętnie używam kokosa z PN, wolę go jesienią i zimą niż latem. Jeszcze końcówka kokosowo-ananasowa mi została ale jakoś tak fajniej mi pachnie niż latem. Ja to mam chyba wszystko na odwrót.
Jak ktoś może to niech napisze choć słówko o tym Cocoonie i jeszcze o wodzie malinowej z PN
woda malinowa sliczna ale trwałosc - 20 minut góra
martyna3275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 15:55   #274
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martyna3275 Pokaż wiadomość
woda malinowa sliczna ale trwałosc - 20 minut góra
Ale może teraz na jesień/zima będzie zostawał zapach na swetrach i innych grubszych ciuszkach ? Tak samo jak zapach kokos, który w sumie jest dość trwały ale teraz na swetrze to cały dzień mocno pachnie, czy szaliku np. Kusi mnie ta malinowa strasznie mocno
Stary 2012-10-17, 15:59   #275
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soulie Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie i z góry przepraszam jeśli już była o tym mowa, ale nie znalazłam odpowiedzi. Czy jeśli zamówiłam z oferty wysyłkowej przez telefon a teraz chciałabym jeszcze raz skorzystać z tej samej oferty, lecz teraz wysłałabym pocztą to przeszłoby takie coś? Ktoś tak robił?

Poza tym, muszę się przyznać, że powoli uzależniam się od YR Dopiero co odebrałam paczkę, a już myślę o kolejnej Dostałam gratis moją ukochaną neonaturę (gromadzę zapasy) i kupiłam kilka rzeczy pielęgnacyjnych - płukankę malinową, żele JdM, mleczko kokosowe, dezodorant JdM, krem do rąk z owsem). Z wszystkiego jestem zadowolona i z niecierpliwością czekam na świąteczne edycje limitowane
Ja chyba też zacznę gromadzić, mam w jedną w zapasie, ale i tak oszczędzam, bo czuję, że mogą ją w każdej chwili wycofać

Cytat:
Napisane przez dori7 Pokaż wiadomość
Złożyłam zamówienie w internetowym

- żel PN malina
- żel PN owies
- żel PN oliwka
- mydło do rąk oliwka
- krem do rak oliwka
- żel pod prysznic monoi
- krem do rąk okrągły
- 2 dezodoranty aloesowe
- gratis prezent-niespodzianka i miedziana kredka

Czuję się trochę jak psychopatka, patrząc na ilości zamówionego mydła, ale niech tam
Malinowego żelu PN jeszcze nigdy nie używałam, tak samo oliwkowej serii do rąk i jestem ciekawa.
Oliwkowy krem jest super . Szczerze polecam...

Czuję, że za moment również polegnę i coś zamówię z tym newsletterem, a tak mi pięknie denko idzie
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 16:07   #276
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo A jak oceniasz trwałość mgiełki?
Ciężko mi stwierdzić, bo wzięłam zapach Cotton, taki bawełniany jak świeże pranie Uwielbiam taki zapach świeżości. Dlatego trudno określić trwałość, bo sam w sobie jest bardzo delikatny, coś jak odświeżacze Brise właśnie o zapachu bawełny. Psikam się tą mgiełką w środku zabieganego dnia albo gdy jestem zmęczona.

Może kiedyś skuszę się na coś bardziej perfumowanego, wtedy powiem coś więcej na temat trwałości
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 16:15   #277
LadyI
Zakorzenienie

Dziewczyny a w tej ofercie za zaproszenie przyjaciółki, co jest prezentem niespodzianką o wartości 95zł ? Czyżby maseczka CS ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-17, 16:23   #278
wiki100
Rozeznanie

nowosc z cure solutions. taki roll-on pod oczy. zamierzam sie go pozbyc
wiki100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 16:38   #279
martyna3275
Zakorzenienie

Cytat:
Ale może teraz na jesień/zima będzie zostawał zapach na swetrach i innych grubszych ciuszkach ? Tak samo jak zapach kokos, który w sumie jest dość trwały ale teraz na swetrze to cały dzień mocno pachnie, czy szaliku np. Kusi mnie ta malinowa strasznie mocno
nieee.... ja ja ciagle mam na stanie i dzis sie psiknełam krecac sie po domu i standardowo po paru minutach nie było jej czuc, a szkoda bo zapach swietny
Stary 2012-10-17, 16:56   #280
soulie
Wtajemniczenie

Cytat:
Cocoon jest jedyny w swoim rodzaju. Nie jest podobny do żadnego innego zapachu mainstreamowego i wyróżnia się na tle zalewających sephory słodziaków i kwiatków sratków. Czuję głownie paczulę, odrobinę ziemistą i gorzkie kakao. Zapach jest ciepły i otulający. Idealny na zimę Trwałość - na ubraniach do prania, na skórze i włosach cały dzień. Moim zdaniem to perełka wśród zapachów ze średniej półki.

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Ja chyba też zacznę gromadzić, mam w jedną w zapasie, ale i tak oszczędzam, bo czuję, że mogą ją w każdej chwili wycofać
Nie chcę Cię straszyć, ale już kiedyś mieli wycofywać Martwi mnie brak linii kąpielowej, cały czas jest niedostępna. Póki co mam na stanie dopiero co rozpoczętą flaszkę i jedną w zapasie .
soulie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 17:27   #281
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Dodatkowo 2 błyszczyki w kolorach naturalny róż ( w rzeczywistości na ustach lekko karmelowo-różowy taki nude jesienny )i jaskrawy róż ( jaskrawy tylko w opakowaniu, delikatny na ustach, mój od dziś ulubiony).

czy te błyszczyki mają drobinki?

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-17, 17:31   #282
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

A ja z pytaniem do dziewczyn które zamawiały przez internet - jak długo czeka się na paczkę?
Stary 2012-10-17, 17:32   #283
martyna3275
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna1987 Pokaż wiadomość
A ja z pytaniem do dziewczyn które zamawiały przez internet - jak długo czeka się na paczkę?
przeróznie, ja czasem czekam 2 dni a czasem 2 tygodnie... zalezy od natłoku zamowien i dostepnosci produktów
Stary 2012-10-17, 17:38   #284
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Dziękuję Ci bardzo się właśnie zastanawiałam czy zamawiać jutro czy poczekać jeszcze, ale skoro różnie to bywa to zamówię jutro
Stary 2012-10-17, 17:58   #285
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiki100 Pokaż wiadomość
nowosc z cure solutions. taki roll-on pod oczy. zamierzam sie go pozbyc
O proszę coś nowego . Dziękuję
Stary 2012-10-17, 17:58   #286
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Dojechała moja paczka. Jest żel PN Pomme Delice Apple Delight.
Na początku jak powąchałam żel w butelce to czuć same jabłka ale jak umyłam dłonie to...czuć więcej wanilii. W butelce pachnie zupełnie inaczej niż na skórze.Fajny zapach na jesień i zimę, co chwilę zmienia zapach na skórze ale wciąż czuć wanilię i słodkie jakby pieczone jabłko w cukrze. W każdym razie na pewno zamówię małą wodę. To jakby taka wersja zapachu znanego jabłka z DKNY ale ciepłego , słodkiego i zimowego. Chociaż wyobrażałam sobie inaczej ten zapach to jestem mile zaskoczona. Pewnie to zasługa tej nuty wanilii. Jest gęsty. Dodatkowo 2 błyszczyki w kolorach naturalny róż ( w rzeczywistości na ustach lekko karmelowo-różowy taki nude jesienny )i jaskrawy róż ( jaskrawy tylko w opakowaniu, delikatny na ustach, mój od dziś ulubiony). Aplikatary superowe i konsystencja i zapach. Do tego w dobrej cenie róż w kolorze średnia morela( nie za bardzo morela bardziej różowy odcień ale i tak ładny). Mało napigmentowany ale dla mnie to na plus bo nie narobię sobie plam na skórze, może być.Dali jeszcze budzik w gratisie bez baterii więc nie zaprezentuję działania
Żel bez zawartości parabenów i etoksylatów ! Super !
Mam wielką ochotę na ten błyszczyk w kolorze naturalnego różu, ale jeszcze się dzielnie opieram
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 18:54   #287
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Mają takie mikro drobinki ale niewyczuwalne na ustach. Dają taki efekt odbijający światło, nie jest to brokat. Wrzucam fotki, wyraźniej już mi się nie udało, może coś pomogą. Ten kolor jaskrawy róż na ustach jest prawie przejrzysty ale nie daje efektu sinych ust, naturalny róż natomiast daje trochę koloru beżowo-karmelowego ale nie jest to brąz, nie powoduje żółtych zębów jak inne beżowe nudziaki. Moje usta są dość blade, może na ciemniejszych kolor będzie wyraźniejszy.Ja nie mogłam się zdecydować, który kolor wybrać więc wybrałam te dwa. Każdy jest zupełnie inny a promocja to promocja
Jestem zadowolona, bo lubię błyszczyki, które czuć na ustach. Nie kleją się i dają poczucie takiego porządnego natłuszczenia, jakby się miało na ustach dobry balsam taki wazelinowy, mocny. Wiem, że są dziewczyny, które nie lubią takiego uczucia, wolą lekkie konsystencje. Pachną troszkę podobnie jak błyszczyki z Lancoma. Powiem tak te błyszczyki dają takie usta typu Jennifer Aniston. Niby nic a jednak ładnie. No to się dzisiaj rozpisałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1020500 (Small).jpg (26,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020501 (Small).jpg (25,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020502 (Small).jpg (29,0 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez fenomeno2000
Czas edycji: 2012-10-17 o 18:59
Stary 2012-10-17, 19:30   #288
asiulka123
Zakorzenienie

Fenomeno2000 dziękuję Ci ślicznie za opis i zdjęcia
a masz jakieś doświadczenia z pomadkami? interesuje mnie pomadka nawilżająca w kolorze róża alba szkoda, że nigdzie nie mogę znaleźć żadnych swatchy miałaś może jeszcze inne błyszczyki?
ten sexy pulp wydaje się ok, i tak zawsze noszę pomadkę i na to odrobinę błyszczyka

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 19:41   #289
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Fenomeno2000 dziękuję Ci ślicznie za opis i zdjęcia
a masz jakieś doświadczenia z pomadkami? interesuje mnie pomadka nawilżająca w kolorze róża alba szkoda, że nigdzie nie mogę znaleźć żadnych swatchy miałaś może jeszcze inne błyszczyki?
ten sexy pulp wydaje się ok, i tak zawsze noszę pomadkę i na to odrobinę błyszczyka
Miałam pomadkę francuska róża tą co była kiedyś w gratisie. Fajna, jakościowo OK. Kolorek trochę nie mój ale na ustach obdarowanej przeze mnie osoby bardzo ładny. Potem zastanawiałam się czy nie zamówić sobie innego koloru. Miałam też pomadkę połyskującą Voile Brillance w jakimś jasnym kolorze chyba Lici( beżowo-złoto morelowy) była świetna, ładnie pachniała, tylko mało koloru dawała. Ciągle była w brakach to moze innym też pasowała Ja takie lubię ale pomadka w sumie ma dawać wyraźny kolor i kryć. Coś słyszałam, że inne odcienie dają lepsze krycie ale jak byłam w sklepie ( mam daleko) to zapomniałam sprawdzić. Miałam jeszcze błyszczyki w tubkach ale te to dają tylko zapach czy tam smak a koloru prawie wcale. Takie ładnie pachnące gadżety. Na pomadkę OK.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-17, 19:43   #290
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_kot Pokaż wiadomość

To jest oferta, którą dostałam razem z wysyłkową urodzinową. Dawałam skany - są w drugim poście pod ofertami "urodzinowymi"

Ten kod nie wchodzi przez net, tylko wysyłkowo albo telefonicznie.
wysyłkowo też nie chce wejść, wyświetla się błedny kod oferty
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 20:06   #291
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
wysyłkowo też nie chce wejść, wyświetla się błedny kod oferty
rudy kot to właśnie napisała. wysyłkowo=listownie.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 20:18   #292
teofano
Zadomowienie

Ja po miesiącach odwyku od YR.
Bo ceny nie bardzo mi się podobały i te "prezenty". Nie miałam już pomysłu na wysyłany gruz.
Eksperymentowałam z różnymi firmami. I nie mogłam znaleźć dla siebie balsamu do ciała, kremów do twarzy.
Dziś się złamałam. Przeczytałam ofertę wysłaną na mojego meila. Minus 50 złotych od zamówienia powyżej 129 złotych.
To zamówiłam. Balsam, żel pod prysznic i krem do rąk owies. Bardzo dobrze je wspominam. Kremy do twarzy powinny też pomóc wrócić mi do normy. Bo co się ostatnio dzieje z moją cerą, to jest koszmar.
No i gratis w postaci kosmetyku, też przyjmę.
Delikatny zapach za 59 złotych. Oby nic z serii jasminowej. Bo do delikatności to mu daleko.
Witam po miesiącach niebytu.
teofano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 20:23   #293
soulie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teofano Pokaż wiadomość
Bo ceny nie bardzo mi się podobały i te "prezenty". Nie miałam już pomysłu na wysyłany gruz.
Eksperymentowałam z różnymi firmami. I nie mogłam znaleźć dla siebie balsamu do ciała, kremów do twarzy.
Dziś się złamałam. Przeczytałam ofertę wysłaną na mojego meila. Minus 50 złotych od zamówienia powyżej 129 złotych.
To zamówiłam. Balsam, żel pod prysznic i krem do rąk owies. Bardzo dobrze je wspominam. Kremy do twarzy powinny też pomóc wrócić mi do normy. Bo co się ostatnio dzieje z moją cerą, to jest koszmar.
Delikatny zapach za 59 złotych. Oby nic z serii jasminowej. Bo do delikatności to mu daleko.
Dziewczyny pisały, że to właśnie dezodorant Jasmin.
soulie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 20:28   #294
teofano
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez soulie Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisały, że to właśnie dezodorant Jasmin.
No, tyle w temacie. Może będę miała jednak więcej szczęcia niż rozumu.
Stary 2012-10-17, 20:34   #295
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Ciężko mi stwierdzić, bo wzięłam zapach Cotton, taki bawełniany jak świeże pranie Uwielbiam taki zapach świeżości. Dlatego trudno określić trwałość, bo sam w sobie jest bardzo delikatny, coś jak odświeżacze Brise właśnie o zapachu bawełny. Psikam się tą mgiełką w środku zabieganego dnia albo gdy jestem zmęczona.

Może kiedyś skuszę się na coś bardziej perfumowanego, wtedy powiem coś więcej na temat trwałości
Dziękuję za opinię Już od dawna zastanawiam się nad mgiełkami. Na allegro jest spory wysyp zwykle. Pewnie kiedys ulegnę
Cytat:
Mają

Mam na wymianę błyszczyk Sexy Pulp w kolorze beżowym, jakby ktoś chciał Nie trafiłam z kolorem zupełnie.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 20:41   #296
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teofano Pokaż wiadomość
Kocham serię z owsem i nałogowo ją kupuję
Jak dla mnie b. delikatny zapach nie kolidujący z perfumami, dezodorantami i super relaksuje wieczorem. Nawet mój TŻ też bardzo chwali i podbiera...

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2012-10-17 o 20:42
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 20:48   #297
teofano
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Kocham serię z owsem i nałogowo ją kupuję
Jak dla mnie b. delikatny zapach nie kolidujący z perfumami, dezodorantami i super relaksuje wieczorem. Nawet mój TŻ też bardzo chwali i podbiera...
Witam miłośniczke panny Austen. Też sobie lubię jej twórczość z czasu przypomnieć.
Co do owsa. Jest taki aksamitny w odbiorze. Krem do rąk na długo starcza. A przy mojej TFUrczości radosnej ręce wysuszają się w tempie ekspresowym. Kremu do dłoni nigdy mało.
Sporo dobrego czytałam o kremie nagietkowym. Może się polubimy?
Nie mogę się doczekać serii świątecznych. Mają takie ciepłe i apetyczne zapachy.
Stary 2012-10-17, 21:11   #298
asiunia89
Rozeznanie

Czy ma jakaś miła duszyczka kod na -50 zł (ten mailowy), którego nie chce używać? Bardzo mi na nim zależy, bo zamówienie już ułożone , a dwa podane wcześniej kody były już niestety użyte

W miarę możliwości proszę o wiadomość na PW
Stary 2012-10-17, 21:17   #299
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Niestety, wycofuja definitywnie od stycznia.
W sklepie juz nie bylo
Wycofuja tez Niebieski Cedr, Zielona Herbate i Bambusa, oraz Clea.

Serii swiatecznej jeszcze w sklepie stacjonarnym nie ma.
Na zachete byl jedynie krem do rak Citron Vanille 30ml tubka za 1€ [74742]
Pachnie bosko! Jesli room-spray bedzie taki sam, na pewno nie bede traktowac tym pomieszczen tylko siebie

5269
magdulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 21:22   #300
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiunia89 Pokaż wiadomość
Czy ma jakaś miła duszyczka kod na -50 zł (ten mailowy), którego nie chce używać? Bardzo mi na nim zależy, bo zamówienie już ułożone , a dwa podane wcześniej kody były już niestety użyte

W miarę możliwości proszę o wiadomość na PW
Wysłałam, jakby nie doszło to daj znać. Ja nie będę z tego kodu korzystać. Teraz to już naprawdę czekam na ofertę wysyłkową Świąteczną lub fajną listopadową

Edytowane przez fenomeno2000
Czas edycji: 2012-10-17 o 21:32
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości