![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkuja i zrzedza bo uda sie trzesa !!!
Cytat:
zapraszamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
dobry
![]() poczytałam Wasz wątek i bardzo mi się spodobał... ![]() miałam już wiele podejść do odchudzania i... cóż ![]() w średniej szkole ważyłam (masakra!) 102/4kg, ale metodą małych kroczków udało mi się dojść do 89/90... Później był Dukan... doszłam do 75... i może osiągnęłabym wymarzony cel (60) gdybym go ukończyła... ale życie toczy się własnymi torami i nie było mi dane... od ok, roku moja waga oscyluje w okolicach 82kg. Nie pomógł sezon (2,5 mies) w niemczech, bo z jaką wagą pojechałam - z taką wróciłam. teraz postanowiłam zmienić swoje nawyki, połączyć jakoś wiedzę którą przez te lata zdobyłam i dojść chociaż do tych 75kg, a na wiosnę walczyć dalej ![]() mogę się do Was przyłączyć? do sylwestra chciałabym chociaż trochę się "wyrobić", a w grupie zawsze raźniej... ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
Witam nowe Panie
![]() U mnie śnieżyca...!!! ![]() ![]() Dzisiaj w planach trening z Jillian ![]() wczoraj też ćwiczyłam, mimo że planowałam tego nie robić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Kawoholiczka
|
u mnie w mieście pięknie, śnieg pada i zaczyna być coraz bardziej biało
![]() 59kg! ![]() ![]() ![]() co do planów na popołudnie to tak: nauka, kościół, nauka. jutro mam dwie kartkówki i powtórzenie. a tak poza tym to zły humor mi minął. yeah!
![]() |
#275 |
BAN stały
|
Witajcie w zimowy dzień
![]() Mimo trzymanej diety i przystosowaniu się do zaleceń abre90 waga nie spada. Ale myślę iż to może też być spowodowane zimnem jakie jest za oknem. Organizm magazynuje "tłuszczyk" ![]() Wszystkim życzę spadków kg, widzę że jest nas coraz więcej, a to motywuje do walki. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Rozeznanie
|
jak dobrze że nasze grono się powiększa
![]() ![]() u mnie dziś w porządku, planuje wieczorkiem killera. a na razie stosik nauki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
tez mam duzo nauki, ale skupić się nie mogę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Ja tez padnieta jestem i przemarznieta-jaka zimnica! Brr
![]() ![]()
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
U mnie waga stoi. Nie długo nie wytrzymam
![]() Mój jadłospis I Kanapka z masłem i pomidorem II Sałatka z kapusty, marchewki, cebuli z majonezem ![]() III Jabłko 1 delicja Tyle. Może ten jadłospis nie jest idealny ale dzisiaj nie miałam głowy do jedzenia. Wogóle ostatnio czuje się strasznie zmeczona i wykończona życiem bardziej psychicznie niż fizycznie. No i jeszcze w szkole sprawdzian za sprawdzianem, kartkówka za kartkówka... A do tego dyrektor kazał wszystkim nauczycielom co nas ucza zeby nie odpuszczały mat-fizom- czyli nam bo mamy być najlepsi w szkole ... ![]()
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Źle się dziś czuję. Ciągle mam dreszcze, jest mi słabo i duszno. Mało co dzisiaj zjadłam (półtorej kanapki z pasztetem i pół miseczki zupy ogórkowej). Więc omijam dziś ćwiczenia.
Cally05 nie poddawaj się. Przestoje się zdarzają. ![]()
![]() |
#281 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny - jemy z głową. Żeby schudnąć trzeba jeść. Przyznam szczerze, że gdybym jadła tak mało jak Wy, to bym ciągle była głodna, miała ochotę coś podjeść i byłabym na wszystkich zła. Trening zaliczony. Treningi trzeba urozmaicać, dlatego postanowiłam poćwiczyć coś innego i wzięłam się za Fitappy, i jej dwa treningi: - Intensywny trening cardio - Trening Mięśni Brzucha w Pozycji Stojącej + Skakanka na dodatkowe spalanie - niestety mam w pokoju za nisko i nie mogę skakać na skakance, więc skakałam sobie po prostu i kręciłam rękami, tylko bez skakanki ![]() = wyszedł prawie 40 minutowy trening ![]() Edytowane przez basia0412 Czas edycji: 2012-10-29 o 16:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
Lachony przestoje są normalne i nie można się poddawać, to taki czas, kiedy organizm nas 'sprawdza'
![]() ![]() Zobaczycie, będzie dobrze ![]() basiu ![]() Ja wczoraj cały dzień w książkach, ale chyba się opłacało, bo coś czuję, że dzisiejszy kolos będzie zaliczony. dziś też nauka do późnej nocy bo i jutro i po jutrze kolejne koła... mając aktywność 5dni w tyg od godz.5 do około 24/1, to 5 posiłków robi mi się za mało i chyba będę musiała coś dodać. miłego wieczoru ![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zazwyczaj jem więcej, ale dziś nie mam na nic ochoty, a jak coś zjem to mi niedobrze się robi. Muszę się wykurować. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Hallooo!
![]() Jak Wam mija dzień? Jak się mają Wsze wagi? Może czas uaktualnić pierwszy wpis na wątku? Mogę zacząć. U mnie w niedzielę na wadze było 56,6 kg. Następne ważenie - jak zwędzę TŻ wagę - myślę, że będzie to albo w ten weekend albo w następny ![]() Trening z Jillian na dzisiaj zaliczony ![]() Ps. Ależ mnie łydki od wczorajszego skakania z Fitappy bolą... Na szczęście nie mam zakwasów na brzuchu ani na boczkach ![]() edit. do porannego treningu z Jillian dorzucam popołudniowe 10 min z Fitappy "Trening Mięśni Brzucha w Pozycji Stojącej + Skakanka na dodatkowe spalanie" Edytowane przez basia0412 Czas edycji: 2012-10-30 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
moja waga od dawna zepsuta więc jest schowana w szafie
![]() brawo za ćwiczenia. jak dobrze, że po jutrzejszych zajęciach pare dni wolnego, będzie czas żeby porządnie poćwiczyć.
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
miałam na myśli spadki wagowe, a nie sprzęt nazywany wagą
![]() napisałam dwuznacznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
ja lepiej na wagę nie wchodzę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
hej
![]() waga stoi, a ja mam cichą nadzieję, że to przez@. Wrzucam moje menu dzisiejsze i wczrajsze: dziś: 1bułka ciemna z wędliną i ogorkiem 2.płatki owsiane z jogurtem naturalnym 3.serek wiejski z ogórkiem 4.jajecznica smażona na teflonie wczoraj: 1bułka ciemna pół z wędlina, pół z serkiem pleśniowym 2.płatki owsiane z jogurtem naturalnym 3.ser biały z pomidorem i odrobiną jogurtu nat 4. jogurt owocowy i bułka z serem żółtym i keczupem ![]() i dziś jeszcze godzina fitnessu ![]() Poza tym zaczynam lubić uczucie głodu, a myślałam, że to już nigdy nie nastąpi ![]()
![]() |
#289 |
Rozeznanie
|
lubić ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj jestem padnięta.
Rano zjadłam kanapke z masłem, szynką i pomidorem. W szkole jabłko, później w autobusie paczkę crunchów kukurydzianych (213 kcal w 60g - czyli w paczce). W domu zjadłam pól kawałka sernika i pół kawałka innego ciasta (były małe) no i bułke pełnoziarnistą z szynka i pomidorem. Do tego za chwileide zrobic sobie zielona herbatę. A teraz czas na Jillian ![]()
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
Desire eee, chyba jestem zbyt zmeczona i nie rozumiem
![]() jadłospisy mi osobiście się nie podobają, zdecydowanie za mało więc nic dziwnego, że głód występuje
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() Edytowane przez abre90 Czas edycji: 2012-10-30 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś weszłam na wagę i było 87,8
![]()
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
abre90 wiem że ubogi, w tym tygodniu, już chyba tak będzie \, ale w przyszłym postaram się o jakieś normalne obiady chociaż.
abre90, klaudiak96 Hm, myślałam, ze zrozumiecie o co chodzi z tym lubieniem - to tak że jak czuję ssanie, a wiem, ze jeszcze nie pora na jedzenie to nie jem i jestem szczęśliwa, bo czuję że moja silna wola wraca - nie poddaję się , nie rzucam na cokolwiek. I sama czuję się silna, czuję że panuję nad sobą, że wreszcie mi się uda, ze osiągnę swój cel. Dziewczyny ja nie potrafię inaczej, albo tak albo tak, albo czarne albo białe - wszystko albo nic. Tylko czuję że popadam trochę w paranoję- wszystko kręci się wokół jedzenia- planuję kiedy i co zjem i co potem, liczę godziny, myślę co zjadałam i czy nie za dużo i tak w kółko. I nie kusi mnie nawet, żeby zjeść chipsy czy ciastko. Jakby coś się wreszcie przestawiło w mojej głowie. Elsay gratuluję!
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie Edytowane przez Desire_ Czas edycji: 2012-10-30 o 18:12 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
brawo za spadek
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak samo jak ty dla mnie jest albo czarne albo białe. Nie ma tego środka. Wiem że jak sobie raz odpuszcze to na tym się nie skończy i będzie się to coraz częściej zdarzało, Dlatego trenuje swoja silna wole i jak czuje ssanie w zołądku i nic nie zjem to czuje taka jakby satysfakcję ze mam silna wole i potrafie walczyć z organizmem ![]() Nie zrozumcie mnie źle ja nie chce wpaść w anoreksję czy nabawić sie zaburzeń odrzywiania. 3 lata temu prawie tak sie stało (ważyłam 45 kg i miałam 163 wzorstu i dalej się odchudzałam ale mama na szczescie to przerwała zanim trafiłabym do szpitala). Teraz chce ZDROWO SCHUDNĄĆ
Dam rade .! Biegam ![]() Ćwiczę Zdrowo sie odżywiam . ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cally05 Czas edycji: 2012-10-30 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Cally05
![]() ![]() ![]()
![]() |
#297 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie dzis jadłospis, z którego jestem zadowolona : śn: 2 kr. chleba z twarogiem, warzywami, chrzanem II śn: to samo , obiad: dorsz, kapusta czerwona, ogórek kwaszony podw: zupa ogókowa, 1 duża marchewka kol: rukol, pomidor, papryka, twaróg, ocet balsamiczny. starsznie dużo warzyw mi wyszło ![]() z ćwiczeń to dokonczyłam wczorajszego killera, bo zostało mi 10 minut. dziś chyba zrobię relaks ![]() na ten tydzień mam plan: 4 killery, 1 skalpel, 1 basen, 2 wf-y. 1 killer i 1 wf już za mną. Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Wtajemniczenie
|
klaudiak piękny jadłospis
![]() I zgadzam się z tym co napisałaś. Dodam od siebie jeszcze, że też lachony u mnie jest albo czarne albo białe, tzn, że nie ma opcji żebym zjadła kawałek czekolady/chipsa/ jedno ciastko, bo automatycznie miałabym ochotę na więcej i tylko się denerwowała, że tak mało spróbowałam. ale jak kiedyś przyjdzie "chcica" na czeko, to zjem całą i nie będę miała wyrzutów, a przynajmniej nie będę się frustrować, że nie zjadłam tyle ile chce. a co do myślenia o jedzeniu to ja zawsze dużo myślałam ![]() i jeszcze raz. uczucie ssania i głodu nie jest normalne przy zdrowej diecie i jedzeniu w odpowiednich odstępach czasu. to tylko potwierdza, że Wasze jadłospisy są bardzo ubogie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny! Przepraszam, że nie piszę prawie w ogóle. Jedzeniowo raz jest lepiej, raz gorzej, dużo chodzę, robię masaże pod prysznicem, nie mam żadnego kremu antycellulitowego, ale nawilżam, póki co chyba lekkie zmiany są
![]() Tak generalnie to doszłam do smutnego wniosku dzisiaj na wfie, na którym nie ćwiczyłam, bo mam okres i brzuch mnie bolał trochę. Na szczęście już nie bardzo. W tamtym roku prowadziłam zupełnie inny styl życia i byłam przez to szczęśliwsza. W tym roku też bym tak chciała, ale klasa maturalna, dyplomowa i ciężko mi się zebrać w sobie i zorganizować się porządnie. Zmieniły się też moje plany życiowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Przecież np. 51 kg przy 172 cm oznacza nie "niedowagę", ale już "wychudzenie". Ja przy 150 cm ważę tyle samo (50 kg) i jakoś jest mi strasznie głupio przez to teraz ![]() Edytowane przez nhung Czas edycji: 2012-10-31 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.