|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Hello
![]() Was to na moment nie można zostawić, natrzaskałyście tyle pościorów, że nie nadążam. Tigg, ja też nie maluję NIGDY dolnych rzęs: raz, że mam nawyk tarcia oczu ( wiem, nie wolno ) dwa, te na dole też mam długie więc się samo rozmazujeGeneralnie próbowałam powtórzyć to co mi zrobiłaś mi na gębie z mizernym skutkiem. Mam braki w sprzęcie i to pewnie tez się przekłada na efekt Ech.
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Bratku bedziemy sie malowac,smiac,rozmazywac, zmywac- wiec w kazdej odslonie ..A mnie bedzie miło popatrzec ze tez ktos ma pryszcza
ostatnio Tig wylazł na brodzie i byłam wniebowzięta jest sprawiedliwość na tym świecie
|
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
Miszka, moich pryszczy wystarczy na wyleczenie kompleksów Was wszystkich i jeszcze sąsiadek w całej okolicy
No właśnie ja też nienawidzę podkreślonej dolnej powieki u siebie, u innych chyba też mi się niezbyt podoba. Jak kupowałam Lash Power Clinique, to dodali mi w zestawie kredkę czekoladową z minimalnymi drobinkami, cudna. Nie użyłam ani razu bo nie wiedziałam jak... Może któraś z Was chce sobie wziąć za darmo oczywiście ode mnie tę kredkę, nówka sztuka. Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-25 o 20:48 |
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, dzieki za komplementy
Zdjecie z tancem to polowniki na studiach, na studniowce byłam szara myszeczka i poszłam z bratem, bo nie miałam kogo zaprosic...A na polowinkach tancze z kolega z ogolniaka, ktory dopiero na studiach stwierdził, ze własciwie nie wygladam tak zle...![]() Mały aligator ze sri lanki Biedak utrzymywał swego pana, duzych aligatorow w rzece nie było widac, ten maluch pozował zatem do zdjec z kolejnymi turystami...
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Kama hi hi usmiałam sie ...Przestan bo ja ciągle teraz mam schize i patrze czy mam tą buzie popuchniętą czy nie..i juz sobie wmówilam ze mam
Zapuszczasz włosy---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Wyglądasz na tych połowinkach przeslicznie a na zdjeciu koło jakiegos mostu z długimi włosami no Kama szacun-bosko!!! i do cholery gdzie masz te włosiska????? |
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie aligatora to moze wziełabym do reki ..pająka w zyciu..a wiecie,ze jak wróciłysmy z Tig ..moj kot polował na myszę.
.biedna pod meblami była,no to zgiełam swe stare 40 letnie kosci i dawaj jej szukam ..oj malusia taka siedziała za nogą szafki. .Mówie Tig -Ty ja łap jak szturchnę..Gos na mnie jak na wariata sie boję mówi. Więc pomysłowy Dobromir Michell wpadła na pomysł,popchnięcia jej chochlą a na koncu ustaweinia płaskiego kartonika..Tig pilnowała kartonu a ja pchałam i tymze sposobem zostawiłysmy swiatu jedną zywą myszkę,którą mój mąz wyniósł ku naszej radosci na dwór patrzył na nas jak na nienormalne .kot zreszta tez żółwika zesmy sobie przybiły i myszke ocaliły |
|
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
Ja od dwóch dni czuję się jak gwiazda holiłudu przez te rzęsy i nie wiem co to kompleksy
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
tez lubie to zdjecie, swietna gra kolorów, swiatła, odbicia w wodzie itp. juz podobnego efektu nie uzyskalam nigdy...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-25 o 20:55 |
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Ty młoda dupa jestes
.czytac z tembrem głosu Lindy -Krop jakie zmarszczki Ty to juz wmawiasz sobie..troszke botoxiku u mojego doktorka i bedziesz z pampersem chodzic kochana.. |
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
Ja od dwóch dni czuję się jak gwiazda holiłudu przez te rzęsy i nie wiem co to kompleksy
![]() (powtórzyło mi się zamiast edycji, ale to nawet lepiej, a co )Miszka, akcja Mysz+Chochla+Karton ![]() KAMA, to zdjęcie przy moście...
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-25 o 21:07 |
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczcie jak Kama przeslicznie wyszła i jak Jej cudnie w dlugich włosach
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
popatrzcie lepiej na to - egipt, sharm, nabaqu bay, sklep z bizuteria - od gory do dołu, całe sciany - w sznurach korali, turkusów, pereł
A zdjecie z mostem, to Berlin...20 lat temu Coz, nie mam specjalnych zmarszczek, przebarwien czy obwisłosci, ale life is brutal - po prostu wygladam inaczej, starzej I zaden botoks na to nie poradzi, o długich włosach nie wspomne.
Kama Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-25 o 21:00 |
|
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
Miszuś, ja Ciebie love, ale umówmy się: ja MAM zmarszczki, serio
I nie bójmy się tego powiedzieć głośno Kama, super zdjęcie, takie wręcz nierealne
|
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie że ja to już padam na pysk dosłownie. Ostatnio jakoś czasem kręci mi się w głowie, dziwne to
![]() Kropka, znowu nas podglądają żeby potem cytować
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-25 o 21:06 |
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Krop, ja tez Cie love i powiem szczerze - masz DELIKATNE bruzdki na czole, ktore powinny zniknac po botoksie. ja mam podobne, u Ciebie, z racji suchej skory, mniejszego jej połysku itp - bardziej je widac. i tyle. i nie jest to zadne puste komplementowanie, to sa fakty, a patrzyłam na Ciebie długo i z bliska...
|
|
|
|
#287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
a to tez lubie - widok z wiezy eiffla
Oszczedzałysmy kase , wiec piechotka weszłysmy na gore
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecie, o ktorym zapomniałam
![]() dobrze, tez znikam, jutro wstaje o swicie Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-25 o 21:10 |
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
Kama, Ty zupełnie nie masz polskiej urody! Jakąś turecką lub bałkańską? Coś Ci wiadomo o tym?
Moje drogie ja padam, idę się przeczołgać do łóżka... Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-25 o 21:13 |
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasna cera, jasnobrazowe włosy, brazowe oczy...No poza przyciezka pupa i szerokimi udami - to podobienstw do kobiet z południa nie widze ![]() Polska połnocna i okolice wilna, w dalekim pokoleniu 1 francuz i 1 litwinka, wiec polska krew
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-25 o 21:14 |
|
|
|
|
#292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdjęcie super A co do podglądaczy, to WSTYD I HAŃBA, żeby nie reagować na zaproszenia do dyskusji, tylko jak pół dupy za krzaka się wychylać i podsłuchiwać ![]()
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
Kama, no ale na tych zdjęciach (wiadomo, trochę przekłamują kolory) to cerę masz dość ciemną jakby. No, tak czy inaczej wyglądasz mi na jakąś Chorwację czy cuś
![]() PÓŁ DUPY ZZA KRZAKA, Kropka, kocham Cię Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-25 o 21:17 |
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
do jutra, ladies, pewnie bede miała duuzo postow do nadrobienia
|
|
|
|
#295 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zadomowienie
|
Kama... Litwa!!! No jasne!!! Odrazu coś mi tak świtało tylko nie zwerbalizowało się.
Kropka, no sama widzisz... Ale ustaliłyśmy, co jest jednak lepsze, z dwojga złego, pamiętasz. Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-25 o 21:20 |
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce któras kremu
Algotherm Algotime korygujący objawy fotostarzenia-http://allegro.pl/algotherm-algotime-krem-koryg-obj-fotostarzenia-i2740020594.html - 30ml,za 69zl???... ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Krop z pól dupy padłam ![]() |
|
|
|
#298 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc zatem, idę schować moje pół dupy pod kołdrę
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Brat witaminy kup sobie,wit B12,kwas foliowy to ponoc braki w org jak kreci sie w głowie,ale poczytaj na forach co tam madrego podpowiedzą...Cwiczysz duzo ..łykaj jakies suplementy,wzmocnij sie..
|
|
|
|
#300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ten wstrętny pryszcz z jednej strony brody, siedział w środku i nie chciał wyjść ..wyglądał okropnie , trwał tak już prawie trzy tygodnie , wyglądał okropnie ....taka podskórna duża gula , a z wierzchu czerwone i opuchnięte ....jak cisnęłam to nie chciał ni cholery wyjść ... No i co mądra Gosia zrobiła ? Wzięła igłę do zastrzyków , rozmiar 9 i wkłuła sobie dość głęboko w sam środek pryszcza .. Poskutkowało ... Wycisnęłam... i teraz mam stup na pół brody , ale guli nie ma ...![]() Kama, cały czas myślę,, jak spieprzyłam ci ten makijaż ... Przed następnym spotkaniem się podszkolę i bedę Cię malować aż wyjdzie ... Krop , Ty akurat jesteś osobą , która może nie malować dolnych powiek Masz czarne jak smoła i długie rzęsiska , które nie wytuszowane , wyglądają na wytuszowane ...![]() Muszę kupić Revitlasha ... tylko jakieś tańsze źródło muszę poszukać ... ![]() No i wciąz pposzukuję tuszu idealnego ....Najważniejsze dla mnie by wydłużał i NIE SKLEJAŁ rzęs .... Givenchy jest dobry , nawet bardzo dobry ( wypróbowałam u Miszki A rzęs Bbratka, jeszcze nie widziałam , z naciskiem na JESZCZE... ![]() No i jak się nie używa cieni oraz nie pudruje rzęs to wtedy można ich nie pomalować ( dolnych ) Ja mam zawsze jakieś cienie na oczach , podczas malowania osypują się na rzęsy , które muszę porządnie potem wytuszować ... Eh .... Mam być gotowa przed 8 rano , więc muszę wstać o 6-tej ... Może chociaż torbę wyciągnę z garderoby ? Nie mam pomysłu co zabrać , ale chyba kurtkę zimową trza brać już na kark ... Przyznam się , ze trochę mam pietra przed ta podróżą...Bo jak spadnie pierwszy śnieg to stłuczek i wypadków jest najwięcej ... A przed nami prawie 9 godzin jazdy samochodem ... No i powrót ... Dobranocka ... ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:51 ---------- No i spakowana prawie ....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

) dwa, te na dole też mam długie więc się samo rozmazuje
Ech.

jest sprawiedliwość na tym świecie
Biedak utrzymywał swego pana, duzych aligatorow w rzece nie było widac, ten maluch pozował zatem do zdjec z kolejnymi turystami...
Zapuszczasz włosy
)
.biedna pod meblami była,no to zgiełam swe stare 40 letnie kosci
patrzył na nas jak na nienormalne .kot zreszta tez

Jasna cera, jasnobrazowe włosy, brazowe oczy...No poza przyciezka pupa i szerokimi udami - to podobienstw do kobiet z południa nie widze