![]() |
#271 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
Cytat:
Ten program tylko przeciążył jego decyzję Cytat:
Tak ten kelner zabójczy ![]() Chyba go na szybko zwinęli, bo on wcześniej tam nie pracował. Fakt miał trochę praktyki kelnerskiej, bo wcześniej pracował w innej restauracji, a w matalmarze same tłuki niekumiate były |
||
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
no i mam kolejną wtopę allegrową
kupiłam Olutkowi kombinezon żeby było na szybko do wozka czy na sanki wydawało się ok, babka miała same 5 , więc myślę spoko a ona mi napisała, że wysłała , dołożyła gratis , i żebym sobie odświeżyła kombinezon no nic myślę sobie , poczekam zobaczę otwieram paczkę, a kombinezon faktycznie nie byl uprany, po ostatnim razie, w dodatku przetracia na nogawicach na dole (wiec dumam, że pewnie ze dwoje dzieci w nim już biegało) pisze do babki, a ona urażona, bo dała mi nowy grais/bluzeczka no i czego chcę jeszcze, przecież mogłam się spodziewac sladów użytkowania, skoro to nie nówka dumam na komentarzem, neutral, czy negatyw w opisie nic nie było, że stan idealny, czy coś, o przetarciach też nic nie zipnęła ![]() wielkiego bólu nie mam, bo i tak muszę skrócić nogawice na Olutkową, więc dziur nie będzie widać, ale dla mnie liczy się szczerość allegrowa, żeby otrzymać pozytywa ![]() odwetowce mi nie straszne, bo tylko mam je od sprzedawców ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różne rzeczy podrzucone, te suche mięsa, te niby stare żarcia, te suche kwiaty, ta kartka, proszę nie siadać. Powiem tak z tego co było faktycznie, co sie tam działo, to nie ma nawet 1/3 Powycinane różne kawałki, nakazy co w danym momencie muszą powiedzieć. Cytat:
Jak ona tam piła jak szewc. Widzieliście moment jak lała jakiś trunek do tej potrawy, to najpierw prosto z butelki wypiła kilka dużych łyków, potem ciut wlała do potrawy, a potem znów do buzi butla. No szok normalnie. A z kielichem ciągle chodził, jeszcze nie dopił, a już kazał sobie dolać wiskacza, potem znów wino, przy bufecie znów piwem zapiła. No normalnie szok. Cytat:
Wszelkie koszta ponoszą właściciele |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Czyli co? Tv podrzucala te smieci? Eeeeee to chyba niemozliwe bo mozna by bylo sie z nimi sadzic
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Anka ja bym dala neutrala. Albo w ogole. I to takie swinskie ze z tym gratisem na zamkniecie geby wyjechala
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, nie znam szczegółów, ale wiem że jakąś sprawę im wytoczyli |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
u nas w L-nie, ten Jesz burger też sie odszczekiwał, ze pozwie do sądu, bo splajtowal przez gesslerkę
a tam to jakieś stare mięcho brali na burgery ale ile w tym prawdy jednej i drugiej strony to nikt z obcych nie wie ![]() ale nie popadajmy w paranoję przeciez pokazują schludne i smaczne knajpy , którym sie nie wiedzie tam nikt im "świni " nie podrzuca, tylko pokazują jak jest, że nie takim menu w dany target ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj zdziwiłabyś się i to bardzo. Pomyśl logicznie, czy ktoś by trzymał jakieś starocie zepsute, wiedząc że za chwilę przyjdą z kamerą i pokażą to na cały świat. Myślę że nikt, nawet największy flejtuch by tego nie zrobił. ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Też pracowałam w restauracji i znam zasady, wiem jak się robi, by było zdrowo, dobrze i smacznie. I zapewniam, że w tej restauracji nie trzymają kaczki tak długo aż jest sucha jak kamień |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
ja tam nie wiem jak z ta suszką było
ale wiem jedno , w dzisiejszych czasach to strach jeść na mieście ![]() bo i tak sie nie dowiesz, czy nie zjadasz jakichś "chrzczonych" składników, przepysznie doprawionych u mojego brata małe menu, raczej sałatki warzywne z dodatkami na świeżo zielenina, plus te tarty na słodko, czy słono, więc raczej nie jest przestarzałe, co im schodzi to pieką, no ale to mini bistro na 10 osób ,a nie restaurant na 200 miejsc ![]() ps. looknijcie na helołinowe ![]() ![]() http://www.facebook.com/CafeVeloLublin |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Anka masz racje, strach jeść na mieście.
W dzisiejszych czasach, to nawet nie patrzą na to że przychodzisz z dziećmi i im zamawiasz jakieś danie ( która nie raz jest nie świeże, niezjadliwe) Te ciacha przepysznie wyglądają, ale te paluchy o fuj, obrzydlistwo |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
he he
na szczęście Miki nie dostał w prezencie tych paluchów ![]() ![]() ![]() wiesz Kristi knajpki na mieście to jeszcze pryszcz najgorsze to knajpy sezonowe w polskich kurortach ![]() dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Kristi, kuurcze nie widzialam programu
![]() ale obejrze powtorke ![]() Widze, ze pojechalyscie, po pjacej pani G. niezle ![]() ale jestem w szoku, ze koszty wszelkich zmian pokrywa wlasciel, bylam przekonana, ze program. Przeciez ludzie, ktorzy sie zglaszaja kasy nie maja ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2012-11-09 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki
Nie widziałam jeszcze programu, ale nadrobię, bo zawsze oglądam powtórki ![]() Trzymajcie dziś kciuki za mnie hihi bo idę na 11 z Olutkową do fryzjerki. Olutkowa, ma włosy prawie do pasa, naprawdę nie żartuję. Nie wiem kiedy jej tak urosły, ale ogólnie to fryzurę ma żadną bo zaraz się rozpada, chyba że zepnę milionem gumek. Ania ja bym się wkurzyła na Twoim miejscu. To nie jest w porządku że ktoś przesyła Ci całkiem zdarte nogawki, bo gdybyś nie musiała skracać, to co wtedy? Wysyła się jeszcze rzeczy, które się nadają, w dobrym stanie, a nie takie które można oddać jedynie (ewentualnie) za darmo lub wyrzucić.
#283 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka zdaj relacje po fryzjerze
![]() anka wracajac do tematu Allegrowego, to mysle, ze spokojnie neutrala bym dala, jak nie wiecej. Ja jestem przyzwyczajona, ze na Ebayu raczej ludzie sie staraja opisywac faktyczny stan rzeczy i jesli cos jest nie tak (urwany guzik, plamy itp. to robi sie zdjecie i opisuje by potem nie bylo nieporozumien). Pominiecie tematu swiadczy o tym, ze babka miala nadzieje na pozbycie sie kombinezonu za dobra kase i tyle. Mogla napisac slowko, stan dobry, czy zdarte nogawki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
hejka
jestem ciętym kupującym, ale nie mówię nie jak sprzedający chce jakoś załagodzić sprawę miałam przypadek z zakupem biustonosza, mial być idealny, a miał kilka gumek z obwodu popuszczonych(mała wada, ale jest), pani przeprosiła, powiedziała, że przeoczyła, bo ktoś tam jej go zwrócił z powodu źle dobranego fasonu, nie sprawdziła jego stanu ponownie, zaproponowała mi albo zwrot z kosztami przesyłki, albo super upust cenowy ![]() druga pani, za moją uwagę , że mogła uprać sukienkę, to mi dosłała pachnidło ![]() więc jednak zdarzają sie porządni sprzedający a ta owa lala, własnie tak jak Mija piszesz , chciała opchnąć kombinezon, mając nadzieję, że gratis załagodzi sprawę pyta sie mnie , co w takim razie mi zrekompesuje uszczerbek , jeśli bluzeczka nie mogła tego zrobić napisałam jej , ze przydałby sie upust cenowy na poczet krawieckich poprawek bo bluzka była ba poczet doprania ![]() ciekawe jak sie do tego ustosunkuje ![]() mam armagedon w domu Oluszek ząbkuje dziwacznie jej wychodzą zębulki nie ma logicznej kolejności, najpierw wyżęły jej się 2, potem 1, a teraz buszują 4, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejka
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Coś mi się nie chce wierzyć że podrzucają jakieś suche kaczki ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, ja jestem zdania, że jak Ania wystawi neutrala to dostanie negatywa w odwecie, oby nie
![]()
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kristi powiem szczerze, że nie chce mi się wierzyć że właściciele zgodziliby się na podrzucenie suchych kaczek... i tego typu sprawy... Jaki sens miałoby robienie z siebie syfiarza jak w góry wiadomo ze zobaczy to cała Polska... ![]() Dobrze, że piatek!!!!!!! idę zerknąć czy są już wamppirki ![]()
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wystawi w odwecie negatywa, to mozna skomentowac komentarz i tyle. Zreszta kto bedzie chcial, to wyszuka ze to odwet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
he he
pani się pyta , jaka kwota załatwiłaby sprawę napiszę jej , że 10 zł to koszt krawiecki , podłożenia poprzecieranych spodów ![]() ja tam negatywnych komentarzy się nie boję, bo mam je tylko od sprzedawców jako odwetowce ![]() paniusia może się cyka bo ma nienaganną kartotekę ![]() myśle , że ten dychacz to niezbyt wygorówana kwota rekompensaty, a paniusia będzie miała nauczkę, żeby rzeczy solidniej opisywać ![]() babeczki dziś skonam wpałaszowałam rogala świętomarcińskiego jezu jakie to pysszzzzzzne ![]() ![]() zakupiłam za 8 zł w tesco, rogal waży 200 g zjedzenie cały dzień mi zajęło, bo taki słodziutki ![]() u nas rzadko się robi kluski śląskie z moimi powstańcami to mam za mało czasu żeby takie jedzenie przygotować a chętnie bym zjadła całe danie z roladą i kapustą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
Fryzjera przeżyłyśmy luks. Olgierdziana ma włosy, które dają się spiąć w mini kucyka ![]() Dedłam po marketowaniu południowym.
#291 |
Zakorzenienie
|
Co za zolza z tej Toski. puka przed chwila do drzwi i wola siku!
ofkors nic nie zrobila, ale za to ladnie polozyla sie spac i znow nastala ciiisza. a ja czekam az zasna do konca i wyciagam maszyne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka dawaj foty!!! Jak ja zazdrszcze wlosow Oli
![]() ![]()
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyobraź sobie mnie Aniu dziś w cukierni na dworcu w kolejce o godzinie 6.45!!!! kupiłam 11 sztuk, wydałam drobne 70zł (nie było drogo, tylko 29,99 za kilo) ale przy 11.stym jechać w gości nie wypadało nie wziąć, zwłaszcza,że jedna psióła, ta teraz w ciąży, bardzo lubi ![]() padam dziś na twarz, moje dziecko śpi od 19stej ![]() wyruszyłyśmy 7.10, potem na dworcu w wawie na kawie byłyśmy i soczku, potem pks. o 18stej miała oczy na zapałki ![]() jutro jedziemy wszyscy do Wawy bo moja mama zna wszyskie dziewczyny i chce pogadać, Iga pobawi się z dziewczynkami psióły i po 2-3godzinach się zmyją ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-11-09 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
ona juz dluzszy czas wysadzana. a sama wolac zaczela jakis mies. temu i w domu bez pieluchy lata. wo wiele szybciej jak B. nawet w zlobku sie jej zdaza wolac. a jak tylko popusci jak sie zapomni, to od razu wola
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dlatego ja porzuciłam nocnik po 2 tygodniach. różowa decha na kibelek Aniu, zero przesiadywania, u mnie jeszcze nie było podnóżka żeby od razu nie spierdzielała ![]() ![]() ![]() ![]() ale zawsze można powiedzieć, że się czeka na ten odpowiedni wiek... ![]() ![]() ![]() ale ja jestem szkoła Veronki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Wiki byla wysadzana przez moja mame troche po pierwszych urodzinach a odpieluchowala sie troche przed 3, wiec ja uwazam ze jednak kazde dziecko ma swoj czas
![]()
#299 |
Zakorzenienie
|
u nas tylko deska w uzytku. przy Mikim powinno byc latwiej, bedzie z niego przyklad brala
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() Kasiu czy to ten tusz polecałaś ? na all są oryginały ? http://allegro.pl/giorgio-armani-mas...780238624.html ok. 14.30 jedziemy do Wawy, ja wracam jutro pociągiem w południe. mam nadzieję,że się przedrę przez te demonstracje do dworca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.