![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Bo my kochamy K-Pop!
Przed chwilą znalazłam to na allkpop
"The biggest participation came from Taiwan, who had the most votes overall. Surprisingly, Poland had the second highest number of votes, and the United States rounded out the top 3. Other countries such as Algeria and Tunisia had high participation in the survey, showing that K-pop continues to spread worldwide." No to co, tylko czekać na koncert, skoro Polska była na 2 miejscu to znaczy to że będzie wystarczająca ilość fanów! Ale moze powinnam przestać śnić. No prosze ciekawostka: http://blaq-and-white.tumblr.com/pos...ateme-gdracula Nie moge uwierzyć ze on czyta fanfiki! Co tam czyta, on się przy nich wzrusza! Przy gejowskich fanfikach! Matko nie wierze, ja nie moge strawić fanfików yaoi i jestem kobietą, a on jest mężczyzną i.... no nie moge! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo my kochamy K-Pop!
Fajnie by było z tymi koncertami, ale wątpię żeby w najbliższym czasie się udało...
A odnośnie Mira. Kogo on obchodzi ?! JOONIE !!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
Cześć Miśki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
Bo my kochamy K-Pop!
Hej!
Wcieło mnie przez matury. Jestem juz po rozszerzonej matmie. Uff, najgorsze za mną. Teraz tylko chemia i biola. Ok ja nie chcesz Mira to zaraz ci poszukam kogoś innego. Joon http://werga.tumblr.com/post/49513949014 http://123fairy.tumblr.com/post/50084379521 Jjong http://khalis-i.tumblr.com/post/50084009779 http://werga.tumblr.com/post/4945516...hyun-shirtless http://khalis-i.tumblr.com/post/50075432086 Rain http://lostit17.tumblr.com/post/5007...-us-in-60-days I facepalm http://werga.tumblr.com/post/4943138...eki-031226aktf |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Ale mi chodziło o to, że kogo obchodzi zamiłowanie Mira do fanfików
![]() I tak go nie lubię, więc mi lata i powiewa co on lubi, a co nie ![]() OŁ MAJ GAAAAD !!! Zobaczyłam to ostatnie. Zwątpiłam w możliwości umysłowo-poznawcze ludzkości...
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-05-10 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
Bo my kochamy K-Pop!
Wiesz mi nie chodziło o fakt ze to Mir, tylko ze to wogóle jest możliwe.
A co tamtego ostatniego. Teraz tak sobie myśle ze nie kazdy musi zanć TVXQ ale z drugiej stronychyba wystarczy sam tytuł wrzucić na google czy youtube... Nie jednak nie potrafie tego wyjaśnić. ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Aaa widze nowy avatar ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, avatar nowy. Handmade LOL Wczoraj powycinałam klipy z odcinka, poprzerabiałam na obrazki, trochę photoshopa i stworzyłam to: moja sygnatura na soompi z tego zdjęcia i wyciętej z filmu klatki No i z tego samego zbitka zdjęć jest avatar ![]()
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-05-10 o 15:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
Nieźle, wyszło super.
![]() A właśnie, jakiego programu uzywasz do gifów. Ja do tej pory uzywałam prostych programików online. A szukam czegoś dobrego do późniejsze edycji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() A jesli chodzi o robienie gifów, ja mam "Jasc animation shop 3" w tym momencie. Da się wykadrować, zmienić rozmiar, wklejać, usuwać pojedyncze klatki, zmieniac czas wyświetlania, dodać jednokolorowy tekst (ale umieszczanie go na obrazku jest katorgą, bo nie da się przeciągać tylko trzeba na chybił-trafił wpisać wartości liczbowe). O tutaj są moje niedoróbki z dodanym w Jascu tekstem, zobacz jak to wygląda: http://imgius.com/photos/20130507136787850222452.gif
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-05-10 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
Bo my kochamy K-Pop!
Dzięki dobrze wiedzieć.
Właśnie obejrzałam mv B1A4 - What's going on? Nie jestem fanką Bilasy ale mv jest suuper i ten taniec na końcu jest odjechany. No i obejrzałam to Nie znam tej grupy, ale to mv. Wow. Nie wiem czy mi się podoba czy nie. I jeszcze ta siekiera. Wczoraj przeglądałam Tumblra i znalazłam informacje o Joonie. Wiedziałaś że choruje na bezsenność i "bipolar disorder" - stany maniakalno-depresyjne? Nie spodziewałam się tego. Zawsze wydawało mi się ze to trochę biedny chłopak, szczególnie po tej histori z dziewczynami. Edytowane przez gwercia Czas edycji: 2013-05-11 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Awww... Nie ma linka do obejrzenia Q__Q
A o Joonie to mogą tez być zwykłe ploty. Ja dawno zdecydowałam, że wierzę tylko w to co artyści sami powiedzą lub co ich wytwórnia poda do wiadomości. P.S. A co to za historia z dziewczynami??? Bo ja plot nie śledzę (denerwują mnie niemożebnie) ![]()
![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
Bo my kochamy K-Pop!
Nie to nie ploty bo on sam o tym powiedział, zaraz znajdę.
Juz mam http://www.allkpop.com/2010/11/mblaq...polar-disorder To chyba dlatego ze jest bardzo ambitny, a nie dokońca potrafi sobie radzić jak mu coś nie wyjdzie. A z dziewczynami to tak miał dwie, i każda z nich została mu odbita przez aktora (chyba) Go Young Wooka. No i potem jak kręcił We Got Married, aktorka która była jego "żoną" umawiała się w tym samym czasie z Rainem. Nie oglądam seri i wogóle ale uważam że mimo ze to na niby to i tak troche głupio wyszło. I to bardzo głupio.[COLOR="Silver"] Edytowane przez gwercia Czas edycji: 2013-05-11 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Awww ... Joonie, mój biedulku
![]() Ale jeśli to prawda to chłopak radzi sobie z tym genialnie. A dziewczyny to chrzanić. Kiedyś znajdzie się jakaś mądrzejsza, która nie poleci na innego.
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Ale wogóle że obie poleciały na tego samego. Moze ten aktor po prostu Joona nie lubi i mu tak na złość.
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Wychodzi chyba na to ze jestem straszną plotkarą, ale usprawiedliwię się, ostatnio obserwuje allkpop na twiterze i jak wrzucą ciekawy temat to wchodze i czytam. Jak się tak teraz na tym zastanawiam to zobacz jaki kontrast między plotami w kpopie a showbiznesie u nas w Polsce albo w Ameryce.[COLOR="Silver"] Edytowane przez gwercia Czas edycji: 2013-05-11 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-05-11 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
O matko! Aaaa! Widziałaś to
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=kiA-N...hannel&list=UL Czemu, czemu takie fajnie rzeczy się działy a ja dowiaduję się o tym po czasie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja i tak noga jestem jeśli o taniec chodzi, więc moje szanse nawet zerowe nie są. One osiągają wartości ujemne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Wiesz nie koniecznie to musi być coś związanego z tańcem. Ale chociażby jakieś ogromny zlot fanów kpopu.
A właśnie słyszałaś o tych wstążkach. Ze w wakacje każdy fan kpopu ma nosić na nadgarstku zieloną wstążkę. Tak żebyśmy się mogli rozpoznawać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w moim mieście mogę okazać się być jedyna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to musiało być coś, nie wierze, wogóle to że oni wiedzą o naszym istnieniu byłaś na tym konkursie? Cytat:
![]() A właśnie. Skąd jesteście? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
a ty skąd jesteś? Cytat:
Ja jestem z Olsztyna ^^ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Sorki, że mnie tak wcina, ale siedzę jednocześnie na soompi.
Dziś wyszedł preview do kolejnego odcinka dramy, na której punkcie mam teraz obsesję. No i siedzimy tam i gdybamy co się stanie na podstawie 40-sekundowego filmiku ![]() Bołz... jak my dotrwamy do poniedziałku. Godzina 15 to godzina zero dla mnie, bo będę na żywo oglądać. Zrozumiem 1/10, ale co tam ![]()
![]() |
![]() |
#299 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.tiyuba.net/live/world/kr/mbc.html Normalnie gdybym nie była na soompi, to jak zwykle czekałabym 4 godziny dłużej na torrenty, a tak wiem od razu co się dzieje ![]()
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-05-12 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.