![]() |
#271 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)
Cytat:
![]() Powiem Wam, że ja dzisiaj padłam - waga totalnie mi szaleje. Włażę dzisiaj na wagę (ważę się codziennie, przyzwyczajenie z czasów Dukana) i mam ponad 2 kg mniej niż wczoraj. ![]() ![]() Chyba muszę jednak zrezygnować z codziennego ważenia. Wiecie, że tak weszło mi to w krew, że nawet jak skończyłam dukana, wprowadziłam węglowodany i zaprzestałam ścisłej diety to ważyłam się codziennie? ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nikogo nie wystraszysz - przecież wszystkie chcemy walczyć o swoje cele, nieważne jak bardzo się różnią. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
Witam nowe dziewczyny
![]() ![]() ![]() CzerwonaKokarda - oj codzienne ważenie to straszny nawyk, też tak kiedyś miałam, teraz to raz na tydzień albo i rzadziej ![]() sandra1892 - też o tym słyszałam, jak jeszcze chodziłam do gimnazjum i na technice robiliśmy kanapki ( ![]() ![]() ![]()
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
hej hej
![]() u mnie załamka, nie dość, że dwa tygodnie temu zauważyłam, że mi się przytyło, to dzisiaj ważę ponad 1kg więcej niż w tamtym tygodniu i to nie mięśnie ![]() a dzisiaj: I - owsianka, 2 małe precelki z ciasta francuskiego z dżemem II jabłko III kurczak w sosie śmietanowo ziołowy, 1 malaga i kasztanka IV bułka z wędliną drobiową i jabłko
![]() |
#275 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() eh, czyli koniec kanapeczek z pomidorkiem i ogóraskiem Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a gdzie są warzywa? ![]()
![]() |
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
Haha a ja musze podzielic się z Wami moim głupim pomysłem
![]() Właśnie zakupiłam sobię spodnie w Cubusie, piękne, moje wymarzone, ale zrobiłam sobie na złośc i kupiłam je w rozmiarze mniejszym niż nosze ![]() ![]() ![]() Ja narazie pije sobie błonnik i chodzę do szkoły na piechotke ( ok. 40-50 minut drogi ), przyznam, że nie zawsze ( jak mam na 7 to startuje autobusem ) a od teraz zaczynam się zdrowiej odzywiac ![]() Studniówka za 2 miesiące, trzeba coś tam poprawic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
"59-letni pan Perry może jeść wszystko co lubi - niezliczone ciasta, burgery, desery - i nie przytyje. Nie potrafi on przybrać na wadze z powodu dolegliwości znanej jako lipodystrofia, która powoduje natychmiastowe spalanie tłuszczu.
Kiedyś był pulchnym dzieckiem, ale w wieku 12 lat zrzucił cały tłuszcz "prawie przez noc". Od razu próbował jeść więcej, aby odzyskać wagę, ale bez rezultatów. Perry, zamieszkały w Ilford w Essex, przeszedł przez dziesiątki testów zanim choroba została zdiagnozowana. Okazało się, że jego ciało produkuje sześć razy więcej insuliny niż normalnie. Doktorzy przyznają, że jego stan jest marzeniem każdego "odchudzacza"." z cyklu najdziwniejsze choroby świata. na wieczór u mnie serek wiejski zapiekany z płatkami fitness, jabłkiem i cynamonem i skusiłam się na jedną bułeczkę taką mleczną
![]() |
#278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
![]() Moje dziecko stwierdziło, że dziś wstanie równo z tatusiem do pracy. ![]() ![]()
![]() |
#280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- witam nowe dziewczynki ![]() ![]() mogę napisać z czystym sumieniem, że wczoraj u mnie ładnie z jedzeniem. Zamiast podjadać słodkosci przygotowałam sobie w widocznym miejscu małe marchewki i pokrojoną w paski czerwoną paprykę (którą uwielbiam) i jak mi się cos chciało to hyc po marcheweczkę lub papryczkę ![]() Przez cały dzień wpadł tylko jeden herbatnik ![]() mój jadłospis: I - 7.00 kanapka z chleba pełnoziarnistego z sałatą, polędwicą sopocką i ogórkiem II - 10.00 jogurt naturalny z mieszanką(słonecznik, pestki dyni, pistacje) - całkiem ciekawe + jabłko lunch - 13.00 kalafior gotowany, pół grejpfruta obiad - 16.00 makaron razowy z piczarkami w sosie smietanowym kolacja - 18.00 ser mocarella z pomidorami w między czasie marchewki i papryka Chyba całkiem zdrowo, jak myslicie?
![]() |
![]() |
#281 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Obiad byłby ok gdyby nie ten sos śmietanowy. Ja zastąpiłabym śmietanę jogurtem naturalnym 0% Ja już posprzątałam mieszkanie, zjadłam na śniadanie musli z orzechami laskowymi i migdałami z Nestle bo wczoraj zakupiłam w Realu i jest pyszne.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Ale się dawno tu nie udzielałam...oczywiście zapomniałam się zważyć i nie wiem czy coś zzjechało...;/ zrobię to jutro rano i zobaczymy!
Wczoraj zjadłam: Śniadanie: parówka z ketchupem +herbata z jedną łyżeczką cukru (rano muszę wypić słodką herbatę, bo inaczej jestem nieprzytomna:?) 2 śniadanie: 1 kanapka z chudą wędliną obiad: zupa jarzynowa bez zaciągania śmietaną czy mąką kolacja: 1 kanapka z chudą wędliną Między śniadaniem a obiadem 2 mandarynki ![]() ![]() Uważam, że nie jest źle! ![]() Niestety żadnych sportów, bo jak wracam z uczelni koło 20 to mi się nie chce po prostu...ale jutro mam wf (Body Ball ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżu jak mi się spać chcę !! ![]() ![]() Jak pójdę na siłownie to usnę na bieżni ![]()
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Stanęłam dzisiaj na wage i pokazała 60,2!
Już nie mogę się doczekać kiedy zobacze 59 na wadze, a przy 55 to chyba umre z radości! Dzień zaczęłam od ciepłej szklanki mleka(jestem chora i dopóki nie wypije takiego gorącego mleka nie moge nic przełknąć..) i zjadłam lekki serek wiejski ![]() drugiego śniadania nie planuje ,bo staram sie nie podrażniać gardła . Na obiad chyba zrobie kurczaka w jakimś lekkim sosie,albo znowu papirusa bo jest przepyszny i wszyscy sie zajadają. + oczywiście jakieś warzywa. A na kolacje zjem łososia + coś jeszcze,co uda mi sie przełknąć przez to moje gardło.. Mam takiego schiza na punkcie matury i chemii , ze zapisałam sie na korki z chemii w piątek na 2godziny wieczorem . Boże ![]() Od poniedziałku już siłowniaa!!
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Źle napisałam, bo ta kanapka zrobiona była z wafla ryżowego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem po drugim śniadaniu : jogurt truskawkowy 0% i była w planach mandarynka do tego, ale tż mi ją sprzątnął z przed nosa ![]()
![]() |
![]() |
#287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,dawno mnie tu nie bylo,
dzis 5 dzien mojej diery,brzuch wydaje sie mniejszy,ale jeszcze sie nie mierzylam,ani nie wazylam-w sumie nawet wagi nie mam hehe ![]() nie uleglam platkom i ich nie zjadlam ![]() ale...przed wczoraj zjadlam troche normalnego obiadu i 2 male paczusie-facet mnie skusil ![]() ![]() z ta tabelka bardzo fajny pomysl,na pewno sie tam wpisze ![]() co zjadlam dzisiaj I jajko na twardodo tego 2 lyzeczki serka almette + kawa z lyzeczka cukru i odrobina mleka-czarnej gorzkiej nie przelkne II za chwile bede jadla salate i mandarynke ![]() ps.z tym YT nie miala byc reklama,przepraszam,jesli kogos to wkurzylo ![]() ps.2 ta dziewczyna moglaby byc motywacja, jest nawet szczupla ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny co robicie w ramach treningu cardio ?Biegaanie u mnie odpada,bo...zimnooo...:ni e: ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | ||
Zakorzenienie
|
Pomierzyłam się dziś i wpisałam wymiary do naszej tabeli, ale widzę, że nie wszystkie dziewczyny się do niej w ogóle wpisały.
![]() Cytat:
Ja polecam skakankę. ![]() klik! ![]() Poza tym, fajny jest też kanał zuzka light's channel klik! ale to już jest hardcorowy wycisk. ![]() Poza tym, ja jeszcze mam wszystkie płytki Chodakowskiej i to również bardzo polecam, ja mogę wyciskać koszulkę po całym treningu, daje strasznie w kość. ![]() I bieganie, ale mówisz, że za zimno dla Ciebie. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() Polecam łososia ze szpinakiem i jajkiem z patelni - moje ulubione połączenie (+ jeśli to obiad to makaron pełnoziarnisty). ![]() Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2012-11-15 o 11:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
ja też wpisałam do tabeli wymiary
![]()
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Aga_7777 - ja mierze udo zawsze w najgrubszym miejscu, tj.prawie ze pod posladkiem
![]() ja sie wymierze jutro i wpisze wymiary do Naszej tabelki ![]() swoja droga ciekawa jestem ile zrzucilam hihi,od 5 dni sie nie mierzylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Zaraz się wpiszę do naszej zacnej tabelki, ale muszę poczekać aż wszyscy wyjdą z domu, ażeby nie musieli słyszeć przekleństw, jakie podczas tego mierzenia będą leciały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() z warzywami jest taki problem, że nie lubię zbyt wielu. Marchewki, ogórki ok ale reszta mi nie smakuje ![]()
![]() |
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
A u mnie dzisiaj dramat... Zjadalam 2 paczki chipsow, ale nieduze i bounty. No ale musialam jakis zastrzyk energii sobie zafundowac.
Poszlam dzis rano na dzien probny do nowej pracy, w zasadzie po sniadaniu i przez cala droge jakos mi tak bylo ciezko na zoladku, ale staralam sie to zignorowac. W koncu dotarlam na miejsce, po ok pol godz prawie zemdlalam, potem zwymiotowalam i po ok godz znow zaczelam mdlec. No i tak sie wkurzylam, probny dzien a tu takie hece, ze tez nie moge sie zle czuc jak siedze w domu. No i wystraszylam tez, bo kurcze nie chce sobie zrujnowac zdrowia, mysle ze troche za malo jadlam ostatnio no i ostatnie kilka dni spalam tylko 3-4 godz na noc, bo szukam pracy i w kolko chodze na rozmwy kwalifikacyjne, na ktore musze wczesnie wstawac, a wieczorem nie dam rady zasnac :/ Poza tym raczej zdrowo sie odzywiam, jem co prawda za malo kalorii, wiem, ale nie jestem glodna, na sniadania zawsze sa wegle, do kazdego posilku warzywa, duzo bialka, biore witaminy, nie pije, nie pale, myslalam ze bedzie ok. Ale co najlepsze powiem wam, ze chipsy w ogole mi nie smakowaly, wrecz wmuszalam je w siebie!! Ja, chipsoholiczka!! Biore to za dobry omen ![]() Metra i wagi nadal nie mam, wiec nie moge sie wpisac do tabelki ![]() Edytowane przez dotka85 Czas edycji: 2012-11-15 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się ![]()
![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
dotka85 - staraj sie jesc troche wiecej owocow i warzyw, ja jak kiedys sie odchudzalam to tez mdlalam,ale glownie byla to wina cisnienia,gdy lekarka mi je zbadala mialam 70/45...byla w szoku,ze ja jeszcze na nogach stoje,moze to przez cisnienie zemdlalas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() No wlasnie jem duzo warzyw, codziennie salatke plus warzywa do kazdeg innego posilku, w mojej lodowce wiekszosc miejsca jest zawalona warzywami ![]() Owocow nie jem ze wzgledu na cukier, no ale chyba zaczne. Cisnienie zawsze mialam niskie, to mozliwe ze przy odchudzaniu jeszcze spada? No i jak je podniesc w takim razie? Tylko nie kawa, blagam bo po niej czuje sie fatalnie, slabo i cala sie trzese :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
chciałabym się przyłączyć, aktualnie ważę 64kg i nie wiem kiedy mi wskoczyły, zawsze było 56-57... podejrzewałam tabletki anty, że spowalniają przemianę, ale biorę je kilka lat, więc raczej nie. W końcu doszłam do wniosku, że za dużo jem i za mało sie ruszam, co w parze jest mieszanką straszną. Wzięłam się za siebie od 5 listopada, zakupiłam karnet byłam kilka razy na siłowni (głównie aeroby), codziennie na wieczór ok. 20 wypijam koktajl białkowy, wydaje mi się, że jem mniej. Dzisiaj weszlam na wagę i 63,8 jak było tak jest, załamałam się lekko i zaczełam sobie przeglądać forum (dzisiaj mam przerwe w siłowni -zakwasy). Może jak sie do was przyłaczę to bedzie większa motywacja, bo po ważeniu to ręce mi opadły i z nerwów zachciało mi się jeść. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.