|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym się nie obawiała oszustwa, bo, tak jak Maga napisała, takim kobietkom najbardziej zależy na dobrej opinii klientów. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To co dziewczyny, obstawiamy? ![]() Wszystkie ciężarówki powinny mieć nakaz codziennego meldunku, a te na wylocie po dwa razy dziennie! Widać, żeś wyposzczona ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38196934]Zmiękczyłam :P Nawet mi colkę przyniósł :P[/QUOTE] O, jaki kochany ![]() Cynamonka też już trochę nie było... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38196934]Nawet mi colkę przyniósł :P[/QUOTE]rozpusta
![]() boshheeee, jak bardzo ![]()
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
ten wylot to od kiedy liczymy?
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zachowania szefowej nie będę komentować ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38192800] ![]() ![]() ![]() Moje pierwsze w życiu dzieło! Nawet w podstawówce ktoś robił za mnie takie rzeczy :P To oczywiście miało być większe i bardziej rozbudowane, ale jak zobaczyłam te genialne połączenia między poszczególnymi ramionami, to stwierdziłam, że szkoda czas ![]() no jak na pierwsze dzieło to jest całkiem nieźle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja z dobrą wiadomością - wracam z zakładu pogrzebowego, byłam po fakturę. I nie dość, ze wystawiono ją na kwotę o wiele niższą niż się umawialiśmy, to Pan powiedział jeszcze, że Syn kazał mu, by mi pomógł i wypełnił mi dokumenty do ZUS-u. Syn tego Pana jest właścicielem zakładu i sam zaproponował, ze będzie świadkiem w sądzie. Zobaczcie, urzędy, w których miałam przechodzić zapowiedziane przez ordynatora piekło są mi tak życzliwe, że po prostu słów brakuje.. ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
Tak czy inaczej myślę, że trzeba jakieś działania podjąć i jeśli się dołączysz do tego, to byłoby naprawdę super ![]() zastanowię się na spokojnie jak już przejdę przez sprawy pochowku - jutro ok 13 będziemy chować naszego Jasia a raczej to, co z niego zostało ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Akurat u nas też w zakładzie pogrzebowym wszystko super załatwili, nawet nie robili problemów, że na moim papierku z pracy się podpisała osoba tylko z upoważnienia. Mama mi mówiła, że już zamykali, ale jak tylko oni (mama i TŻ) weszli do tego biura, to te panie poczekały na nich i w ogóle nie dały im odczuć, że już po godzinach pracy. Wprawdzie dobrze wiem, jak ci ludzie w zakładach pogrzebowych zarabiają, ale mniejsza z tym - lekarze też nie pracują w szpitalach charytatywnie, a jednak poziom obsługi jest dramatycznie różny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() UFF dobrych ludzi napotykasz teraz na swej drodze i całe szczęście!!! ![]()
![]() |
#278 | |||
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() ![]() Tak sobie myśle o tej glukozie.. a co jak podniesie się po badaniu skoro wykonuje sie je tylko raz w ciąży?? Bo ja miałam w górnej normie ale gin powiedzial że "moge wcinać ciastka" ![]() Jutro wizyta także trzymajcie kciuki zapobiegawczo ![]() Cytat:
![]() super że mały fika ![]() ![]() Cytat:
![]() a ruchy tak jak Adunia szybko poczułaś, ja w 15t5d ![]() Cytat:
![]() bo MOJE dziecko jest takie cudne ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki za wizytę
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Agatko zapomniałam napisać, masz śliczną fryzurkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | ||||
Zakorzenienie
|
35 tc
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() po prostu świat nie jest czarno-biały. na szczęście... Cytat:
Cytat:
![]() choć dziś stwierdziłam, że w zasadzie mogłabym poprasować... tja. deski nie mogę rozłożyć by z siedząca dostać, więc laby ciąg dalszy... Zjadłam 5 posiłków. Nie chce mi się jeść ![]() trudne to...
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, zamówiłam coś z allegro z opcją kuriera.
Czy ten kurier przyjdzie o której mu się podoba czy do mnie zadzwoni i się umówi na dostawę? Firma to bodajże Jedynka. |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Luna, Panika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wg mnie każda ciąża po # jest ciążą podwyższonego ryzyka i trzeba się z nią obchodzić jak z jajkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
przepraszam nie nadrabiam bo nie mam siły ani zdrowia, ale mam wielką prośbę/pytanie, czy to się nadaje na prezent dla 3 i pół letniego dziecka? chodzi mi przede wszystkim czy nie ma za małych agbarytów?http://allegro.pl/ikea-stolik-lack-2...841136290.html
![]() |
#286 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38197872]Dobrze, że napotykasz na swojej drodze również takich ludzi. Akurat u nas też w zakładzie pogrzebowym wszystko super załatwili, nawet nie robili problemów, że na moim papierku z pracy się podpisała osoba tylko z upoważnienia. Mama mi mówiła, że już zamykali, ale jak tylko oni (mama i TŻ) weszli do tego biura, to te panie poczekały na nich i w ogóle nie dały im odczuć, że już po godzinach pracy. Wprawdzie dobrze wiem, jak ci ludzie w zakładach pogrzebowych zarabiają, ale mniejsza z tym - lekarze też nie pracują w szpitalach charytatywnie, a jednak poziom obsługi jest dramatycznie różny.[/QUOTE] W 100% sie z tym zgadzam ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38199573]Dziewczyny, zamówiłam coś z allegro z opcją kuriera. Czy ten kurier przyjdzie o której mu się podoba czy do mnie zadzwoni i się umówi na dostawę? Firma to bodajże Jedynka.[/QUOTE] Powinien zadzwonic. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38199573]Dziewczyny, zamówiłam coś z allegro z opcją kuriera. Czy ten kurier przyjdzie o której mu się podoba czy do mnie zadzwoni i się umówi na dostawę? Firma to bodajże Jedynka.[/QUOTE] do mnie kurier dzwoni wcześniej i pyta o drogę, ale ja mieszkam na wsi. Ty w mieści w bloku to może bez problemu trafi ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38199573]Dziewczyny, zamówiłam coś z allegro z opcją kuriera.
Czy ten kurier przyjdzie o której mu się podoba czy do mnie zadzwoni i się umówi na dostawę? Firma to bodajże Jedynka.[/QUOTE] jak dla mnie to ciężko stwierdzić ![]() ![]() ja tam nie widzę jakiejś reguły, w sumie nie wiem czy to od firmy zalezy czy od człowieka... choć coś mi sie kojarzy, że z cięższymi to dzwonili wcześniej czy ktoś jest... ja patrzyłam w opcjach śledzenia przesyłki, jak była "w doręczeniu" to zazwyczaj do 16 kurier był u mnie ![]() nie wspominając, że jak kurier mi łóżeczko przywózł (to było na pewno koło 35tc więc brzuch miałam spory) to postawił pod drzwiami na klatce schodowej, podsunął papierek do podpisania powiedział "to nie jest ciężkie pani sobie wniesie" i juz na dole był, nawet nie zdążyłam tego skomentować ![]() ale byli tacy co nawet niewielką paczuszkę w mieszkaniu na podłogę kładli... jeden kurier to zachwycał się kotkiem i jednocześnie swojego na komórce mi pokazywał ![]() najlepszy to jest mój listonosz ![]() wzięłam i listonosza już nie było ![]() teraz jak jestem w domu to wiem kto kiedy i jak dzwoni i kiedy fatygować się do domofonu ![]()
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38199573]
Czy ten kurier przyjdzie o której mu się podoba czy do mnie zadzwoni i się umówi na dostawę? Firma to bodajże Jedynka.[/QUOTE] To najczęściej od kuriera zależy. Większość dzwoni, ale zdarzają się i nie mili... No co Ty ![]() ![]() Fiol zapomniałam pisać, śniłaś mi się dzisiaj, ale już nie pamiętam o co chodziło w śnie ![]()
#291 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38199573]Dziewczyny, zamówiłam coś z allegro z opcją kuriera.
Czy ten kurier przyjdzie o której mu się podoba czy do mnie zadzwoni i się umówi na dostawę? Firma to bodajże Jedynka.[/QUOTE] zależy i od firmy i od kuriera. jedynki chyba nie kojarzę. do mnie nie raz dzwonili, ale trochę na ostatnią chwilę w stylu jestem już na osiedlu czy będzie pani w domu przez pół godziny, albo że jest pod blokiem i nikt nie otwiera i u których sąsiadów ma zostawić (ten podziałał mi na nerwy), kiedyś któraś firma pamiętam rano pisała smsy, że jest paczka i będzie w godz takich a takich, ale nie raz po prostu domofon i żadnego kontaktu wcześniej. ja zazwyczaj tak kombinuję zamawiając kurierem żeby być w domu, bo nigdy z nimi nic nie wiadomo a nie życzę sobie zostawiania u niektórych sąsiadów. Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- nie sądzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |||||
Wtajemniczenie
|
Biedna...
![]() Ale dla Toresska wszystko ![]() Cytat:
![]() A ile ważysz? Ile przytyłaś od początku ciąży? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Instruktorowi się jeszcze nie chwaliłam. Pewnie mi się dostanie ![]() ![]() Cytat:
![]() Gabarytowo będzie idealne i posłuży długi czas. Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Konto usunięte
|
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi w sprawie kurierów.
Dam znać, jak to u mnie załatwił. Bo nie chciałam, żeby mnie znowu zastał w szlafroku, ale ja czasami cały dzień w nim chodzę, więc chyba mam to gdzieś już :P Alfa chyba pamiętam nawet, jak pisałaś o tym buraku, co Ci nie wniósł łóżeczka. Do mojej sąsiadki niedawno kurier przyniósł paczkę, ale jej nie było, więc zostawił u mnie i napisał jej karteczkę, że sobie sama ma odebrać, bo ja nie mogę dźwigać. Tak więc to chyba zależy od człowieka. A teraz..... TADAM ![]() ![]() ![]() Nie umiem uwierzyć, że to zrobiły moje dwie lewe ręce :P |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38202345]A teraz..... TADAM ![]() ![]() ![]() Nie umiem uwierzyć, że to zrobiły moje dwie lewe ręce :P[/QUOTE] jestem pod wrażeniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
melduję się w nowej części
![]() Hosenko witaj, przykro mi ![]() Esia Zosia jest cudowna ![]() Dziewczynki nie mam czasu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38202345]
A teraz..... TADAM ![]() ![]() ![]() Nie umiem uwierzyć, że to zrobiły moje dwie lewe ręce :P[/QUOTE] Łooo, Perse, super! I nie każ mi się z Tobą licytować o to, która ma bardziej lewe lewe ręce ![]() Cytat:
![]() A tak serio- ta Twoja mamusia gdyby nie mówiła, to by pewnie złota kobieta była. A tak- Ty się musisz nasłuchać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
aaaaa, udało mi się zapalić światełko dzisiaj - dzień dobry
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Zeberko, opaskę Emilka dostała od babci, która już nie mogła się doczekać kupowania tego typu bibelotów ![]() ![]() Jak przygotowania do świąt? my zabiegani, nie mamy czasu nacieszyć się tą atmosferą. Choinka już stoi, tak jak Alfa, nie mogliśmy się doczekać ubierania ![]() W sklepach dzikie tłumy - mam dosyć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Konto usunięte
|
Ja również już nie śpię...
Za późno wstaliśmy na to, żeby się kłaść z powrotem. A TŻ się spóźni trochę :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
I ja wyjątkowo już nie śpię. Normalnie bym się na drugi bok o tej porze przewracała... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38202345]Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi w sprawie kurierów.
Dam znać, jak to u mnie załatwił. Bo nie chciałam, żeby mnie znowu zastał w szlafroku, ale ja czasami cały dzień w nim chodzę, więc chyba mam to gdzieś już :P Alfa chyba pamiętam nawet, jak pisałaś o tym buraku, co Ci nie wniósł łóżeczka. Do mojej sąsiadki niedawno kurier przyniósł paczkę, ale jej nie było, więc zostawił u mnie i napisał jej karteczkę, że sobie sama ma odebrać, bo ja nie mogę dźwigać. Tak więc to chyba zależy od człowieka. A teraz..... TADAM ![]() ![]() ![]() Nie umiem uwierzyć, że to zrobiły moje dwie lewe ręce :P[/QUOTE] Brawo Brawo ![]() Cytat:
![]() Ja tez kiedys tak ze swoja mialam, jak mlodsza bylam. Czepiala sie o byle co. Ale na szczescie teraz juz jej przeszlo. Moze i Twojej przejdzie ![]() A ja dzis rano wstalam i zaraz smigam na wizyte lekarska (mam nadzieje , ze w koncu dorwe mojego doktorka w szpitalu ) Milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.