|
|
#271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
Cytat:
![]() może uda mi się gdzieś je znaleźć w dobrej cenie
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z koronkowych jednak najbardziej czarne mnie pociągają. Na pewno się nadają .
|
|
|
|
|
#273 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A gdzie można nabyć sówki koronkowe w przystepnej cenie?
|
#274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#275 |
|
🦄
|
W przystępnej to chyba na razie nigdzie
Czekam na promocję Tu są takie jak ja chcę: http://www.shop601.com/melissa-ultra...-wu-ii-lace-12
|
#276 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No nic poczekam, az taka gdzies bedzie I dzięki za link. Jak coś to daj znaka na pw, jak zauwazysz fajną cene tych Melissek to bym sie podpieła pod zamówienie, ok ?
|
|
#277 | |
|
🦄
|
Cytat:
Jasne, tylko jeszcze uzgodnijmy wspólny front pt. jaka cena to przystępna cena?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zamawiałyście coś z tych str? Można tam kupować bez obaw? Kuszą mnie kulki, a od tygodnia jestem chora i chyba sobie poprawię humor...
http://couture.zappos.com/vivienne-w...y-ball?zlfid=2 http://www.repertoirefashion.co.uk/w...paign=Polyvore ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- [QUOTE=Marigold19;38734126][COLOR=Silver] Cudne te Serca
|
|
|
|
#280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
obie pary sliczne
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=malgoska_78;3873720 7]Dziewczyny zamawiałyście coś z tych str? Można tam kupować bez obaw? Kuszą mnie kulki, a od tygodnia jestem chora i chyba sobie poprawię humor...
http://couture.zappos.com/vivienne-w...y-ball?zlfid=2 http://www.repertoirefashion.co.uk/w...paign=Polyvore ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Z ZAPPOS nie wysyłają chyba poza USA,niestety..Już się interesowałam kulkami na ich stronie jakiś czas temu bo ceny mają sympatyczne a tej drugiej strony nie znam.
|
#282 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No dla mnie cena do strawienia za plastik to maksymalnie 250 z przesylka ![]() Chyba ze nie bedzie sie nigdzie dalo taniej niz 3 stowki, ale to ostatecznosc
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Odkryłam nowy sklep, ale ceny delikatnie mówiąc nie powalają stąd pewnie tak dużo starych modeli w ofercie - http://tamide.pl/index.php/site/prod...sa,1,32/0/0/48
|
|
|
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
Oj tak, znalazłam tę stronę kiedyś i powiem szczerze, że już wtedy były ceny tak wysokie jak teraz... szkoda
![]() Czy ktoś zamawiał z tej strony: http://www.melissaaustralia.com.au/i...e/on-sale.html ? Czy wysyłają do PL i jak z wysyłką ?
Edytowane przez powoli_znikajaca Czas edycji: 2013-01-20 o 20:28 |
|
|
|
#285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Chyba że zamówienie grupowe
|
|
#286 |
|
Rozeznanie
|
Chcę namówić Tż'a na takie buty do ślubu. Wtedy razem byśmy szli w melisskach. One mi się tak strasznie podobają.
Z zakupem serc dostałam od tego sklepu 10% zniżki więc wyszłyby jeszcze taniej (ok 280zł ze wszystkim), ale on mówi, że na pewno będą złe na niego bo przez internet się butów nie kupuje Ona są tak minimalistyczne, idealne http://www.garmentquarter.com/shoes/...hoe-black.html Wam też się podobają? |
|
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
Jak mnie mnie ten model nie kusił, tak powoli zaczyna
(kolekcja 2013) ![]() EDIT: Szok, przyszły moje kulki z Answeara i nawet worek przeciwkurzowy się znalazł
Edytowane przez PlastikowaBarbie Czas edycji: 2013-01-21 o 12:28 |
|
|
|
#288 |
|
Rozeznanie
|
http://www.garmentquarter.com/shoes/...hoe-black.html
No i zamówiłam. Ciekawe czy będą pachnieć ![]() Najwyżej będziemy sprzedawać jak będą złe. Oj już nie mogę się doczekać
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie się pochwal zdjęciami |
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
ta z kokardeczką w kropki prześliiiiiczne <3
|
|
#291 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale niestety będę musiała chyba je oddać bo wystaje mi pięta w lewym bucie.Tę stopę mam dłuższą i 38 są za małe a 39 za duże.Za każdym razem bije się z myślami czy zostawić mniejsze i liczyć ze te pół cm się rozejdą czy większe ,które wystają trochę i mogą zacząć kłapać a w końcu spadać Najbardziej by mi pasowało:lewy 39,prawy 38...![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Ale dzięki answearowi zobaczyłam na żywo te fioletowe i wydają mi się ciekawsze niż te ciemne.Mojemu mężowi natomiast podobają się navy. Znowu mam problem jak z Jasonem Wu Podobają mi się inne niż mam.Nie byłoby problemu gdyby można było spokojnie pójść i zmierzyć różne modele i kolory![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
|
|
#292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam za to palce niewymiarowe W lewym bucie zawsze mi je bardziej widać, a w prawym się jakoś inaczej układają. Bezsens ale co zrobić ![]() Sama wolę ciemne, jak będzie zimniej mogę spokojnie rajtki założyć i nie będzie kolor raził; poza tym jeszcze jakieś cielaki chcę i starczy Meliss (ni wiem co piszę haha) |
|
|
|
|
#293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Baaardzo nieciekawie w pudełkach leżą 4 pary nowych butów i żadne mi nie pasują w 100% rozmiarowo Muszę się ogarnąć i to szybko.Mam nadzieję,że przynajmniej Karl wymyśli jakieś badziewie i nie będęna nie chorowała
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z was chciałaby sprzedać perłowe melissy ze złotymi a jeszcze lepiej gdyby z czerwonymi sercami w rozmiarze 37.? Nie mogę nigdzie takich znależć, no nie ma, a chciałabym w takich pójść do ślubu.
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Oficjalnie dołączam do grona melissoholiczek i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie . Za chwilę jadę po swoją pierwszą parę, o której marzyłam od 2 lat mam nadzieję, że będą w porządku, bo obawiam się rozmiaru .W każdym razie w ciągu ostatnich dwóch dni przeczytałam calusieńki pierwszy wątek na temat Mielissek i już wiem, że muszę mieć w swojej kolekcji ze trzy pary ![]() Przy okazji znalazłam też taką stronę: http://www.repertoirefashion.co.uk/w...paign=Polyvore Czy może któraś z Was z niej korzystała? Są niezłe promocje i strasznie mnie kuszą kulki . Tylko że nie bardzo potrafię znaleźć informacje o wysyłce do Polski. Owszem są wymienione europejskie kraje, ale nie ma wśród nich naszego... Co o tym sądzicie?Pozdrawiam!
|
#296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ogromnie się cieszę
|
|
|
#297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe tylko, czy ten sklep jest w porządku
jakoś ma mało fanów na Facebooku pewnie nie powinnam się tym sugerować, jednak zawsze zyskuje się większą pewność, gdy wiadomo, że zagraniczny sklep jest popularny![]() Ja dziś odebrałam moje Melissy, są PRZECUDOWNE! Potem wstawię zdjęcie ))Oczywiście automatycznie zaczęłam myśleć o ciepłych miesiącach i momencie, w którym zacznę w nich chodzić ale zaczęłam się zastanawiać, czy np. latem, w upalne dni, można je "przechowywać" w samochodzie? Zaczęłam się obawiać, że zaczną się rozpuszczać i odkształcać? Czy to możliwe w ogóle? Wiem, że do upałów zostało sporo czasu, ale taka myśl mnie naszła
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
19izka89 i panikara88 GDZIE znalazłyście swoją parę melissek??? Pewna allegrowiczka proponuje cenę 600 zł za upragnioną parę butów, ale to dość dużo dla mnie.. czarna rozpacz.
Pomocyyyyyy! Edytowane przez ceriserose Czas edycji: 2013-01-22 o 17:47 |
|
|
|
#300 |
|
Rozeznanie
|
http://www.garmentquarter.com/shoes/shoes-womens.html
Zamawiałam na tej stronie. Wyszły mnie 370 zł. Zobaczymy co dojdzie ![]() Po zamówieniu dostałam od nich rabat 10% na następne zakupy i kupiliśmy buty dla Tż'a, ale mi dzisiaj odpisali, że im się ten rozmiar wyprzedał i czy chcemy nr mniejsze, czy w innym kolorze. Czekam teraz na odpowiedź od nich ile będzie musiał tż czekać na swój rozmiar... Ja codziennie rano sprawdzałam wiele stron, szukałam w googlach. Te buty wyprzedały się w parę godzin i był już tylko mój rozmiar. Moje już są w drodze
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.

Jakby co to na PW. 

Czekam na promocję
No nic poczekam, az taka gdzies bedzie