![]() |
#271 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
Ale w tej chwili mam wrażenie, ze chyba coś jednak się dzieje z prawym jajnikiem, bo dziwnie mnie kłuje ![]() Może zrobię usg brzucha w przyszłym tyg i w zależności od wyniku i mojego samopoczucia umówię sie do ginki, żeby mnie przebadała. Matko, ja to się chyba nigdy z ta kobietą nie pożegnam na dłużej... ![]()
![]() |
#272 | |
Zadomowienie
|
Dziękuję wszystkim za gratulacje odnośnie bilansu mojej córci
![]() taaaa ![]() No właśnie szkopuł w tym, że nie. Obróciła się ze 3 razy, i raczej dlatego, że za mocno się wykręciła (chcąc się obrócić tylko na bok), a nie że chciała wylądować na brzuchu ![]() tak, w dodatku nie robiłam żadnych mieszanek z mleka 1 i 2, tylko od razu dałam następne. Jakoś nie pomyśłałam ![]() ![]() W ogóle apetyt ma podobny, zjada tyle samo, jakby nie zauważyła że to inne mleko ![]() Cytat:
![]() Ja w ogóle jestem zdania, że fotoksiążki to są dobre na prezent, ale zdjęcia dla siebie wywołuję normalnie i wklejam do takich dużych kwadratowych albumów z czarnymi kartami. To moja ulubiona forma ![]() no ale poka, poka!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam !!!!!!!!
Mamka, a nie możesz zadzwonić do pracy ? Piątek w sumie blisko, no ale skoro się niecierpliwisz... ![]() Sol, wybacz, że dopiero teraz składam życzenia, ale dopiero doczytałam. Zatem wszystkiego co najlepsze, aby wszystko się ułożyło po Twojej myśli, abyście wszyscy byli zdrowi i szczęśliwi razem ![]() Linka, co do ekspresu, potwierdzam zdanie Phdwao o Delonghi, są super i ten model co P. pokazywała też jest fajny. Ale do 600 zł nie kupisz nic sensownego. Moja teściowa ma taki na kapsułki i szczerze mówiąc jest OK, kapsułki można spokojnie na allegro kupić za parę groszy na sztuce, nie jest to droga impreza. Ja jednak wolałabym zwykły, porządny, ale jako, że kawoszką nie jestem, a kawę piję tylko w pracy, to dla mnie to zbędny wydatek. A co do kawy, ja lubię z rana napić się espresso z robusty, bo jest w niej duuuużoooo więcej kofeiny niż w arabice. Houserka, na angielski muszę chodzić, taki mus od władz, lista obecności itd. Jakoś daję radę, jeszcze w piątek...jak ja wstanę! Weszłam na Twojego bloga i zrobiłam się taaaakaaaa głodna, że chyba zacznę obiad gotować na jutro. Właśnie, może byśmy coś zjadły ? ![]() Aaaaa, i widzisz, tak jestem do tyłu, że nie wiedziałam, że P. ma już 2 ząbki ! Phdwao, Depoison, gratuluję dobrych wyników ! Depoison, znam tę firmę, interesowałam się ich produktami, ale dalej uważam, że poza dizajnem, nie mają w sobie nic więcej. A szkoda, bo są piękne. Olcia, poszalałas! Już dawno nie wydałam tyle kasy na ciuszki dla dziecka ! Koniecznie się pochwal, co kupiłaś ładnego ![]() Bebe, gratuluję 8 tygodnia ![]() ![]() Wybaczcie, że nie cytuję, po prostu nie mam sił, a i nie pamiętam, kto co pisał, więc tyle, ile zapamiętałam, tyle się odniosłam. U nas wszystko OK, jutro mamy szczepienie, nie chce mi się iść jak nie wiem. Ale mam urlopik, więc się cieszę, w końcu nigdzie nie będę lecieć na złamanie karku. Ostatnie dni to było istne szaleństwo. Zmęczenie daje się we znaki, potrzebuję jak nic tego dnia wolności. Szkoda, że nie można się walnąć bykiem i nic nie robić... ale zawsze to lepsze niż gapienie się w komputer i raporty. |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czasem Rossmann ma takie akcje, że zdjęcie zamówione online w formacie 10x15 kosztuje 5 centów (normalnie jakoś dwa-trzy razy więcej, w zależności od rodzaju papieru, a od razu drukowane - w sklepie - kosztują chyba 24 centy za sztukę). O, właśnie dojrzałam, że w tej chwili na stronie Rossmanna jest ta promocja (to jest zazwyczaj zaraz po nowym roku i pod koniec wakacji) No to też chyba będę musiała skorzystać ![]() Mam zaległe zdjęcia z dwóch wyjazdów no i z całego życia Zosi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() z wanny jeszcze nie wizażowałam ![]() to Oskarek pierdzi..? nie wygląda na takiego! takie śliczne dzieci nie pierdzą ![]() też bym najchętniej nie wracała, a już na pewno nie do tej pracy, którą obecnie mam ![]() Dep, może Zosia faktycznie nie lubi brzuszka i nic więcej za tym nie stoi... no bo czy wszystkie dzieci muszą lubić to samo? ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- aaaa Karolka ja myślałam co u Was!!! Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2013-01-09 o 22:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ado kiedy ta promocja??? Bo zanim wrócę do Stuttgartu obrobie foty to mi zejdzie... I tez kupię te albumy z czarnymi strobami-tyle ich tu jest!!!gdzie kupujesz???czym kleisz?? ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Link miło Nam!!! Depoison to ile Zosieńka waży i mierzy?
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Właśnieeee, już parę razy miałam się pytać i mi uciekało - jak wasi bliscy zareagowali na foto książki ?
U mnie rodzice płakali, codziennie oglądają, czytają i płaczą hehe, teściowie skomentowali: ładna. i to wszystko. Ogólnie wszystkim się mega podobała. |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#280 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dla półrocznego dziecka antykolkowych (ja przynajmniej) już nie szukam, trujące nie są, bo jakieś tam atesty-testy-gwarancje mają, smoczek dziecko ssie chętnie. Więc wg mnie czego chcieć więcej? ![]() Cytat:
Albumy z czarnymi stronami kupuję w DMie (te za 10 €). W tej chwili mam już 11 wypełnionych ![]() Zosieńka waży 7070g i mierzy około (nie dało się zmierzyć dokładnie, bo strasznie się na tym ustrojstwie awanturowała) 65cm. Szczerze mówiąc myślałam, że jest dłuższa, skoro sporo ubranek na 68 jest już przykrótkich. No i w ogóle, patrząc na wymiary naszych wątkowych dzieciaków nie sądziłam, że jest taka "średnia" (myślałam wciąż, że dość mała, jak na swój wiek). A tu mi lekarka mówi - "prawie 50 centyl" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#281 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do tescioej no wiesz... tesciowa to nie rodzina ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
Depoison -szit:-(znów przeplace ale co tam jak bedzie promocja tez skorzystam
![]()
#283 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ładuję zdjęcia do wywołania-dostałam voucher: 75 zdjęć za 1 pensa za sztukę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | ||||||
Raczkowanie
|
Soleilka wszystkiego najlepszego dużo szczęścia, miłości, pociechy z Tżta i Fabisia
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego dla Martynki! ![]() ![]() Cytat:
![]() I sto lat dla Gosi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Sebastianek ![]() Edytowane przez Alexandraaa88 Czas edycji: 2013-01-09 o 22:30 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli w sumie fajnie, prezent udany ![]() Karolka, zapomniałam odpowiedzieć, czym kleję. Kiedyś wklejałam takie rożki do fotografii, teraz już się nie certolę i przyklejam takim kleberoller |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Co do fotoksiążek czy kalendarzy to jestem zła na siebie że się za to odpowiednio wcześnie za to nie zabrałam i nie zamówiłam ich na święta... W tym roku już sobie nie odpuszczę
![]() Mamy dwie takie fotoksiążki Dorotki-obie to prezenty na jej pierwsze urodziny. |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie kończę nasza fotoksiazke, jutro pewnie będę wysyłać. Mam nadzieje, ze babcie bedą zadowolone z prezentu
![]() Pumas reakcja teściowej niezła, najważniejsze, ze rodzice zadowoleni ![]()
#288 |
Zakorzenienie
|
Dep, ja mam na myśli ich wszystkie produkty, nie tylko smoczki. Smoczek mieliśmy jeden, poszedł w świat mimo pięknego dizajnu, mała nie była nim zainteresowana. Butla, jak wspomniała Houserka, do bani, nic specjalnego.
Dobranoc! |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale smoczki... ![]() Zosi każdy kształt odpowiada, pewnie gdybym jej wsadziła w usta korek od szampana, to też by dobrze było ![]() A z tym wczoraj kupionym prezentuje się bardzo elegancko ![]() No dobra, zbieram się powoli, może tej nocy uda mi się pospać choć godzinkę dłużej, niż w ostatnich dniach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Karolka ja wywoluje w rossmaniw, latwo mi wyslac, szybko realizuja i jakos jest dobra
![]() Olcia to poszalalas ![]() ![]() Dep mialas isc eczesniej spac?!? Pumka za szczepienie ![]() Hello! Nie wyrabiam mlody zaczal marudzic o 4:30 i nie mial ochoty na sen!!! Teraz marudzi pod karuzelka:-/ |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | ||
Zakorzenienie
|
Hello jeszcze nie nadrobiłam, ale w wolnej chwili poczytam co u Was. Lubię być na bieżąco z Wami
![]() Mała nie śpi, leży koło taty i go zaczepia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Współczuję porannych mdłości, ale tak jak piszesz za niedługo miną. Na kiedy masz termin? Najlepszego dla Gosieńki ![]() Zdjęcia w albumach zdecydowanie lepsze, szczególnie w tych z czarnym kartkami. Jedyne co mnie bardziej zachęca do fotoksiążek to ich rozmiar, zajmują mniej miejsca niż tradycyjne albumy. Jednak od czasu do czasu pokuszę się o wywoływanie zdjęć. Dawno nie wywoływałam i zapomniałam, że dają taki fantastyczny efekt. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
Witam się!
My dzisiaj na szczepienie idziemy ![]() Wprawdzie tylko wzwB, ale zawsze. No i znowu się będziemy musieli zważyć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Dep u nas też tak z tymi rozmiarami. Niby Iga ma 65 cm a w pajacach już jej palce od nóg wyłażą. Przerzuciliśmy się na 74 i jest ok. W body 68 się mieści ale to na upartego więc chyba też pójdą w odstawke. A co do butelek. A myślałas żeby Zosi zamiast nowych butli wprowadzić jakiś kubeczek lub niekapek. Czy coś tam coś tam. Wczoraj prawie cały dzień czochrałam mieszkanie, a córcia zrobiła mi niespodziankę. Dała się wyspać i sama spała od 20 do 7, 30 bez pobudki ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Magnolia powodzenia na szczepieniu. Jak nie chcesz ważyć to możesz zawsze niechcąco coś zrobić, zrzucić wagę przeciąć kable, na hardkora ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
hej
małej idą zęby. Co ja miałam za wieczor ![]() Chyba idą dolne ząbki kolejne ale niewiem które. Całe dziąsła dolne ma spuchnięte. Więc albo idzie więcej ząbków albo nie wiem...
#295 | |||||||
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
![]() u nas noc jak zwykle - jedzeie o 3 i spanie do 7. o 7 dalam jesc ale ze mial pelnego pampka po nocy to postanowilam go zmienic. niestety dziec sie obudzil i do teraz grasuje ![]() poprawka - już śpi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
![]() Sposób Nadalki do rozważenia w takiej sytuacji ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
dzuewczyny czy Wasze dzieci jeszcze zezują???
#298 |
Zakorzenienie
|
Nie. Nie zauważyłam aby tak robił.
Witam sie z rana Noc spoko ale chętnie bym sobie pospala jeszcze ![]()
#299 |
Zakorzenienie
|
Hej, u nas noc spokojna, jak zwykle. Pobudki dwie. Mała wstała o 7 popełniając falstart i teraz znów zasypia. ja już nie
![]() Mamcia, ja też idę do pracy pogadać z szefem ![]() moja nigdy nie zezowała, a myślałam, ze każde dziecko ma taki etap Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2013-01-10 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Wtajemniczenie
|
ostatnio tego nie obserwuje w mlodego
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.