![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 5kg do Wielkanocy
metabolizm jest sprawny to i jesć można więcej. Ja dziś jestem ju ż po baseniku, odpoczywam sobie. Dziewczyny, w Polsce jest snieżyca...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() W zasadzie nie mam co pisać bo stosuję się cały czas do tych samych zasad jakie ustaliłam sobie na początku. Czasami coś wciągnę gdzie w rezultacie mam wyrzuty sumienia ale ogólnie jest ok pomalutku i do przodu ![]() Waga na chwilę obecną 72,7 (- 0,5 ) Pozdrawiam ![]()
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
Daga nawet mi nic nie mów, bo jeszcze postanowię zostać hahahah
![]() cieszę się bardzo na wyjazd, ale jak myślę o pogodzie, to szok. Tutaj nie czułam śniegu pod stopami już ze 3 tygodnie, a teraz znowu wyjazd na Syberię ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- chociaż muszę powiedzieć, że IMGW nadal twierdzi że od soboty, mojego pierwszego dnia w Polsce, aż do Wielkanocy ma być codziennie słońce, zero opadów i tylko jakieś pojedyncze chmurki.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja dziś na kaszy kuskus, pychotka ![]() hm, a jutro chyba robie silnie białkowy: serki wiejskie i jajka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mój dzień dzis kulturalny i grzeczny, ale zjadłam jedną żelę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
I'm dreaming of a white Easter - brzmi dobrze xD
no błagam, taka pogoda wcale mnie nie motywuje - i tak będę chodzić w stu warstwach swetrów, płaszczy... mogę być gruba, nikt nie zauważy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Rozeznanie
|
melduję skalpel II i pierwszą część killera.
Jutro powtórka ![]() jadłospis wzorowy Jutro powtórka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
oj Klaudia, gratulacje! ja dzisiaj jak najbardziej zdrowo, ale za dużo... No i 2 skibki ciemnego chleba z łososiem :/ nie wiem czy nie przytyję, oby nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
ladyasia to co Ty cały dzień jesz skoro boisz się, że waga skoczy po 2 kromkach ciemnego pieczywa?
bo chleb ciemny jest dozwolony na diecie ![]() klaudiak gratuluję wzorowego dnia ![]() no mnie też ta zima demotywuje do odchudzania... skoro i tak trzeba swetry i płaszcze zakladać to po co tak się starać skoro nic nie będzie i tak widać ![]() u mnie od wczoraj @ szaleje ale na wadze 69.6 kg... dzisiaj troszkę ładniejsza pogoda ale i tak ziiiimno ![]()
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
ale mam pyszne kotleciki, łaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
Chętnie dołączę, mogę?
![]() Od 8 miesięcy jestem wegetarianką, nie jem fastfoodów, chipsów, tłustych potraw i baaardzo ograniczyłam słodycze. Lecz co się okazało, moja waga zaczęła pokazywać 57,5 kg (wcześniej było 56). Nie wiem czemu mój organizm zrobił mi takiego psikusa, ale postanowiłam na wiosnę trochę schudnąć. ![]() Teraz chcę zejść do 52-51 kg. (mam 174 wzrostu). Jak na razie odstawiłam całkowicie słodycze, jem co 3 godziny małe porcje a ostatni posiłek zjadam 2-3 godziny przed snem i waga trochę ruszyła, bo wynosi na dzień dzisiejszy 56,4 ![]() I jeszcze mam pytanko- znacie jakieś skuteczne/ sprawdzone ćwiczenia na wyszczuplenie nóg? ![]()
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam, ale nie do końca sprawdzone - bo robiłam tylko kilka razy, a potem się zrobiłam leeeeeeeeeeeeeniwa. ALE po Wielkanocy zaczynam znowu ćwiczyć ![]() Próbowałaś już "Jillian Michaels Killer Buns & Thighs"? Polecam, na pewno się zmęczysz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do ćwiczeń na nogi... polecam bieganie, mnie się bardzo ukształtowały mięśnie nóg... i ćwiczenia na nogi i pośladki z Mel B. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
generalnie warzywa we wszelkiej formie: z mrożonki, świeże, czasem i z puszki do tego ryż, makaron, kasza, tortilla,..... Albo np. zupa, owsianka, kaszka manna, naleśniki, sałata, różne placki/kotlety z warzyw, jajko sadzone z ziemniakami, ryż z jabłkami, ...
nie wiem no, teraz sobie nic takiego konkretnego przypomnieć nie mogę ![]() Na diecie: same warzywa, sałata,owsianka, albo coś w tym stylu. Jogurt ![]() Co do powodów - zaczęło się od myślenia typu biedne zwierzęta ![]() Teraz już aż tak mnie to nie rusza, ale po 10 latach trudno by mi było znowu zacząć jeść mięso. Mam blokadę psychiczną, jest obrzydliwe. Na talerzu widzę coś umarłego, a nie kotleta... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
Witam się porannie
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
mhm, no rozumiem podejście.
okropna pogoda, pierwszy dzień wiosny i śnieżyca. Ja właśnie wróciłam do domku i odpoczywam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
dzisiaj był szalony dzień, jadłam wszystko poza wytyczonymi godzinami. śniadanie za wcześnie przez pociąg, drugiego śniadania brak, obiad spóźniony przez spotkanie... masakra.
jutro jadę do Polski z rana, więc czeka mnie 10 dni obżarstwa ![]() ![]() ![]() Wesołej Wielkanocy Wam życzę i odrobiny słońca, jeśli się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() byłam w teatrze, byłam w teatrze !! cudowna sztuka, warto było zobaczyć.. dlatego odpuszczam ćwiczenia, mam nadzieję że choć troszke wybaczone? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Przyczajenie
|
Hej,
chciałabym się przyłączyć, w grupie większa motywacja ![]() Przez ostatni rok strasznie dużo przytyłam mimo, że jem tyle samo i ćwiczę 3 razy w tyg. Przyczyną były tabletki-najpierw 3kg na jednych a potem 7kg na drugich w tak krótkim czasie! A lato się zbliża i trzeba jakos wyglądać ![]() wzrost 161cm waga 60kg wymarzona waga 50kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ladyasia Tobie również Wesołej Wielkanocy w domciu, w Polsce ![]() domio912 witamy i zapraszamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
czemu tu taka cisza ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Wszyscy przygotowują się do świąt :P
Ja dzisiaj rano zważyłam się z ciekawości z co? Waga pokazała równiutkie 56 kg! ![]() ![]() Co do ćwiczeń na nogi- Ladyasia- próbowałam tych ćwiczeń ale potem ledwo się ruszałam :P Może do nich wrócę jak już trochę mi sie kondycja poprawi. Aza- biegać niestety nie mogę, bo wymaga to wyjścia samej z domu, ''do ludzi''. Ale pożyczyłam kilka ćwiczeń od Mel B i zrobiłam sobie taki własny plan ćwiczeniowy ![]() A jak tam Wam idzie walka z kilogramami? ![]()
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cisza, bo się nikt nie odzywa... ja jestem chora, malutko jem i od razu brzuch mi spadł... no ale nie ćwiczę, nie ważyłam się, zważę się w niedzielę, w Wielkanoc, żeby wiedzieć, co i jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Przyczajenie
|
A ja się odchudzam tak już prawie 2 tyg. i co? I nic. Wielka klapa. Mimo diety, 1.5h ćwiczeń dziennie waga nie spadła nawet o 0.5kg. Załamać się można
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
bardzo dużo ćwiczysz, więc budujesz mięśnie. nie warto patrzeć tylko na wagę. Widzisz różnicę w sylwetce? jak się czujesz?
Dziewczyny... ale tu cisza, masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Przyczajenie
|
Problem w tym, że i te zmiany w sylwetce niezbyt widzę
![]() ![]() Właśnie, strasznie tu cicho! Tracicie zapał do odchudzania czy jak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Po świętach na pewno wątek znowu się rozkręci
![]() Ja zapału nie tracę, mimo, że moja waga w 1 dzień skoczyła z 56 na 56.7 ; / Ale mam nadzieję, że kiedyś zobaczę magiczną 55 z przodu ![]() Chociaż trzymanie się diety w święta jest bardzo trudne...no ale nic, trzeba będzie po świętach spiąć pośladki i spalić to co się pochłonęło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wesołych Świąt, dużo uśmiechu, spokoju i wytrwałości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny!
Co słychać po Wielkanocy? ![]() ![]() wróciłam już, więc przechodzę też na dietkę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
Witam
@ladyasia - jak tam po odpoczynku świątecznym ? podobały się zaspy śniegu ? ![]() ![]() Odnośnie wagi no cóż po świętach nieco mi przybyło aż się wystraszyłam ale od 2 dni jestem na ścisłej diecie ![]() ![]() ![]() Miłego i pięknego czwartku Wam życzę ... coraz nas mniej ale może jeszcze ktoś tu zerknie od czasu do czasu. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.