|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
Cytat:
![]() Poprostu jesteś za szczupła na tak rygorystyczne odchudzanie jakie my tutaj planujemy ![]() Cieszę się , ze Ci peeling pomógł , ja też dzisiaj zrobię , bo ostatnio zrobiłam za dużo i mam cały sloik w lodówce . Znowu będę chodzic pół naga po domu i się chwalić jaką mam pikna skórę
|
||
|
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
a możesz napisać jakie tabletki dostałaś od thermline?? dostałaś jakaś dietę i zestaw cw tez?? sama chce sobie kupic te tabletki bo cwicze codziennie po 40 min na orbitreku + cwiczenia na brzuch z mel b , cwiczenia rozluzniajace i cwiczenia na posladki
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jak Nadalka nie planuje ,jem kiedy mam ochotę, mało a często i zdrowo ![]() Karkówka i kabanos ? Kabanos to w zasadzie nie wiesz co tam jest , a Karkowa , po niej cholesterol skacze jak głupi. |
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Therm Line Forte
Dostałam same tabletki, bez ćwiczeń, bez diety. Sama muszę to sobie zorganizować Ale wiadomo, że problemu z tym nie mam, bo już dietuję i ćwiczę od jakiegoś czasu.
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jakie tabletki tylko therma line czy therma line forte II?? kurcze am nadzieje ze bedziesz z nich zadowlona ja jade do pl w kwietniu i mam zamiar sobie je kupic....
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
[
Wzrost: 168 Waga: 77 Cel: 55-57 Cel I 69 Edytowane przez Honorata77 Czas edycji: 2013-03-14 o 14:11 |
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Na opakowaniu jest tylko Therm Line Forte
Nie wiem, czym one się różnią. Nigdy nie zgłębiałam jakoś zbytnio tematu tabletek odchudzających, bo jak już kiedyś mówiłam, nie za bardzo wierzę, żeby były takie magiczne, bardzo często jest to efekt placebo Ale jak już dostałam za darmo to chętnie przetestuję na własnej skórze, czy rzeczywiście coś dają (nawet jeżeli miałoby to być tylko placebo ).---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Dziewczyny, coś Wam powiem. Przeglądam sobie te wpisy dziewczyn na forum Therm Line i dziw mnie bierze, jak mało jest takich, które faktycznie stosują zbilansowaną dietę Albo przegięcie w jedną, albo w drugą stronę. I tak mamy albo jedzące kawałeczek ciasta, małe frytki i cheeseburgera w macu, albo jogurt na śniadanie i 2 kiwi na podwieczorek No i to wszechobecne stwierdzenie, że tłuszcz jest zabroniony, mięsa nie powinno się jeść dużo, bo się od niego tyje, ale już biały ryż spoko
|
|
|
|
|
#278 | |
|
PeeeMaa!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może dopiero startują z dietowaniem , ja też na początku byłam glupiutka ![]() Byłam dzisiaj w rossmannie kupić krem z lanolina , a że najlepszy jest taki na sutki dla kobiet w ciąży , więc się pytam gdzie on leży . Kobieta mi dosłownie parsknela w twarz :-| Wyglądam młodo , no ale bez przesady . |
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, może. Ale chyba każdy, nawet początkujący wie, że głodówki są złe, mała ilość warzyw też jest zła i złe są również wypady do McDonalda na diecie (i w ogóle
) ![]() Zrobiłam ćwiczenia! ![]() 30 minut Jillian 10 minut talii z Tiffany 2x6 minut tricepsy z Tiffany 7 minut Bikini Sexy Abs z Tiffany Czyli łącznie 59 minut
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
Niedługo mi skoczy 24 , więc naprawdę byłam zdziwiona jej sapaniem
![]() Przez okrągłą buzię może i wyglądam na młodsza ,o dowód mnie proszą jak jestem bez make up , no ale przecież nie wyglądam na 16 lat . Słyszałam , że ta masc czyni cuda , ale sapiac Pani powiedziała , że jej nie mają , więc pójdę do innego rossmanna . |
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie na szczęście o dowód nie proszą ![]() Chyba za szybko chudnę. Od środy 1kg już spadł, może do nast. środy nic już nie spanie. Chcę szybko chudnąć ale założyłam 1kg na tydzień i mi to wystarczy... To chyba ze zmęczenia.. |
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
Mała ma coraz więcej energii i Cie wymeczyla
Ja się zważę w niedzielę ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Zapomnialam napisać , że wczoraj nie dałam rady pocwiczyc :-( Za to dzisiaj będzie i siłownia i sprzątanie domu , więc podwójnie . No i już jestem po porannym peelingu kawowym , bo tyle go zrobiłam na zapas do sloika , że wyrabiam podwójną normę |
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest mega zamieć
Tak zawiało nam drogę, ze nikt nie mógł wyjechać z domu. Nawet światła nie było, ale na szczęście wróciło. nadalka ciesz się, bo teraz spada, a być może niedługo czeka Cię zastój. A poza tym może to spadła nagromadzona woda?
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia, dalej plamię i na dniach mam mieć @.
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny hej.
Ja mam teraz 4 dni przerwy od ćwiczeń, musiałam odpocząć. Ponadto spodnie mi strasznie lecą, waga z 68 spadła już na 65. ![]() Od poniedziałku ruszam już z dietą, bo póki co nadal jem co wpadnie. Bez słodyczy nadal ciężko. Ratuję się jogurtami i dżemem i od czasu do czasu czarną herbatą z cukrem. Oj ciężko, ciężko, ale i tak jestem z siebie dumna, że nie jem ciast, ciasteczek, wafelków, drażetek, lodów, tortów, chałki, bułek maślanych i innych tego typu rzeczy. Zresztą już mówiłam, że jogurtów i dżemu (a mam wysokosłodzony w domu) do słodyczy nie zaliczam.
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2013-03-15 o 11:38 |
|
|
|
|
#288 | |
|
Zadomowienie
|
Centymetr dostaniesz w pasmanterii
Czasem trzeba zrobić sobie przerwę , byleby nie była to przerwą od dietowania spędzone w mcdonaldzie :P Właśnie robię pyszny obiad, pierś zapiekna w sosie z pomarańczowym i warzywa Daucy zarobione na parze . Mam ich kilka paczek , bo w Auchan była promocja , kosztowały połowę ceny więc kupiłam zapas na3 tyg :P ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Też niedługo @ :-(W zasadzie to dzisiaj powinnam mieć . Nadalko miałam się spytać czy karmilas Małą sama ? ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
U mnie śnieg leży , ale nie pada , trochę wieje i jest zimno. Mam wrazenie , że mieszkamy w innej strefie klimatycznej
|
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
W zasadzie cmotkała 2 tygodnie, ale nie chciał mi się pokarm rozhulać, więc karmiłam też mm. Po czasie w.w. całkowicie odstawiłam. |
|
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
Z jednej strony piersi Ci nie wyciągnęła , ale z drugiej to w czasie karmienia dziecka często chudnie się wszystko co się przybralo w ciąży
Oczywiście abstrahując od wszystkich innych aspektów jak to wpływa na dziecko, odżywczych itp .
Edytowane przez somethinggood Czas edycji: 2013-03-15 o 17:55 |
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że to nie do końca prawda
Jeśli ktoś w ciąży przytył np. 30 kg, to wątpię, żeby samym karmieniem piersią to zrzucił. Mimo wszystko, jeśli kobieta nie będzie się pilnować i jeść dla dwojga, a nie za dwoje, to nie pomoże karmienie piersią i po ciąży zostanie sporo nadprogramowych kilogramów Chociaż też nie należy przeginać w drugą stronę, bo moja sąsiadka jak była w ciąży, to miała obsesję na punkcie tego, żeby nie przytyć i ciągle była na diecie. Nie wiem, jak to skończyło się dla dziecka, ale to chore podejście. Zachodząc w ciążę powinno się mieć świadomość, że ciało może się zmienić. Owszem, nie należy obżerać się jak świnia słodyczami i fast foodami, ale takie stresowanie się, byle nie przytyć ani trochę jest grubą przesadą.
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Ja gdzieś kiedyś czytałam, że dieta może być stosowana w czasie ciąży.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam kota dla siebie
, tez mu się wszystko w brzuchu odkłada .Dziewczyny jaki ja mam apetyt, wszystko bym zjadła mimo, ze żołądek już mi pęka . Dawno tak nie miałam przed @ |
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przed okresem na szczęście mam ochotę tylko na słodkie.
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dzisiaj miałam straszne ciągoty na słodkie
I jak mi się nie chciało ćwiczyć Ale jakoś się zmusiłam i jestem zadowolona z tego, co zrobiłam:30 minut z Jillian 10 minut talia z Tiff 4 minuty pleców z Tiff 6 minut tricepsów z Tiff Łącznie 50 minut. I tak dobrze, bo chciałam po Jillian przestać |
|
|
|
|
#297 |
|
Zadomowienie
|
Ja o 21 zabieram się za serie 8 min , nie idę dzisiaj do klubu, bo w taka zimnice nie chce wychodzić mi się z domu , mimo ze tam jest sauna
A później otwieram strefę SPA w domu , będę chyba siedzieć do 24 ![]() Dzielna z Ciebie dziewczyna Marysia ! Te programy ćwiczeniowe oglądasz z youtube czy masz nagrane ? |
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Nagrałam sobie
![]() Ja nie lubię chodzić do sauny, zawsze mnie łapie w niej klaustrofobia Ale za to łaźnię parową kocham ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- A w ogóle dziewczyny, dziękuję ślicznie za wchodzenie na mój wątek TL Jest mi bardzo miło, że wpadacie i napiszecie coś |
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Waga spadła z 65,2 na 64,8 i nie wiem czemu, zbliża mi się okres, powinnam wręcz odwrotnie - przytyć. Czyżby tak organizm reagował na brak słodyczy, które jadłam codziennie?
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że tak
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Ale wiadomo, że problemu z tym nie mam, bo już dietuję i ćwiczę od jakiegoś czasu.
Albo przegięcie w jedną, albo w drugą stronę. I tak mamy albo jedzące kawałeczek ciasta, małe frytki i cheeseburgera w macu, albo jogurt na śniadanie i 2 kiwi na podwieczorek

Tak zawiało nam drogę, ze nikt nie mógł wyjechać z domu. Nawet światła nie było, ale na szczęście wróciło.
I jak mi się nie chciało ćwiczyć
Ale jakoś się zmusiłam i jestem zadowolona z tego, co zrobiłam:
Ale za to łaźnię parową kocham
Jest mi bardzo miło, że wpadacie i napiszecie coś