Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-16, 13:45   #271
Kretka666
Zakorzenienie

Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Ja juz po obiadku- najadłam się okropnie! Na pewno będe do tego wracac, ale troche musze zmienic przepis. Trudno juz z tej porcji węgli... usiąde dzis na rowerek chocby na 10km
A mogę fasolowca czy lepiej nie?
Smacznego
Nie musisz spalać tego, nie na tym to polega u nas No chyba, że dla zaspokojenia wyrzutów sumienia
Jak masz miejsce to jedz, na zdrowie Ja po obiadku będę szamała serniczek
Stary 2013-03-16, 13:50   #272
Arschen
Wtajemniczenie

Ja Dopiero po 2Śniadanku a Wy już po obiadku

Była kromka chlebka z ogorkiem i JABŁKO
dzisiaj dla odmiany nie było owsianki bo robie eksperyment czy to wina otrab ze mnie tak nogi bolały Jak narazie nic nie boli
A dzisiaj zakupuje Płatki owsiane to bede jadła owsianki od jutra na 2ś
otręby bede uzywac do panierki

Czy Ktoras z Was uzywałam olejka BIO OIL?
bo ja od 2 dni uzywam na twarz moze on mi pomoze z suchą łuszczącą sie skora na czole Mam 60ml wiec zdecydowanie mało żeby smarować sobie inne części ciała a ponoć on zwalcza rozstępy

Pije 2litry wody dziennie
ćwicze

Edytowane przez Arschen
Czas edycji: 2013-03-16 o 13:52
Arschen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 13:55   #273
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Smacznego
Nie musisz spalać tego, nie na tym to polega u nas No chyba, że dla zaspokojenia wyrzutów sumienia
Jak masz miejsce to jedz, na zdrowie Ja po obiadku będę szamała serniczek
Ja wiem, ale to dobra motywacja do ruchu
Zjem więc 2kwadraciki na podwieczorek z nutella- zrobie dla mamy Bo po tym obiedzie nie mam na nic miejsca!

Jest piękna pogoda a ja w domu :/ wole nie wychodzic, ale kusi słoneczko. Oby i za tydzien bylo to się wybiore na dłuuuugi spacer w poszukiwaniu wiosny!

I naszła mnie refleksja: dzięki Bogu, że odstawiłam cukier. Dzięki temu można poczuć prawdziwy smak wielu produktow. Kiedys nie wypiłabym herbaty bez łyzeczki cukru a teraz? nie wypije jej z łyzeczka! Jest strasznie słodka. Dla mojego taty fasolowiec jest gorzkawy, a dla mnie bardzo słodki. Spóbowalam wczoraj tez mini kawałek czekolady gorzkiej (bo nigdy nie jadłam) i pycha! Ma ok. 90% kakao i czuc czekolade a nie po prostu cukier. Normalnie najlepsza decyzja w życiu
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 14:04   #274
topka
Raczkowanie

Arschen ja uzywalam Bio oil jak bylam w ciazy ale rozstepy i tak sie pojawily a dlaczego chcesz go uzywac na twarz? nie lepiej jakis krem na sucha skore? jest pelno. wydaje mi sie,ze mozesz sobie zablokowac pory:noniewiem :
topka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 14:05   #275
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, ale to dobra motywacja do ruchu
Zjem więc 2kwadraciki na podwieczorek z nutella- zrobie dla mamy Bo po tym obiedzie nie mam na nic miejsca!

Jest piękna pogoda a ja w domu :/ wole nie wychodzic, ale kusi słoneczko. Oby i za tydzien bylo to się wybiore na dłuuuugi spacer w poszukiwaniu wiosny!

I naszła mnie refleksja: dzięki Bogu, że odstawiłam cukier. Dzięki temu można poczuć prawdziwy smak wielu produktow. Kiedys nie wypiłabym herbaty bez łyzeczki cukru a teraz? nie wypije jej z łyzeczka! Jest strasznie słodka. Dla mojego taty fasolowiec jest gorzkawy, a dla mnie bardzo słodki. Spóbowalam wczoraj tez mini kawałek czekolady gorzkiej (bo nigdy nie jadłam) i pycha! Ma ok. 90% kakao i czuc czekolade a nie po prostu cukier. Normalnie najlepsza decyzja w życiu
Miałam Cię pochwalić, fasolowiec wyszedł Ci śliczny jak widziałam na zdjęciach Musi być pyszny.

Odstawienie cukru to bardzo dobra decyzja! Też tak ją odczuwałam. Jak upiekłam ciasto i dałam znajomym do spróbowania, to było takie "hm...dobre no..." , a dla mnie to jest słodkie, tak słodkie jak powinno być. Dla TŻ-ta również, on też odstawił cukier. Jedynie rodzina chwali wypieki, bo zauważyłam, że oni potrafią docenić smak deseru, a nie tylko czy jest wystarczająco słodki, czy nie. Fasolowiec im posmakował, babeczki owsiane również, a znajomym nie za bardzo - bo za mało słodkie, nie tak słodkie jak batoniki ze sklepu czy ciasto z kilogramem cukru A w wypiekach pełnoziarnistych ważny jest ten pełnoziarnisty posmak, nie ulepistość cukru, no czuć tą zdrowość , ja to uwielbiam.
Cieszę się, że zmiana tak Ci pasuje
Stary 2013-03-16, 14:09   #276
Arschen
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez topka Pokaż wiadomość
Arschen ja uzywalam Bio oil jak bylam w ciazy ale rozstepy i tak sie pojawily a dlaczego chcesz go uzywac na twarz? nie lepiej jakis krem na sucha skore? jest pelno. wydaje mi sie,ze mozesz sobie zablokowac pory:noniewiem :
ten lejek ma wiele funkcji miedzy innymi wyrownac koloryt skóry a ja mam taki problem na twarzy i odżywic komorki a jak to wiadomo olejek jet tłusty i odzywia suchą skore...ja uzywam kremow do bardzo tłustej skóry i jak narazie nie pomaga...mam nawet specialny krem E45 ktory ma parafine i inne naturallne składniki specialnie do problemowej skory (łuszczycy egzemy itp) chce probować czegos innego .
Ponoć on właśnie nie zatyka porów

ćwicze
Stary 2013-03-16, 14:15   #277
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arschen Pokaż wiadomość
ten lejek ma wiele funkcji miedzy innymi wyrownac koloryt skóry a ja mam taki problem na twarzy i odżywic komorki a jak to wiadomo olejek jet tłusty i odzywia suchą skore...ja uzywam kremow do bardzo tłustej skóry i jak narazie nie pomaga...mam nawet specialny krem E45 ktory ma parafine i inne naturallne składniki specialnie do problemowej skory (łuszczycy egzemy itp) chce probować czegos innego .
Ponoć on właśnie nie zatyka porów
Parafina nie jest naturalnym składnikiem Jest dobrym natłuszczaczem, ma działanie okluzyjne, ale naturalna nie jest i nie ma praktycznie żadnyc właściwości prócz okluzji. Tak tylko sprostowuję

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 14:21   #278
Arschen
Wtajemniczenie

Ja też ciesze sie że potrafiłam ostawić cukier
Rok temu na SB jak zrezygnowałam to napoczatku było dziwnie kawa bez cukru herbata bez cukru ale z czasem zaczeło mi to odpowiadać...wiadomo na poczatku słodziłam słodzikiem ale z czasem słodzik w napojach mi juz nie smakował i odziwo moja pierwsza kawa bez cukru i słodzika była pyszna Zmieniły mi sie kubki smakowe
po zakonczeniu diety SB nie wprowadzałam juz cukru i do dzisiaj nie wyobrazam posłodzić kawe Fuj była by SŁODKA I nie dobra
a kawa jest pyszna taka gorzka wtedy najbardziej czuć jej smak
ostatnio asmenaa pisała ze dodała do herbatki wocwej słodzik i była pyszna...chciałam sprobować i Nie dałam rady jej wypić była dziwna
Ta dieta naprawdę dobrze wpływa na nasze odżywianie ...wiem ze juz nigdy nie bede niepotrzebnie dodawać cukru
tak samo jak z Solą...ja wogole nie sole...
jedynie mam taka przyprawe mix gdzie jet miedzy innymi sol morska...ale jej jet tak mało ze nie wyczowam...a no i dodaje troszenke soli do wody jak gotuje makarn/ryż ale i tak pozniej opłukam dokładnie

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Parafina nie jest naturalnym składnikiem Jest dobrym natłuszczaczem, ma działanie okluzyjne, ale naturalna nie jest i nie ma praktycznie żadnyc właściwości prócz okluzji. Tak tylko sprostowuję
Dzieki za sprostowanie
chodziło mi o to ze ten krem nie ma w sobie substancji szkodzących tylko lecznicze...bo nie które kremy to maja 15 składników
KLIK

ćwicze

Edytowane przez Arschen
Czas edycji: 2013-03-16 o 14:23
Stary 2013-03-16, 14:31   #279
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Miałam Cię pochwalić, fasolowiec wyszedł Ci śliczny jak widziałam na zdjęciach Musi być pyszny.

Odstawienie cukru to bardzo dobra decyzja! Też tak ją odczuwałam. Jak upiekłam ciasto i dałam znajomym do spróbowania, to było takie "hm...dobre no..." , a dla mnie to jest słodkie, tak słodkie jak powinno być. Dla TŻ-ta również, on też odstawił cukier. Jedynie rodzina chwali wypieki, bo zauważyłam, że oni potrafią docenić smak deseru, a nie tylko czy jest wystarczająco słodki, czy nie. Fasolowiec im posmakował, babeczki owsiane również, a znajomym nie za bardzo - bo za mało słodkie, nie tak słodkie jak batoniki ze sklepu czy ciasto z kilogramem cukru A w wypiekach pełnoziarnistych ważny jest ten pełnoziarnisty posmak, nie ulepistość cukru, no czuć tą zdrowość , ja to uwielbiam.
Cieszę się, że zmiana tak Ci pasuje
A dziękuje- jest pyszny
Ja nie mam wsparcia w domu... moze kiedys znajde swojego Tż, ktory będzie chciał dzielic ze mną przekonania póki co za bardzo się tym nie przejmuje, choc miłosc kwitnie wszędzie
Stary 2013-03-16, 14:35   #280
asmenaa
Zakorzenienie

Zjadlam rybcie z ryzem i surowka, pycha teraz zapale papieroska i sie napije szklanke winka, o !

Cytat:

Czy Ktoras z Was uzywałam olejka BIO OIL?
bo ja od 2 dni uzywam na twarz moze on mi pomoze z suchą łuszczącą sie skora na czole Mam 60ml wiec zdecydowanie mało żeby smarować sobie inne części ciała a ponoć on zwalcza rozstępy
O kurde, ja bym go nie nalozyla na twarz

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Arschen a od kiedy uzywasz tego kremu e45? Bo ja bym nie nalozyla na twarz nic z parafina a ostatnio pisalas, ze masz brzydka buzke? moze od tego kremu!
(ogolnie jestem kosmetykoholiczka i kupuje co 2-3 dni cos)

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Ja sole i bede solic, nie wyobrazam sobie niektorych potraw bez
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 14:36   #281
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Ja też ciesze sie że potrafiłam ostawić cukier
Rok temu na SB jak zrezygnowałam to napoczatku było dziwnie kawa bez cukru herbata bez cukru ale z czasem zaczeło mi to odpowiadać...wiadomo na poczatku słodziłam słodzikiem ale z czasem słodzik w napojach mi juz nie smakował i odziwo moja pierwsza kawa bez cukru i słodzika była pyszna Zmieniły mi sie kubki smakowe
po zakonczeniu diety SB nie wprowadzałam juz cukru i do dzisiaj nie wyobrazam posłodzić kawe Fuj była by SŁODKA I nie dobra
a kawa jest pyszna taka gorzka wtedy najbardziej czuć jej smak
ostatnio asmenaa pisała ze dodała do herbatki wocwej słodzik i była pyszna...chciałam sprobować i Nie dałam rady jej wypić była dziwna
Ta dieta naprawdę dobrze wpływa na nasze odżywianie ...wiem ze juz nigdy nie bede niepotrzebnie dodawać cukru
tak samo jak z Solą...ja wogole nie sole...
jedynie mam taka przyprawe mix gdzie jet miedzy innymi sol morska...ale jej jet tak mało ze nie wyczowam...a no i dodaje troszenke soli do wody jak gotuje makarn/ryż ale i tak pozniej opłukam dokładnie
Ja podziwiam ludzi, który piją cokolwiek ze słodzikiem w tabletkach. Smakuje to jak....
Ja cukier odstawiłam juz przed SB No chyba, że sprawiam wrazenie ososby, która zupełnie nie wie co to "dobre nawyki"
Kawy prawie nie pijam, a jesli tak to mam jedną i jest z cukrem :P Szczerze mówiąc nie myślałam o spróbowaniu innej, bo tak rzadko ją pije za to herbate codziennie- wczoraj kupiłam śliwkową z cynamonem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 14:36   #282
Furry Sue
Zadomowienie

Hej hej, dzięki za miłe przyjęcie pierwszy dzień idzie nieźle, czuje przede wszystkim ulgę, że mam plan, a lubię mieć plan

Mam pytanko - jak się ma kawa inka do 1. fazy? To produkt zbożowy.. więc rozumiem, że odpada?

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 14:36   #283
asmenaa
Zakorzenienie

A cukru w ogole nie uzywam od lat za to moj tz slodzi herbate tyle, ze bym sie przekrecila jakbym to wypila
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-03-16, 14:46   #284
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
Zjadlam rybcie z ryzem i surowka, pycha teraz zapale papieroska i sie napije szklanke winka, o !
Papierosek?
Rzucamy, rzucamy!
Stary 2013-03-16, 14:54   #285
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Papierosek?
Rzucamy, rzucamy!
Jeszcze nie teraz

winko -->

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
Hej hej, dzięki za miłe przyjęcie pierwszy dzień idzie nieźle, czuje przede wszystkim ulgę, że mam plan, a lubię mieć plan

Mam pytanko - jak się ma kawa inka do 1. fazy? To produkt zbożowy.. więc rozumiem, że odpada?
Ja bym pila
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 14:57   #286
Arschen
Wtajemniczenie

Cytat:

O kurde, ja bym go nie nalozyla na twarz

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Arschen a od kiedy uzywasz tego kremu e45? Bo ja bym nie nalozyla na twarz nic z parafina a ostatnio pisalas, ze masz brzydka buzke? moze od tego kremu!
(ogolnie jestem kosmetykoholiczka i kupuje co 2-3 dni cos)

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Ja sole i bede solic, nie wyobrazam sobie niektorych potraw bez
no własnie smaruje twarz od tygodnia bo mam przesuszona na czole i nawet jak nakładam krem BB to widac eh a co dopiero jakbym nałozyła podkład ponoc ten krem działa bo jak miałam problemy na rechach to po 3 razach wszystko mi zeszło

Wiadomo kazdy ma inne smaki ja nie mowie ze nie lubie z solą bo lubie ale jak mam jeść zdrowo a mi smakuje bez to czemu nie
Cytat:
A cukru w ogole nie uzywam od lat za to moj tz slodzi herbate tyle, ze bym sie przekrecila jakbym to wypila
Mój to samo... 3 łyzeczki do kawy i herbaty

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Jeszcze nie teraz

winko -->

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Ja bym pila
nie rzucaj lepiej teraz bo przytyjesz
Mój pali jak smok od kilku lat jak ja tego nie cierpie Dobrze ze ja nie mam juz potrzeby bo kolejny problem bym miała

ćwicze
Stary 2013-03-16, 14:59   #287
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie smaruje twarz od tygodnia bo mam przesuszona na czole i nawet jak nakładam krem BB to widac eh a co dopiero jakbym nałozyła podkład ponoc ten krem działa bo jak miałam problemy na rechach to po 3 razach wszystko mi zeszło

Wiadomo kazdy ma inne smaki ja nie mowie ze nie lubie z solą bo lubie ale jak mam jeść zdrowo a mi smakuje bez to czemu nie

Mój to samo... 3 łyzeczki do kawy i herbaty
Ja polecam na nawilzenie np cetaphil, widzialam w aptekach za ok 8funtow ale jest duzy, albo physiogel- bez zadnych zbednych dodatkow bla bla.

Jakby mi smakowalo bez to tez bym jej nie uzywala ale np jajko na miekko, ktore jem lyzeczka bez soli- ble!

Ech moj tez slodzi tyle, nawet wiecej a jak czasami mu sie zdarzylo wypic moja (gorzka) to normalnie wypluc chcial

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
nie rzucaj lepiej teraz bo przytyjesz
Mój pali jak smok od kilku lat jak ja tego nie cierpie Dobrze ze ja nie mam juz potrzeby bo kolejny problem bym miała
Wlasnie o to chodzi.. jak nie pale to chce mi sie jeszcze bardziej jesc a juz i tak czesto mi sie chce...
Nie pale duzo i kiedys rzuce, na razie nie czuje sie na to gotowa tak jak i z dieta, jak sie nie jest gotowym to niewyjdzie, ot
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-03-16, 15:02   #288
Ladywithweapon
Zadomowienie

asmenaa no w sumie najlepiej jak się poczujesz gotowa
Moja mama tyle czasu paliła i teraz rzuciła. Trzymam kciuki, zeby znowu nie zaczęła, bo juz dlugo jej nie wiedzialam z papierosem.

Staram sie napisac prezentacje z polskiego i idzie mi....
Stary 2013-03-16, 15:06   #289
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
asmenaa no w sumie najlepiej jak się poczujesz gotowa
Moja mama tyle czasu paliła i teraz rzuciła. Trzymam kciuki, zeby znowu nie zaczęła, bo juz dlugo jej nie wiedzialam z papierosem.

Staram sie napisac prezentacje z polskiego i idzie mi....
rzucic rzuce ale kupie sobie na poczatek elektronicznego papieroska zeby cos popalac hehe najgorzej jest jak pije %

do roboty
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 15:10   #290
Arschen
Wtajemniczenie

no musze sie rozejrzeć Ale słyszałam same dobre opinie na E45

Moja koleżanka nie jest zadowolona z E papierosa

O boże Wypracowanie Jak ja tego nie lubiałam

ćwicze
Stary 2013-03-16, 15:12   #291
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
no musze sie rozejrzeć Ale słyszałam same dobre opinie na E45

O boże Wypracowanie Jak ja tego nie lubiałam
E tam, wszystko sie dzieje w mozgu wmowie sobie, ze jest SUPER i bedzie git

Normalnie tak sie napelnilam, ze szok!

A na przekaske jadlam platki z jogurtem owocowym diet, normalnie mistrzostwo
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-03-16, 15:13   #292
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
rzucic rzuce ale kupie sobie na poczatek elektronicznego papieroska zeby cos popalac hehe najgorzej jest jak pije %

do roboty
Moj wujek popala epapierosa i sobie chwali. Mi się zawsze przypomina pewna zabawna historia: pewien gościu kupił sobie epapierosa. Zapalił, wysiadł z samochodu, rzucił na ziemie i przydeptał.

Ja się staram- najgorzej jest napisac akapit wstępu i potem wnioski. I się męcze nad pierwszym, żeby to brzmiało po ludzku
Wypracowań chyba nikt nie lubi- nietety ja mam zawsze problem, zeby wbic się w klucz....
Stary 2013-03-16, 15:17   #293
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moj wujek popala epapierosa i sobie chwali. Mi się zawsze przypomina pewna zabawna historia: pewien gościu kupił sobie epapierosa. Zapalił, wysiadł z samochodu, rzucił na ziemie i przydeptał.

Ja się staram- najgorzej jest napisac akapit wstępu i potem wnioski. I się męcze nad pierwszym, żeby to brzmiało po ludzku
Wypracowań chyba nikt nie lubi- nietety ja mam zawsze problem, zeby wbic się w klucz....
Uwierz mi, ze to jest nawyk i nie zdziwilabym sie jakbym tak zrobila

Ja lubie pisac! ale fakt, najgorzej jest napisac wstep dlatego zawsze pisalam rozwiniecie a ze wstepem sie meczylam na koncu
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-03-16, 15:20   #294
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:

Ja lubie pisac! ale fakt, najgorzej jest napisac wstep dlatego zawsze pisalam rozwiniecie a ze wstepem sie meczylam na koncu
Ja lubiłam pisać. Niestety, polski system szkolnictwa zabija przyjemnosc.

Ja napisałam wstęp na pewno go 1000razy zmienie, ale jest początek. Zabieram się za pierwszy mit. Liczę, że choc jedną strone dziś napiszę
Stary 2013-03-16, 15:21   #295
Arschen
Wtajemniczenie

Cytat:
E tam, wszystko sie dzieje w mozgu wmowie sobie, ze jest SUPER i bedzie git

Normalnie tak sie napelnilam, ze szok!

A na przekaske jadlam platki z jogurtem owocowym diet, normalnie mistrzostwo
Cytat:

chce ten jogurt

No wstęp i wnioski to był koszmar

ćwicze
Stary 2013-03-16, 15:24   #296
asmenaa
Zakorzenienie

i mi sie spac zachcialo po tym winie

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Ja lubiłam pisać. Niestety, polski system szkolnictwa zabija przyjemnosc.

Ja napisałam wstęp na pewno go 1000razy zmienie, ale jest początek. Zabieram się za pierwszy mit. Liczę, że choc jedną strone dziś napiszę
skad ja to znam

Cytat:
chce ten jogurt

No wstęp i wnioski to był koszmar
Kup! ja kupilam w tesco on jest zdrowy i bez cukru
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-03-16, 15:24   #297
Arschen
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja własnie miałam pisać czy tylko mi sie chce spać Bo Normalnie Usypiam na siedząco i tak od rana A wina nie piłam

ćwicze
Stary 2013-03-16, 15:26   #298
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość

Pij, aż tak zbożowy żeby jako skrobię liczyć to nie jest

Cytat:
Ja polecam na nawilzenie np cetaphil, widzialam w aptekach za ok 8funtow ale jest duzy, albo physiogel- bez zadnych zbednych dodatkow bla bla.
Cetaphil jest boski Najlepszy nawilżacz jaki znam, zawsze wiosną i latem używam. Nawet dla takiego mega sucharka jak ja jest dobry.

Cytat:
Ja mam e-papierosa i bardzo lubię Ale palę takiego bez nikotyny, tylko same smakowe liquidy mam.

Serniczek był boski, zjadłam dwa kawałki do poobiedniej kawy
Stary 2013-03-16, 15:27   #299
Arschen
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

skad ja to znam

Kup! ja kupilam w tesco on jest zdrowy i bez cukru
Najpierw muszę ruszyć 4 litery i iść do dużego Tesco a na samą myśl nie chce mi sie ale poświecę sie dla Rozkoszy Dla podniebienia

ćwicze
Stary 2013-03-16, 15:27   #300
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja własnie miałam pisać czy tylko mi sie chce spać Bo Normalnie Usypiam na siedząco i tak od rana A wina nie piłam
Pogoda

Cytat:
Pij, aż tak zbożowy żeby jako skrobię liczyć to nie jest

Cetaphil jest boski Najlepszy nawilżacz jaki znam, zawsze wiosną i latem używam. Nawet dla takiego mega sucharka jak ja jest dobry.

Ja mam e-papierosa i bardzo lubię Ale palę takiego bez nikotyny, tylko same smakowe liquidy mam.

Serniczek był boski, zjadłam dwa kawałki do poobiedniej kawy
Rzucilas palenie?
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości