kosmetyki dostepne w USA - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-09, 22:44   #271
vanilla_sky
Zakorzenienie

Dot.: kosmetyki dostepne w USA

Cytat:
Napisane przez sunapee
nom trzeba by sprawdzic jak z legalnoscia tez mysle ze lepiej byloby tutaj,zeby dziewczynom na targowisku nie zasmiecac,no chyba ze ktos jest zainteresowany wysylka do Polski.Ja raczej nie,bo chyba nie oplaca sie wysylac blyszczyku za 5 dolcow czy cienia za 3,az do Polski)) vanilka jestesmy juz 2...zaczekajmy co inne dziewczyny na to powiedza)))
to ja napisze do jelonka z zapytaniem i czekajmy na opinie innych emigrantek
vanilla_sky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-09, 23:38   #272
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rodolphe Lindt
W koncu przyszedl czas ze musze o to zapytac .... Dziewczyny co polecacie na 25-letnia skore oczek? Cos na pierwsze zmarszczki albo zeby nim zapobiec lepiej
rodolphe jestem w tym samym wieku co ty i kremow pod oczy uzywam od dobrych 5 lat jakos. mam wiec niemale doswiadczenie i kremy pod oczy sa moim malym bzikiem wiec dokladnie napisz mi a) jaka masz cere ogolnie b) jak zachowuje sie twoja skora pod oczami, jak wyglada c) ile kasy bylabys sklonna przeznaczyc na taki kosmetyk
jak napiszesz to na pewno (no mam nadzieje) bede w stanie cos doradzic
Stary 2005-10-09, 23:40   #273
vanilla_sky
Zakorzenienie

dzieki za zdjecia elfie. wiekszosc z firm jest mi nieznanych a podklady neutrogeny i almaya od dawna mam chec wyprobowac do burts bees wax jakos nie mam dobrego nastawienia bo czytalam, ze te naturalne skladniki wbrew pozorom takie swietne nie sa bo podrazniaja itp. chyba na stronie pauli to wyczytalam
Stary 2005-10-09, 23:59   #274
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

[QUOTE=vanilla_sky]dzieki za zdjecia elfie. wiekszosc z firm jest mi nieznanych a podklady neutrogeny i almaya od dawna mam chec wyprobowac do burts bees wax jakos nie mam dobrego nastawienia bo czytalam, ze te naturalne skladniki wbrew pozorom takie swietne nie sa bo podrazniaja itp. chyba na stronie pauli to wyczytalam [/QUOTE

tez obilo mi sie o uczy ze ten bees wax nie jest za dobry,ale ostatnio chodza mi glowie kosmetyki naturalne(chyba z nudow juz zaczynam wymyslac takie rzeczy),naczytalam sie samych pozytywow o dr hauschka,wlasnie dzis mam zamiar zamowic probki,jak przetestuje to zdam relacje
sunapee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-10, 00:21   #275
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunapee
nom trzeba by sprawdzic jak z legalnoscia tez mysle ze lepiej byloby tutaj,zeby dziewczynom na targowisku nie zasmiecac,no chyba ze ktos jest zainteresowany wysylka do Polski.Ja raczej nie,bo chyba nie oplaca sie wysylac blyszczyku za 5 dolcow czy cienia za 3,az do Polski)) vanilka jestesmy juz 2...zaczekajmy co inne dziewczyny na to powiedza)))
ja jestem za-wymienialam sie juz z dziewczynami z Polski a z Wami to jeszce lepeij bedzie bo przesylka tansza hihihi
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-10, 00:23   #276
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunapee
jeju elfik jak Ty kusisz tymi zdjeciami))uzywalas moze tego zelu aleosowego???? bo ja mam cala tubke,kupilam na poparzenia sloneczne ale wyprowadzilam sie z florydy wiec opalac sie juz nie moge.szkoda mi troche zeby lezalo ale jakos nie mam odwagi stosowac tego tak na co dzien.A wogole to dzieki Wam dziewczyny zajzalam do mojej zapomnianej szuflady.Jeju ile ja mam tych pierdul uzytych tylko raz,bo albo kolor nie trafiony,albo zapomnialam ze mam...Pomyslalam sobie,ze moze powymieniamy sie kosmetykami,ktore nie sa nam potrzebne,tak jak dziewczyny na targowisku?? Ja serio mam troche rzeczy,ktorych uzylam tylko raz albo wyprobowalam na reku i poszlo w odstawke.Sa to przewaznie kosmetyki z CVS czyli dolna polka,ale chetnie sie na nie wymienie albo oddam za darmo,bo po prostu nie lubie jak cos lezy i sie marnuje...co wy na to???
Nie nie uzywalam tego zelu ale slyszlam ze dobry Wogoel z tych wymienionych kosmetykow uzywam kilka szcegolnie niektore z Burts bees i Noxzema i Avalon
Stary 2005-10-10, 00:25   #277
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanilla_sky
dzieki za zdjecia elfie. wiekszosc z firm jest mi nieznanych a podklady neutrogeny i almaya od dawna mam chec wyprobowac do burts bees wax jakos nie mam dobrego nastawienia bo czytalam, ze te naturalne skladniki wbrew pozorom takie swietne nie sa bo podrazniaja itp. chyba na stronie pauli to wyczytalam
Tak zgadza sie niektore skladniki podrazniaja i mnie np podraznil krem z beeswax ale za to lubie ich olejek-innych rzeczy nie probowalam ale korci mnie zeby sprobowac ich roz bo korektor to sprawdzalam w sklepie i jest strasznie tepy w rozprowadzeniu i kolory dziwne.
Stary 2005-10-10, 03:57   #278
jenn
Rozeznanie

GG do jenn

Swietny pomysl z tym wymienianiem sie kosmetykami! Ja co prawda nie mam na razie duzo na wymiane, ale zobaczymy co da sie zrobic.
jenn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-10, 05:31   #279
CzarnyElf
Zakorzenienie

Moje ostanie odkrycie-odzywlka do wlosow dla dzieci suave-pachnie slicznie winogronami i pierwszy raz nie mam problemow z rozczesaniem wlosow-a wlosy jakie miekkie mmmm polecam-nie zawiera sls i kosztuje jakies $2
Stary 2005-10-10, 13:23   #280
jenn
Rozeznanie

GG do jenn

Cytat:
rodolphe jestem w tym samym wieku co ty i kremow pod oczy uzywam od dobrych 5 lat jakos. mam wiec niemale doswiadczenie i kremy pod oczy sa moim malym bzikiem wiec dokladnie napisz mi a) jaka masz cere ogolnie b) jak zachowuje sie twoja skora pod oczami, jak wyglada c) ile kasy bylabys sklonna przeznaczyc na taki kosmetyk
jak napiszesz to na pewno (no mam nadzieje) bede w stanie cos doradzic
Vanilla, ja bym tez bardzo prosila o rade dotyczaca kremu pod oczy -mam cere normalna, znarszczek jeszcze nie mam pod oczami, ale skora jest w tych okolicach delikatna i wrazliwa, jestem sklonna wydac ok.30$
Stary 2005-10-12, 03:38   #281
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jenn
Vanilla, ja bym tez bardzo prosila o rade dotyczaca kremu pod oczy -mam cere normalna, znarszczek jeszcze nie mam pod oczami, ale skora jest w tych okolicach delikatna i wrazliwa, jestem sklonna wydac ok.30$
jenn, zazdroszcze ci, ze nie masz zmarszczek, ja swoje mimiczne mam od dziecka
w kazdym badz razie wyglada na to, ze nie potrzebujesz nic super mocnego.

przydalaby sie ochrona, dlatego (ostroznie, bo sama dopiero testuje) polecam ci neutrogene pod oczy spf 30 - na dzien. warto przetestowac, zwlaszcza, ze nie jest to krem drogi - okolo 10 dolcow. jest bardzo lekki, nawilza srednio, ale jak nie masz wysuszonej skory to powinien wystarczyc.
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=12207

na dzien godny uwagi jest tez preventi, chociaz nie jest jak dla mnie idealny, ale dla cery mniej wymagajacej od mojej moze byc super.
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=5079

chwale sobie tez estee lauder day plus pod oczy (rozjasnia optycznie cienie, nie napisalas, czy masz) - tez ma filtr i jest dosc lekki. ale cenowo troche przekracza sume, ktora sklonna bys byla wydac, w razie czego jednak podaje:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=11305

ten krem zas jest dosc lekki ale dobrze nawilza, nadawalby sie na dzien albo na noc. mysle, ze dla bezproblemowej skory, w ramach zapobiegania jest jak znalazl:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=8298

na noc polecam anti gravity, ktory wbrew pozorom nie jest az taki tresciwy i szybko sie wchlania, niezle nawilza. (co prawda chyba ponad 30 dolarow, ale nie za duzo)
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=2231

uwielbiam jeszcze origins perfect world pod oczy. zuzylam juz trzy buteleczki. super nawilza a rownoczesnie nie widac zadnej warstwy pod okiem. skladniki roslinne moga podrazniac, moze uda ci sie skombinowac probke, origins chetniej daje probki niz inne firmy z moich doswiadczen:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=8559

to chyba wszystko co moge ci polecic. osobiscie uzywam wrecz obsesyjnie estee lauder ANRC. zuzylam juz z 10 sloiczkow sluzy mi jak nic!!! ale jest to krem wysoce kontrowersyjny i nie za tani

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=1679

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-12, 14:33   #282
jenn
Rozeznanie

GG do jenn

Dzieki Vanilka, no coz -zmarszczek wokol oczu nie mam, ale wokol ust jedna bardzo gleboka mimiczna, co ja zrobie ze akurat tak sie krzywo usmiecham. Niedawno stuknelo mi cwiercwiecze wiec o skore wokol oczu musze zaczac dbac, choc pewnie powinnam zaczac juz wczesniej? Potrzebuje odzywczego i bogatego kremu na noc dla wrazliwej skory tych okolic, jak myslisz ktory bedzie najlepszy?
Stary 2005-10-12, 15:27   #283
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jenn
Dzieki Vanilka, no coz -zmarszczek wokol oczu nie mam, ale wokol ust jedna bardzo gleboka mimiczna, co ja zrobie ze akurat tak sie krzywo usmiecham. Niedawno stuknelo mi cwiercwiecze wiec o skore wokol oczu musze zaczac dbac, choc pewnie powinnam zaczac juz wczesniej? Potrzebuje odzywczego i bogatego kremu na noc dla wrazliwej skory tych okolic, jak myslisz ktory bedzie najlepszy?
mysle, ze antygravity. ma bogata, maselkowata konsystencje a jednoczesnie nie jest jakims skrajnym tlusciochem
Stary 2005-10-12, 15:34   #284
jenn
Rozeznanie

GG do jenn

Wlasnie o nim myslalam, przejrzalam opinie na KWC i wyglada ten kremik naprawde zachecajaco tylko czy nie bedzie on dla mnie "za powazny"? Wydaje sie byc dosc ciezkiego kalibru.
Stary 2005-10-12, 16:39   #285
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jenn
Wlasnie o nim myslalam, przejrzalam opinie na KWC i wyglada ten kremik naprawde zachecajaco tylko czy nie bedzie on dla mnie "za powazny"? Wydaje sie byc dosc ciezkiego kalibru.
mialam identyczne dylematy przed kupieniem go. ale kierowala mna wizazowa filozofai, ze nie ma kremow "za starych" i ze nalzezy sie kierowac potrzebami skory, a nie wiekiem. przejrzalam tez recenzje na KWC i posprawdzalam profile recenzujacych i wyszlo mi, ze sporo mlodszych tez uzywa tego kremu, nie tylko dojrzale panie a wreszcie i sam krem mnie zaskoczyl, spodziewalam sie czegos niesamowicie tresciwego a tu mimo, ze to maselkowaty krem, a nie zel. to jednak wchlania sie szybciutko. jak sie boisz, ze za ciezki to po prostu uzywaj (na poczatek) minimalne ilosci.
jeszcze origins jest wg mnie godny uwagi. jest lzejszy od anti gravity, moze ci sie uda skombinowac probke
Stary 2005-10-13, 00:41   #286
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

heja dziewczyny)) musze Wam sie pochwalic.Wracajac dzis do domu zatrzymalam sie w CVS,tak tylko poweszyc i zobaczyc co maja.Jest tam stoisko Vichy,Avene i Derna cos tam...nad avene kiedys sie zastanawialam,ale w sumie nie wiedzialam co chce....poszlam potem ogladac jakies witaminki i podchodzi do mnie pani i pyta czy jestem zainteresowana probkami,bo widziala jak zatrzymalam sie przy stoisku z w/w firmami.Pierwszy raz cos takiego mi sie zdazylo.Probki przewaznie dostawalam przy zakupie jakis innych kosmetykow,ale zeby tak bezintereswonie??? i sluchajcie czym mnie babeczka obdarowala: Avene-cleananceK (40 ml probka!!!!!),Avene-Ystheal+, Avene-jakies serum ale nie bardzo wiem o co w nim chodzi(2 probki)Vichy-meokine(pod oczy chyba,dostalam 3probki) i Vichy-normaderm az 6 probek...szczeka mi opadla z wrazenia.Mezus sie usmiechnal zartobliwie i powiedzial tylko "did you make a new friend"???....hyhyhyh to bedzie moje ulubione CVS
Apropos vanilka jak tam legalna strona naszej wymiany?? dowiedzialas sie??? bo jesli to mozliwe to ja moge podzielic sie tymi probkami Vichy no i oczywiscie cala inna masa kosmetykow czeka)))
Stary 2005-10-13, 00:51   #287
CzarnyElf
Zakorzenienie

Ale Ci fajnie-duzo tych probek Zazwyczaj z probkami w Stanach ubogo-chyba ze cos sie kupuje to daja czasem probki

Ja dzisiaj wyciagnelam TZ do tj maxa-zakupilam sobie paletke blyszcykow aromatherapy Tony&Tina-chomikuje rzeczy bo moze TJ maxxa nie bedzie tam gdzie sie przeprowadze hihi,kolory jak na zdjeciu tylko jasniejsze w rzeczywistosci i bardziej przejrzyste-bardzo fajne i tylko $5
Stary 2005-10-13, 00:58   #288
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf
Ale Ci fajnie-duzo tych probek Zazwyczaj z probkami w Stanach ubogo-chyba ze cos sie kupuje to daja czasem probki

Ja dzisiaj wyciagnelam TZ do tj maxa-zakupilam sobie paletke blyszcykow aromatherapy Tony&Tina-chomikuje rzeczy bo moze TJ maxxa nie bedzie tam gdzie sie przeprowadze hihi,kolory jak na zdjeciu tylko jasniejsze w rzeczywistosci i bardziej przejrzyste-bardzo fajne i tylko $5
elfie tez fajny interes ubilas))kurcze a ja nawet nie zagladam do kosmetykow w tjmax czy marschalls,tylko na samym poczatku,ale zawsze byl w nich taki bajzel,porozrywane opakowania,pogubione nakretki,ale widac tak jak z ciuchami tez zdazaja sie perelki.Od dzis grzebie we wszystkim)))
Stary 2005-10-13, 01:03   #289
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

acha jeszcze mnie cos podkusilo i kupilam Eightless volume wax-free mascara Neutrogena,opakowanie baaardzo badziewne ale to "wax-free" brzmialo tak obiecujaco...zobaczymy jakie bedzie w uzyciu.Macie moze jakies doswiadczenia z tym tuszem???
Stary 2005-10-13, 01:23   #290
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunapee
acha jeszcze mnie cos podkusilo i kupilam Eightless volume wax-free mascara Neutrogena,opakowanie baaardzo badziewne ale to "wax-free" brzmialo tak obiecujaco...zobaczymy jakie bedzie w uzyciu.Macie moze jakies doswiadczenia z tym tuszem???
Nie nigdy nie mialam tego tuszu-ale moze bedzie dobry czasami badziewnym opakowaniem nie nalezy sie sugerowac
Stary 2005-10-13, 01:24   #291
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunapee
elfie tez fajny interes ubilas))kurcze a ja nawet nie zagladam do kosmetykow w tjmax czy marschalls,tylko na samym poczatku,ale zawsze byl w nich taki bajzel,porozrywane opakowania,pogubione nakretki,ale widac tak jak z ciuchami tez zdazaja sie perelki.Od dzis grzebie we wszystkim)))
grzeb grzeb oplaca sie naprawde Ale fakt ludzie nie licza sie z tymi kosmetykami-raz otwieralam cienie a tu cale pokruszone byly....
Stary 2005-10-13, 02:21   #292
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunapee
Apropos vanilka jak tam legalna strona naszej wymiany?? dowiedzialas sie??? bo jesli to mozliwe to ja moge podzielic sie tymi probkami Vichy no i oczywiscie cala inna masa kosmetykow czeka)))
myslalam i myslalam i w koncu wymyslilam, ze moze najlepiej zrobic takie watki z wymianami na targowisku, z [usa] w temacie, a na emigrantkach dac przylepnego watka o tym, ze sa nasze watki na targowisku, zeby ludzie wiedzieli.
teraz musze tylko poczytac regulamin targowiska (nigdy nie korzystalam) i zobaczyc czy nie ma jakich zakazow na temat zagranicznej wymiany.
potem napisze do jelonka, albo na redakcyjne forum, zeby sie wywiedziec, czy mozemy to tak rozegrac. zrobie to pod koniec tygodnia - na razie mam duzo nauki
dziewczyny, jak macie propozycje a propos tych pomyslow, to mowcie
Stary 2005-10-13, 02:38   #293
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
myslalam i myslalam i w koncu wymyslilam, ze moze najlepiej zrobic takie watki z wymianami na targowisku, z [usa] w temacie, a na emigrantkach dac przylepnego watka o tym, ze sa nasze watki na targowisku, zeby ludzie wiedzieli.
teraz musze tylko poczytac regulamin targowiska (nigdy nie korzystalam) i zobaczyc czy nie ma jakich zakazow na temat zagranicznej wymiany.
potem napisze do jelonka, albo na redakcyjne forum, zeby sie wywiedziec, czy mozemy to tak rozegrac. zrobie to pod koniec tygodnia - na razie mam duzo nauki
dziewczyny, jak macie propozycje a propos tych pomyslow, to mowcie

moze to glupie pytanie,ale kto to jest jelonek???? pewnie masz zracje valilla,zeby nie mieszac zalozmy watek na ogolnym)) ja jutro postaram sie cyknac fotki i wrzuce moje propozycje))
Stary 2005-10-13, 02:49   #294
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

elfie wlasnie przejzalam troche watkow wizazowych i widze ze znasz sie na makijazach i typach kolorystycznych,dla mnie to czarna magia,gapie sie w lusterko i nawet nie potrafie powiedziec jaki mam kolor oczu.....hyhhy,elfiku moze znalazlabys chwile czasu i sprobowala okreslic moj typ??? przeslalabym ci fotke na priv? dobrze byloby dowiedziec sie co soba reprezentuje))
Stary 2005-10-13, 02:52   #295
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunapee
moze to glupie pytanie,ale kto to jest jelonek???? pewnie masz zracje valilla,zeby nie mieszac zalozmy watek na ogolnym)) ja jutro postaram sie cyknac fotki i wrzuce moje propozycje))
jelonek to suermoderator - wazna persona no i zajmuje sie targowiskiem.
wlasciwie to nawet teraz zaloze watek na redakcji. po prostu nie jestem pewna jak sie ma targowisko do emigrantek, wiec lepiej sie upewnic
Stary 2005-10-13, 03:03   #296
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunapee
elfie wlasnie przejzalam troche watkow wizazowych i widze ze znasz sie na makijazach i typach kolorystycznych,dla mnie to czarna magia,gapie sie w lusterko i nawet nie potrafie powiedziec jaki mam kolor oczu.....hyhhy,elfiku moze znalazlabys chwile czasu i sprobowala okreslic moj typ??? przeslalabym ci fotke na priv? dobrze byloby dowiedziec sie co soba reprezentuje))
eee tam znam sie caly czas sie ucze - ale przeslij zdjecia i odpowiedz na pytania:

kolor wlosow naturalny(popielaty czy cieply odcien)
kolor cery
kolor oczu
czy opalasz sie szybko czy wolno
czy masz piegi(w jakim kolorze)
w jakich kolorach sie dobzre czujesz a w jakich nie
w jakim kolorze lepiej Ci w rozowym czy w pomaranczowym

Moj email:
slowniki@go2.pl
zdjecia najlepiej by byly bez makijazu w swietle dziennym ale przeslij jakie tam masz
Stary 2005-10-13, 03:10   #297
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf
eee tam znam sie caly czas sie ucze - ale przeslij zdjecia i odpowiedz na pytania:

kolor wlosow naturalny(popielaty czy cieply odcien)
kolor cery
kolor oczu
czy opalasz sie szybko czy wolno
czy masz piegi(w jakim kolorze)
w jakich kolorach sie dobzre czujesz a w jakich nie
w jakim kolorze lepiej Ci w rozowym czy w pomaranczowym

Moj email:
slowniki@go2.pl
zdjecia najlepiej by byly bez makijazu w swietle dziennym ale przeslij jakie tam masz

o kurcze jak fajowo)) to ja jutro od rana fotki cykam,zeby wszystko bylo dorze widac i razem z mezem bedziemy odpowiadac na Twoje pytania,bo samej to na prawde trudno...hihihihih dzieki serdeczne elfiku) jutro z ranca wysylam fotki))
Stary 2005-10-13, 03:28   #298
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunapee
o kurcze jak fajowo)) to ja jutro od rana fotki cykam,zeby wszystko bylo dorze widac i razem z mezem bedziemy odpowiadac na Twoje pytania,bo samej to na prawde trudno...hihihihih dzieki serdeczne elfiku) jutro z ranca wysylam fotki))
No to bede czekac na fotki
Stary 2005-10-13, 04:40   #299
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

[QUOTE=vanilla_sky]jelonek to suermoderator - wazna persona no i zajmuje sie targowiskiem.
wlasciwie to nawet teraz zaloze watek na redakcji. po prostu nie jestem pewna jak sie ma targowisko do emigrantek, wiec lepiej sie upewnic
[/

vanilla tak oficjalnie na targowisku to mozemy sie wymieniac.Elfik wspominala,ze wymieniala sie z dziewczynami z Polski,wiec miedzy soba tez chyba mozemy))
Stary 2005-10-13, 04:55   #300
CzarnyElf
Zakorzenienie

[QUOTE=sunapee]
Cytat:
jelonek to suermoderator - wazna persona no i zajmuje sie targowiskiem.
[/

vanilla tak oficjalnie na targowisku to mozemy sie wymieniac.Elfik wspominala,ze wymieniala sie z dziewczynami z Polski,wiec miedzy soba tez chyba mozemy))
Wlasnie
Pewnie mozemy sie wymieniac no ale lepiej sie upewnic -zobaczymy co jutro odpowie Jelonek
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości