![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki dostepne w USA
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak napiszesz to na pewno (no mam nadzieje) bede w stanie cos doradzic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
dzieki za zdjecia elfie. wiekszosc z firm jest mi nieznanych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=vanilla_sky]dzieki za zdjecia elfie. wiekszosc z firm jest mi nieznanych
![]() ![]() ![]() tez obilo mi sie o uczy ze ten bees wax nie jest za dobry,ale ostatnio chodza mi glowie kosmetyki naturalne(chyba z nudow juz zaczynam wymyslac takie rzeczy),naczytalam sie samych pozytywow o dr hauschka,wlasnie dzis mam zamiar zamowic probki,jak przetestuje to zdam relacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Rozeznanie
|
Swietny pomysl z tym wymienianiem sie kosmetykami! Ja co prawda nie mam na razie duzo na wymiane, ale zobaczymy co da sie zrobic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Moje ostanie odkrycie-odzywlka do wlosow dla dzieci suave-pachnie slicznie winogronami i pierwszy raz nie mam problemow z rozczesaniem wlosow-a wlosy jakie miekkie mmmm polecam-nie zawiera sls i kosztuje jakies $2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w kazdym badz razie wyglada na to, ze nie potrzebujesz nic super mocnego. przydalaby sie ochrona, dlatego (ostroznie, bo sama dopiero testuje) polecam ci neutrogene pod oczy spf 30 - na dzien. warto przetestowac, zwlaszcza, ze nie jest to krem drogi - okolo 10 dolcow. jest bardzo lekki, nawilza srednio, ale jak nie masz wysuszonej skory to powinien wystarczyc. http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=12207 na dzien godny uwagi jest tez preventi, chociaz nie jest jak dla mnie idealny, ale dla cery mniej wymagajacej od mojej moze byc super. http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=5079 chwale sobie tez estee lauder day plus pod oczy (rozjasnia optycznie cienie, nie napisalas, czy masz) - tez ma filtr i jest dosc lekki. ale cenowo troche przekracza sume, ktora sklonna bys byla wydac, w razie czego jednak podaje: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=11305 ten krem zas jest dosc lekki ale dobrze nawilza, nadawalby sie na dzien albo na noc. mysle, ze dla bezproblemowej skory, w ramach zapobiegania jest jak znalazl: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=8298 na noc polecam anti gravity, ktory wbrew pozorom nie jest az taki tresciwy i szybko sie wchlania, niezle nawilza. (co prawda chyba ponad 30 dolarow, ale nie za duzo) http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=2231 uwielbiam jeszcze origins perfect world pod oczy. zuzylam juz trzy buteleczki. super nawilza a rownoczesnie nie widac zadnej warstwy pod okiem. skladniki roslinne moga podrazniac, moze uda ci sie skombinowac probke, origins chetniej daje probki niz inne firmy z moich doswiadczen: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=8559 to chyba wszystko co moge ci polecic. osobiscie uzywam wrecz obsesyjnie estee lauder ANRC. zuzylam juz z 10 sloiczkow ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=1679 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
Dzieki Vanilka, no coz -zmarszczek wokol oczu nie mam, ale wokol ust jedna bardzo gleboka mimiczna, co ja zrobie ze akurat tak sie krzywo usmiecham. Niedawno stuknelo mi cwiercwiecze wiec o skore wokol oczu musze zaczac dbac, choc pewnie powinnam zaczac juz wczesniej? Potrzebuje odzywczego i bogatego kremu na noc dla wrazliwej skory tych okolic, jak myslisz ktory bedzie najlepszy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
Wlasnie o nim myslalam, przejrzalam opinie na KWC i wyglada ten kremik naprawde zachecajaco tylko czy nie bedzie on dla mnie "za powazny"? Wydaje sie byc dosc ciezkiego kalibru.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze origins jest wg mnie godny uwagi. jest lzejszy od anti gravity, moze ci sie uda skombinowac probke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zadomowienie
|
heja dziewczyny
![]() Apropos vanilka jak tam legalna strona naszej wymiany?? dowiedzialas sie??? bo jesli to mozliwe to ja moge podzielic sie tymi probkami Vichy no i oczywiscie cala inna masa kosmetykow czeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Ale Ci fajnie-duzo tych probek
![]() ![]() Ja dzisiaj wyciagnelam TZ do tj maxa-zakupilam sobie paletke blyszcykow aromatherapy Tony&Tina-chomikuje rzeczy bo moze TJ maxxa nie bedzie tam gdzie sie przeprowadze hihi,kolory jak na zdjeciu tylko jasniejsze w rzeczywistosci i bardziej przejrzyste-bardzo fajne i tylko $5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
acha jeszcze mnie cos podkusilo i kupilam Eightless volume wax-free mascara Neutrogena,opakowanie baaardzo badziewne ale to "wax-free" brzmialo tak obiecujaco...zobaczymy jakie bedzie w uzyciu.Macie moze jakies doswiadczenia z tym tuszem???
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz musze tylko poczytac regulamin targowiska (nigdy nie korzystalam) i zobaczyc czy nie ma jakich zakazow na temat zagranicznej wymiany. potem napisze do jelonka, albo na redakcyjne forum, zeby sie wywiedziec, czy mozemy to tak rozegrac. zrobie to pod koniec tygodnia - na razie mam duzo nauki ![]() dziewczyny, jak macie propozycje a propos tych pomyslow, to mowcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moze to glupie pytanie,ale kto to jest jelonek???? pewnie masz zracje valilla,zeby nie mieszac zalozmy watek na ogolnym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
elfie wlasnie przejzalam troche watkow wizazowych i widze ze znasz sie na makijazach i typach kolorystycznych,dla mnie to czarna magia,gapie sie w lusterko i nawet nie potrafie powiedziec jaki mam kolor oczu.....hyhhy,elfiku moze znalazlabys chwile czasu i sprobowala okreslic moj typ??? przeslalabym ci fotke na priv? dobrze byloby dowiedziec sie co soba reprezentuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasciwie to nawet teraz zaloze watek na redakcji. po prostu nie jestem pewna jak sie ma targowisko do emigrantek, wiec lepiej sie upewnic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolor wlosow naturalny(popielaty czy cieply odcien) kolor cery kolor oczu czy opalasz sie szybko czy wolno czy masz piegi(w jakim kolorze) w jakich kolorach sie dobzre czujesz a w jakich nie w jakim kolorze lepiej Ci w rozowym czy w pomaranczowym Moj email: slowniki@go2.pl zdjecia najlepiej by byly bez makijazu w swietle dziennym ale przeslij jakie tam masz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o kurcze jak fajowo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=vanilla_sky]jelonek to suermoderator - wazna persona
![]() wlasciwie to nawet teraz zaloze watek na redakcji. po prostu nie jestem pewna jak sie ma targowisko do emigrantek, wiec lepiej sie upewnic ![]() [/ vanilla tak oficjalnie na targowisku to mozemy sie wymieniac.Elfik wspominala,ze wymieniala sie z dziewczynami z Polski,wiec miedzy soba tez chyba mozemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=sunapee]
Cytat:
![]() Pewnie mozemy sie wymieniac no ale lepiej sie upewnic -zobaczymy co jutro odpowie Jelonek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.