Zmieniamy oponki z zimowych na letnie - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-21, 15:46   #271
Katie97
Raczkowanie

Dot.: Zmieniamy oponki z zimowych na letnie

Cześć!
Mel B dała mi wczoraj w kość, nogi mnie bolą jak skurczysyn W dodatku po obiedzie zaczęłam wsuwać jak głupia, zjadła pół opakowania wafli ryżowych, banana z cynamonem, z 5-6 ciastek, jabłko... i to w ciągu 2 godzin to wszystko. Trzeba wykorzystać pochłonięte węgle, za parę minut idę ćwiczyć brzuch, a potem spacerek, bo to coś okropnego co ja robie dzisiaj... A uda? 58 cm... masakra. Bierzemy sie koniecznie..
Katie97 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-21, 15:55   #272
Mysia 19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katie97 Pokaż wiadomość
Cześć!
Mel B dała mi wczoraj w kość, nogi mnie bolą jak skurczysyn W dodatku po obiedzie zaczęłam wsuwać jak głupia, zjadła pół opakowania wafli ryżowych, banana z cynamonem, z 5-6 ciastek, jabłko... i to w ciągu 2 godzin to wszystko. Trzeba wykorzystać pochłonięte węgle, za parę minut idę ćwiczyć brzuch, a potem spacerek, bo to coś okropnego co ja robie dzisiaj... A uda? 58 cm... masakra. Bierzemy sie koniecznie..
To ja tak mam przez ostatni tydzien
I nie umiem sobie z tym poradzic...
Wymiary mam takie same jak kilkamcy temu jak wazylam najwiecej od dnia slubu....
A moglabys wyslac swoje zdj ? Ciekawa jestem tych Twoich ud.... Jamam mniej wiecej tylesamo i chcialabym porownac

[B]66 kg
Mysia 19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-21, 16:04   #273
ladyasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katie97 Pokaż wiadomość
W dodatku po obiedzie zaczęłam wsuwać jak głupia, zjadła pół opakowania wafli ryżowych, banana z cynamonem, z 5-6 ciastek, jabłko... i to w ciągu 2 godzin to wszystko.
ja wczoraj miałam taką chcicę że szok. zjadłam też w ciągu 1,5 - max 2 godzin:
-4 marchewki
- miskę jogurtu z musli (do pewnego momentu jeszcze było zdrowo)
- pół paczki chrupek kukurydzianych
- słodką chwilę - budyń czekoladowy
- 2 kostki deserowej czekolady
- prince polo.

MASAKRA.

ale dzisiaj już grzecznie,
Ś jogurt z musli
IIŚ chrupki kukurydziane, ale to już mała porcja
O kasza z łyżką dżemu
K 1 skibka ciemnego chleba z pomidorem
P 4 marchewki

(przełożyłam kolację z przegryzką, bo w ciągu ostatnich 3 lat zawsze chudłam na lato tylko tym, że nie jadłam kolacji. ciężko mi teraz tak odstawić, więc teraz jem o 17 kolację, a o 20 tylko jakaś marchew czy inny drobiazg )

PS. Postanowiłam wrócić na forum od razu, bo jakbym wróciła za te kilka dni jak by mi się dieta ustabilizowała, to bym mogła zupełnie na złą drogę zboczyć xD

Edytowane przez ladyasia
Czas edycji: 2013-04-21 o 16:08
ladyasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-21, 17:26   #274
Naamaha
Raczkowanie

No no, to widzę, że nie tylko ja ostatnio dużo grzeszę Ale racja, trzeba spiąć poślady i się brać za siebie

Dzisiejszy jadłospis:
Śniadanie- 2 małe kromeczki chleba żytniego al'a pumpernikiel (naprawdę mega małe, takie 9 cm x 6 cm ) z masłem orzechowym i 2 łyżki twarożku ze szczypiorkiem.
Drugie śniadanie- kubek zupy ogórkowej, 3 pałeczki kukurydziane
Obiad- potrawka z wczoraj + majeranek, otręby i trochę oleju rzepakowego.
Podwieczorek/kolacja- kubek kisielo-shake SlimFigura, 3 pałeczki kukurydziane, 6 bio krakersików (z mąki orkiszowej) i szklanka jogurtu bio z truskawkami. Tak się tym napchałam, że już nie będę jeść kolacji.

Wypiłam 2 szklanki SNF, 1 szklankę pokrzywy, 1 szklankę wody

Niestety moja mama upiekła ciasto orzechowe(na szczęście bez cukru- jedyną słodzoną rzeczą w tym cieście są powidła śliwkowe) i zjadłam rano jeden kawałek. Ale dużo dzisiaj chodziłam, więc mam nadzieje, że choć trochę to spaliłam

veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny
www.facebook.com/groups/healthomania/

Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! Masz wybór. Go vegan!
http://empatia.pl/str.php?dz=117
Naamaha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-21, 18:47   #275
TYSiiiA
Raczkowanie

Witam dzięki za przygarniecie mnie
Dzisiaj 1 dzień mojej diety i jest oki. jadłam mało bo z rana bolał mnie żołądek. w moim przypadku ro nawet dobrze szybciej skurczy mi się mój rozciągnięty żołądek.
byłam też na zakupach i przeżyłam załamanie w ciuchy które kiedyś były by luźne dzisiaj ledwo sie mieszczę i wyglądam jak opięty baleron masakra I zamiast wieku ciuszków kupiłam jedną koszule która zakrywa mi boczki i spodnie 2 rozmiary większe niż jakiś czas temu>> pocieszam sie że to zła numeracja Ale tak naprawdę dostałam potężnego kopa i motywacji do diety i ćwiczeń.

'Spełniam marzenia i dążę do celu'
Walka o figurę !
75. ... ...66 ... ... 55

TYSiiiA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-21, 20:55   #276
Katie97
Raczkowanie

TYSiiiA, ty masz 23 lata, to możesz sobie pozwolić na takie cudowanie Również bym tak chciała, ale mam niestety 16 i juz raz się przejechałam na eksperymentach z odchudzaniem a teraz przez mój tłuszcz na udach i brzuchu nie mogę znaleźć żadnych spodni w których bym jako-tako wyglądała. Dziś przymierzyłam ciuszki na egzamin który mam pojutrze i jestem załamana, nie mam się w co ubrać. Pozostaje mi ubrać spódnicę która ma już 3 lata i jest okropna, bo w spodnie się nie wbijam
Stary 2013-04-21, 21:34   #277
aza3994
Zakorzenienie

widzę, że wraca nam motywacja. Ja mam wrażenie, ze przytyłam po ostatnich dniach. jutro rano wchodzę na wagę, mierzę się (niby jestem przed @, więc waga będzie wyzsza, ale da mi to dodatkowego kopa) i zaczynam ponownie. trzymam się zdrowego jedzonka, zero chleba, zero słodyczy. wracam do ćwiczeń, nie ma bata.

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-21, 22:34   #278
ladyasia
Raczkowanie

ja dzisiaj pierwszy raz cały skalpel zrobiłam jutro na wagę, obym nie zemdlała z wrażenia... dobrej nocy laski
Stary 2013-04-22, 06:26   #279
Mysia 19
Raczkowanie

Witam sie z rana
Ladyasia mowisze ze dzis sie wazysz i sie boisz ze zemdlejesz... Jasie rano zwazylam i waga pokazala 70.5 kg
Ku**a jak mozna byc tak glupim jak ja???
Tyle osiagnelam i wszystko zaprzepascilam i znow wszystko od nowa

---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

Aha, wczoraj wieczorem poszlam jeszcze pobiegac 30 min....
Sciagnelam sobie na tel aplikacje endomodo.... Zobaczymy ile ja przebiegam przez ten czas i ila kcal spalam....

[B]66 kg
Stary 2013-04-22, 08:13   #280
jabluuuszko
Rozeznanie

Dziewczyny działacie demotywująco

A teraz proszę dla każdej!
Dla mnie również, a co

i do roboty;D Ten tydzień ma byc pełen sukcesów i poprawy tego co zaprzepaściłyśmy

Ja namówiłam TŻ na wspólne bieganie i jutro zaczynamy!

W weekend jade do domu i po roku? dwoch? wsiąde na rower!
Stary 2013-04-22, 09:36   #281
iwoneczka212
Raczkowanie

Witam, chciałabym do Was dołączyć! Po moim weekendowym obżarstwie, stwierdziałam że basta! I zaczełam od biegania, skakanki i małej serii brzuszków no ale muszę sobie wbić wreszcie do łepetyny żeby mniej jeść!!
iwoneczka212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-22, 10:36   #282
ladyasia
Raczkowanie

witamy iwoneczka212
podziel się z nami swoją wagą wzrostem itp

Laski dobre wieści
nie wiem czy to co pisałam wcześniej miało sens bo byłam bardzo przybita, BARDZO. ale po krótce: w piątek naprawdę niewiele jadłam, a w sobotę na wadze było + pół kilo więc się załamałam i potem w sobotę wieczorem miałam napad głodu () i nawpieprzałam dziadostwa. Wczoraj grzecznie i teraz te dobre wieści: dzisiaj wróciłam do wagi z piątku rano!!!!!
Więc i to pół kilo znikło i to moje obżarstwo też! Wróciłam na dobry tor i ważę 61,6kg

nie mogę się doczekać żeby wreszcie było 60 na początku, ile razy się zbliżam do tej granicy, to znowu tyję nie wiadomo skąd

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

wiecie co, tak sobie dzisiaj myślałam o tych moich nogach i tak wymyśliłam że mogłybyśmy wrzucić jakieś motywujące fotki z internetu:
- takie nogi bym chciała mieć. To by był pierwszy temat, a za kilka dni np. brzuch czy ogólnie figura itp. Może jak popatrzymy to złapiemy chęć na jeszcze więcej ćwiczeń

żeby zacząć - wrzucam taką fotkę:

nie są to nogi idealne, ale uważam że bardzo fajne i jest to i tak szczyt marzeń moich... Tak czy siak nie lubię badyli, a ona ma te nogi kształtne, nawet uda powiedzmy kobiece
PS. oczywiście zdaję sobie sprawę że nigdy takich nie będę mieć, ale co zrobić

Edytowane przez ladyasia
Czas edycji: 2013-04-22 o 10:37
Stary 2013-04-22, 10:58   #283
iwoneczka212
Raczkowanie

Mam 180 cm wzrostu i ważę ok. 82 kg co do dokładniejszych wymiarów to nie wiem bo posiałam gdzieś centymetr ale jak znajdę to uzupełnie moje wymiary
Stary 2013-04-22, 14:27   #284
Naamaha
Raczkowanie

Iwoneczko witaj
ladyasia- ciesze się, że wróciłaś z dużą dawką pozytywnej energii i motywacji
Rozumiem Cię jeśli chodzi o zbliżanie się do granicy chcianej wagi...ja już się cieszyłam, że mam 1 kg mniej i, że może uda mi się dobić do tych 55 a tu co? Dupa...56,2 ; / Mój organizm uwielbia mnie robić w trąbę
A może to wina właśnie tego wyczekiwania? Że jak już widzimy, że zbliżamy się do celu, nieświadomie sobie lekko odpuszczamy.

Dziewczyna na zdjęciu ma bardzo ładne nogi Aczkolwiek, mi się podobają właśnie taki ''patyki'' (coś al'a nogi koreanek- one mają mega chude nogi!).
np. http://zszywka.pl/p/motivation-3309092.html (chociaż wiem, że aby mieć takie nogi musiałabym chyba zacząć odżywiać się energią z kosmosu )
Ale te np. też są ok
http://zszywka.pl/p/nooooooogi-3173451.html
Ja ogólnie marzę, żeby mieć ''wentyl'' między nogami

A jeśli chodzi o całokształt figury, to już wklejałam moją inspirację Chociaż to bardziej demotywator, ale może jak będę miała swój basen, swoją bieżnię w domu i przejdę na weganizm to uda mnie się taką figurę osiągnąć

Edytowane przez Naamaha
Czas edycji: 2013-04-22 o 14:29
Stary 2013-04-22, 15:57   #285
ladyasia
Raczkowanie

żeby mieć takie patyki to już trzeba się takim urodzić chyba ja niestety ZAWSZE miałam bardzo umięśnione łydki, chociaż nigdy nie uprawiałam sportu ani nie lubiłam się ruszać :/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-22, 16:12   #286
Naamaha
Raczkowanie

Nie koniecznie urodzić- widziałaś tę dziewczynę co poprzednio wkleiłam? Od zawsze ważyła ok 70 kg i miała trochę grubsze od moich nogi. A po 6 miesiącach? No ideał Myślę, że jej dieta też miała ogromne znaczenie, bo osobiście nigdy nie widziałam grubego, że tak powiem :P, weganina
I np. to http://zszywka.pl/p/mozna-mozna-gall...m-3194552.html (pomijając, że zrobiła sobie cycki )
I http://zszywka.pl/p/motywacja-3298404.html

Aczkolwiek posiadanie długich nóg ułatwia zadanie...chociaż teraz tak się zastanawiałam, że może gdyby moje nogi były chudsze, wyglądałyby na troszkę dłuższe...
Ja też nigdy nie uprawiałam sportu i mało się ruszałam- może to właśnie ten błąd- mięśnie są nierozciągnięte tylko takie zastane i zbite, i przez to ''szersze''.

Oczywiście natura mnie obdarzyła instynktem leniwca i dodatkowo ''nadopiekuńczą'' mamą, która twierdzi, że mam się nie odchudzać, bo nie będzie potem ze mną chodzić po lekarzach i wydawać kasę na leki jak popadnę w anoreksję

Edytowane przez Naamaha
Czas edycji: 2013-04-22 o 16:24
Stary 2013-04-22, 16:29   #287
ladyasia
Raczkowanie

ta druga w 3 miesiące? kurde ja już jestem dobrze 2-3 miesiące na diecie i co, d....
Stary 2013-04-22, 16:38   #288
Katie97
Raczkowanie

Czeeeść, jak minął dzień ?
Tak się wtrącę: również wolę jako motywację takie patyczaki ;d mam świadomość że nie mam predyspozycji do takich nóg (gruszka) ale jak patrzę na taką foteczkę nadesłaną przez Asię to myślę sobie "przeciez one są góra 2 cm szczuplejsze, juz jestem bardzo blisko" i mi się odechciewa wszystkiego, bo mam świadomość że moje nogi to... no prawie mój ideał i mogę sobie odpuścić
Stary 2013-04-22, 16:53   #289
ladyasia
Raczkowanie

haahahaah Katie97 mi trochę więcej brakuje albo źle na siebie patrzę. serio, moja mama jest przekonana że mam jakąś chorobę, bo ja siebie widzę 100 razy grubszą niż ona, czy moja przyjaciółka mnie widzą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-22, 16:55   #290
Mysia 19
Raczkowanie

Hejo
Katie mam tak samo jak Ty
A najbardziej niemotywujace jest to jak wszyscy mowia ze przeciez jestem szczupla
Naamaha zdjecia dziewczyn baaardzo motywujace
Szczegolnie te nozki gdzie dziewczyna tylem odwrocona....
Iwonecka witaj
A moze podeslesz nam swoje zdj? My tak robilysmy zeby zweryfikowac nasze utyskiwania na siebie....

Ja jak narazie trzymam dietke, ale najgorszy czas dla mnie jest jak wracam do domu i Mezus je lub zrobi cos dobrego....
Alemam nadzieje ze dam rade

[B]66 kg
Stary 2013-04-22, 17:07   #291
aza3994
Zakorzenienie

hej oj te zdjęcia są bardzo motywujące, ja też jaram się takimi szczuplutkimi opalonymi nogami i jeszcze te płaskie brzuszki
mój dzień nie należał do najlepszych pod względem diety, ale troszkę się ruszałam, ogólnie zabiegana byłam w sumie...
jedzonko:
6:30 - serek wiejski
10 - ciemna bułka, biały ser, pomidor, ogórek, rzodkiewka, sałata
15 - 4 zbożowe ciastka belvita (niestety)
18 - kotlecik schabowy z surówkami
19:30 - jogurt, jabłko

dzisiaj jak wyszłam z domu ok 7, to wróciląm przed 18, masakra... ale byłam na długim spacerku z TŻ, zrobiliśmy ok 9km kupiłam sobie dziś termoaktywne serum wyszczuplające eveline slim extreme 3d, było w rossmannie w promocji... ciekawa jestem, czy coś działa... stosowała któraś z Was może?

Asia, kupiłam także ocet jabłkowy, możesz przypomnieć jaki Ty stosunek octu do wody robiłaś? jedna łyżka na szklankę wody? przed obiadem chcialam wypić, ale nie dałam rady, tylko pół szklanki, bo okropne to było :P i śmierdziało

3/2017
Stary 2013-04-22, 17:09   #292
Naamaha
Raczkowanie

Ja też tak mam, że wszyscy wokół mówią mi, że jestem szczupła ; /
Może dla nich jestem, ale MNIE się moje ciało nie podoba (a chyba najważniejsze to podobać się samej sobie ) i nikt nie chce tego zrozumieć.

Przy okazji- mój jadłospis
Śniadanie- malutki bio jogurt z otrębami owsianymi i gryczanymi, i bananem.
IIŚniadanie- kromeczka chleba żytniego z ogórkiem i sałatą.
Obiad- kluski śląskie z sosem pieczarkowym
Podwieczorek- kubek kisielo-kokajlu SlimFigura + 3 pałeczki kukurydziane
Kolacja- sałatka

Wypiłam 1 szklankę yerba mate, 2/3 butelki czerwonej herbaty (przelałam sobie i piłam w szkole ), 2 szklanki SNF, 1 szklanka pokrzywy- nie jest źle, aczkolwiek nie mogę się nauczyć pić ; / (potrafię cały dzień nic nie pić i nie odczuwam pragnienia)

aza- to rozgrzewające? Ja czytałam opinie, że tak parzy i podrażnia, że nie raz idzie zwariować. Ale każda skóra jest inna- najlepiej po kąpieli posmaruj kawałek nogi i zobacz jaki będzie efekt.
Ja aktualnie smaruję się 2 razy dziennie serum wyszczuplającym w takiej turkusowej tubce- z efektem chłodzącym.

Patrzcie co fajnego znalazłam http://zszywka.pl/p/takie-zamienniki...n-3367862.html

Edytowane przez Naamaha
Czas edycji: 2013-04-22 o 18:14
Stary 2013-04-22, 17:27   #293
aza3994
Zakorzenienie

ja też stosowałam z efektem chłodzącym, ale ja jestem ciepłolubna, nie mogłam wytrzymać tego zimna :P dlatego stwierdziłam, ze spróbuję w drugą stronę...

3/2017
Stary 2013-04-22, 17:35   #294
ladyasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Asia, kupiłam także ocet jabłkowy, możesz przypomnieć jaki Ty stosunek octu do wody robiłaś? jedna łyżka na szklankę wody? przed obiadem chcialam wypić, ale nie dałam rady, tylko pół szklanki, bo okropne to było :P i śmierdziało
tak tak, łyżka na szklankę! przyzwyczaisz się ja pierwszy tydzień piłam z nonstop zatkanym nosem, powiem że pomagało - bo wtedy nie ma zapachu i tylko połowa smaku, ale potem się przyzwyczaiłam i piję bez problemu.
Na początek sobie lej taką oszukaną łyżkę (czytaj:pół)

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

co do balsamów - ja mam jakąś grubą skórę albo tak grubą warstwę tłuszczu, że nie robią na mnie wrażenia xDDDD

ten co ma grzać - zero grzania, ten co chłodzi - zero, ale jakbym założyła zaraz spodnie/piżamę to wtedy lekko chłodzi przez chwilkę

używam chłodzącego, bo kiedyś czytałam że jak ktoś ma predyspozycję do pękania naczynek to taki rozgrzewający wzmaga to, a moja mama ma masakryczne nogi pod tym względem, więc wolę nie szaleć
Stary 2013-04-22, 17:50   #295
Katie97
Raczkowanie

Naamaha - fajne te zamienniki

Jadłospis:
8:00 - owsianka + płatki fitness (wykończyłam to badziewie i juz nie bd kupować )
12:15 - bułka z masłem i szynką (koleżanka poratowała, bo nie zdążyłam sobie zrobić rano )
14:30 - zupa pieczarkowa z makaronem
ok. 17:00 - wsunęłam 2 obwarzanki
18:30 - kromka chleba razowego z chudym twarogiem + jabłko (tak mi się zachciało )

I teraz mam dylemat, czy ćwiczyć czy nie. Wczoraj był brzuch z Mel B, przedwczoraj nogi, a dziś nie wiem co, może ramiona? Wsiadłabym na rower ale nie chce się spocić, żeby nie musieć jutro rano głowy myć na egzamin, bo myłam dzisiaj (a jestem już dość długo na odwyku mycia głowy codziennie ;d). Ale pewnie i tak się nie obejdzie... ach te moje włosięta...
A właśnie, taki troszeczke offtopik: Co ile wy myjecie włosy?
Stary 2013-04-22, 17:54   #296
iwoneczka212
Raczkowanie

Dzięki dziewczęta za ciepłe powitanie
Mój dzisiejszy jadłospis:
I- serek wiejski z bułką ziarnistą + herabtka z melisy
II- banan + kawa z 0,5% mlekiem
III- parę kromek pieczywa WASA i jabłko
IV- warzywa na patelnię z jajkiem i 2 kromki chleba z masłem
V- barszcz biały z kiełbaską i łyżką ziemniaków
Więcej grzechów nie pamiętam

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Co do pytania odnośnie włosów to ja myję co 2 dni.

I też się zastanawiam co tu dziś poćwiczyć
Stary 2013-04-22, 18:05   #297
Naamaha
Raczkowanie

Ja myję co 3 dni
Może pośladki z mel b? Albo kilkadziesiąt przysiadów
Albo ćwiczenia ze znanym ''Panem w niebieskich spodenkach'' :P
http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn...layer_embedded

Albo wejdźcie na cwiczenia.org - możecie wybrać sobie coś lekkiego

Edytowane przez Naamaha
Czas edycji: 2013-04-22 o 18:07
Stary 2013-04-22, 18:09   #298
ladyasia
Raczkowanie

ja myję co 3 najgorzej to nauczyć włosy że się je codziennie myje, to się przetłuszczają codziennie

ja zaraz się biorę za Tiffany Rothe, może do mnie dołączycie?

na dzisiaj polecam taki zestaw:

http://www.youtube.com/watch?v=lOZDN1UnZ9U
http://www.youtube.com/watch?v=Wq-VeGdQptQ
http://www.youtube.com/watch?v=-_Yi9dVkXpI

razem będzie ok. pół godziny
Stary 2013-04-22, 18:38   #299
Katie97
Raczkowanie

Zapomniałam powitać Iwonki w naszym wątku! ale lepiej późno niż wcale
Dzięki dziewczyny za propozycje, popatrzę co tam będzie odpowiedniego. Tylko trochę poczekam bo właśnie wypiłam kubek pokrzywy.
PS. na Pana w niebieskich spodenkach chyba za bardzo bolą mnie jeszcze uda, zakwasy trzymają 2 dzień, chyba się dobrze nie rozciągnęłam
Stary 2013-04-22, 18:53   #300
Mysia 19
Raczkowanie

No ja niestety tez oduczam wlosy od codziennego mycia i ciezko mi idzie... Ciagle mi sie wydaje ze sa tluste
Wlasnie na kolacje zjadlam 2 malutkie n
Kanapki z 1 jajkiem....

[B]66 kg
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości