![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniamy oponki z zimowych na letnie
Cześć!
Mel B dała mi wczoraj w kość, nogi mnie bolą jak skurczysyn ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I nie umiem sobie z tym poradzic... Wymiary mam takie same jak kilkamcy temu jak wazylam najwiecej od dnia slubu.... A moglabys wyslac swoje zdj ? Ciekawa jestem tych Twoich ud.... Jamam mniej wiecej tylesamo i chcialabym porownac ![]()
![]() |
![]() |
#273 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
-4 marchewki - miskę jogurtu z musli (do pewnego momentu jeszcze było zdrowo) - pół paczki chrupek kukurydzianych - słodką chwilę - budyń czekoladowy - 2 kostki deserowej czekolady - prince polo. MASAKRA. ale dzisiaj już grzecznie, Ś jogurt z musli IIŚ chrupki kukurydziane, ale to już mała porcja O kasza z łyżką dżemu K 1 skibka ciemnego chleba z pomidorem P 4 marchewki (przełożyłam kolację z przegryzką, bo w ciągu ostatnich 3 lat zawsze chudłam na lato tylko tym, że nie jadłam kolacji. ciężko mi teraz tak odstawić, więc teraz jem o 17 kolację, a o 20 tylko jakaś marchew czy inny drobiazg ![]() PS. Postanowiłam wrócić na forum od razu, bo jakbym wróciła za te kilka dni jak by mi się dieta ustabilizowała, to bym mogła zupełnie na złą drogę zboczyć xD Edytowane przez ladyasia Czas edycji: 2013-04-21 o 16:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
No no, to widzę, że nie tylko ja ostatnio dużo grzeszę
![]() ![]() Dzisiejszy jadłospis: Śniadanie- 2 małe kromeczki chleba żytniego al'a pumpernikiel (naprawdę mega małe, takie 9 cm x 6 cm ![]() Drugie śniadanie- kubek zupy ogórkowej, 3 pałeczki kukurydziane Obiad- potrawka z wczoraj + majeranek, otręby i trochę oleju rzepakowego. Podwieczorek/kolacja- kubek kisielo-shake SlimFigura, 3 pałeczki kukurydziane, 6 bio krakersików (z mąki orkiszowej) i szklanka jogurtu bio z truskawkami. Tak się tym napchałam, że już nie będę jeść kolacji. Wypiłam 2 szklanki SNF, 1 szklankę pokrzywy, 1 szklankę wody Niestety moja mama upiekła ciasto orzechowe(na szczęście bez cukru- jedyną słodzoną rzeczą w tym cieście są powidła śliwkowe) i zjadłam rano jeden kawałek. Ale dużo dzisiaj chodziłam, więc mam nadzieje, że choć trochę to spaliłam ![]()
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Witam dzięki za przygarniecie mnie
![]() Dzisiaj 1 dzień mojej diety i jest oki. jadłam mało bo z rana bolał mnie żołądek. w moim przypadku ro nawet dobrze szybciej skurczy mi się mój rozciągnięty żołądek. byłam też na zakupach i przeżyłam załamanie w ciuchy które kiedyś były by luźne dzisiaj ledwo sie mieszczę i wyglądam jak opięty baleron masakra ![]() ![]()
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
TYSiiiA, ty masz 23 lata, to możesz sobie pozwolić na takie cudowanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
widzę, że wraca nam motywacja. Ja mam wrażenie, ze przytyłam po ostatnich dniach. jutro rano wchodzę na wagę, mierzę się (niby jestem przed @, więc waga będzie wyzsza, ale da mi to dodatkowego kopa) i zaczynam ponownie. trzymam się zdrowego jedzonka, zero chleba, zero słodyczy. wracam do ćwiczeń, nie ma bata.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj pierwszy raz cały skalpel zrobiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
Witam sie z rana
![]() Ladyasia mowisze ze dzis sie wazysz i sie boisz ze zemdlejesz... Jasie rano zwazylam i waga pokazala 70.5 kg ![]() ![]() ![]() ![]() Ku**a jak mozna byc tak glupim jak ja??? Tyle osiagnelam i wszystko zaprzepascilam i znow wszystko od nowa ![]() ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Aha, wczoraj wieczorem poszlam jeszcze pobiegac 30 min.... Sciagnelam sobie na tel aplikacje endomodo.... Zobaczymy ile ja przebiegam przez ten czas i ila kcal spalam....
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny działacie demotywująco
![]() A teraz proszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla mnie również, a co ![]() i do roboty;D Ten tydzień ma byc pełen sukcesów i poprawy tego co zaprzepaściłyśmy ![]() Ja namówiłam TŻ na wspólne bieganie i jutro zaczynamy! W weekend jade do domu i po roku? dwoch? wsiąde na rower! ![]()
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
Witam, chciałabym do Was dołączyć!
![]() ![]()
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
witamy iwoneczka212
![]() podziel się z nami swoją wagą wzrostem itp ![]() Laski dobre wieści ![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem czy to co pisałam wcześniej miało sens bo byłam bardzo przybita, BARDZO. ale po krótce: w piątek naprawdę niewiele jadłam, a w sobotę na wadze było + pół kilo więc się załamałam i potem w sobotę wieczorem miałam napad głodu ( ![]() Więc i to pół kilo znikło i to moje obżarstwo też! Wróciłam na dobry tor i ważę 61,6kg ![]() nie mogę się doczekać żeby wreszcie było 60 na początku, ile razy się zbliżam do tej granicy, to znowu tyję nie wiadomo skąd ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- wiecie co, tak sobie dzisiaj myślałam o tych moich nogach i tak wymyśliłam że mogłybyśmy wrzucić jakieś motywujące fotki z internetu: - takie nogi bym chciała mieć. To by był pierwszy temat, a za kilka dni np. brzuch czy ogólnie figura itp. ![]() ![]() żeby zacząć - wrzucam taką fotkę: ![]() nie są to nogi idealne, ale uważam że bardzo fajne i jest to i tak szczyt marzeń moich... Tak czy siak nie lubię badyli, a ona ma te nogi kształtne, nawet uda powiedzmy kobiece ![]() PS. oczywiście zdaję sobie sprawę że nigdy takich nie będę mieć, ale co zrobić ![]() Edytowane przez ladyasia Czas edycji: 2013-04-22 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
Mam 180 cm wzrostu i ważę ok. 82 kg
![]() ![]()
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Iwoneczko witaj
![]() ladyasia- ciesze się, że wróciłaś z dużą dawką pozytywnej energii i motywacji ![]() ![]() Rozumiem Cię jeśli chodzi o zbliżanie się do granicy chcianej wagi...ja już się cieszyłam, że mam 1 kg mniej i, że może uda mi się dobić do tych 55 a tu co? Dupa...56,2 ; / Mój organizm uwielbia mnie robić w trąbę ![]() A może to wina właśnie tego wyczekiwania? Że jak już widzimy, że zbliżamy się do celu, nieświadomie sobie lekko odpuszczamy. Dziewczyna na zdjęciu ma bardzo ładne nogi ![]() np. http://zszywka.pl/p/motivation-3309092.html (chociaż wiem, że aby mieć takie nogi musiałabym chyba zacząć odżywiać się energią z kosmosu ![]() Ale te np. też są ok http://zszywka.pl/p/nooooooogi-3173451.html Ja ogólnie marzę, żeby mieć ''wentyl'' między nogami ![]() A jeśli chodzi o całokształt figury, to już wklejałam moją inspirację ![]() ![]() ![]()
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 Edytowane przez Naamaha Czas edycji: 2013-04-22 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
żeby mieć takie patyki to już trzeba się takim urodzić chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Nie koniecznie urodzić- widziałaś tę dziewczynę co poprzednio wkleiłam? Od zawsze ważyła ok 70 kg i miała trochę grubsze od moich nogi. A po 6 miesiącach? No ideał
![]() ![]() I np. to http://zszywka.pl/p/mozna-mozna-gall...m-3194552.html (pomijając, że zrobiła sobie cycki ![]() I http://zszywka.pl/p/motywacja-3298404.html Aczkolwiek posiadanie długich nóg ułatwia zadanie...chociaż teraz tak się zastanawiałam, że może gdyby moje nogi były chudsze, wyglądałyby na troszkę dłuższe... Ja też nigdy nie uprawiałam sportu i mało się ruszałam- może to właśnie ten błąd- mięśnie są nierozciągnięte tylko takie zastane i zbite, i przez to ''szersze''. Oczywiście natura mnie obdarzyła instynktem leniwca i dodatkowo ''nadopiekuńczą'' mamą, która twierdzi, że mam się nie odchudzać, bo nie będzie potem ze mną chodzić po lekarzach i wydawać kasę na leki jak popadnę w anoreksję ![]() ![]()
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 Edytowane przez Naamaha Czas edycji: 2013-04-22 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
ta druga w 3 miesiące? kurde ja już jestem dobrze 2-3 miesiące na diecie i co, d....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Czeeeść, jak minął dzień
![]() Tak się wtrącę: również wolę jako motywację takie patyczaki ;d mam świadomość że nie mam predyspozycji do takich nóg (gruszka) ale jak patrzę na taką foteczkę nadesłaną przez Asię to myślę sobie "przeciez one są góra 2 cm szczuplejsze, juz jestem bardzo blisko" i mi się odechciewa wszystkiego, bo mam świadomość że moje nogi to... no prawie mój ideał i mogę sobie odpuścić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
haahahaah Katie97 mi trochę więcej brakuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
Hejo
![]() Katie mam tak samo jak Ty ![]() A najbardziej niemotywujace jest to jak wszyscy mowia ze przeciez jestem szczupla ![]() Naamaha zdjecia dziewczyn baaardzo motywujace ![]() Szczegolnie te nozki gdzie dziewczyna tylem odwrocona.... Iwonecka witaj ![]() A moze podeslesz nam swoje zdj? My tak robilysmy zeby zweryfikowac nasze utyskiwania na siebie.... Ja jak narazie trzymam dietke, ale najgorszy czas dla mnie jest jak wracam do domu i Mezus je lub zrobi cos dobrego.... Alemam nadzieje ze dam rade ![]()
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() mój dzień nie należał do najlepszych pod względem diety, ale troszkę się ruszałam, ogólnie zabiegana byłam w sumie... jedzonko: 6:30 - serek wiejski 10 - ciemna bułka, biały ser, pomidor, ogórek, rzodkiewka, sałata 15 - 4 zbożowe ciastka belvita (niestety) 18 - kotlecik schabowy z surówkami 19:30 - jogurt, jabłko dzisiaj jak wyszłam z domu ok 7, to wróciląm przed 18, masakra... ale byłam na długim spacerku z TŻ, zrobiliśmy ok 9km ![]() Asia, kupiłam także ocet jabłkowy, możesz przypomnieć jaki Ty stosunek octu do wody robiłaś? jedna łyżka na szklankę wody? przed obiadem chcialam wypić, ale nie dałam rady, tylko pół szklanki, bo okropne to było :P i śmierdziało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Ja też tak mam, że wszyscy wokół mówią mi, że jestem szczupła ; /
Może dla nich jestem, ale MNIE się moje ciało nie podoba (a chyba najważniejsze to podobać się samej sobie ![]() Przy okazji- mój jadłospis ![]() Śniadanie- malutki bio jogurt z otrębami owsianymi i gryczanymi, i bananem. IIŚniadanie- kromeczka chleba żytniego z ogórkiem i sałatą. Obiad- kluski śląskie z sosem pieczarkowym ![]() Podwieczorek- kubek kisielo-kokajlu SlimFigura + 3 pałeczki kukurydziane Kolacja- sałatka Wypiłam 1 szklankę yerba mate, 2/3 butelki czerwonej herbaty (przelałam sobie i piłam w szkole ![]() aza- to rozgrzewające? Ja czytałam opinie, że tak parzy i podrażnia, że nie raz idzie zwariować. Ale każda skóra jest inna- najlepiej po kąpieli posmaruj kawałek nogi i zobacz jaki będzie efekt. Ja aktualnie smaruję się 2 razy dziennie serum wyszczuplającym w takiej turkusowej tubce- z efektem chłodzącym. Patrzcie co fajnego znalazłam ![]()
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 Edytowane przez Naamaha Czas edycji: 2013-04-22 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
ja też stosowałam z efektem chłodzącym, ale ja jestem ciepłolubna, nie mogłam wytrzymać tego zimna :P dlatego stwierdziłam, ze spróbuję w drugą stronę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na początek sobie lej taką oszukaną łyżkę (czytaj:pół) ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- co do balsamów - ja mam jakąś grubą skórę albo tak grubą warstwę tłuszczu, że nie robią na mnie wrażenia xDDDD ten co ma grzać - zero grzania, ten co chłodzi - zero, ale jakbym założyła zaraz spodnie/piżamę to wtedy lekko chłodzi przez chwilkę ![]() używam chłodzącego, bo kiedyś czytałam że jak ktoś ma predyspozycję do pękania naczynek to taki rozgrzewający wzmaga to, a moja mama ma masakryczne nogi pod tym względem, więc wolę nie szaleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
Naamaha - fajne te zamienniki
![]() Jadłospis: 8:00 - owsianka + płatki fitness (wykończyłam to badziewie i juz nie bd kupować ![]() 12:15 - bułka z masłem i szynką (koleżanka poratowała, bo nie zdążyłam sobie zrobić rano ![]() 14:30 - zupa pieczarkowa z makaronem ok. 17:00 - wsunęłam 2 obwarzanki ![]() 18:30 - kromka chleba razowego z chudym twarogiem + jabłko (tak mi się zachciało ![]() I teraz mam dylemat, czy ćwiczyć czy nie. Wczoraj był brzuch z Mel B, przedwczoraj nogi, a dziś nie wiem co, może ramiona? Wsiadłabym na rower ale nie chce się spocić, żeby nie musieć jutro rano głowy myć na egzamin, bo myłam dzisiaj (a jestem już dość długo na odwyku mycia głowy codziennie ;d). Ale pewnie i tak się nie obejdzie... ach te moje włosięta... ![]() A właśnie, taki troszeczke offtopik: Co ile wy myjecie włosy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczęta za ciepłe powitanie
![]() Mój dzisiejszy jadłospis: I- serek wiejski z bułką ziarnistą + herabtka z melisy II- banan + kawa z 0,5% mlekiem III- parę kromek pieczywa WASA i jabłko IV- warzywa na patelnię z jajkiem i 2 kromki chleba z masłem V- barszcz biały z kiełbaską i łyżką ziemniaków Więcej grzechów nie pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Co do pytania odnośnie włosów to ja myję co 2 dni. I też się zastanawiam co tu dziś poćwiczyć ![]()
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Ja myję co 3 dni
![]() Może pośladki z mel b? ![]() ![]() Albo ćwiczenia ze znanym ''Panem w niebieskich spodenkach'' :P http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn...layer_embedded Albo wejdźcie na cwiczenia.org - możecie wybrać sobie coś lekkiego ![]()
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 Edytowane przez Naamaha Czas edycji: 2013-04-22 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
ja myję co 3
![]() ![]() ja zaraz się biorę za Tiffany Rothe, może do mnie dołączycie? na dzisiaj polecam taki zestaw: http://www.youtube.com/watch?v=lOZDN1UnZ9U http://www.youtube.com/watch?v=Wq-VeGdQptQ http://www.youtube.com/watch?v=-_Yi9dVkXpI razem będzie ok. pół godziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
Zapomniałam powitać Iwonki w naszym wątku! ale lepiej późno niż wcale
![]() Dzięki dziewczyny za propozycje, popatrzę co tam będzie odpowiedniego. Tylko trochę poczekam bo właśnie wypiłam kubek pokrzywy. PS. na Pana w niebieskich spodenkach chyba za bardzo bolą mnie jeszcze uda, zakwasy trzymają 2 dzień, chyba się dobrze nie rozciągnęłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
No ja niestety tez oduczam wlosy od codziennego mycia i ciezko mi idzie... Ciagle mi sie wydaje ze sa tluste
![]() Wlasnie na kolacje zjadlam 2 malutkie n Kanapki z 1 jajkiem....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.