|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Myślę, że Pan Doktorant miałby coś przeciwko! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#273 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o sukienkę, to byłam w szoku, bo pierwsze projekty Sylwii Majdan zobaczyłam dopiero 2 miesiące po tym, jak odebrałam swoją sukienkę ![]() ![]() Jeśli chodzi o anatomię to nie chciałabym tego drugi raz przechodzić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baleriny założyłam z czystego lenistwa - nie chciało mi się przebierać przed zajęciami ![]() ![]() A to mój skromny pasiak ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
Zaryzykuję
![]() Nie cierpię Reserved za ten sklep on-line:/ Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2013-04-23 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O rany, szybko wskoczyłaś w szorty ! Ja dziś wyszłam w krótkim rękawku i się niemiło zdziwiłam, wróciłam po trencz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Czy myślicie, ze Reserved bedzie wysyłalo za granice?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Szczegóły dogadamy na wątku ![]() ![]() Kupiłam wczoraj spódnicę w Mango http://shop.mango.com/PL/p0/mango/od...=1366726335442 Wygląda super, ale tylko z czerwienią, nie wiem czy ją zostawić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
hahaha ok ![]() A może kobalt ![]() Super z tym reserved ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Kupiłam kieckę w Reserved - czarną, prostą. Jąk wrócę do domu towkleję fotki i powiecie czy ją zostąwić.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skąd ten płaszczyk ![]() Mohito też ma chyba otworzyć w tym roku sklep on-line ![]()
Nadal myślimy nad tym, co kupujemy ![]() Piękno rodzi się w bólach niestety ![]() 290cc anatomy 29.04.2017 piękna data ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nikisa Czas edycji: 2013-04-23 o 16:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Lady, przyłączam się do zachwytów
![]() moim zdaniem bardzo ładnie Ci w spiętych włosach ![]() no i może kariera projektantki przed Tobą? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj we mnie to chyba artystycznej duszy nie ma, po prostu jestem wybredna i wszystkoco bym chciała mam w głowie, ale szyć nie potrafię ani trochę ![]() Kocham chirurgię, kocham chirurgię, kocham chirurgię.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
#289 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() drugi zestaw też super - torebka podoba mi się najbardziej ![]() Cytat:
![]() Co do studiów - w czerwcu kończę obecne, pomysłów mam na 3 inne kierunki, więc zanim to pokończę... w międzyczasie na bank się czymś jeszcze zainteresuję, a jeszcze trzeba zorganizować ślub, dzieci i pracę ![]() Ogólnie studia są moim ulubionym okresem szkolnym, bardzo lubię się uczyć i uczyć innych, ale zobaczymy jak się dalej potoczy kariera ![]() Przyszłam do was z sokiem bananowo-truskawkowym ![]() ![]() Edytowane przez pati_pz Czas edycji: 2013-04-23 o 18:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wklajam kieckę z reserved. Jest czarna, prosta, ma fajny tył. Szukałam czegoś na komunię, ale nie zamierzałam kupować niczego bardzo eleganckiego. Dlaczego? Bo wolę kupić coś, co wykorzystam i do pracy i do kina, czy spacer. Czarnej letniej sukienki nie miałam, dlatego kupiłam. Jak będzie zimno to założę żakiet i do tego cieliste szpilki i chyba będzie ok, w końcu to nie wesele, więc czarna sukienka nie będzie faux pas. ![]() Zabrałam się (i przed chwilą skończyłam) za porządkowanie szafy. Rezultat - jeden wielki worek rzeczy do oddania, drugi do wystawienia na allegro jako mega paka. (A chyba z poł roku temu już robiłam selekcję). Jestem trochę załamana, bo wyszło na to, że mam pełno rzeczy. Większość z Was ma ich pewnie więcej, ale moja ilość ubrań jest przytłaczająca dla mnie. Sporo ubrań to rzeczy z innych parafii (a myslałam, że już robię rozważne zakupy). Odkryłam sporo ubrań, których praktycznie nie zakładałam, bo utonęły w szafie, niektórych ubrań nie miałam na sobie ani razu. ![]() Zaczynam doceniać potęgę klasyki. Mieć z 4 markowe torby, klasyczne buty i ubrania w kolorach: biel, czerń, szarość, beż, granat, błekit - to ideał. Zaczynam doceniać koncepcję minimalizmu, bo ona układa w głowie. Mam normalnie ochotę chodzić w jeansach i białym t-shircie żeby zapomnieć o tym przepychu. Chciałam dziś kupić jeansy w kolorze granatowym i białe t-shirty (już mam je lekko podniszczone). Niestety nie było. ![]() ![]() W reserved mierzyłam też białą spódnicę - nie kupiłam. Wklejam też swój zestaw - czarne spodnie, biały t-shirt, beżowa kurtka, torba i buty z zary plus szaliczek z re. Koniec użalania się. ![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Też mam tą sukienkę-tylko dla mnie jest dłuższa
![]() sukienka swietna -jak dodasz jakieś bogate eleganckie dodatki-zmieni się w elegancką kreację ![]() reszta też bajka-spódniczka szczególnie ![]() czy to czółenka z massimo? ![]() Edytowane przez cocos1 Czas edycji: 2013-04-23 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wpadam na chwilkę się przywitać i uciekam się kąpać ![]() ![]() Od wczoraj strasznie boli mnie oko. Przez głupią rzęsę nabawiłam się uszkodzenia rogówki ![]() ![]() Wczoraj przyszła moja sukienka i muszę powiedzieć, że jest cudowna ![]() ![]() Miłego wieczorku Wam życzę ![]()
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spódnica ma taki wzorek, nie wiem co to jest, kosztuje 79 zł. Mogłaby trochę stanieć, to może kupię. U jednej blogerki (mikax3)zobaczyłam t-shirt z reserved - muszę go oblukać, bo chyba będzie spełniał moje oczekiwania (biały, prosty, dobrze wykonany z fajnego materiału). Buty z zary, już stare, ale lubię je.
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Popieram wybieranie rzeczy, które można potem założyć na normalną okazję - jakaś imprezka, kino itd. Ja klasykę zaczęłam doceniać dzięki temu wątkowi czy ogólnie forum. Na pewno wolę wydać więcej pieniędzy na jedną porządną rzecz niż zadowalać się słabą jakością za niską cenę. Kompromisem i to dużym są wyprzedaże i różnego rodzaju promocje ![]() Poza tymi wymienionymi przez Ciebie kolorami chciałabym znaleźć jakiś twarzowy kolor dla siebie, tak żeby ożywił twarz i przyciągał uwagę, ale mam z tym problem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sukienka świetna, mój ulubiony fason ![]() Ogarnięcie szafy to temat rzeka- ja to robię z 4 razy w roku, doszłam wreszcie do etapu, że wiem jaki fason mi służy i jakie kolory do mnie pasują, ale i tak czasem trafi mi się jakiś "masthew" co do tej pory wisi z metką. Ciężko sie tez skupić na klasyce, jeśli co parę miesięcy aktualizuje sie trendy, nie wspomnę juz o tym, że włażę na Wizaz i już mam tonę wygenerowanych potrzeb - kosmetycznych i ubraniowych ![]() BTW, maski do włosów z Bingo rozrosły mi się w łazience do ilości monstrualnych - dobrze, że prawie wszystkie są świetne, przynajmniej na bieżąco je zużywam ![]() Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2013-04-23 o 19:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() w końcu mamy prawdziwą wiosnę. Dzisiaj wyszłam tylko w żakiecie, ale i tak było mi za gorąco i chodziłam tylko w krótkim rękawku. Co do studiów to też mam straszny dylemat. Aktualnie studiuje dwa kierunki i zastanawiam się czy jeden i drugi chce kontynuować na magisterskich. Po skończeniu licencjatu chciałabym już zacząć pracować, więc boję się, że nie uda mi się pogodzić dwóch kierunków studiów i pracy. Podziwiam ludzi studiujących medycynę. Moja koleżanka studiuje stomatologię i wiem, że studia te wymagają naprawdę ogromnego poświęcenia. Wybrałam się dziś na zakupy. Bardzo chciałabym beżowe albo białe rurki. Mierzyłam kilka par, ale niestety nic nie udało mi się wybrać. Cytat:
Spódniczka też bardzo ładna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.