Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-07, 07:51   #271
Ismenkusia
Zakorzenienie

GG do Ismenkusia
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV

Cytat:
Napisane przez Natexxa Pokaż wiadomość
Dzisiaj zaczynam razem z tym oto planem:
http://jak-biegac.pl/plan-treningowy...acych-biegaczy

Trzymajcie kciuki, by wyszło tak, jak chcę-czyli bez spadku wagi, ale z przyrostem masy mięśniowej i poprawą kondycji.

Marzy mi się też zapisanie się na jogę, bo od jakiegoś czasu ćwiczę sobie sama w domu z Tarą Stiles, ale mam jakiś przedziwny lęk i opór przed dołączeniem do takiej profesjonalnie prowadzonej jogi. Zdaje mi się, że zostanę wyśmiana&jestem na to zbyt młoda, a do tego dochodzi nieco dziecinny wygląd. Ach, te moje wspaniałe dylematy...
od biegania miesnie nie rosna!
Stary 2013-05-07, 08:16   #272
cpp
Rozeznanie

Ja również zaczynam, będę biegać wg jednego z planów, które są umieszczone na pierwszej stronie tego wątku Wczoraj miałam minutę biegu&minutę marszu powtórzone siedem razy. Dzisiaj czuję nogi, ale nic mnie nie boli. Z niecierpliwością czekam na czwartek i następne bieganie
cpp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 08:57   #273
69love69
Zakorzenienie

Ja wczoraj zdradziłam bieganie na rzecz rolek Muszę się podszkolić w obsłudze tego sprzętu, jednak nauka w wieku 23 lat nie idzie tak łatwo, że też nie mialam rolek będąc dzieckiem ;/

Ale dręczy mnie inna sprawa, zarówno wczoraj jak i po ostatnim biegu miałam uczucie ściśniętego żołądka, aż było mi niedobrze. Nie wiem czym to moze być spowodowane, odstęp od posiłku był spory więc to raczej nie to
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 10:17   #274
sin_08
Rozeznanie

Cytat:

Trzymajcie kciuki, by wyszło tak, jak chcę-czyli bez spadku wagi, ale z przyrostem masy mięśniowej i poprawą kondycji.

Marzy mi się też zapisanie się na jogę, bo od jakiegoś czasu ćwiczę sobie sama w domu z Tarą Stiles, ale mam jakiś przedziwny lęk i opór przed dołączeniem do takiej profesjonalnie prowadzonej jogi. Zdaje mi się, że zostanę wyśmiana&jestem na to zbyt młoda, a do tego dochodzi nieco dziecinny wygląd. Ach, te moje wspaniałe dylematy...

Biegałam z tym planem!
Nie da się biegać i nie schudnąć na początek przez pierwsze tygodnie coś spalisz, a potem sobie tylko i wyłącznie mięśnie ładnie wyrzeźbisz a kondycja, to już swoją drogą

Dziewczyny, zmieniłam sobie login bo mi się stary nie podobał (justine_08 ) także ja to ona pod dwoma postaciami

sin_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 10:41   #275
Rubella
Rozeznanie

Cytat:

ja chodzę na jogę (mam 17 lat) i jestem jedyną osobą w takim wieku, bo dalej to jedynie 50+

no, ale lepiej zapobiegac niż leczyc, u mnie w rodzinie od strony mamy schorzenia kręgosłupa z pokolenia na pokolenie, więc wolę się ustrzec
Rubella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 13:34   #276
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

Dot.: Odp: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV

Cytat:
Napisane przez jus93tyna Pokaż wiadomość
chcę je trochę ujędrnić i wyszczuplić/wysmuklić
tak jak pisałam na blogu nogi od zawsze były takim moim kompleksem
w sumie ujędrnienie ud już zauważyłam choć marszobieguję regularnie dopiero od ok 4 tygodni
z tyłu ud miałam mały cellulit a teraz skóra tam jest zdecydowanie jędrniejsza

dziś jak biegałam zaciął mi się mój czasomierz w telefonie przy piątym powtórzeniu i tak biegnę biegnę już ledwo dyszę ale sie nie poddaję i truchtam dalej, w końcu dobiegłam do końca uliczki i sobie myślę że kurcze coś tu jest nie tak. Sprawdzam a tu aplikacja została zatrzymana więc biegałm zdecydowanie dłużej niż przewidywał plan, ale mimo zmęczenia dokończyłam bieganie szóstym powtórzeniem i wróciłam do domu całkiem dumna z siebie że się nie poddałam
tez z ciekawosci zerknelam. przeciez masz ladne nogi. ja tez mam ten problem, ze gdy spodnie na nogach dobrze leza, to w pasie sa za szerokie. a jakby mialy byc dobre w pasie, to bym nie dala rade sie wbic w nogawki
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 16:36   #277
jus93tyna
Rozeznanie

dziękuję dziewczyny
mimo wszystko chciałabym je trochę wyszczuplić, bieganie na pewno mi nie zaszkodzi
jus93tyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 17:19   #278
LEW
Rozeznanie

Cytat:

Akurat na zajęciach jogi nikt sie nie porównuje do innej osoby,każdy skupia sie na sobie,więc niepotrzebnie się martwisz,spróbuj zdecydowanie prościej jest ćwiczyć kiedy instruktor mówi jakie błędy popełniasz co masz skorygować itp. niz ćwiczyć samemu w domu
LEW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 19:38   #279
sin_08
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jus93tyna Pokaż wiadomość
dziękuję dziewczyny
mimo wszystko chciałabym je trochę wyszczuplić, bieganie na pewno mi nie zaszkodzi
Wyrzeźbisz sobie ładnie mięśnie

Stary 2013-05-07, 20:23   #280
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

zaczęłam drugi tydzień z bieganiem, 2 minuty biegu i 4 marszu i dziś tradycyjne kółeczko 5.10 km w 3,5 minuty szybciej
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 21:27   #281
anu
Raczkowanie

O kurde, ciężko dzisiaj było... Nie wiem, czy to kwestia lekkiej duchoty czy pory, pierwszy raz biegałam po 20... Z drugiej strony 7 rano to dla mnie środek nocy i jestem wtedy nieżywa, więc nie widzę się na szosach
anu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 21:49   #282
Rubella
Rozeznanie

ja dziś drugi bieg, poszłam od 10 tygodnia planu na 40 minut ciągłego biegu
więc miałam 11,5 minuty biegu i minuta marszu x3
przez 37,5 minuty pokonałam 4,5 km
Rubella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 09:53   #283
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rubella Pokaż wiadomość
ja chodzę na jogę (mam 17 lat) i jestem jedyną osobą w takim wieku, bo dalej to jedynie 50+

no, ale lepiej zapobiegac niż leczyc, u mnie w rodzinie od strony mamy schorzenia kręgosłupa z pokolenia na pokolenie, więc wolę się ustrzec
Joga jest super - długi czas nie mogłam się przekonać, a teraz jestem wielką fanką i żałuję, że nie mam już czasu na osobne zajęcia jogi, mam tylko sporo ćwiczeń jogi na zajęciach tanecznych - super sprawa!

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Ja dziś pierwsze bieganie w maju - 7,5 km rano.

Byłam tydzień w górach, więc miałam inne zajęcia - ale jak wspaniale się po kilku miesiącach biegania zasuwa po górach! Byłam w szoku, takiego tempa łażenia w życiu nie miałam. Tylko uznałam, że muszę sobie na sztangę do przysiadów i ćwiczeń na siłę biegową dorzucić trochę więcej, bo jeśli bez większych problemów zasuwam po 10 godzin z 15-kilowym plecakiem, to trochę bez sensu potem robić pół godziny ćwiczeń z czymś, co waży mniej. Spróbuję 20 wrzucić, kolano w stabilizatorek i zobaczę, czy nie umrę

Pipipi, w kwietniowym zestawieniu mnie nie ma, a dzielnie przewalczyłam maraton

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj 22 km w 2h 15min.
Brawo!

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Napisane przez cacajuate Pokaż wiadomość
A ja rzutem na tasme zapisalam sie w piatek na dzis na polmaraton.... trener mowil, ze moge sprobowac ewentualnie, biec 12k na czas ireszte ' zeby skonczyc'. Raczej spodziewalam sie klapy, bo trenuje tylko szybkosc i rytm, a tu.... REKORD ! Mimo innego treningu, mimo wzniesien na trasie, mimo tego, ze mi sie siku zachcialo PRZED startem :P

2h 01min w swietnej formie, sprintowalam ostatnie 500m. Nawet moglabym pobiec i kolejne 5 czy 10 km. Super sie czulam.
Ekstra

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Szczerze powiedziawszy jestem niepocieszona, ze cholerne sznurowki rozwiazaly mi sie PIEC razy w drugiej polowie, bo moze i by bylo ponizej 2h. Ale co sie odwlecze... :P
A teraz obczailam sobie wlasnie silke z Les Mills Body System fitnessem kolo domu i zaraz lece sie zapisac. Chcialam wzmocnic nieco miesnie plecow, wiadomo, ze pomaga zelastfo, ale nie mam w domu sztangi, to raz, dwa koty (mam kociaki dwa), rozdrapaly mi mate do jogi, a trzy, lubie akurat body attack i body balance
Ja mam aż cztery miauczące potwory Niby poważne dostojne panie w średnim wieku, a szaleją jak kociaki Dziś oczywiście rano jeden wyleciał za mną, jak szłam biegać, pohasał po okolicznych ogródkach i jak wracałam, to śmigał obok po ulicy aż do samego domu i udawał, że to przypadkowe spotkanie

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
nanana na nan anaaa baaatman! :d :d :d
:d

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Altimetria w sensie wzniesien to jest jedna sprawa, a sam fakt, ze nawet, jak mam plasko, to mam to plasko na 2400 m npm lub wyzej to inna sprawa . Nie przez przypadek wiekszosc PR zrobilam np. w takiej Meridzie. Przy czym z kolei "poziom morza' tu oznacza wilgotnosc 90% i piekarnik, takze mam zawsze jakies warunki ekstremalne . Kiedys przyjade biec Wroclaw i bede latac
To koniecznie daj znać wcześniej, będzie świetna okazja do zlotu wizażowych biegaczek
dori7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 12:17   #284
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dori7 Pokaż wiadomość
Ja mam aż cztery miauczące potwory Niby poważne dostojne panie w średnim wieku, a szaleją jak kociaki Dziś oczywiście rano jeden wyleciał za mną, jak szłam biegać, pohasał po okolicznych ogródkach i jak wracałam, to śmigał obok po ulicy aż do samego domu i udawał, że to przypadkowe spotkanie
ja mam 5 dama liderka stada i 4 panow
jak cwicze w domu to na ogol sie przygladaja a na koniec wygladaja na bardzo zmeczone patrzeniem sie
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 16:26   #285
karton
Zakorzenienie

Dzisiaj kończę Pumę, pierwszy normalny bieg w piątek Nie wierzę, że dożyłam tej chwili
Stary 2013-05-09, 08:42   #286
andzya
Zakorzenienie

u mnie wczoraj 6 kilosów, nie jest źle jak na powrót po przerwie i kontuzji.
Dalej nie mam pełnej ruchomości w stawie skokowym i nie ukrywam, że odczuwam to w różnych sytuacjach. Ortopeda twierdzi,że biegać mogę, więc korzystam

Dziewczyny jak sobie radzicie w upały? Ja biegam wieczorem po wałach,ostatnio wyszłam wcześniej i myślałam,że dostanę udaru

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
Dzisiaj kończę Pumę, pierwszy normalny bieg w piątek Nie wierzę, że dożyłam tej chwili

czyli na ilu kończy się Puma?
Stary 2013-05-09, 08:44   #287
sin_08
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
Dalej nie mam pełnej ruchomości w stawie skokowym i nie ukrywam, że odczuwam to w różnych sytuacjach. Ortopeda twierdzi,że biegać mogę, więc korzystam

Dziewczyny jak sobie radzicie w upały? Ja biegam wieczorem po wałach,ostatnio wyszłam wcześniej i myślałam,że dostanę udaru

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Teraz to biegam 18 - 19 gdybym biegła szybciej to bym potrzebowała kogoś kto by za mna jechał z wodą ;D

Stary 2013-05-09, 09:19   #288
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Brawo!

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Ja dziś rano zdradziłam bieganie z basenem
dori7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 09:26   #289
karton
Zakorzenienie

Cytat:

Współczuję kontuzji i mam nadzieję, że szybko dojdziesz do pełnej sprawności i będziesz biegać do woli

Ja teraz wychodziłam i o 21:00, i tak czy owak można paść na pyszczek

Ostatni tydzień pumy to 6 x 4.30 min biegu + 6x 0.30 min marszu. Ale te 30 sekund to dali tak dla picu, nawet głębszego oddechu nie zdążysz zrobić

Dziękuję za gratulacje dziewczyny
Stary 2013-05-09, 10:40   #290
LEW
Rozeznanie

Cytat:
Byłam tydzień w górach, więc miałam inne zajęcia - ale jak wspaniale się po kilku miesiącach biegania zasuwa po górach! Byłam w szoku, takiego tempa łażenia w życiu nie miałam. Tylko uznałam, że muszę sobie na sztangę do przysiadów i ćwiczeń na siłę biegową dorzucić trochę więcej, bo jeśli bez większych problemów zasuwam po 10 godzin z 15-kilowym plecakiem, to trochę bez sensu potem robić pół godziny ćwiczeń z czymś, co waży mniej. Spróbuję 20 wrzucić, kolano w stabilizatorek i zobaczę, czy nie umrę
A spróbuj teraz w ciągu najbliższych 2 tygodni pobiec jakies zawody, po górach -rewelacja.Co roku w sierpniu zaliczam 2 tygodniowy trening w Tatrach ,potem jesień biegowa jest po prostu modelowa

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:

Ja tez nie przepadam za upałami,mam kilka kryjówek(cos a la skrzynki zakopane w runie) na trasach i w nich wody,ale krzakorami tez nie pogardzam i rzucam w nie po prostu butle z napojami.Na dłuższe wybiegania niestety bez plecaczka ani rusz
Ale juz od soboty ma być 14 stopni
Stary 2013-05-09, 10:52   #291
Ismenkusia
Zakorzenienie

GG do Ismenkusia

Cytat:
Napisane przez LEW Pokaż wiadomość
I deszcz w niedziele na moje zawody
Stary 2013-05-09, 10:59   #292
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo
Cytat:
Napisane przez Ismenkusia Pokaż wiadomość
Też lubię deszcz. A co do upałów - ostatnio ochłodziłam się w rzece.
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 11:11   #293
karton
Zakorzenienie

Trochę się denerwuję, że padnę w krzaki po 10 minutach i tyle będzie z moich minimum 30 minut ciągłego biegu
Niby te 3 minuty (łącznie) marszu - a raczej ich brak - nie powinny mi zrobić większej różnicy ale i tak...

Tzn nie mam zamiaru nigdzie padać tudzież się poddawać, tylko chciałabym by nie sprawiło mi to większego problemu i się obawiam, że będzie inaczej
Stary 2013-05-09, 11:24   #294
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę się denerwuję, że padnę w krzaki po 10 minutach i tyle będzie z moich minimum 30 minut ciągłego biegu
Niby te 3 minuty (łącznie) marszu - a raczej ich brak - nie powinny mi zrobić większej różnicy ale i tak...

Tzn nie mam zamiaru nigdzie padać tudzież się poddawać, tylko chciałabym by nie sprawiło mi to większego problemu i się obawiam, że będzie inaczej
Dasz radę. Tylko bez spiny i nerw: wychodzisz i biegniesz.
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 11:57   #295
karton
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
Dasz radę. Tylko bez spiny i nerw: wychodzisz i biegniesz.
Tak zrobię

I tak jestem z siebie bardzo dumna, spełniłam swoje marzenie - biegam! Nie za długo i nie za szybko ale to na razie nie ma większego znaczenia Jestem jedną z tych ludzi w parkach, na ulicach których zawsze podziwiałam

Nawet nie będę wchodzić w głębsze kwestie jak np. to, że przez moje durne kompleksy przez pewien czas trudne było dla mnie (nie miałam powodów, mam po prostu bardzo "wysokie" mniemanie o sobie i swoim wyglądzie) wyjście na ulice w czymś innym niż jeansy i sweter (latem!) a teraz biegam w szortach i mam wszystko gdzieś
Stary 2013-05-09, 12:06   #296
dori7
Zadomowienie

Cytat:
A spróbuj teraz w ciągu najbliższych 2 tygodni pobiec jakies zawody, po górach -rewelacja.Co roku w sierpniu zaliczam 2 tygodniowy trening w Tatrach ,potem jesień biegowa jest po prostu modelowa

Teraz niestety nie będzie gór, tylko zbieranie kasy na letni górski wyjazd - gdzieś wyżej może się uda w tym roku A w sierpniu spełniam moje marzenie i biegnę (pełznę) ultra po górach. Będzie rzeźnia Powinnam dać radę, limit czasu jest duży, 15,5 godz. Jeśli mój kolega może startować w Biegu 7 Szczytów na 210 km, to ja głupich 50 km nie dam rady?

A w Tatrach jesteś na jakimś zorganizowanym treningu biegowym, czy sama? Teraz jak byłam to widziałam mnóstwo biegaczy Pewnie uznali, że jakaś wariatka, bo jarzyłam się do wszystkich
Stary 2013-05-09, 12:54   #297
LEW
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ismenkusia Pokaż wiadomość
Ostudzi Twoje rozgrzane mięsnie

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Teraz niestety nie będzie gór, tylko zbieranie kasy na letni górski wyjazd - gdzieś wyżej może się uda w tym roku A w sierpniu spełniam moje marzenie i biegnę (pełznę) ultra po górach. Będzie rzeźnia Powinnam dać radę, limit czasu jest duży, 15,5 godz. Jeśli mój kolega może startować w Biegu 7 Szczytów na 210 km, to ja głupich 50 km nie dam rady?

A w Tatrach jesteś na jakimś zorganizowanym treningu biegowym, czy sama? Teraz jak byłam to widziałam mnóstwo biegaczy Pewnie uznali, że jakaś wariatka, bo jarzyłam się do wszystkich
Zorganizowanychjesy bardzo dużo,jak potrzebujesz dam namiary na kolegów którzy je organizują,ja mam swoja bazę i plan Biegniesz "granią Tatr"?zawsze 2 pkt wiecej do Chamonix

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Tak zrobię

I tak jestem z siebie bardzo dumna, spełniłam swoje marzenie - biegam! Nie za długo i nie za szybko ale to na razie nie ma większego znaczenia Jestem jedną z tych ludzi w parkach, na ulicach których zawsze podziwiałam
I tego się trzymaj

Edytowane przez LEW
Czas edycji: 2013-05-09 o 12:57
Stary 2013-05-09, 13:06   #298
dori7
Zadomowienie

Cytat:

Zorganizowanychjesy bardzo dużo,jak potrzebujesz dam namiary na kolegów którzy je organizują,ja mam swoja bazę i plan Biegniesz "granią Tatr"?
Granią Tatr będę dostojnie chodzić Ten bieg granią Tatr to straszny kosmos, jestem za małym pikusiem! Biegnę w Chudym Wawrzyńcu, krótszy dystans pewnie (tam na trasie się decyduje 50 czy 80 km). Chociaż jak patrzę na te przewyższenia, to słowo "biegnę" jest trochę na wyrost

Zorganizowany obóz to jeszcze nie teraz, raz, że kondycja chyba za słaba, a dwa, że finanse też chociaż pewnie by się przydało, żeby ktoś mi technikę skorygował... Cacajuate dała mi różne dobre rady, część wdrażam, ale np. za chińskiego boga nie wiem, co zrobić, żeby nie skręcać klatki za mocno

Jest święto lasu dziś Właśnie przyszły kurierem moje Asicsy do biegania po górach i wertepach! Kobieta potrzebuje pary nowych butów na wiosnę Co prawda nie mam sandałów na lato z wyjątkiem takich obszarpańców do chodzenia po lesie, w których w pracy się nie pokażę, ale co tam, priorytety muszą być!

BTW - w czerwcu planuję jakiś półmaraton - jestem wstępnie już umówiona z kolegą, biegamy podobnie, więc będziemy się zawzięcie ścigać o chwałę, honor i to jedno zimne piwo, które jest przedmiotem zakładu
Stary 2013-05-09, 13:39   #299
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję kontuzji i mam nadzieję, że szybko dojdziesz do pełnej sprawności i będziesz biegać do woli

Ja teraz wychodziłam i o 21:00, i tak czy owak można paść na pyszczek

Ostatni tydzień pumy to 6 x 4.30 min biegu + 6x 0.30 min marszu. Ale te 30 sekund to dali tak dla picu, nawet głębszego oddechu nie zdążysz zrobić

Dziękuję za gratulacje dziewczyny
już mogę biegać do woli, ruchomości w stawie pełnej już nie będę miała,chyba,że zdecyduje się na operację ale o tym pomyślę w zimie Chociaż tą zimę całą przebiegałam i było mega !

Cytat:
A spróbuj teraz w ciągu najbliższych 2 tygodni pobiec jakies zawody, po górach -rewelacja.Co roku w sierpniu zaliczam 2 tygodniowy trening w Tatrach ,potem jesień biegowa jest po prostu modelowa[COLOR="Silver"]

jejku,zawody w górach - marzenie !!

I dobrze,że w niedzielę będzie chłodniej,dłuższe wybieganie mnie czeka

Cytat:

DASZ RADĘ !!!!!!!

Cytat:
BTW - w czerwcu planuję jakiś półmaraton - jestem wstępnie już umówiona z kolegą, biegamy podobnie, więc będziemy się zawzięcie ścigać o chwałę, honor i to jedno zimne piwo, które jest przedmiotem zakładu
W czerwcu jest półmaraton we Wrocławiu,konkretnie 22.06. nawet sie zapisałam,ale nie wiem czy zdąże się przygotować.
Stary 2013-05-09, 14:55   #300
sin_08
Rozeznanie

Cytat:

Spokojnie ja jestem po 10 - tygodniwym treningu dla początkujących też myslałam, że jak będę biegła przez 30 minut to padnę, ale nie! Nie poddałam się, myślałam: " dajesz, nie obijaj się! Jeszcze 5 minut do 10 " potem do 15, 20, 25 i 30

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości