|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Witam dziewczęta, oto moja majówka:
w pierwszą sobotę tego długiego weekendu pojechaliśmy do znajomych na wieś, były kozy, kury, gęsi, świnki wietnamki, króliki, koty i psy rozpisywać się nie będę bo w poprzednim wątku trochę coś tam popisałam, bawiliśmy sie przednio, ja z moją koleżanką szczegolnie bo nie widziałysmy sie bardzo długo, a przez telefon szkoda kasy na gadanie i buzie nam się nie zamykały, czego faceci nasi już znieść nie mogli i się popili byliśmy u nich dwie noce i wróciliśmy bardzo zmęczeni ale zadowoleni ![]() we wtorek przyjechał do nas nasz kolega, który jest człowiekiem imprezą i jednym wielkim zniszczeniem, było za dużo alkoholu i za dużo niezdrowego żarcia, w związku z jego wizytą, nasz domek ciągle był pełen ludzi (ale i tak było mało, bo wszyscy powyjeżdżali ) na wycieczkę organizowaną ode mnie z pracy, było super, Berlin bardzo mi się spodobał i mogę tam mieszkać w drodze do Berlina troszkę popiliśmy co by języki nam się rozwiązały no i jak zaczęliśmy zwiedzać to siusiu się nam zachciało, przewodnik powiedział, że za 20 minut będzie możliwość, a że byliśmy koło jakiegoś uniwersytetu to już nam nie powiedział ![]() ja byłam tak "zamroczona szczochem" (tak to z koleżankami tłumaczyłyśmy), że byłam przekonana, że on mnie widzi autobus odjechał bez nas, a żadne z nas nie miało włączonego roamingu (ja doszłam do wniosku, że po co, skoro jadę z TŻ a on ma zawsze włączony, bo ma w opłatach), na szczęście był korek i autobus za daleko nie odjechał i wsiadaliśmy na światłach jak stał ![]() otrzymaliśmy oklaski, tylko nie wiem czy za głupotę, czy za to że ich znaleźliśmy ![]() później mieliśmy czas wolny, i sobie sami z TŻ połaziliśmy i zjedliśmy kebap od prawdziwego Turka (bo TŻ chciał, ja nie lubię) zawiedziona byłam tylko zakupami, bo mimo kilkudziesięciu Eurasów w portfelu kupiłam tylko bluzeczkę jak wróciliśmy to padliśmy obydwoje na twarz, a nasz gość poszedł nad morze, ale zimno było, to szybko wrócił, na następny dzień siedzieliśmy na plaży na kocyku i było bardzo milo,a wieczorem poszliśmy ze znajomymi na dicho, i bylo mega (dawno nie byliśmy na żadnej dyskotece z TŻ), z kumpelą sie lekko pochlałyśmy, spotkałam dawno nie widzianą koleżankę, później z TŻ wylądowaliśmy na tarasie ) i jakoś tak wszystko ładnie się skończylo, grzecznie do domku wróciliśmy, rano tylko z mega kacem się obudziłam, ale czułam się bardzo wypoczęta, i należał mi się ten urlop jak psu zupa!! o!! ![]() Dzisiaj wracam do pracy a TŻ się już pyta co on wieczorem beze mnie będzie robił ![]() no i postanowiłam zrobić sobie coś na kształt diety dukana, na siłownię mnie nie stać, dostałam taką nędzną pensję, a przez ta majówkę to spłukałam się doszczętnie, i czasami się zastanawiam czy nie rozbić skarbonki na sukienkę ale napisałam, a co u Was? co się działo? widziałam, że Misiadelko wróciła pod pseudonimem i znów bana dostała jakaś petycja poszła?
|
#272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#273 | ||
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#274 |
|
Wtajemniczenie
|
KaMilka4891 super majówka
pozazdrościłam Berlina![]() nie próbowałaś ćwiczyć w domu z uwagi na brak kasy na siłkę? Jakoś diety mnie nie przekonują |
|
|
|
#275 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Ehh, mam total pms-a, więc nic będę pisać, wybaczcie. Moja komórka z qwerty dzisiaj sie przydała, bo na spokojnie nanioslam najświeższe poprawki do pracy. A teraz czekam na Tż, obiad, kupno spodni, a potem na co tygodniowy wykład kinowy
i znów bedzie noc :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć.
Pamiętacie mnie? ![]() Jesteśmy troszkę do przodu z przygotowaniami, bo oprócz sali mamy fotografa/kamerzystę. Powiedzcie mi, ile będzie trwał Wasz film ślubny? Pozdrawiam. |
|
|
|
#277 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też to widzę - mogłabym wisieć u jego szyi non stop i nie mam go dość Jednak rozumiem, że on potrzebuje czasem odpoczynku ode mnie więc mu go daję. Choć ja tam bym mogła dalej wysysać z niego resztki sił Ale co jak co zawsze mam to na uwadze i staram się "ogarnąć" gdy staję się zbyt zaborcza. Nauczyliśmy się z tym żyć, ja leże do niego przytulona, a on gra na plejaku - obie strony zadowolone Cytat:
Nie chcę wyjść na małpę bez serca, bo jeśli Tżtowi bardzo by na czymś zależało to nie mogłabym podciąć mu skrzydeł - starałabym się znaleźć jakieś dogodne wyjście z sytuacji.. jeśli by się nie udało to pozostało by mi ślinić się do jego zdjęcia. Teraz nie wyobrażam sobie związku na odległość, ale nie wiadomo co życie przyniesie - może kiedś będziemy do tego zmuszeni..Cytat:
Cytat:
DZIĘKI KOCHANE
|
|
#278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale to jest pewien okres czasu, więc wiadomo ![]() Z tym wyjazdem za granicę, chodziło mi o pracę, gdy jedno z dziećmi zostaje w Polsce, a drugie jedzie pracować... Może się to udać...nie mówię, że zawsze nie...ale jakim kosztem... Jak dla mnie cena tego jest za duża, i albo razem albo w ogóle... I zwykle niby też najpierw jest określony czas...np. na 2 lata...(co i tak jest już dużo, dłużej niż kilkumiesięczne szkolenia czy inne) a zwykle się to przeciąga i skończyć tego nie można...no bo pieniądze lepsze, kuszą bo potrzebne w Pl na to czy tamto i tak rodziny żyją niby razem ale zupełnie osobno i nierzadko wszystko się zmienia, nawet jak już w końcu postanowią zamieszkać znowu razem w Pl.. ale to jest inny temat i bardzo rozległy...
|
|
#279 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
W tej miejscowości co mamy salę jest też i kościołek - mały i drewniany, bardzo klimatyczny bardzo chciałam żeby własnie w takim kosciele był ślub. To też był punkt za tą salą.![]() Cytat:
mamy zespół, który grał u naszych znajomych. Wydaje mi się że dużo nie biorą. Przy kościele i na początku wesela będą ubrani po goralsku i też będą tak śpiewać A mieć DJ też bardzo fajna sprawa, jeśli tylko masz poleconego lub iwesz jak gra to super. Ja niestety nie byłam jeszcze na takim weselu z DJ, więc nawet nie wiem jak to jest
|
|||
|
|
|
#280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
Witam was kochane! Nie nadrabiam bo nie mam nawet czasu. Wpadlam tylko zapytac czy widzialyscie reklame intimisimi z nowymi stanikami niby nowa rozmiarowka,a najmniejszy obwod to 75,a miska d ma obwod 85... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#282 |
|
Blond forever!
|
Cały film?
To się w ogóle opłaca kogoś zatrudniać?
|
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
mój 1.5 h około
|
|
|
|
#285 |
|
Blond forever!
|
Dla mnie 3 godziny to znowu już za długo
![]() My chcielibyśmy około godziny, max 1,5.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondi2989 wybacz moje nie dyskretne pytanie - w jakim wieku jesteś?
|
|
|
|
#287 |
|
Blond forever!
|
Pytanie chyba nie jest niedyskretne, w końcu to żadna tajemnica
![]() Po moim nicku można wywnioskować, że jestem z 89r., za pół roku będę mieć 24 ![]() A czemu pytasz?
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!
Nasz ma mieć max 90 minut. Wplecione będą teledyski z ważniejszych momentów. I mamy możliwość dobrania 10 minutowego skrótu z całego wesela.
|
|
|
|
#289 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#291 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do mistrzostw, to kiedyś widziałam z tym serem, brechowe, a wczoraj bodajże w Teleexpresie był o wyścigach w błocie ![]() zdrowa zazdrość jest moim zdaniem potrzebna ![]() Cytat:
Cytat:
wrzucam fotę mojej ulubionej kozy
|
|
#292 |
|
Blond forever!
|
O losie, teraz nie wiem czy się cieszyć, czy zamartwiać, że zrzędzę jak stara baba
|
|
#293 |
|
Winter is coming
|
dobra, oficjalnie przestaję was nadrabiać
musiałabym rzucić pracę, chłopa i przestać spać A tymczasem siedzę sobie w pracy, mam nowe siły po majówce i całkiem jest przyjemnie ;] Widziałam, że rozmawiałyście o zazdrości i ograniczaniu w związku. Ja nie jestem zazdrosna specjalnie, ograniczać tez nie ograniczam, ale chłop mój nie chce nigdzie wychodzić beze mnie paczkę znajomych mamy wspólną, więc siłą rzeczy wychodzimy zawsze razem. A jak mu się teraz trafiła okazja na samotny wyjazd (z ludźmi z aplikacji) to się okazało, że termin wyjazdu wypada w nasz wspólny urlop. A co do związku na odległość, to nie praktykowałam i podziwiam, że dajecie radę
|
#294 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
|
|
|
#295 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja czasami potrzebuję się z moimi babami spotkać wypić dużo wina i nie wysłuchiwać, że tych butelek się za dużo wala :P
|
|
#297 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlaczego od razu jak stara baba? młoda, ale znająca życie![]() Cytat:
co do ćwiczeń - w innym pokoju niż Tz ćwiczyć albo razem
|
||
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ jest podobny do TŻta veliki i Kamilki: rzadko wychodzi beze mnie.
U nas w związku to ja jestem tą bardziej towarzyską, kontaktową stroną Część znajomych mamy też wspólnych, więc siłą rzeczy w takich wypadkach wychodzimy razem
|
|
|
|
#299 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
A nawet jak się umawiamy, że my idziemy same, a oni sami, to po 2 godzinach jesteśmy wszyscy razem, bo w naszym mieście są 2 puby i nie bardzo jest jak siebie unikać
|
|
#300 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Życie to może ja i słabo znam, ale podchodzę do niego po prostu w sposób bardzo realistyczny ![]() Słuchajcie, właśnie wrzucałam makaron do garnka i spojrzałam na datę ważności: 02.2015r. i za chwilę banan na buzi, i myśl: "jejku, jeszcze ponad pół roku po ślubie mogłabym te kluchy gotować" ![]() Jakoś tak wyjątkowo szybko mi się w tym momencie wydawał być ten ślub
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

rozpisywać się nie będę bo w poprzednim wątku trochę coś tam popisałam, bawiliśmy sie przednio, ja z moją koleżanką szczegolnie bo nie widziałysmy sie bardzo długo, a przez telefon szkoda kasy na gadanie i buzie nam się nie zamykały, czego faceci nasi już znieść nie mogli i się popili
byliśmy u nich dwie noce i wróciliśmy bardzo zmęczeni ale zadowoleni 

a TŻ się już pyta co on wieczorem beze mnie będzie robił 

Myślałam właśnie, że takie rzeczy ustala się wspólnie, ale on nie widzi nic złego w tym..