![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)
26.05 rabat 25% na świece w Hebe
![]() Przyczyniłam się do tego swoim mailem ![]() EDYCJA: sprawdziła na stronie i chodzi o samplery ... myślałam że świece też, bo tak napisali w mailu.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-05-23 o 06:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- [QUOTE=perza8;40926104]była była, bo pamiętam jak pisałam z nimi na fb i umawiałam się, że odłożą dla mnie woski hazelnut coffee i świecę lilly od the valley, [COLOR="silver"]a jak przyszłam do udawali głupa, że nic takiego nie było, a jak wróciłam do domu to pokasowane były wszystkie zdjęcia i komentarze, które wcześniej były na ich facebook'u. Szkoda ![]() ciekawe, tego zapachu nigdzie nie widzialam beautiful day wycofali z rok temu ze sprzedaży, może tak z 1,5 ![]() ![]() ladny zapach, palilam - pachnial wiosennie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zona najukochanszego Meza
|
Ja wczoraj i przedwczoraj palilam roznosci
![]() ![]() Przedwczoraj w sypialni czerwona swieca patriotyczna - cudne jablka moj TZ czul tez karmel ![]()
#274 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim! Jako, że zaczynam swoją przygodę z YC postanowiłam zameldować się w temacie
![]() Obiło mi się o uszy, że może być różnica w zapachu pomiędzy woskami, a świecami, czy to prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
|
Wczoraj w sypialni granatowa swieca patriotyczna - czuc poutpourri taki zapach lekko swiateczny mi sie wydaje, ogolnie to taki suchy i maloslodki - pasuje dla mezczyzn.
W salonie 2 swiece w 1 czesci ukochana kosiarka - cudna trawka, w 2 czesci koniczynka Shamrock - podobna do kosiarki, czuje trawe - co dziwne na sucho czulam zielsko przy paleniu glownie trawe, zapach podobny do kosiarki tylko mam wrazenie ze mniej intensywny ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Przy niektorych zapachach roznice czuc przy innych nie. Ja czulam roznice m.in. przy Nature's Paintbrush (na korzysc wosku), Hazelnut Coffee (na korzysc swiecy). Z reguly zapach w swiecach jest delikatniejszy i ladniejszy - ale nie sa to drastyczne roznice ze moznaby pomyslec ze to inny zapach, ot wariacja na jego temat.
#277 | ||||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() [/COLOR]Zapach domu dał ciała. Słabo zabezpieczyli przesyłkę i stokrotki dotarły pobite :/[/QUOTE] ja tez od nich dostalam zbita swieczke. Ja nawiasem mówiąc jestem bardzo zadowolona z tego, jak pakowane są słoje w Candle Room - trochę w takie wytłoczki jak jajka plus pianki dookoła.[/QUOTE] czekam na paczki z candl r, zawsze cos ciekawego gratisem dostaje ![]() ok, ja tez sie pokusilam i kupilam ![]() ![]() sandalwood, naprawde piekny |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Cholera, pomyliłam wątki
![]() Miałam tu pisać - dziś u mnie Vanilla Carmel - wysuwa się na prowadzenie w linii Food&Spice. Naprawdę ciepły, miły, słodki, ale nie zasładzający zapach. Bardzo fajny, apetyczny, czuć bardziej toffi niż karmel, ale to dla mnie lepsze, bo nie przepadam za rosołowym karmelem YC ![]() Edytowane przez sugarfreeee Czas edycji: 2013-05-23 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Goldlight;[COLOR="Silver"]40950592]Ja wczoraj i przedwczoraj palilam roznosci
![]() ![]() kto maz czy swieca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() ![]() Słuchajcie, ja chyba za dużo myślę o tych wszystkich woskach i już sama nie wiem co robię ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Sugarfree - ja się malowałam sama.
Wcale nie uważam, że na slub "powinno" się zrobić profesjonalny makijaz. No chyba, ze dziewczyna nie umie sie sama pomalować. Kosmetyków żadnych luksusowych nie miałam, a malując się ok 9 (ślub miałam o 12.30) po bibułkę matującą sięgnęłam grubo po północy. No ale też to październik był, wiec i upału nie było.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-05-23 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Hosenko, porąbałam wątki, ale bardzo cieszy mnie Twoja wypowiedź, bo zgłupiałam trochę, zostałam obsztorcowana, że to raz w życiu i w ogóle...Moje zdolności 'malarskie' oceniam na 3, do pracy tylko korektor i tusz, nic więcej. Koleżanka ma większe doświadczenie w tej kwestii i naprawdę nieźle mnie pomalowała, bo porobiłyśmy zdjęcia i teraz oceniam na sucho. No nic, muszę jeszcze pomyśleć. Boję się faktycznie, że to spłynie A żeby było w temacie - Wg zapach wosku a świecy faktycznie się różni - wosku Blissful Autumn nie polubiłam, natomiast we świecy bardzo mi się podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Rozeznanie
|
A czy ktoras z Was zna moze swiece Village Candle? Poszukuje ladnego, herbacianego zapachu i na FB YC ktos polecal swiece wlasnie tamtej marki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle nie rozumiem, jak tak można komuś coś wmawiać ![]() ![]() Albo potrafiły babki wmówić, że na ślub to tylko białe buty się ubiera, no proszzzzz .... Jak przyniosłam moje szpilki z platformą w fuksjowym kolorze to patrzyły zgorszone, a to młode dziewczyny były.... Ja byłam na jednym próbnym, bo stwierdziłam, ze może faktycznie ze stresu zrobię krzywo kreskę, albo nie zdążę, ale po tym co zobaczyłam to ... ![]() ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-05-23 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
|
Cytat:
Co do malowania na slub sugarfree to ja malowalam sie sama a wiele osob chwalilo makijaz (poza tym swoje kosmetyki znam i lubie). Dodatkowo, tak sie spodobalo ze 2 przyjaciolki sama malowalam na ich wlasnych slubach ![]() Rob tak jak Tobie podpowiada serce, a nie jakies pseudo tradycje. To Twoj slub i ma byc tego dnia (a przynajmniej powinno) tak jak Ty chcesz (i malzonek przyszly of course ![]() ![]()
![]() |
#287 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Broń swojego zdania, swoich wizji, bo gdybym ja swoich nie broniła, to bym miała m.in. grajków pod blokiem, głupie "zabawy" o północy, podziękowania dla rodziców na sali, francuski manicure, białe rajstopy i białe buty ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-05-23 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane
![]() Ja i tak będę kontrowersyjna bo a) suknia będzie szara, b) zielone buty, c) bez welonu, d) ślub w grudniu ![]() No i powoli się przychylam do Waszej opinii, niechcący nam wątek zaspamowałam ( przepraszam Gold! ). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie było kontrowersyjnie z powodu szybkości: poznaliśmy się na początku lutego, zaręczyny na początku kwietnia, a ślub na początku października, wszystko tego samego roku (2011). Nie wyobrażam sobie innego męża ![]() Wygląd też miałam nieco "inny": mocny makijaż, brak welonu, brak sztucznych paznokci z frenczem i diamencikami, cieliste rajstopy zamiast białych, fuksjowe buty http://lakierowo.blogspot.com/2012/0...es-piekna.html http://lakierowo.blogspot.com/2011/0...iwaniu-na.html Goście też sie trochę dziwili, ze: - samochód był bez tablic typu: "droga do raju" i w zasadzie był nie przystrojony (tylko na klamkach doczepiliśmy fuksjowe kokardki, które zostały z zaproszeń) - za naszym miejscem przy stole nie było żadnych serduszek itp, a zupełnie nic, goła ściana - na torcie nie było gołąbków, serduszek itp - nie było podziękowań dla rodziców na sali (podziękowaliśmy w domu, po błogosławieństwie, nie robiąc szopki przed gośćmi) - oprócz rzucania podwiązką i krawatem nie było innych zabaw Dzień przed poznaniem TŻ obcięłam włosy, więc w październiku z moich nic za bardzo by mi się nie dało zrobić więc miałam doczepiane ![]() A w temacie YC, to ja powoli wymiękam .... (TŻ się doigrał ... ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-05-23 o 12:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajnie wyglądałaś! Super!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Hosenka*;40952829]
Wygląd też miałam nieco "inny": mocny makijaż, brak welonu, brak sztucznych paznokci z frenczem i diamencikami, cieliste rajstopy zamiast białych, fuksjowe buty nie chialam pytac, ale nie wiedzialam co to za kolor FUKSJOWY ![]() nigdy sie z takim okresleniem nie spotkalam ![]() wygladasz slicznie i BARDZO SZCZESLIWIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
|
[QUOTE=crafthobby;40951118]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U nas tez w miare szybko poszlo (to znaczy TZ twierdzi ze on od zawsze wiedzial ze jestem ta jedna jedyna, bo mnie wiecej czasu zajelo uswiadomienie tego sobie). Hosenko slicznie wygladalas i cudna fotka szczesliwej panny mlodej. Ja rowniez mialam mniej tradycyjnie, nienawidze wesel wiec mialam przyjecie, zero grajkow, balonow, bramek, brak frencha, sama sie malowalam i sama ozdobilam zywymi kwiatami samochod, sesje w plenerze mialam troche z cyklu trash the dress ![]() ![]() ![]() ![]()
I ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Goldlight Czas edycji: 2013-05-23 o 12:44 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Sugar: masz zdjęcia sukni i butów?
#295 |
Zakorzenienie
|
Suknia nie, bo zdjęcie katalogowe jest bardzo brzydkie ( wygląda jak Mickiewiczowska Zosieńka) i zupełnie nie odzwierciedla jak wygląda w rzeczywistości
![]() ![]() a buty: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NKA+NA+OBCASIE |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Na wstępnie chciałam poinformować przede wszystkim naszą moderatorkę Goldlight, że zgodnie z jej prośbą założyłam nowe konto bez nazwy sklepu w nazwie nicka. Mam nadzieję, że teraz jest okej i nie będzie banów? ![]() Swoją drogą zauważyłam jakąś małą aferę związaną z moimi pytaniami/prośbami odnośnie sklepu lub nachalną reklamą kogoś innego? Nie wiem o co dokładnie chodzi bo chyba te posty zostały usunięte? Chciałam ze swojej strony oświadczyć, że moim celem pobytu na tym forum w żadnym wypadku nie jest perfidna reklama i chamskie reklamowanie produktów, lecz chęć wymiany zdań, doświadczeń (w końcu też jestem fanką zapachów YC), dowiedzenia się czego oczekujecie, a także informowania o specjalnych promocji stworzonych wyłącznie dla Was. PS. Dzięki Waszej podpowiedzi w sprawie zapachów dostępnych tylko w USA poczyniłam pewne kroki i być może uda się zamówić co nieco czego nie ma w innych sklepach! W przyszłym tygodniu będę miała na ten temat informacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Temat ślubu rozbujał się na dobre. Dla mnie na plus, bo już też powinnam coś zacząć kombinować z suknią i tym podobnymi
![]() ![]() Wczoraj paliłam znów Vineyard i po pewnym czasie zaczął pachnieć słodkim ulepkiem. Identycznie zachowują się u mnie owocowe woski, po dłuższym paleniu ulatnia się faktyczny zapach i roznosi specyficzny i drażniący odorek słodkości. Dodałam kawałek Cherry Lemonade, bo on jest kwaskowaty, sądząc, że złagodzi, ale ulepek zdominował całość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
|
Witamy ponownie. Po prostu na forum ujawnila sie kolejna osoba, prowadzaca swoj sklep ze swiecami.
To watek milosnikow tych swiec i niech tak zostanie ![]()
#299 | ||
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() - sukienkę miałam prostą, czarną na biuście + malowane czarno-fioletowe kwiaty od dołu sukni - nie miałam tipsów/frencha - gołe i wesołe paznokcie - nie miałam welonu - nie powyciągałam kolczyków z twarzy, nie zakrywałam tatuaży - nie rzucałam bukietem, nie mieliśmy żadnych zabaw/konkursów dla gości - teraz najlepsze: "weselne" menu totalnie mnie nie kręci, nie lubię mięsa, sałatek (poza owocowymi i domowymi surówkami), jakichś udziwnionych ryb itd., więc abym nie padła z głodu na własnym welesu, poza m.in. specjalnie usmażonym filecikiem z dorsza, podano mi... PIZZĘ ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
|
Nie daj sie - chcesz dredy - miej dredy
![]() ![]() Czy sa moze albo beda jakies inne tumblery YC w TK Maxie?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.