|
|
#271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXII
Cytat:
najbardziej mi to w nich odpowiada, że nie są "sztywne", tylko dość elastyczne. |
|
|
|
|
#272 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
na Tobie leza super, ja je mierzyłam i niestety mi nie pasowalyedit: no i ten mocno elastyczny material mi przeszkadza wlasnie, bo przez to jest efekt nie tyle woskowanych,spodni, co wygladajacych jak skorzane
Edytowane przez starlit Czas edycji: 2013-05-26 o 10:04 |
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
wow fajne spodnie
![]() Zrobie zdjęcia na pewno i dziś wrzuce, buty zostawiłam u chłopaka, pierwszego dnia spojrzałam na nie krytycznie, wczoraj lepiej się w nich czułam jak wrzuce fotki same ocenicie... |
|
|
|
#274 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://crazy-about-heels.blogspot.com/ ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- niestety też nie http://crazy-about-heels.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
Też robiłam podchody do tej marynarki
Ale jakoś za 3 razem jak na nią popatrzyłam to doszłam do wniosku że nie podoba mi się kolor i nie jest warta tej ceny Ja w końcu zamówiłam na all różową, zobaczymy co przyjedzie
|
|
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
ma któraś z was ten naszyjnik lub w innej wersji kolorystycznej i chciałaby się go pozbyć?
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robiłam milion razy podejście do tych spodni, ale nawet 34 trochę wisi i się marszczy
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraś z Was skracała kiedyś marynarkę u krawcowej? Wczoraj kupiłam piękny kremowy żakiet z Woman, do tego spodnie w tym samym kolorze. Zamarzył mi się kremowy garnitur. Zestaw wygląda super tylko marynarka sięga mi prawie za tyłek bo mam zaledwie 1,6m wzrostu
I zastanawiam się czy zwrócić ją czy może jest sens spróbować ją skrócić u krawcowej? Tylko boję się, że straci fason... Nabyłam też fuksjową marynarkę z tych które się pojawiły niedawno. Jest to najpiękniejszy odcień fuksji jaki widziałam |
|
|
|
#280 | |
|
🦄
|
Cytat:
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam fotki swoich nabytków.
Marynarka różowa (tak wlaśnie patrzę teraz że jest jednak bardziej różowa niż fuksjowa ) jest super. Ma świetny krój i materiał. Kolor nietypowy jak dla mnie ale czuję się w niej świetnie. Kolor na zdjęciach na mnie totalnie przekłamany. Na trzecim foto bardziej zbliżony do rzeczywistego koloru.No i ta nieszczęsna kremowa marynarka. Same widzicie, że wyglądam w niej dość komicznie przez tą długość . Spodnie są świetnie, długo szukałam takich. Marynarka stanowi ze spodniami świetny komplet ale źle na mnie wygląda . No i nie wiem co robić, czy zwracać ją czy bawić się w przeróbki? Musiałabym ją sporo skrócić, powiedzmy na długość tej rózowej, no i przeszyć guzik wyżej. Ale nie wiem czy wtedy nie straci fasonu. Co sądzicie? Kurcze, tak mi się marzył taki kremowy garnitur... Tutaj linki do rzeczy które kupiłam: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PROSTE+SPODNIE spodnie http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NA+JEDEN+GUZIK marynarka rózowa http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TYMI+RAMIONAMI marynarka kremowa |
|
|
|
#282 | |
|
🦄
|
Cytat:
|
|
#283 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
a jak skrocisz jasną to może stracic fasonpoza tym pewnie drogo Cie to wyniesie a już sama marynarka tania nie byla
|
|
|
#284 |
|
🦄
|
Ja bym wypruła też poduszki, ale to jest ryzyk-fizyk, bo też może być ze szkodą dla fasonu. Ogólnie uważam, że przy takiej cenie marynarki nie warto ryzykować.
|
#285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kremowa z pewnością źle na mnie leży ale miałam wrażenie, że różowa jest idealnie dopasowana . Być może na zdjęciach inaczej to wygląda lub ja sama nie potrafiłam odpowiednio ocenić i potrzebna mi była opinia drugiej osoby. Muszę jeszcze przemyśleć czy zostawić tą różową natomiast jasną prawdopodobnie zwrócę. Bez sensu kupować marynarkę za ponad 250zł i jeszcze wkładać kasę w jej przeróbki. Może jak dotrwa do wyprzedaży to kupię ją ponownie i wtedy przemyślę kwestię przeróbki. Buty są no name, kupiłam je już ponad rok temu. |
||
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi się że za bardzo poszerzają ci ramiona, za bufiaste są...abstrahując już od tego że biała ewidentnie za duża może poszukaj innych fasonów? masz ładną figurę więc po co ją deformowac?
|
|
|
#287 | |
|
🦄
|
Cytat:
Białą oddaj, bo bez sensu, mnie kiedyś poprawki do marynarki wyszły prawie stówę ;/
|
|
#288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie marynarki wracają do sklepu. Zostawiam sobie tylko spodnie. Dla mojego portfela to nawet lepiej ![]() To teraz zapytam czy nie wiecie gdzie znajdę fajny, ładnie skrojony żakiet w kolorze śmietankowym / kremowym? ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() Różowa fakt, ma prześliczny kolor, ale nie ma sensu nosić na siłę czegoś w czym kiepsko wyglądam. Poza tym i tak nie miałabym okazji zakładać jej często bo do pracy w takim różu nie mogę wyskoczyć, obowiązuje mnie dress code. A po pracy noszę raczej coś luźniejszego. |
||
|
|
|
#289 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#291 | |
|
🦄
|
Cytat:
Ja się właśnie bałam, że będzie nieobiektywna z uwagi na to, że Ci się tak kolor podoba. Wstyd się przyznać, ale ja tak czasem mam. Nie wiem, czy tak przypadkiem nie jest ze spódnico-spodniami, ale tak się na nie uparłam, że pewnie i tak je zatrzymam
|
|
#292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przyna jmniej ostatnio mierzylam kremowa ze zlotymi guzikmi byla taka krotsza
Edytowane przez Ansday Czas edycji: 2013-05-26 o 13:14 |
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jasną marynarkę wzięłam chyba pod wpływem impulsu i dlatego, że te spodnie tak bardzo mi się spodobały no i pomyślałam, że będę miała piękny komplet. No ale w takim razie będę miała tylko spodnie ![]() Swoją drogą czy tylko mnie prawie nic się nie podoba w tej kolekcji Zarowej? ![]() Mam nadzieję, że jesienna będzie ciekawsza... |
|
|
|
|
#294 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
biała marynarka wygląda trochę jak płaszcz, podobny mam z reserved, może rzeczywiście zobacz w h&m teraz jest tam dużo jasnych marynarek...
|
|
|
|
#296 | |
|
🦄
|
Cytat:
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
mam tak samo, bez szału będzie
|
|
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
Potrzebuję Waszej pomocy
![]() Zastanawiam się nad dwoma torbami : 1. http://www.zara.com/webapp/wcs/store...OWYMI+DETALAMI 2. http://www.zara.com/webapp/wcs/store...+TORBA+SHOPPER Która lepsza? Jaką polecacie? Mam ogromny dylemat i liczę na Waszą pomoc ![]() |
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście ta 2
Mam ją i bardzo ją sobie chwalę
|
|
|
|
#300 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

na Tobie leza super, ja je mierzyłam i niestety mi nie pasowaly
Ja w końcu zamówiłam na all różową, zobaczymy co przyjedzie

wydaje mi się że za bardzo poszerzają ci ramiona, za bufiaste są...abstrahując już od tego że biała ewidentnie za duża 

przyna jmniej ostatnio mierzylam kremowa ze zlotymi guzikmi byla taka krotsza